Ouăle ocupă un loc special în meniul aproape tuturor. Poate nu absolut tuturor, ci celor mai mulți oameni. Mulți dintre noi am crescut cu ouă gătite de mamele, tații, bunicii noștri și ele ocupă un loc special în inimile noastre. Ouăle sunt consumate la brunch, în vacanță sau cu prietenii la un restaurant de pe marginea drumului, după o noapte în oraș. Pot fi prăjite, omlete, fierte tari sau moi, pe pâine prăjită, într-un sandviș sau doar cu brânză. Așa că atunci când oamenilor li se spune că trebuie să nu mai consume ouă, oamenii sunt mai șocați decât dacă aud: „Trebuie să renunți la alimentele care conțin gluten”. Mulți oameni sunt atașați de ouă și refuzul de a le mânca are un aspect emoțional. S-ar putea chiar să înceapă să viseze la ei.

Informațiile despre ouă sunt confuze. Auzim adesea că sunt un aliment sănătos, chiar perfect și o sursă bine echilibrată de proteine. Adevărul este că, cu mult înainte ca agenții patogeni să înceapă să atace corpul nostru atât de des și să creeze cultura noastră actuală a bolilor cronice ca noul normal, ouăle erau un aliment de supraviețuire. Deși nu au fost bune pentru noi, cel puțin nu au fost dăunătoare sănătății noastre așa cum sunt acum.

Dacă nu ai găsit încă acea scânteie de îndoială care îți spune că consumul de ouă ar putea să nu fie atât de bun pentru tine, amintește-ți acel sfat conform căruia ouăle trebuie consumate cu moderație. Devine din preocupările legitime cu privire la legătura dintre consumul de ouă și bolile de inimă.

Și dacă ești genul de persoană care se va înfiora citind asta pentru că nu vrei să renunți la ouăle tale preferate, s-ar putea să vrei să te grăbești și să cauți cercetări și studii care să le susțină. Rețineți că toate studiile pozitive cu ouă sunt plătite. Mai simplu spus, oamenii plătesc știința pentru a face cercetări despre ouă, astfel încât să le consumi în continuare. În zilele noastre, nu ați putea obține finanțare pentru cercetare pentru a afla de ce ouăle sunt cu adevărat dăunătoare pentru noi. Nu ar trebui să fie niciodată. Toți participanții la acesta ar fi expuși unui mare risc de a nu fi reangajați.

A face câteva greșeli de bază a transformat ouăle dintr-un aliment de supraviețuire într-un aliment care ne compromite sănătatea. Fără a cere permisiunea și fără a spune nimănui că o va face, comunitatea medicală și marile companii farmaceutice au luat o decizie în numele nostru. Nu s-a convocat nicio adunare; nu am avut niciun cuvânt de spus și nu am putut vota în această chestiune. Acest aliment simplu de supraviețuire pe care atât de mulți oameni s-au bazat de-a lungul secolelor a fost folosit în mod iresponsabil pentru experimentare. Poate că aceste afirmații ți se vor părea exagerate. Dar când se iau în considerare suferințele bolilor cronice la care sunt supuși atât adulții, cât și copiii, și în special femeile, aceste cuvinte s-ar putea să nu fie suficient de puternice pentru a descrie răutatea și înșelăciunea fără inimă cu care a fost acționat acest caz. Fără acordul nostru și fără a-și asuma responsabilitatea pentru ceea ce au făcut, au folosit acest aliment important pentru supraviețuire pentru a crește agenți patogeni. Din această cauză, bolile cronice sunt într-o creștere fără precedent, iar oamenii sunt încă în întuneric cu privire la ceea ce se întâmplă.

Iată povestea: Cu zeci de ani în urmă, înainte ca majoritatea dintre voi cititori să vă nașteți, ouăle erau folosite în laboratoarele de cercetare ca hrană pentru microorganisme. În timp ce oamenii de știință au studiat bacterii și viruși precum streptococii, stafilococii, virusul Epstein-Barr , HHV-6, herpes simplex 1 și 2 , herpes zoster , citomegalovirusul, chiar și papilomavirusul uman și retrovirusurile precum virusul imunodeficienței umane (HIV), acestea sunt le-a manipulat și le-a crescut în condiții de laborator folosind exact ouăle ca sursă de hrană a acestor agenți patogeni. Cu alte cuvinte, ouăle au fost folosite pentru a menține în viață microorganisme agresive - aceleași care ne produc endometrioză, fibroame, sindromul ovarului polichistic (PCOS) , cancer de col uterin și ovarian, cancer de sân, scleroză multiplă (SM) , fibromialgie astăzi. , artrita reumatoidă . , lupus, tiroidita Hashimoto și sindromul de oboseală cronică (SFC) în cifre record. Dacă nu vă deranjează, luați în considerare eczema, psoriazis , acnee , vertij , probleme de echilibru, amețeli, tinitus, furnicături, amorțeală, dureri și dureri misterioase, oboseală constantă, vedere încețoșată inexplicabilă, ochi tulburi, pete albe sau întunecate în vedere, ceață cerebrală , anxietate și depresie debilitante.

Mulți dintre agenții patogeni care au fost cultivați cu ouă în laboratoare în primele decenii ale secolului al XX-lea au fost clasificați, patentați și cenzurați în secret, iar rezultatele nu au fost dezvăluite universităților de medicină și medicilor. Pentru a descoperi acești virusuri, cum ar fi virusul Epstein-Barr și HHV-6, ani mai târziu, virologii au dat peste tulpini de virus în corpul oamenilor. În cercurile înguste, EBV a fost un secret bine păstrat timp de decenii înainte ca virusul să fie identificat de virologi serioși.

Agenții patogeni precum cei menționați mai sus sunt responsabili pentru un număr uluitor de boli de astăzi. Pe lângă ouă, toxinele care se instalează în corpul nostru hrănesc agenții patogeni. Prin urmare, ouăle sunt pe primul loc pe lista alimentelor pe care doriți să le evitați în timpul unei curățări. Ele servesc drept hrană pentru microorganismele care ne provoacă durere și suferință și, în timp, ne reduc din ce în ce mai mult calitatea vieții. Ouăle hrănesc virușii responsabili pentru aproape toate tipurile de cancer. Este de înțeles de ce ouăle sunt percepute ca un aliment perfect, totuși exact asta am fost învățați toată viața și să nu uităm cât de delicioase sunt. Totuși, când realizezi adevărul că în timp ele pot contribui la dezvoltarea cancerului de organe de reproducere (sau a oricărui alt tip de cancer), nu mai merită să le consumi. Acest lucru este valabil și pentru albușul de ou. Nu contează dacă este doar albușul sau doar gălbenușul - ambele sunt hrană pentru agenți patogeni.

Mulți dintre noi trăim cu ideea că mâncarea este un medicament. Ei bine, nu orice mâncare se vindecă, chiar dacă conține ceva util sau pare să conțină ceva util. Doar pentru că un aliment conține un nutrient nu înseamnă că nu conține o altă componentă dăunătoare care ne este dăunătoare și neutralizează toate beneficiile nutrientului. Spanacul este un adevărat medicament. Afine sălbatice și suc de tulpini de țelină - de asemenea. Chiar și cartofii (fără unt, brânză, smântână, ulei și lapte) sunt un medicament deoarece conțin lizină, care ajută organismul să distrugă virușii care se hrănesc cu ouă. Dietele populare exclud adesea cartofii, ceea ce este un exemplu de ignoranță larg răspândită.

Nu ar trebui să vă surprindă că este posibil să aveți o alergie la ouă. Da, oamenii pot avea alergii la acestea, inclusiv versiuni ușoare care nu sunt detectate și pot cauza probleme. Deghizarea problemei generale a ouălor ca o „alergie la ouă”, totuși, ar ascunde motivul mai important pentru care ouăle nu sunt bune pentru sănătatea noastră.

Credem că ouăle sunt o sursă excelentă de proteine. Este doar o strategie de marketing bună. Adevărul este că albușul de ou hrănește viruși, bacterii neproductive și ciuperci, deoarece acest albuș de ou a fost folosit în laboratoare cu mult timp în urmă ca hrană pe care virușii și alți agenți patogeni erau antrenați să o consume. Când credem că proteina din ou este bună pentru noi, trebuie să realizăm că ne gătim ouăle, distrugând și denaturand astfel proteina, astfel încât organismul nostru să nu o poată utiliza oricum. Auzim adesea că acizii grași omega-3 din ouă sunt buni pentru sănătate. De asemenea, sunt distruse prin gătit. Și în timp ce putem beneficia de proteinele din oul crud, acestea hrănesc agenții patogeni, ceea ce neutralizează beneficiile.

Luați în considerare hormonii din ouă. Nu vorbim despre hormoni adăugați, ci despre hormonii care se găsesc în mod natural chiar și în ouăle de crescătorie, organice, din curte. Dacă vă creșteți propriile găini, realizați că chiar și propriile ouă sunt încă hrană pentru agenți patogeni. Oul conține mulți hormoni necesari creșterii puiului, iar acești hormoni hrănesc, de asemenea, viruși și bacterii - bacterii precum streptococii , care provoacă acnee, vezică urinară și alte infecții ale tractului urinar, sinuzită cronică, infecții pulmonare, sterilitate și chiar majoritatea infecțiilor urechii. .infectii. Hormonii naturali din ouă perturbă activitatea glandelor endocrine, ducând la un dezechilibru al propriilor hormoni. Hormonii din ouă alimentează, de asemenea, chisturi în sistemul reproducător - chisturi create de viruși atunci când femeilor cu probleme de reproducere li s-a spus să mănânce mai multe ouă.

Ouăle nu sunt un echilibrant al zahărului din sânge. Toată lumea crede că ne mențin stabili și că sunt perfecte pentru diabet. În realitate, ouăle nu sunt alimentul ideal pentru tulburările de zahăr din sânge sau pentru diabet. Ouăle provoacă rezistență la insulină și ne pun într-un cerc vicios constant deoarece conțin atât zahăr, cât și grăsimi. Când combinați zaharurile și grăsimile, obțineți rezistență la insulină, care poate provoca diabet. De ce există zahăr în ouă? Este carbohidratul esențial necesar pentru creșterea musculară a puiului în curs de dezvoltare - singurul mod în care obține puterea de a ieși din coajă. Ouăle sunt bogate în calorii, așa că oamenii își imaginează că le dau putere. Unii oameni cred că au găsit Sfântul Graal când își prăjesc ouăle în ulei de cocos. Parcă l-au depășit pe monstrul ouă care a încercat să-i îmbolnăvească fără să-și dea seama. Din păcate, nu este cazul.

Ar trebui să fim conștienți de faptul că persoanele cu o încărcătură mai mică de agenți patogeni, de exemplu. cu mai puțini viruși și bacterii – își pot permite să mănânce multe lucruri pe care persoanele cu sindrom de oboseală cronică (SFC) sau tiroidita Hashimoto nu și le pot permite. Cu cât ai mai puțini agenți patogeni, cu atât poți scăpa mai mult mâncând ouă... deocamdată. Ne aflăm într-o nouă eră în care tinerii se confruntă cu multe mutații virale care conduc la o epidemie de boli cronice ca niciodată înainte. Mulți oameni în vârstă au mai puțini agenți patogeni și pot scăpa cu un alt ou pe ici pe colo. Generația noastră tânără, în special femeile tinere cu toate tulburările sistemului reproducător cu care se confruntă, plus eczeme, psoriazis și oboseală, își fac rău prin consumul de ouă. În același timp, li se spune că ouăle sunt un superaliment sau cea mai importantă sursă de proteine ​​pe care o pot obține.

Când dezvoltați un simptom sau o boală, nu veți da vina pe ouă. Nimeni nu-i va învinovăți. Sunt atât de iubiți încât acest lucru nu se poate întâmpla. Vei da vina pe mucegai, pe fructele pe care le-ai mâncat acum o săptămână, pe corpul tău (cum o fac oamenii de știință și doctorii), pe univers sau vei decide că este vina ta. Nu vei da vina pe ouă. Nimeni nu o va face.

Anthony William este doar mesagerul. Nu ne-a stricat ouăle preferate. Marile companii farmaceutice și industria medicală au făcut-o. Nu profesioniștii extraordinari care lucrează pentru ei. Industriile au folosit, cu zeci de ani în urmă, ouăle pentru a crește agenți patogeni care ne afectează astăzi. Cum de nu știi despre agenții patogeni care provoacă toate bolile și suferința ta cronică? De ce ți se spune în schimb că corpul tău te atacă și că genele tale sunt de vină? Pentru că dacă adevărul despre acești agenți patogeni și despre modul în care ne îmbolnăvesc astăzi va ieși la iveală, liderii acestor industrii vor fi înșelați. Va fi un iad pentru ei, mai ales când mamele ai căror copii au fost răniți se ridică. Adevărul va provoca o revoltă.

Se pare că aproape toți cei diagnosticați cu o boală autoimună mănâncă ouă. Același lucru este valabil și pentru majoritatea persoanelor diagnosticate cu cancer de sân - li se spune să mănânce ouă în fiecare dimineață. Chiar dacă cineva se îmbunătățește puțin pentru că a eliminat alte alimente problematice, asta nu înseamnă că este în afara pericolului. Imaginați-vă cât de mult ar face mai mult dacă ar înceta să mănânce și ouă.

Ouăle sunt dăunătoare, chiar dacă au unele proprietăți benefice. Sunt ca acea persoană din viața noastră care tinde să ne rănească fizic sau emoțional, dar are totuși o calitate frumoasă sau două. Știm că nu ar trebui să închidem ochii la durerea pe care ne-o poate provoca. Oricât de mult îl simpatizăm, știm că nu ar trebui să ne încurcăm cu el pentru că răul depășește binele. Aceasta ar trebui să fie atitudinea noastră față de ouă.

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.