[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE

[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE

Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpul lor. Deși este normal să mănânci pește din când în când, mai ales dacă ești iubitor de pește, suplimentele cu ulei de pește sunt cu totul altceva. S-ar crede că este la fel, dar de fapt diferența este uriașă.

Principala problemă este mercurul și dioxinele care se găsesc în majoritatea peștilor folosiți pentru a face aceste suplimente alimentare. Când mănânci pește cu mercur în carne, mercurul tinde să rămână mai ales în tractul intestinal, ficat și zona stomacului. Cazul este complet diferit si mai periculos atunci cand consumi suplimente alimentare cu ulei de peste. Deși producătorii susțin că mercurul fizic a fost eliminat din suplimentele lor alimentare, aceasta este o afirmație imposibilă și nerealistă.

În pește, mercurul este concentrat în cea mai mare parte în uleiurile volatile omega. Deci, atunci când milioane de pești sunt procesați pentru uleiul lor, nivelurile de mercur sunt la un nivel incomparabil mai ridicat. Procesul pe care producătorii de suplimente îl folosesc apoi pentru a încerca să reducă mercurul destabiliza de fapt metalul greu toxic. Devine o versiune homeopată, foarte digerabilă, a lui însuși. (Pentru cei interesați de homeopatie: cu cât substanța este mai diluată, cu atât frecvența acesteia crește și are mai multă putere și influență asupra organismului).

Suplimentele cu ulei de pește conțin o versiune homeopată a mercurului - esența mercurului rămasă după ce mercurul a fost îndepărtat din multe uleiuri de pește, permițând metilmercurului să intre în creier, accelerând cu ușurință bolile creierului. Majoritatea uleiurilor de pește sunt produse cu produse secundare nedorite și deșeuri de la diferite tipuri de pește aduse la centrele de procesare și amestecate în timpul procesului de extracție și producere a uleiului. O singură capsulă de ulei de pește poate conține ulei de pește derivat din zeci de pești.

Când peștii mor, mercurul și alte metale grele toxice se oxidează și se extind mai repede în uleiul peștelui pe moarte datorită gazelor eliberate pe măsură ce peștele se descompune. Acesta este motivul pentru care este mult mai sigur să mănânci pește decât să iei un supliment de ulei de pește. Nu ai mânca niciodată atât de mult ulei dacă ai mânca o bucată de pește, cât este concentrat într-o capsulă de ulei de pește.

Mercurul concentrat conținut în suplimentele cu ulei de pește are capacitatea de a traversa bariera hemato-encefalică și de a pătrunde cu ușurință în organele sensibile, ocolind și perturbând funcționarea sistemelor organismului. De asemenea, poate întări și hrăni virușii și bacteriile. Suplimentele cu ulei de pește accelerează dezvoltarea bolii Alzheimer, a demenței și a bolilor inflamatorii cronice ale creierului.

Moftul pentru suplimentele cu ulei de pește este în creștere, alimentat de dezinformare. Este din ce în ce mai puternic, popular și dăunător. Fă tot posibilul să nu faci parte din el. În loc de suplimente cu ulei de pește, căutați suplimente omega-3 fără pește, pe bază de plante, derivate din alge. Anthony William recomandă Vimergy® Vegan Omega-3 !

În acest videoclip, Anthony William încearcă să arunce mai multă lumină asupra adevărului despre ce este o capcană nebunia modernă pentru suplimentele cu ulei de pește. El ne încurajează să fim precauți, nu doar încercând să stârnim spiritele mergând împotriva înțelepciunii convenționale, ci expunându-ne dezinformării care face de fapt această tendință atât de populară.

Videoclipul face parte dintr-o transmisie live de Anthony William pe 13 octombrie 2022, în care vorbește despre suplimentele nutritive dăunătoare pentru creier.
Link către videoclipul original în engleză: https://www.facebook.com/medicalmedium/videos/5566548070070151

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.