DE CE PORCUL ESTE O ALIMENTARE PROBLEMĂ

Защо свинското месо е проблемна храна

Carnea de porc încarcă serios pancreasul, inima și ficatul. Când o persoană consumă slănină de porc, cârnați, șuncă, fripturi, coaste, piele, slănină și altele, sângele se îngroașă foarte mult. Acest grad de îngroșare diferă de cel obținut prin consumul unui avocado, a unui pumn de nuci sau a somonului. Varietatea grăsimilor din produsele din carne de porc, consistența și natura lor grea saturează sângele ca nimic altceva. Chiar dacă crezi că friptura ta aproape nu are grăsime pentru că ai tăiat grăsimea, totuși iei mai multă grăsime decât poate suporta corpul tău, deoarece se află în carnea însăși. Sângele îngroșat de untură este atât de dur asupra pancreasului încât forțează glanda să utilizeze o mare parte din depozitele sale de insulină și enzime pentru a preveni dezastrul. De ce? Pentru că majoritatea oamenilor iau și zahăr în același timp sau la scurt timp după ce au mâncat carne de porc - cu sos de grătar, pâine sau desert. Deci, în timp ce nivelul ridicat de grăsime din carnea de porc este încă în sângele nostru, pancreasul eliberează insulină pentru a face față nivelului ridicat de zahăr, iar această grăsime este cea care intervine în calea zahărului care supraîncărcă pancreasul, care pentru pentru a economisi rezervele secretate de insulină și enzime luni de zile într-o singură zi. În cele din urmă, poate ajunge la punctul de epuizare. Apoi o persoană ajunge în spital cu pancreatită și nimeni nu va ști care este motivul real.

De asemenea, untura interferează cu detoxifierea și curățarea. Când sângele este atât de grăsime, nu poate elimina agenții patogeni și toxinele din anumite organe, cum ar fi ficatul. Ficatul este epuizat, producând cantități mari de bilă pentru a descompune grăsimea și a menține sângele suficient de subțire, astfel încât inima să nu fie nevoită să lucreze la fel de greu pentru a pompa sângele prin venele înfundate cu grăsime. Când fluxul de sânge este atât de ocupat, înseamnă că creierul practic nu este purificat. Deseori vorbim despre limpezirea minții. Când mâncăm carne de porc, lucrăm împotriva acestui lucru pentru că nu curățăm creierul. Vasele de sânge pline cu niveluri mai mari de grăsime transportă mai puțin oxigen care ajunge la celulele creierului. De asemenea, înseamnă că mai puține fitochimice vindecătoare din alimentele pe care le consumați (inclusiv sucul de tulpini de țelină) ajung la celulele creierului. Sângele gros face inima să pompeze mai greu, ceea ce înseamnă o presiune crescută în vasele de sânge atunci când sângele intră în sfârșit în creier. Deși această presiune este cea mai ușoară, este totuși presiunea care pune presiune în cele din urmă asupra țesutului creierului. Este o presiune care împinge toxinele mai adânc în celulele creierului, în loc să le permită să plece, astfel încât toxinele ajung să se acumuleze în creier.

După cum am menționat de mai multe ori în articolele noastre de curățare, veți descoperi că fiecare curățare se concentrează pe pierderea grăsimilor. Un motiv este subțierea sângelui. Atunci când subțiezi sângele, otrăvurile iese cu ușurință în celule și țesuturi și intră liber în fluxul sanguin, astfel încât să poată părăsi în sfârșit corpul tău. Evitarea produselor din carne de porc este o parte importantă în a vă oferi șansa de a vă scăpa de toxine, astfel încât corpul și mintea să se poată vindeca.

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale a sucului de țelină și autorul cel mai bine vândut al lui New York Times, „The Medium Healer: A Health Cleanse, „The Medium Healer: A Liver Cleanse, „The Medium Healer: The Most Benefic Foods”, „The Medium Healer : Thyroid Healing”, The Medium Healer: A Health Cleanse”, „The Medium Healer: A Liver Cleanse”, „ The Medium Healer: The Most Benefic Foods”, „The Medium Healer: Thyroid Healing , „The Medium Healer: A Health Cleanse”, „The Medium Healer: A Liver Cleanse” născut cu capacitatea unică de a conversa cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise, care sunt înaintea timpului său.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Plante medicinale și suplimente pentru ficat (partea 2)

Aceasta este o continuare a articolului în care Anthony William sugerează plante și substanțe care au o capacitate naturală de a susține funcția ficatului. Corpul...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Plante medicinale și suplimente pentru ficat (partea 1)

Plantele medicinale și suplimentele alimentare enumerate în acest articol nu includ amestecuri gata preparate care conțin mai multe ingrediente din plante, vitamine și aminoacizi. Motivul...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Cambies îmbunătățește vederea

Kambas conțin o cantitate impresionantă de vitamina C – de până la șase ori mai mult decât portocalele. Varza este, de asemenea, plină de vitamina...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Cum sucul de tulpini de țelină ajută la problemele dinților, gingiilor și gurii

Multe probleme ale dinților și gingiilor sunt cauzate de demineralizare și sunt cauzate de bacterii și viruși din organism. Acestea includ boli ale gingiilor, carii...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult