Ashwagandha , cunoscută și sub denumirea de cireș de iarnă, este o plantă medicinală puternică, cu proprietăți adaptogene incredibile, care poate reduce semnificativ condițiile legate de stres, cum ar fi oboseala suprarenală, oboseala suprarenală și problemele cardiace și renale. Ashwagandha este o sursă bogată de minerale, inclusiv zinc, fier, calciu, magneziu, vanadiu și cobalt.

Este o plantă imunostimulatoare eficientă, care are capacitatea de a crește numărul de globule albe din sânge și de a pregăti organismul să producă antigene pentru a lupta împotriva diferitelor infecții și alergii. Ashwagandha este, de asemenea, excelentă pentru îmbunătățirea funcției creierului și a neurotransmițătorilor, care pot ajuta la afecțiuni neurologice, cum ar fi ceața creierului, migrenele, tremorurile, ticurile și spasmele, sindromul picioarelor nelinistite, durerile cronice ale nervilor și herpesul zoster.

Ashwagandha este, de asemenea, benefică pentru tiroida, deoarece ajută organismul să producă hormoni tiroidieni, care pot crește energia, metabolismul și promovează un ciclu de somn echilibrat. S-a demonstrat că Ashwagandha îmbunătățește fluxul și utilizarea oxigenului la nivel celular, ceea ce este foarte benefic pentru persoanele care suferă de probleme respiratorii precum BPOC (boală pulmonară obstructivă cronică) și astm, precum și pentru sportivii care doresc să-și crească rezistența și forța. în timpul antrenamentului.

De asemenea, este extrem de util pentru depresie, anxietate, insomnie, anemie, candida, diabet de tip 2 și boli autoimune, cum ar fi fibromialgia, boala Lyme, sindromul de oboseală cronică și sindromul Guillain-Barré. În trecut, ashwagandha a fost folosită și ca tratament natural pentru infertilitate.

Ashwagandha întărește glandele suprarenale

Ashwagandha are proprietăți adaptogene incredibile, ceea ce înseamnă că vă poate ajuta să faceți față a tot ceea ce vă iese în cale, ajutându-vă să vă adaptați rapid și eficient la circumstanțele momentului.


Ashwagandha întărește glandele suprarenale, protejându-le de reacții excesive sau insuficiente. Acesta este un model pe care aceste glande îl adoptă atunci când se slăbesc din cauza stresului suprarenal. Această plantă minimizează, de asemenea, vârfurile suprarenale care pot hrăni agenți patogeni, cum ar fi virusul Ebstein-Barr și herpesul zoster . Prin stabilizarea glandelor suprarenale, ashwagandha le ajută să prevină supraproducția de amestecuri hormonale bazate pe frică care alimentează agenții patogeni responsabili de bolile, simptomele și afecțiunile cronice. Ashwagandha protejează ficatul de supraexpunerea la adrenalină și ajută ficatul să producă și să stocheze zeci de hormoni.

Dacă ești o femeie care suferă de căderea părului, ashwagandha poate ajuta părul să crească din nou. Și dacă cineva are alopecie, glandelor suprarenale le lipsește unul dintre hormonii nedocumentați care alcătuiesc unele dintre cele 56 de amestecuri diferite de adrenalină pe care Anthony William le descrie în detaliu în cartea sa The Healing Medium . Studiile medicale și știința nu știu că adrenalina este alcătuită dintr-un grup complex de hormoni care nu au fost încă identificați. Ashwagandha poate ajuta la restabilirea urmelor hormonului lipsă.

Mai multe informații despre cum să utilizați ashwagandha și alte suplimente nutritive, inclusiv dozele sugerate de Anthony William, pot fi găsite în cartea Cleanse for Health .

Publicații similare

[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.