„Dacă nu ați fost încă împiedicat de un simptom sau de o afecțiune de sănătate, atunci nu v-ați confruntat cu adevărata realitate că milioane de oameni suferă zilnic și sunt adesea lipsiți de capacitatea de a funcționa și de a trăi viața la maximum. Aceasta este realitatea pentru bolnavii cronici, care se chinuie să găsească un răspuns la întrebarea de ce sunt bolnavi. Este imposibil să știi decât dacă ai fost în locul lor și nu vei ști până când nu o vei experimenta singur.

Când nu înțelegi ce se întâmplă cu tine, te poate face să te îndoiești de tine. Adesea, bolnavii rămân neînțeleși de cei care nu sunt bolnavi. Chiar și oamenii din jurul tău și cei dragi s-ar putea să se îndoiască dacă tu trăiești cu adevărat ceea ce trăiești, dacă ești bolnav sau dacă totul este în capul tău. Îți pot spune că ești slab și te pot face să simți că tu ești problema. Acest lucru s-ar putea să te facă să simți că îți pierzi mințile, dar nu ești.

Vreau să știi că te poți vindeca. Lupta ta este reală și nu ești nebun. Există motive reale pentru care ne îmbolnăvim. A ști ce este în neregulă și cum să vindeci este jumătate din bătălie câștigată. Mii de oameni din toată lumea au fost vindecați datorită informațiilor Mediului de Vindecare. Când nimic altceva nu a funcționat, aceste informații au ajutat din nou și din nou și au permis nenumăraților oameni să-și recapete viața. Cu remediile potrivite, puteți găsi ameliorarea stărilor dumneavoastră de sănătate. Când știi ce să faci, vindecarea este posibilă.”

Anthony WilliamAnthony William examinează mai detaliat subiectul căii vindecării într-un capitol special din noua sa carte „Protocoale de salvare a creierului” (netradusă încă în bulgară), pe care am tradus-o pentru tine în patru articole de pe blogul nostru:

„PROCESUL TĂU DE VINDECAREA” ;
„TREI PASI DE BAZĂ ÎN PROCESUL DE TRATAMENT” ;
„SUPRAȚI STEREOTIPURILE PENTRU A ELIBERA CONȘTIINȚA VOASTRA LA VINDECAREA” ;
„CE INSEAMNA CU ADEVARAT SA FII MODERAT” .

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.