[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM

Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein-Barr (EBV) care creează inflamația cronică a sistemului nervos central și a nervilor în întregul corp. Acest lucru poate duce la fisuri minore, lacrimi și fire de păr expuse la rădăcină care creează pete sensibile pe nervi. Unele tulpini agresive de EBV merg atât de departe încât se leagă de aceste puncte slabe, creând și mai multă inflamație și durere.

Neurotoxinele EBV sunt create atunci când agentul patogen se hrănește cu alimentele sale preferate, iar în cazul fibromialgiei, acestea sunt adesea metale grele toxice, cum ar fi mercurul. O dietă bogată în grăsimi și proteine ​​agravează de obicei starea.

Cu fibromialgie, o persoană poate avea dureri constante care se pot deplasa și se pot mișca în jurul corpului (ceva ce Anthony William numește durere de rulare). Disconfortul în anumite zone dintr-o anumită săptămână se poate muta o săptămână mai târziu în alte zone ale corpului. Sau cineva poate trăi cu fluctuații constante ale durerii, de la ușoare la severe, care apar în aceleași locuri.

Unul dintre multele aspecte neplăcute ale fibromialgiei este modul în care incidentele și acțiunile de zi cu zi pot duce la durere care se simte copleșitoare. Lovirea de clanța de ușă, de exemplu, sau lovirea cu piciorul de ceva în timp ce mergi, sau ridicarea de ceva prea greu sau suprasolicitarea corpului cu exerciții fizice sunt adesea experiențe dureroase de care cineva le-ar uita în câteva secunde, dacă simte vreo durere. Pentru cei care suferă de fibromialgie, durerea pe care o pot provoca aceste incidente este la un cu totul alt nivel. EBV se află, de asemenea, în spatele experiențelor comune de fibromialgie de sensibilitate la atingere, oboseală severă (adică, oboseală neurologică) și o serie de alte probleme.

Medicina modernă este încă la câțiva ani de a descoperi adevărata rădăcină a acestei boli, deoarece este EBV și totul se întâmplă la un nivel nervos pe care testele medicale disponibile în prezent nu îl pot detecta.

Videoclip postat de Anthony William pe 12.09.2022.

Link către videoclipul original în engleză: https://www.instagram.com/p/Cl86ge0ufH6/

Publicații similare

[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
În acest videoclip, Anthony William face ceai din ciuperci reishi și chaga, vorbește despre proprietățile medicinale ale acestei băuturi și
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.