CE ESTE PUTEREA IMUNĂ MICRO-C ȘI CARE SUNT BENEFICIENȚELE EI

CE ESTE PUTEREA IMUNĂ MICRO-C ȘI CARE SUNT BENEFICIENȚELE EI

Unul dintre lucrurile pe care membrii comunității noastre le iubesc cel mai mult la Vimergy® este angajamentul lor față de puritatea produselor lor. Înțelegem cât de important este să fii sigur de ceea ce pui în corpul tău. Acest lucru este valabil mai ales pentru ingredientele inutile, cum ar fi zahărul rafinat, aditivii, culorile sau aromele. Evitarea ingredientelor inutile este ușoară cu noul produs pulbere Vimergy® Micro-C Immune Power .

Bucurați-vă de noua formulă puternică, axată pe beneficii, a pudrei Micro-C Immune Power , care conține doar ingrediente active. Asta e tot. Nu există gunoi în el! Această formulă este încărcată cu două forme blânde de vitamina C cu pH-tampon. Este o sursă excelentă de vitamina C împreună cu 5 fitonutrienți suplimentari. Formula include un aditiv special de silice organic din bambus. Siliciul lucrează cu vitamina C pentru a stimula producția de colagen. Colagenul ajută la menținerea sănătății părului, pielii, unghiilor și articulațiilor.

CE ESTE ÎNĂUNTRU

Ingrediente

Beneficii

Complex mineral-ascorbat tamponat

Vitamina C este un nutrient esențial. Contribuie la sănătatea fiecărei celule din organism.

Calciu și magneziu

Minerale care se combină cu vitamina C sub formă de săruri. Ele ajută la tamponarea și la minimizarea acidității pentru a fi blând cu stomacul.

Dioxid de siliciu

Sprijină producția și funcționarea colagenului. Ajută fibrele de colagen să se mențină împreună pentru o rezistență și o funcționare mai bune.

Rutină

Un antioxidant suplimentar care poate afecta favorabil markerii de oxidare.

Extract din seminte de struguri

Un antioxidant puternic care protejează împotriva stresului oxidativ.

Trandafiri

O sursă de fitonutrienți pentru a oferi o sursă suplimentară de antioxidanți.

Extract de fructe de Acerola

Sprijină protecția antioxidantă.


Pe scurt, noua putere imunitară Micro-C de la Vimergy® este o formulă unică și specială. Acest produs inovator ajunge în top zece! Are tot ce ne place la vitamina C, dar aduce și ceva în plus!

  1. Micro-C Immune Power of Vimergy® oferă 1000 mg. vitamina C într-o singură doză. Acesta este echivalentul vitaminei C în 2 capsule Micro-C. Folosește două forme minerale tamponate de vitamina C. Ascorbat de calciu și ascorbat de magneziu, care sunt cunoscute ca săruri ale vitaminei C. Sunt blânde și nu irită stomacul și tractul gastrointestinal.

  2. Profită și de alte beneficii! Pudra Micro-C Immune Power este îmbogățită cu siliciu organic de bambus adăugat! Vitamina C și dioxidul de siliciu sunt implicate în producerea de colagen. Colagenul asigură structura părului, pielii, unghiilor, oaselor etc. Siliciul întărește aceste legături și menține flexibilitatea. Siliciul este necesar atât pentru formarea, cât și pentru utilizarea colagenului. Joacă un rol cheie în a ajuta colagenul să se lipească. Mai simplu spus, silica este echipa de stele a colagenului!

Faceți Vimergy® Micro-C Immune Power parte din rutina dumneavoastră și culegeți beneficiile! Sprijinul sistemului imunitar, protecția celulară și sănătatea inimii sunt toate acoperite. Nutrienți pentru păr, piele, unghii, oase și articulații sănătoase – da, totul este acolo! Vimergy® Micro-C Immune Power oferă beneficii reale pentru sănătate care oferă baza pentru atingerea obiectivelor dumneavoastră de sănătate. Puteți găsi Micro-C Immune Power of Vimergy® în trei dimensiuni diferite: 125 g - pachet de călătorie ; 250 g - ambalaj standard și 500 g - ambalaj economic .

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, continutul sau si toate materialele aferente sunt prezentate doar in scop informativ si nu inlocuiesc sfatul, diagnosticul, tratamentul sau prescriptia medicala. Nimic din ceea ce este continut in sau accesibil de pe acest blog nu trebuie considerat ca fiind un sfat medical, diagnostic, tratament sau prescriptie medicala, nici o promisiune de beneficii, o pretentie de vindecare, o garantie legala sau o garantie a rezultatelor care urmeaza sa fie obtinute. Nu ignorati niciodata sfaturile medicale sau nu renuntati sa le solicitati din cauza a ceea ce ati citit pe acest blog sau in oricare dintre materialele legate. Prirodnik Ltd si echipa sa nu sunt medici si nu pretind ca ofera servicii de asistenta medicala. Consultati un profesionist licentiat in domeniul sanatatii inainte de a schimba sau intrerupe orice medicamente, tratamente sau ingrijiri curente, sau de a incepe orice dieta, exercitiu sau program de suplimente, sau daca aveti sau suspectati ca ati putea avea o afectiune medicala care necesita asistenta medicala. Administratia pentru Alimente si Medicamente a R. FDA nu a evaluat nicio declaratie, afirmatie sau reprezentare facuta in sau disponibila pe acest blog sau in orice alt material asociat. Continutul acestui blog si orice material legat nu reflecta neaparat opiniile Prirodnik Ltd sau ale autorului principal si nu se garanteaza ca este corect, complet sau actualizat. Acest articol poate contine linkuri catre alte resurse de pe internet. Aceste linkuri sunt furnizate ca citate si ajutoare pentru a va ajuta sa identificati si sa localizati alte resurse de internet care ar putea fi de interes si nu au scopul de a declara sau implica faptul ca Prirodnik Ltd sau autorul principal recomanda, aproba, sprijina, sponsorizeaza sau sunt in vreun fel afiliati sau asociati cu orice persoana sau organizatie asociata cu materialul la care se face trimitere sau sunt autorizati in mod legal sa utilizeze orice nume comercial, marca inregistrata, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate fi reflectat in materialul la care se face trimitere.