CUM AJUTĂ SUCUL DE TULPINI DE ȚELINĂ LA TRATAREA COLESTEROLULUI MARE

CUM AJUTĂ SUCUL DE TULPINI DE ȚELINĂ LA TRATAREA COLESTEROLULUI MARE

Colesterolul ridicat este o problemă din ce în ce mai frecventă atât la bărbați, cât și la femei. Dar ce se întâmplă de fapt în organism pentru a crește colesterolul? Vom acorda atenție exact acestei probleme astăzi, împărtășind cu voi un fragment din cartea lui Anthony William – „Suc de țelină” (netradusă încă în bulgară). Veți afla, de asemenea, de ce sucul de tulpini de țelină este un instrument atât de important și util pentru tratarea colesterolului ridicat și multe altele.

Anthony William este creatorul mișcării mondiale de a bea suc pur din tulpini de țelină. Cartea sa Suc de țelină răspunde la mii de întrebări despre acest suc uimitor, își inspiră cititorii să bea suc de țelină pur pentru a-i vedea beneficiile și dezvăluie cauzele reale ale aproape 200 de boli cronice și simptome cu care trăiesc și de care suferă atât de mulți oameni.

COLESTEROL RIDICAT

„Tot ceea ce are legătură cu colesterolul este legat de ficat. Orice tip de problemă de colesterol care se dezvoltă este un semn al bolii hepatice precoce. Ficatul produce, controlează, organizează și stochează colesterolul. Când ficatul începe să devină lent, stagnant și toxic odată cu vârsta - ceea ce va trece neobservat de medicul dumneavoastră - și funcțiile sale încep să se defecteze, valorile colesterolului pot începe să se schimbe. Acest lucru se poate întâmpla cu mult înainte ca testele să arate valori crescute ale enzimelor hepatice și nimeni nu se gândește să le lege de ficat.

Te-ai întrebat vreodată cum poate cineva care mănâncă cel mai sărac să restabilească valorile normale ale colesterolului? Aceasta este o persoană al cărei ficat nu este încă complet epuizat. În același timp, este posibil să aveți o persoană cu o dietă aparent sănătoasă, care este diagnosticată cu probleme cu colesterolul, deoarece citirile se mișcă într-o direcție care nu-i place medicului. Aceasta este o persoană al cărei ficat începe să se sufoce din cauza suprasolicitarii de prea mult timp. Ficatul fiecăruia este într-o stare diferită. În unele, este plin de agenți patogeni, cum ar fi virusul Epstein-Barr și streptococul. Unele sunt pline atât de agenți patogeni, cât și de toxine, cum ar fi metale grele toxice, pesticide, erbicide, fungicide, produse farmaceutice, materiale plastice și alte produse petroliere. Când capacitatea de stocare a ficatului este epuizată, atunci capacitatea acestuia de a procesa, converti, crea, stoca și dezvolta colesterolul începe să scadă.

Mult mai puternic decât orice statină, sucul de tulpini de țelină ajunge la cauza principală a afecțiunilor colesterolului – vizează ficatul. Acolo, ajută la spălarea, curățarea și purificarea otrăvurilor, toxinelor și agenților patogeni. Reface și revitalizează lobulii hepatici deteriorați, în timp ce sărurile de sodiu pe care le conține reduc încărcăturile virale și bacteriene. Aceste săruri în grup revitalizează, de asemenea, numeroasele funcții ale ficatului legate de colesterol și îmbunătățesc puterea bilei pe care o produce ficatul – iar bilă mai puternică ajută la descompunerea grăsimilor.

Milioane de oameni din întreaga lume se confruntă cu beneficiile consumului de suc de tulpină de țelină pentru ei înșiși și, în cele din urmă, va ajunge la miliarde pur și simplu pentru că funcționează. Va rezista testului timpului, deoarece nu este un mod trecător sau o tendință – este o practică profund vindecătoare care, atunci când este consumată în mod corect, vă poate oferi un sprijin extraordinar de vindecare. Sper că veți încerca sucul de tulpini de țelină adevărat și vă veți alătura mișcării mondiale a sucului de țelină, dacă nu ați făcut-o deja.”

Articolul este un extras din cartea lui Anthony William „Suc de țelină” (netradusă încă în bulgară). Puteți afla mai multe despre proprietățile vindecătoare uimitoare ale sucului de tulpină de țelină din următoarele articole pe acest subiect de pe blogul nostru: 

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.