ANTHONY WILLIAMS DEZVLEVĂ ADEVĂRUL DESPRE ZINC

ANTHONY WILLIAMS DEZVLEVĂ ADEVĂRUL DESPRE ZINC

Există îngrijorarea că aportul suplimentar de zinc duce la epuizarea cuprului în corpul dumneavoastră. Nu lăsa această concepție greșită să te rețină. După cum descrie Anthony William în cartea sa The Healing Medium: Healing the Thyroid Gland , deficiența de zinc este unul dintre cei mai serioși declanșatori pentru probleme virale, cum ar fi boala Hashimoto . Omenirea are un deficit masiv de zinc în zilele noastre, iar acest lucru îi conferă EBV avantajul de care are nevoie pentru a câștiga tracțiune în populație. Când aveți deficit de zinc, sunteți mult mai vulnerabil la simptomele și afecțiunile pe care le-am tratat în articolele despre bolile tiroidiene .

Când luați tipul potrivit de supliment de zinc, cum ar fi sulfatul de zinc lichid pe care Anthony William îl recomandă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea de cupru. Acest zinc nu elimină oligoelementul esențial de cupru care vă ajută sănătății, ci doar elimină cuprul toxic și există o diferență uriașă între cele două. De fapt, chiar și cu un supliment de zinc mai slab, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la pierderea de cupru, deoarece oligoelementul de cupru este una dintre cele mai asimilabile și disponibile dintre sursele de hrană zilnice, așa că suntem cu toții bogati în cupru. Suntem capabili să o realizăm rapid și nu suntem expuși riscului de lipsă. De asemenea, este foarte obișnuit să fii bogat în acest cupru toxic, așa că dacă un supliment mai slab de zinc te eliberează de el, îți face o favoare. Desigur, cel mai bine este să alegeți un sulfat de zinc lichid de înaltă calitate , fără conservanți.

O altă tendință legată de zinc câștigă popularitate recent. Ea susține că dacă puteți gusta zincul dintr-un supliment de zinc, înseamnă că nu mai aveți nevoie de zinc. Nu este adevarat. Dacă ai luat zinc de câteva săptămâni sau luni și dintr-o dată începi să-l gusti, asta nu înseamnă că brusc nu ai nevoie de el. Sau dacă suferiți de o durere în gât și încercați niște zinc pentru a vedea dacă vă ajută și descoperiți că nu aveți nevoie de el, deoarece zincul are un gust puternic, veți rata să treceți mai repede peste simptom. Luarea unor doze mici de supliment alimentar lichid de sulfat de zinc direct într-un gât infectat cu o infecție bacteriană sau virală poate fi diferența dintre îmbolnăvirea și vindecarea.

Mulți factori afectează gustul zincului la un moment dat, inclusiv medicamentele eliberate pe bază de rețetă și zeci de alimente, băuturi și combinații ale acestora. Consumul de ceai de plante cu lămâie și miere, de exemplu, va spori gustul zincului luat ulterior timp de cel puțin patru până la șase ore. Bea cafea va face opusul, cu amărăciunea sa copleșind papilele gustative și făcându-le mai puțin sensibile la detectarea zincului. Deci, dacă poți gusta sau nu zinc este un indicator inexact al faptului că ești sau nu deficitar. Este mai bine să determinați dacă aveți o problemă cu tiroida sau alt simptom sau boală cronică care vă trimite la medic pentru ajutor. Deficiența de zinc este larg răspândită. Ca și în cazul iodului, deficiența de zinc poate fi transmisă la naștere.

Este deja dificil să obțineți suficient zinc numai din alimente. Chiar și cele mai bune ferme ecologice le lipsește acest mineral în sol, în parte din cauza nivelurilor crescute de metale grele toxice care cad din cer, modifică echilibrul pH-ului solului, distrug microorganismele din sol și reacţionează negativ cu oligoelementele din sol, cum ar fi zincul. Aceasta înseamnă că, în timp ce semințele de dovleac, care sunt renumite pentru conținutul lor de zinc, pot fi cu adevărat utile, împreună cu unele dintre alimentele menționate pentru zinc în articolul „Alimente puternice pentru vindecarea tiroidei”, dacă te confrunți cu un simptom sau o afecțiune , apoi sprijinul suplimentar cu sulfat de zinc lichid de înaltă calitate vă va oferi o creștere importantă a sistemului imunitar. Consultați-vă medicul cu privire la doza potrivită pentru dvs. Și amintiți-vă: teama de zinc nu va face decât să vă împiedice vindecarea.

Alte articole despre tiroidă:

„Adevărul despre glanda tiroidă” ;
„Bolile tiroidiene – cum începe totul” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 1)” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 2)” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 3)” ;
„Cancer tiroidian” ;
„[Video] Ai tiroidita lui Hashimoto? - Vorbește Anthony William” ;
„Testele de ghicire” pentru glanda tiroidă” ;
„Anthony William despre viața fără glandă tiroidă” ;
„Anthony William dezvăluie adevărul despre iod” ;
„Alimente puternice vindecătoare pentru glanda tiroidă” ;
„Ierburi medicinale și suplimente nutritive pentru glanda tiroidă” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu bolile tiroidiene” ;
„Ceai pentru tratamentul glandei tiroide” ;
„Culion medicinal pentru glanda tiroidă” ;
„Suc medicinal pentru glanda tiroidă” ;
„Smoothie medicinal tiroidian” .

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.