[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS

Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult sprijin decât de obicei. Adrenalina iese din glandele suprarenale în amestecuri specifice pentru a ne ajuta creierul și corpul să facă față stresului, dar această adrenalină este, de asemenea, corozivă pentru corpul nostru și poate declanșa și agrava simptomele. Impulsurile electrice trec prin creier cu o intensitate și o viteză mai mare, deoarece adrenalina crește atât ritmul cardiac, cât și intră în creier, crescând nivelul de căldură din creier.

Există niveluri sănătoase de amestecuri zilnice de adrenalină prietenoase cu organismul. Amestecuri mai agresive de adrenalină sunt produse în perioadele de stres și greutăți. Sistemul imunitar se poate prăbuși, iar virușii din spatele atâtor boli cronice se pot dezvolta, se înmulți și cresc, ducând la crize de inflamație a creierului și simptome neurologice.

Anthony William, Mediul de Vindecare, a recomandat întotdeauna instrumente specifice care să vă ajute să vă susțineți în astfel de momente. Melisa de lămâie se află în fruntea acestei liste pentru calitățile sale de ameliorare a stresului și a tensiunii. Este una dintre plantele sale preferate pe care o sfătuiește să o țină la îndemână și să o ia zilnic. Este util să păstrați o sticlă de extract de melișă în mașină, geantă, acasă și/sau la locul de muncă pentru acele momente în care vă lovește stresul neașteptat. Atentie la extractele de melisa cu alcool, arome naturale sau artificiale si acid citric. Extractul de melisa în care Anthony William are încredere și îl folosește este Vimergy®. El susține și recomandă pe deplin produsele Vimergy® pentru că produsele lor sunt ca nimeni altul, atât din punct de vedere al calității, cât și al purității. Extractul de melisa fără alcool Vimergy® este realizat cu extract organic de melisă de lămâie într-un raport de 10:1. Nu există ingrediente ascunse care să nu fie enumerate pe etichetele sale, ceea ce este o practică comună în rândul companiilor de suplimente nutritive.

Un alt instrument pentru a face față stresului și dificultăților emoționale este ashwagandha pentru calitățile sale adaptogene și sprijinul pentru creier, corp și dispoziție în aceste momente critice. Ashwagandha a devenit un supliment alimentar popular, dar multe mărci au ingrediente problematice, dintre care unele nu sunt enumerate pe etichetă. Potrivit lui Anthony William, Vimergy® Ashwagandha este cel mai bun și mai pur produs disponibil și cel pe care el și familia lui îl folosesc. Puteți găsi ambele extrase Vimergy® la prividnik.com .


Videoclip postat de Anthony William pe 15 mai 2023.

Link către videoclipul original în limba engleză: https://www.instagram.com/reel/CsRc_Xov9BX/ 

Pentru informații din ce în ce mai detaliate despre proprietățile vindecătoare ale balsamului de lămâie și ashwagandha, citiți articolele:

„Melmet – o plantă care schimbă viața”
„Terapia de șoc cu balsam de lămâie”
„Ashwagandha”

Produse din articol

Balsam de lamaie, extract nealcoolic 10:1, 30 ml, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
39.99 лв.
Pret promotional
39.99 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Balsam de lamaie, extract nealcoolic 10:1, 115 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
89.99 лв.
Pret promotional
89.99 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Ashwaganda organica, extract nealcoolic 10:1, 60 ml, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
42.79 лв.
Pret promotional
42.79 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
ASHWAGANDA organica, extract nealcoolic 10:1, 115 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
62.99 лв.
Pret promotional
62.99 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat

Publicații similare

[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.