DE CE PRODUSELE LACTEATE SUNT UN ALIMENT PROBLEMĂ

DE CE PRODUSELE LACTEATE SUNT UN ALIMENT PROBLEMĂ

Poate ați auzit că produsele lactate formează mucus. S-ar putea chiar să crezi că o auzi peste tot. Când consumăm produse lactate precum lapte, brânză, unt și altele, nu ne dăm seama cât de mucozătoare sunt acestea cu adevărat. Și de ce formează mucus? Ironia este că nimeni nu știe de ce. Iată răspunsul: consumul de produse lactate duce la o congestie serioasă a ficatului. Acesta este unul dintre motivele formării mucusului.

Laptele nu se descompune și trece foarte lent prin sistemul digestiv. În primul rând, încetinește absorbția și asimilarea altor alimente în tractul gastrointestinal care conțin nutrienți vitali - fructe, legume, legume cu frunze verzi și ierburi. Conțin minerale, vitamine, substanțe antivirale și antibacteriene nedescoperite, precum și alți nutrienți și fitochimice vindecătoare, care intră în pelicula de lactate și își pierd din vitalitate și valoare înainte de a putea fi absorbite în sânge prin pereții tractului gastrointestinal. tractului, ajung la ficat prin vena portă hepatică și sunt metilate. Odată ce am consumat un aliment și procesul digestiv a început să-i extragă nutrienții, acești nutrienți au doar o anumită perioadă de timp înainte de a nu mai fi folositori. Nutrienții trebuie să ajungă în timp util la ficat, pentru că practic îi sfințește astfel încât să nu moară sau să devină ineficienți pe măsură ce călătoresc prin corp. Adică, fiind una dintre cele peste 2.000 de funcții nedescoperite ale sale, ficatul oferă un compus chimic care aduce o viață mai lungă nutrientului și îl protejează de oxidare. Există electricitate și conductivitate în sângele nostru care interferează cu acești nutrienți, cu excepția cazului în care substanțele chimice speciale ale ficatului se leagă de ei pentru protecție.

Lactatele blochează autostrada digestivă, permițând agenților patogeni să înflorească în intestinul subțire și colon care nu ar trebui, cum ar fi ciupercile neproductive, mucegaiurile, bacteriile și virușii. Deoarece produsele lactate nu se descompun, nu se digeră și nu părăsesc sistemul cu ușurință, ele sufocă oxigenul vital. Când produsele lactate sunt în cele din urmă descompuse și trecute prin pereții tractului intestinal în ficat prin vena portă hepatică, ele încetinesc funcționarea ficatului, făcând organul să stagneze și să devină lent. Acest lucru duce la formarea de mucus. Când filtrul corpului tău - ficatul - se înfundă, toate toxinele care rezultă din scăparea din ficat și pătrunderea în organism cresc compușii de histamină, care se hrănesc și produc mai mult mucus.

(De aceea tot mai mulți bebeluși și copii mici se confruntă cu reacții alergice, indigestie sau constipație atunci când consumă produse lactate. Ficatul acestor micuți se confruntă cu produse lactate. Nu vă faceți griji însă pentru laptele uman. Este într-un întreg categorie diferită de produsele lactate de origine animală.)

Vasele limfatice sunt, de asemenea, înfundate de produsul secundar al produselor lactate. Sarcina autostrăzii limfatice este de a controla agenții patogeni. Limfocitele noastre (globulele albe din sânge) se află în sistemul nostru limfatic dintr-un motiv specific: să căutăm și să distrugem invadatorii. Produsele lactate stau în calea celulelor ucigașe naturale, permițând invadatorilor să prospere. Invadatorul în curs de dezvoltare (adică agentul patogen) este extrem de toxic pentru autostrada noastră limfatică. Toxinele pe care le produce stimulează vasele de sânge și țesuturile pentru a produce un fluid care devine slim, care este un alt motiv pentru care produsele lactate sunt atât de lipicioase.

De exemplu, atunci când cineva se îmbolnăvește de virusul gripei, acesta începe să se hrănească cu corpul său prin ingerarea alimentelor pe care le place să mănânce, cum ar fi ouăle rămase, lactate și gluten. În acest proces, virusul gripal eliberează o otravă și această otravă stimulează producția de mucus. (Dacă nu consumați în mod activ aceste alimente, virusul găsește în ficat depozite vechi de material rămas din ouă, lactate și gluten de când ați consumat aceste alimente cu luni sau chiar ani în urmă. Cu cât sunt mai puține aceste depozite în organism. , cu atât produceți mai puțin mucus când faceți gripă - un alt motiv pentru a face una dintre curățările Mediului de vindecare.) Mucusul produs atunci când virusul gripal își eliberează otrava după ce a mâncat ouă rămase, produse lactate și gluten, este mucusul care provoacă tusea și congestia sinusurilor când avem gripă. Corpul nostru produce mucus pentru a încetini virusul și a-l conține.

Dar când nu avem gripă? Majoritatea oamenilor au agenți patogeni în interiorul lor - alți viruși precum Epstein-Barr și bacterii precum streptococul care se hrănesc cu hormonii și proteinele naturali din produsele lactate și eliberează propriile toxine care provoacă o reacție de mucus. Dacă avem în noi o încărcătură patogenă, de exemplu un nivel crescut de streptococ - ceea ce este cazul la mulți copii și adulți fără să știe asta - atunci toate aceste reacții la produsele lactate se pot intensifica, luând forma unei alergii la lactate. Cu toate acestea, nu este necesar să fie diagnosticat cu o sensibilitate la produsele lactate pentru ca o persoană să fie sensibilă la acestea. Similar cu situația cu ouăle, oricine poate începe să dezvolte simptome ca urmare a laptelui, brânzei, untului, smântânii, zerului sau pudrei proteice din zer, chefir, iaurt, lapte de oaie, brânză de capră sau alte produse lactate din viața sa, iar acestea simptomele le depășesc cu mult pe cele pe care le asociem cu alergiile la lactate. Când vrei ca corpul tău să fie într-o stare de vindecare, cel mai bine este să eviți lactatele.

Unul dintre motivele pentru care poate fi dificil să eliminați lactatele din dieta dumneavoastră este că virusurile neproductive și bacteriile care se hrănesc cu lactate devin înfometate și iritabile atunci când le luați. Patogenii realizează că încep să moară de foame. Pe măsură ce unii dintre acești agenți patogeni mor lent, ei eliberează o toxină și, ca răspuns, glandele suprarenale produc un amestec de adrenalină care acționează ca un steroid natural pentru a împiedica sistemul imunitar să reacționeze excesiv. Când toate acestea se întâmplă, ne putem simți instabili emoțional fără să știm de ce și ne poate face să vrem să mâncăm ceva reconfortant. Dacă vom ajunge la înghețată, pizza, macaroane cu brânză sau cheeseburger, le vom oferi acestor agenți patogeni alimentele lor preferate. Acesta este ceea ce face ca produsele lactate să creeze dependență - bacteriile și virușii din organism fac tot posibilul pentru a le obține. (Pentru mai multe despre dependența de alimente și curățarea agenților patogeni, căutați în curând un articol pe blogul nostru despre The Emotional Side of Cleansing.) Când știți că asta se întâmplă în culise în momente ca acestea, data viitoare când ați tentat să mâncați un bucată de brânză, vei da dovadă de mult mai multă voință de a te abține.

Publicații similare

[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.