Vindecător Terapie cu injecție medie pe creier

Healer Medium Anthony William, expert în boli cronice, creator al mișcării mondiale a sucului de tulpini de țelină și autor de bestseller-uri din New York Times, a lansat recent cea mai recentă carte cu informații inovatoare și avansate în două părți: Brain Saver și „Brain”. Saver Protocols”, în care ne prezintă noua sa terapie prin injecție în creier.

În timp ce așteptăm ca aceste cărți neprețuite cu informații medicale vindecătoare să fie traduse și publicate în Bulgaria, noi cei de la PRIRODNIK am decis să vă prezentăm terapia cu injecții pe creier a Healer Medium și să vă oferim toate rețetele de injecție pentru acest mediu de vindecare în limba bulgară. protocol.

Am creat această pagină special pentru tine, astfel încât să poți ține mai ușor și mai convenabil evidența tuturor rețetelor într-un singur loc și a tuturor informațiilor despre terapia cu injecție pe creier a Healer Medium. În săptămânile următoare, vom publica una dintre rețetele de shot în fiecare zi în bulgară. Urmărește această pagină specială, blogul PRIRODNIK și canalele noastre de socializare pentru a nu pierde materiale utile și informații importante pentru tine.

Vindecător Terapie cu injecție medie pe creier

CITEŞTE MAI MULT

Fotografie de expunere la agent patogen

VEZI RETETA

Fotografie la expunerea la parfumuri toxice

VEZI RETETA

Împușcat atunci când este expus la energie negativă

VEZI RETETA

Fotografie cu expunerea mucegaiului

VEZI RETETA

O imagine despre expunerea la câmpuri electromagnetice și 5G

VEZI RETETA

Fotografie cu expunerea la radiații

VEZI RETETA

Impus la expunerea la metale grele toxice

VEZI RETETA

Impus la expunerea la pesticide, erbicide și fungicide

VEZI RETETA

Fotografie de expunere farmaceutică

VEZI RETETA

Fotografie de expunere cu piste chimice

VEZI RETETA
La rețete de shot-uri care modifică anumite stări

Pentru a face fiecare dintre aceste fotografii, Anthony William folosește și recomandă storcatoarele cu presă orizontală Omega MM900 și noul Omega MM1500.