CUM AJUTĂ SUCUL DE TULPINI DE ȚELINĂ ÎN SARCINĂ ȘI ALĂPTARE

CUM AJUTĂ SUCUL DE TULPINI DE ȚELINĂ ÎN SARCINĂ ȘI ALĂPTARE

Sucul de tulpină de țelină este foarte sigur de consumat în timpul sarcinii și alăptării. În timpul sarcinii, ajută la întărirea glandelor suprarenale ale mamei, ceea ce este crucial pentru susținerea bebelușului, deoarece nașterea necesită rezerve mari de adrenalină. Glandele suprarenale puternice pregătesc mama pentru nașterea în siguranță a copilului – adrenalina este cea care creează „împingerea” – și poate duce chiar la un timp de travaliu mai scurt. Sucul de țelină este, de asemenea, bogat în nutrienți precum vitamina K, acid folic și vitamina A, care sunt importante pentru dezvoltarea bebelușilor. Abundența de antioxidanți ajută la protejarea celulelor bebelușilor pe măsură ce se dezvoltă în uter, înarmandu-le cu capacitatea de a lupta cu toxinele pentru a preveni îmbolnăvirea timpurie. Sărurile de sodiu din sucul de tulpini de țelină oferă, de asemenea, creierului în curs de dezvoltare al bebelușului substanțe chimice neurotransmițătoare care susțin această fază critică.


În timpul alăptării, consumul de suc de tulpină de țelină de către mamă este foarte benefic pentru bebeluș. Nu trebuie să vă faceți griji că detoxifierea pe care o induce sucul de tulpini de țelină va face să apară toxine în laptele matern. Exact opusul. Pentru început, laptele matern al unei femei este, de obicei, plin de diverse toxine, deoarece ficatul multor oameni este lent, stagnan și supraîncărcat după o viață de expunere la metale grele toxice, cum ar fi mercur și aluminiu, pesticide, erbicide, fungicide, petrochimice, cosmetice, solvenți, vopsea de păr, colonii, parfumuri etc. Când aceste substanțe nocive se acumulează în ficat, ajung de obicei în laptele matern. Când sucul de tulpini de țelină intră în scenă, componentele sale puternice intră și în laptele matern și neutralizează și neutralizează toxinele – neutralizându-le astfel încât să fie mai puțin distructive și chiar ajutând la eliminarea completă a unora dintre aceste toxine din laptele matern. În același timp, sucul de tulpini de țelină ajută la crearea laptelui matern pur, furnizează sărurile de grup de sodiu importante pentru dezvoltarea creierului bebelușului, precum și vitamine viabile, oligoelemente și alți nutrienți care mențin copilul sănătos.


Deci sucul de tulpini de țelină este foarte susținător atât pentru sarcină, cât și pentru alăptare. Ceea ce nu este atât de sigur sunt numeroasele substanțe chimice alimentare, cum ar fi acidul citric și aromele naturale din alimentele ambalate, aspartamul din sucurile dietetice, cofeina din cafea și ceaiul negru, antibioticele din unele produse de origine animală și sărurile toxice dure care sunt adăugate la multe alimente. și totuși sunt adesea luate de unele femei în timpul sarcinii sau alăptării. Ultimul lucru pentru care trebuie să vă faceți griji este sucul de tulpini de țelină.


Și după cum veți citi în celelalte articole ale noastre despre sucul de tulpini de țelină, este foarte benefic pentru o varietate de afecțiuni și simptome. Vedeți mai multe despre acest lucru în următoarele articole:

„Cum sucul de tulpini de țelină ajută la boala Lyme” ;
„Suc de tulpină de țelină pentru sindromul ovarului polichistic, fibrom și endometrioză” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu bolile tiroidiene” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină la tratarea eczemei ​​și psoriazisului” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu acneea chistică” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu sindromul de oboseală cronică” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină la tratarea colesterolului ridicat” ;
„Suc de tulpină de țelină în condiții autoimune și neurologice” .

Mai multe articole despre sucul de tulpini de țelină puteți găsi aici:

„Suc de tulpină de țelină” ;
„Suc de tulpină de țelină – întrebări frecvente” ;
„Cum se prepară suc de tulpină de țelină” ;
„De ce ar trebui să bem o jumătate de litru de suc de tulpină de țelină pe zi?” ;
„Cum vă ajută să vă vindecați sărurile de sodiu din sucul de tulpini de țelină” .

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.