[VIDEO] VIMERGY® SIROPUL DE BĂRÂN NEGRU UNIC ÎN UN FEL

[VIDEO] VIMERGY® SIROPUL DE BĂRÂN NEGRU UNIC ÎN UN FEL

Siropul de soc este un supliment alimentar natural utilizat pe scară largă pentru susținerea sistemului imunitar, a sănătății generale și a bunăstării. Nu este doar sănătos, ci și gustos, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru copii și adulți. Cele mai mari beneficii le obținem de la fructele de soc atunci când sunt preparate corespunzător, așa că compania americană Vimergy® și-a propus să creeze cel mai de înaltă calitate, mai puternic, mai pur și mai benefic sirop de soc care ar putea exista. Le-a luat trei ani de dezvoltare pentru a crea cel mai bun produs posibil, iar acum Vimergy® Elderberry Syrop este o realitate!

Ce face acest sirop de soc atât de special? Pentru început, este 100% certificat USDA organic și extrem de puternic. Siropul Vimergy® Elderberry este făcut din extract de suc de soc, nu doar din fructe fierte. Aceasta înseamnă că sucul este extras din fructele de soc proaspete întregi (unde sunt nutrienții) și apoi concentrat într-un extract 16:1. Acest lucru face ca acest sirop de soc să fie extrem de eficient, de calitate superioară și oferă 15.040 mg echivalent pe bază de plante de fructe de soc proaspete organice la fiecare 1 linguriță.

În plus, siropul de soc Vimergy® conține 100 mg de vitamina C tamponată ( Micro-C ) în fiecare doză! Acest lucru oferă sistemului imunitar un plus de stimulare și este o modalitate ușoară de a obține un plus de vitamina C pentru tine, familia și copiii tăi. Vitamina C tamponată este blândă pentru stomac și ușor de digerat, deci este o alegere excelentă chiar și pentru cei mai sensibili oameni. Alături de vitamina C, siropul de soc Vimergy® conține și extract organic de dud, care este o sursă de antioxidanți.

Multe siropuri de soc de pe piață sunt adesea diluate cu apă sau făcute cu zahăr din trestie, sirop de porumb bogat în fructoză sau agave. Siropul Vimergy® Elderberry este făcut cu miere crudă organică și nu conține niciodată zaharuri procesate, arome, acid citric, alcool sau alți înlocuitori sau aditivi artificiali. De asemenea, nu conține arome artificiale sau naturale și nu conține gluten, fără OMG, fără porumb și fără soia!

În acest videoclip, Anthony William explică personal de ce Vimergy® Elderberry Syrop este produsul său preferat de pe piață și ce îl diferențiază de restul.

Citiți mai multe despre proprietățile vindecătoare ale bătrânului negru în articolul nostru de blog: „BLACK ELDER” .

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.