[VIDEO] MELATONINA: MAI MULT DECÂT UN AJUTOR DE SOMMN

[VIDEO] MELATONINA: MAI MULT DECÂT UN AJUTOR DE SOMMN

Melatonina este un supliment nutritiv uimitor pentru insomnie și toate tipurile de tulburări de somn, dar nu este tot ce ajută. Acest hormon susține neurotransmițătorii și celulele gliale, făcându-l benefic pentru persoanele care trăiesc cu probleme de sănătate mintală, cum ar fi depresia, anxietatea, tulburarea bipolară, depersonalizarea, tulburarea obsesiv-compulsivă (TOC), tristețea profundă inexplicabilă, senzația de pierdere, ceața creierului, probleme de memorie , atacuri de panică, nervozitate, oboseală ușoară etc. Melatonina poate opri, de asemenea, contracția și atrofia creierului și poate ajuta la micșorarea tumorilor și a chisturilor și a împiedica creșterea acestora.

Melatonina este un agent antiinflamator natural care întărește sistemul imunitar, inclusiv sistemul imunitar personalizat al ficatului. Dacă ficatul este lent și stagnan și își pierde capacitatea de a produce melatonină, administrarea suplimentară de melatonină poate restabili capacitatea ficatului de a începe să lucreze din nou. Așa este: deși studiile medicale și știința leagă producția de melatonină de creier, una dintre funcțiile hormonale ale ficatului este să o creeze și să o secrete.

Melatonina poate acționa și ca un antioxidant puternic atunci când este luată împreună cu alimente bogate în antioxidanți, cum ar fi afinele sălbatice, zmeura, legumele cu frunze verzi, merele, cartofii dulci sau cireșele și multe altele. Această combinație de melatonină și alimente bogate în antioxidanți poate ajuta la oprirea oxidării metalelor grele toxice din creier și la protejarea creierului de Alzheimer, demență și tumori cerebrale. Nutrienții din aceste alimente se leagă și de melatonină și o fac mai ușor absorbită de creier și corp, sporind efectele sale de vindecare a somnului și capacitatea de a ajuta la ameliorarea stresului.

Cu nivelurile de stres cu care se află mulți oameni și numărul tot mai mare de boli cronice, cu probleme neurologice în prim plan, suntem foarte norocoși să avem agenți de protecție precum melatonina la îndemână.Despre problemele de somn puteți citi mai multe în articolul de pe blogul nostru: „INSOMINA ȘI PROBLEME CU SOMMNUL” .

În cartea Cleanse for Health , puteți găsi recomandări specifice pentru suplimente nutritive și dozele adecvate ale acestora, inclusiv melatonină, pentru peste 200 de simptome și afecțiuni.

Produse din articol

Melatonina, 120 capsule, Vimergy®
Epuizat
Recomandat de Anthony William
pret habitual
65.88 лв.
Pret promotional
65.88 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat

Publicații similare

[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.