Cum ajută sucul de tulpini de țelină la tulburările alimentare

Cum ajută sucul de tulpini de țelină la tulburările alimentare

Există diferite varietăți de tulburări de alimentație și diferite cauze ale acestora. Tulburările de alimentație recunoscute sunt de obicei în domeniul anorexiei, bulimiei și alimentației excesive. Ele pot fi cauzate de supărări emoționale, suferință sau stres sever; expunerea la metale grele toxice ; normele societale despre cum ar trebui să arătăm; sau o combinație a tuturor acestor factori. Boala cronică poate provoca, de asemenea, probleme digestive și confuzie cu privire la ce să mănânci și când să mănânci, ceea ce poate duce la tulburări de alimentație. Există și tulburări de alimentație care rămân nediagnosticate, deoarece adevărul este că aproape fiecare persoană de pe planetă are un fel de tulburare de alimentație. Poate să nu fie definitivă. S-ar putea să nu fie evident. Dar este încă acolo, fie că provine din adversitatea copilăriei sau din expunerea la toxice care creează modele alimentare problematice sau neproductive.

Sucul de țelină poate ajuta la toate aceste probleme. Pe de o parte, ajută la refacerea substanțelor chimice ale neurotransmițătorilor: sărurile cluster de sodiu și micronutrienții aferente oferă substanțele chimice neurotransmițătoare supreme pentru creier. Pe de altă parte, sucul de tulpini de țelină face neuronii mai puternici, iar electricitatea din creier mai dinamică și mai liberă, permițând rănilor emoționale să se vindece mai repede. Atunci când impulsurile electrice nu sunt interceptate sau obstrucționate de depozitele toxice de metale grele precum mercurul și aluminiul - cauza atâtor tulburări de alimentație - pot fi stabilite modele de gândire sănătoase. Statutul sucului de tulpini de țelină ca cea mai bună sursă de electroliți pentru creier poate duce și la vindecarea multor alte cauze ale tulburărilor de alimentație.

Nu în ultimul rând, hormonii vegetali din sucul de tulpini de țelină ajută la refacerea întregului sistem endocrin. Persoanele cu tulburări de alimentație au de obicei glandele endocrine lezate, în special glandele suprarenale, iar hormonii vegetali furnizează substanțe chimice vitale care ajută la refacerea acestora. Hormonii vegetali ajută, de asemenea, celulele creierului să comunice între ele, ceea ce le permite oamenilor să depășească aspectele emoționale ale tulburărilor de alimentație.

Sucul de țelină restabilește și acidul clorhidric din stomac, care îi ajută pe cei care suferă de bulimie să se recupereze. De asemenea, ajută la reducerea inflamației tractului intestinal prin uciderea microorganismelor patogene, cum ar fi bacteriile neproductive, care se găsesc acolo. Toate acestea ar reda sănătatea unei persoane care suferea de probleme digestive care interferau cu alimentația, astfel încât să nu mai fie nevoită să trăiască în frica legată de hrană.

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.