ciuperca REISHI - „ELIXIRUL VIEȚII ETERNE”

ciuperca REISHI - „ELIXIRUL VIEȚII ETERNE”

Ciuperca reishi este un produs medicinal valoros care a fost numit „medicamentul regilor” și „elixirul vieții eterne” pentru beneficiile sale uimitoare și puternice pentru sănătate. S-a demonstrat că Reishi stimulează semnificativ funcțiile sistemului imunitar și este un aliment excelent pentru prevenirea cancerului, deoarece conține compuși precum cantaxantina și beta 1,3 D glucan, care pot încetini creșterea tumorilor și pot ajuta celulele imune să se lege de celulele tumorale. și scoateți-le din corp.

De asemenea, este bine cunoscut că ajută la protejarea organismului de daunele cauzate de radiații și s-a dovedit că ameliorează simptomele chimioterapiei, cum ar fi căderea părului, greața, febra, infecțiile și durerile de cap. Reishi este un agent uimitor de pierdere în greutate și poate ajuta la curățarea ficatului gras și la reducerea edemului și umflarea corpului.

Reishi este excelent și pentru sănătatea cardiovasculară și este capabil să ajute la dilatarea arterei coronare, să îmbunătățească circulația sângelui în capilarele mușchiului inimii, să mărească fluxul de sânge către inimă și chiar să ajute la corectarea aritmiei. De asemenea, poate scădea nivelul colesterolului și trigliceridelor din sânge, precum și să reducă placa de pe pereții arteriali, ceea ce poate ajuta la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale și a atacurilor de cord.

Reishi este un supliment alimentar vital care ajută la scăderea colesterolului, la reducerea hipertensiunii arteriale și la prevenirea cheagurilor de sânge. Reishi este foarte bun pentru calmarea sistemului nervos și restabilirea echilibrului și stabilității în organism. Poate ajuta la anxietate, atacuri de panică și tulburări de somn, cum ar fi insomnia. De asemenea, se știe că ajută la îmbunătățirea abilităților cognitive, cum ar fi memoria, concentrarea și concentrarea.

Reishi conține proprietăți antiinflamatorii, făcându-l esențial pentru cei care suferă de boli autoimune precum colita, boala Crohn , fibromialgie, sindromul de oboseală cronică, bronșita cronică, artrita, boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC) și virusul Epstein-Barr . Reishi conține, de asemenea, proprietăți antivirale puternice și este extrem de util pentru virusurile herpetice, herpes labial, herpes zoster, varicela , răceli și gripă.

De asemenea, are proprietăți antihistaminice naturale, ceea ce îl face valoros pentru cei care suferă de alergii, probleme ale sinusurilor și dureri musculare cronice. Într-un studiu, reishi a fost la fel de puternic ca cinci miligrame de hidrocortizon. Reishi conține polizaharide numite Gandorean A, B, C care ajută la menținerea stabilă și echilibrată a zahărului din sânge, ceea ce este foarte benefic pentru diabet, accident vascular cerebral, ulcere și hipertensiune arterială. Pudra de extract de Reishi este o modalitate excelentă de a încorpora această ciupercă în dieta ta. Poate fi adăugat în apă, suc, ceai, smoothie-uri, shake-uri de proteine, supe sau mâncăruri de legume.

Vezi videoclipul lui Anthony William în care face ceai de ciuperci chaga și reishi și vorbește despre proprietățile vindecătoare ale acestei băuturi, precum și despre efectele nocive ale cofeinei asupra sistemului nostru imunitar : vezi videoclipul aici .

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.