Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu problemele suprarenale

Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu problemele suprarenale

Oboseală suprarenală, stres, slăbiciune și boală

Sucul de țelină ajută la toate tipurile de probleme suprarenale prin repararea țesutului suprarenal deteriorat și a glandelor suprarenale slăbite, indiferent dacă acestea au fost afectate de boală sau de o afecțiune suprasolicitată. Medicina modernă nu și-a dat seama pe deplin cât de mult fac glandele suprarenale pentru noi și zecile de amestecuri diverse și complexe de hormoni pe care le produc pentru a susține tot ceea ce facem în viață. Glandele noastre suprarenale sunt cei mai buni producători de hormoni, chiar mai mult decât sistemul nostru reproducător. Fie că trecem printr-o încercare; experimentăm iubirea, bucuria și fericirea; îndeplinim sarcini simple precum mersul la toaletă, dușul, spălatul pe dinți sau consumul și digerarea alimentelor; sau totul între ele, glandele suprarenale sunt acolo și produc un amestec unic de adrenalină care ne ajută să funcționăm.

Avem două glande suprarenale - dreapta și stânga. Fiecare dintre cele două glande suprarenale produce hormoni diferiți. De obicei, nu au o forță egală - unul a devenit mai slab decât celălalt din cauza suprasolicitarii, așa că produce mai puțină adrenalină, ceea ce îl obligă pe celălalt să se exercite excesiv și în cele din urmă să slăbească și el. Componentele sucului de tulpini de țelină au capacitatea de a pătrunde în glandele suprarenale și de a satura țesutul suprarenal, întărind fiecare aspect al celulelor suprarenale - vindecare, răsfăț și răsfăț. Probabil că ar trebui să dăm sărurilor cu grupe de sodiu porecla „săruri glandulare de sodiu” din cauza cât de puternice sunt acestea pentru recuperarea suprarenală. Sărurile de sodiu sunt un miracol pentru glandele suprarenale. Sarea de mare și sarea gemă de munte sunt adesea apreciate ca fiind bune pentru noi – le considerăm cele mai bune. Și da, acestea sunt săruri de calitate superioară. Cu toate acestea, varietatea lor de sodiu nu servește drept remediu. Aceste săruri nu oferă ceea ce fac sărurile de sodiu ale sucului de tulpini de țelină. Micronutrienții sunt legați de sărurile cluster ale sucului de tulpini de țelină într-un mod pe care nu îl vedem cu nicio altă varietate de alimente sau sare. Sărurile grupate restaurează și aprind viața în celulele suprarenale, permițând totodată glandelor să producă rapid noi celule sănătoase și puternice.

Sucul de tulpină de țelină echilibrează glandele suprarenale, astfel încât cea mai slabă să o poată ajunge din urmă pe cea mai puternică și să permită celor două glande să comunice între ele, un aspect al funcției lor pe care cercetarea medicală și știința încă nu l-au descoperit. Electroliții puternici din sucul de țelină creează această comunicare între glande: sărurile minerale ale sucului de țelină intră într-o glandă suprarenală, ies prin fluxul sanguin și intră în cealaltă glandă cu informațiile pe care le transportă de la prima glandă suprarenală.

Pentru mai multe informații despre oboseala suprarenală, așteptați în curând un articol dedicat pe această temă pe blogul nostru. Puteți citi mai multe despre subiect în cartea „Mediul de vindecare – ediție revizuită și completată” . Acolo veți găsi și informații despre cele 56 de amestecuri unice de adrenalină care ne asigură nevoile zilnice. Sucul de tulpină de țelină este o astfel de binecuvântare încât ajută la refacerea glandelor suprarenale, astfel încât să nu devenim susceptibili la complicații, disfuncții și boli suprarenale.

Citiți mai multe despre glandele suprarenale în articolul „Probleme cu glandele suprarenale” .

Pentru proprietățile vindecătoare ale sucului de tulpini de țelină pentru alte afecțiuni și simptome, consultați și articolele:

„Suc de tulpină de țelină pentru afecțiuni autoimune și neurologice”
„Cum sucul de tulpini de țelină ajută la sindromul de oboseală cronică”
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină la tratarea colesterolului ridicat”
„Cum sucul de tulpini de țelină ajută la acneea chistică”
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină la tratarea eczemei ​​și psoriazisului”
„Cum ajută sucul de țelină cu bolile tiroidiene”
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină boala Lyme”
„Suc de tulpină de țelină pentru sindromul ovarului polichistic, fibrom și endometrioză”
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină sarcina și alăptarea”
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină artrita reumatoidă”
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină la tratarea diabetului, a hiperglicemiei și a hipoglicemiei”

Mai multe articole despre sucul de tulpini de țelină puteți găsi aici:

„Suc de tulpini de țelină”
„Cum să faci suc din tulpini de țelină”
„Suc de tulpină de țelină – Întrebări frecvente”
„De ce ar trebui să bem o jumătate de litru de suc de tulpină de țelină pe zi?”
„Cum vă ajută să vă vindecați sărurile de sodiu din sucul de tulpini de țelină”

Publicații similare

[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.