ALIMENTE MEDICINALE SI SUPLIMENTE NUTRITIONALE PENTRU ARTRITA REUMATOIDA

ALIMENTE MEDICINALE SI SUPLIMENTE NUTRITIONALE PENTRU ARTRITA REUMATOIDA

Cauza reală a artritei reumatoide (AR)

În prezent trăim în perioada de glorie a virușilor. Lumea noastră este plină de agenți patogeni care provoacă bolile misterioase de care atât de mulți oameni sunt derutați, iar medicina le etichetează doar drept boli autoimune. Știința și cercetarea medicală nu știu că virusul Epstein-Barr (EBV) este cauza atâtor boli, inclusiv fibromialgie , sindrom de oboseală cronică , scleroză multiplă , tulburări tiroidiene , lupus, boala Lyme , tinitus, vertij, artrită reumatoidă și psoriazis. artrită. Există peste 60 de soiuri de EBV, care pot fi un șoc pentru oricine are doar o cunoaștere superficială a acestui virus, precum și pentru cei care lucrează în domeniul medical. Anthony William discută acest virus în detaliu în cartea sa Thyroid Healing .

Artrita reumatoidă (RA) este cauzată de virusul Epstein-Barr în stadiu avansat (citiți mai multe despre etapele EBV în ambele părți ale articolului nostru despre virusul Epstein-Barr ), cu excepția faptului că acestei varietăți de EBV sau nu îi place să mănânce atât de mult miere, sau pur și simplu nu are o cantitate excesivă de miere toxică în organism. Varietatea specială de EBV care provoacă RA preferă cu mult mercurul de metal greu ca hrană. Acest tip particular de EBV invadează țesutul conjunctiv, articulațiile și tendoanele în a patra etapă, provocând inflamație, ceea ce este dovada că corpul tău încearcă să țină invadatorul la distanță. Umflarea degetelor, a coloanei vertebrale cervicale și altele asemenea este un semn că organismul reacționează la virusul care se adâncește mai adânc și provoacă leziuni permanente ale nervilor și țesuturilor. În formele sale mai blânde, aceasta se poate manifesta ca dureri și dureri misterioase. În formele avansate, oamenii suferă de umflare severă a articulațiilor și un diagnostic de RA. Aceste informații sunt încă necunoscute științei și cercetării medicale.

Primul pas

Cel mai important pas pe care îl puteți face astăzi către o vindecare reală depășește cu mult dieta sau evitarea influențelor dăunătoare. Mai întâi trebuie să-ți dai seama de cauza reală a bolii tale. Corpul tău nu se atacă doar pe sine. Cea mai mare greșeală este să crezi că sistemul tău imunitar nu te susține. Când crezi că boala ta este autoimună, previi vindecarea adevărată pentru că nu îi oferi corpului tău sprijinul de care are nevoie, deoarece continuă să lupte cu agentul patogen din corpul tău. Știind că corpul tău nu se luptă cu el însuși, ci cu un agent patogen, îți întărește sistemul imunitar, îl face mai concentrat și îl face să lucreze și mai mult pentru tine. În plus, atunci când știi că ai un virus cu care să lupți, poți învăța pașii practici pe care îi poți lua pentru a oferi corpului tău cel mai bun sprijin posibil.

Cum să vindeci

Necunoscut cercetării medicale și științei, anticorpii au fost creați pentru a lupta împotriva virusului Epstein-Barr ; cu toate acestea, corpul tău are nevoie în continuare de tot sprijinul pe care îl poate primi. Mai jos sunt câțiva pași pe care îi puteți lua și care vă pot ajuta să începeți recuperarea după artrita reumatoidă și psoriazică.

Îndepărtarea metalelor grele toxice

Metalele grele toxice sunt unul dintre alimentele preferate ale EBV. Și aproape toți avem, fără să știm, metale grele toxice în corpul nostru. Aceste metale permit virusului să continue să se dezvolte și să devină din ce în ce mai reproducător. Și cu cât se hrănește mai mult cu metale precum mercurul și cuprul, cu atât virusul eliberează mai multe deșeuri toxice în organism, ceea ce duce la simptomele artritei psoriazice și reumatoide. Pentru a scăpa de metalele grele toxice, există cinci alimente de detoxifiere importante pe care să le includeți zilnic în dieta dvs.: praf de suc de iarbă de orz , coriandru, spirulina , afine sălbatice și dulse de Atlantic . Pentru a afla mai multe despre aceste alimente de detoxifiere cu metale grele și despre cel mai bun mod de a le combina, consultați rețeta de Smoothies de detoxifiere cu metale grele .

Alimente de evitat

Când sunteți tratat pentru RA, este important să evitați să mâncați lucruri care se întâmplă să fie unele dintre alimentele preferate ale EBV, cum ar fi ouăle și produsele lactate. De asemenea, cel mai bine este să evitați carnea de porc, deoarece pune o presiune atât de mare asupra ficatului încât permite virușilor să se înmulțească, să crească și să inflameze articulațiile și pielea. De asemenea, este important să stai departe de gluten, deoarece este necunoscut tuturor cercurilor medicale, dar oferă și combustibil pentru virus. Dacă ați eliminat ouăle, lactatele și glutenul și după câteva luni încă aveți simptome, luați în considerare eliminarea tuturor cerealelor din dieta dvs., inclusiv ovăzul și orezul, în timp ce vă vindecați. Unii oameni tolerează bine cerealele, dar pentru unele cereale trebuie îndepărtate pentru a permite o vindecare mai profundă. Evitarea uleiului de porumb, soia și canola este de asemenea utilă. Pentru a afla mai multe despre motivul pentru care este mai bine să eliminați aceste alimente din alimentație dacă aveți un simptom sau o boală, puteți citi explicațiile complete în cartea lui Anthony William Thyroid Healing .

Hrana vindecătoare: fructele

În timp ce multora li se spune să evite fructele din cauza conținutului lor de zahăr, această tendință este de fapt un alt exemplu de dezinformare care nu face decât să împiedice oamenii să beneficieze de puternicele proprietăți antivirale ale bananelor, curmalelor, merelor, pepenilor, mango și tot felul de altele. fructe. Fructele sunt alimentul cel mai bogat în antioxidanți din lume. Antioxidantul ar trebui să fie într-adevăr sinonim cu longevitatea, deoarece fructele sunt cel mai bun aliment pentru prelungirea vieții și combaterea bolilor. Afinele sălbatice, murele și cireșele sunt printre alimentele cu cei mai mulți antioxidanți. Te poți concentra pe acele fructe care sunt cele mai atractive pentru tine. Dacă aveți luxul unei piețe de fermieri în apropiere, faceți un obicei săptămânal să faceți cumpărături acolo și să explorați numeroasele soiuri de fructe disponibile: mere, pere, piersici, pepeni verzi, caise, curmale și multe altele. Diferitele tipuri de citrice sunt, de asemenea, un plus grozav pentru dieta ta. Deși unii oameni ar putea crede că portocalele, apa cu lămâie sau grapefruitul declanșează crize de RA, acesta este doar un sentiment, deoarece citricele detoxifică otrăvurile și subprodusele virale din organism. Pe lângă fructe, asigurați-vă că mâncați o mulțime de legume cu frunze verzi, legume și includeți zilnic suc de tulpini de țelină.

Pentru mai multe informații despre alte alimente de inclus pentru aceste afecțiuni, citiți The Healing Medium Revised and Expanded Edition , Top Foods, and Thyroid Healing . Pe blogul nostru puteți citi numeroasele articole despre aceste condiții și alimentele potrivite pentru acestea.

Suplimente nutritive utile

Pentru a vă ajuta procesul de vindecare, luați în considerare includerea următoarelor suplimente nutritive:

Sulfatul de zinc este una dintre cele mai importante resurse pentru combaterea EBV. Organismul epuizează rezervele și chiar depozitele profunde de zinc într-un ritm rapid, ceea ce înseamnă că este foarte obișnuit să deveniți deficit de zinc atunci când aveți EBV, dacă nu erați deja, oricum. Acest supliment oferă sistemului imunitar un impuls serios, astfel încât celulele EBV sunt distruse și suprimate. Anthony William recomandă și utilizează Vimergy® Organic Zinc Sulfate .

L-lizina inhibă și reduce încărcătura virală a EBV și are un efect antiinflamator asupra întregului organism. Compania de suplimente preferată a lui Anthony William, Vimergy®, oferă L-Lizină sub formă de capsule .

Gheara de pisică este un puternic antiinflamator și antiviral care poate fi de mare ajutor în artrita reumatoidă și psoriazică. Anthony William recomandă Vimergy® Organic Cat's Claw Extract fără alcool .

Luarea unui supliment de metilfolat , care ajută la problemele de metilare, împreună cu un supliment adecvat de B-12, care conține adenozilcobalamină și metilcobalamină, este foarte importantă pentru cei care suferă de artrită reumatoidă și psoriazică. Anthony William recomandă Vimergy® 5-MTHF capsule și Vimergy® Organic Liquid Vitamina B12 .

Glutationul ajută la detoxifierea ficatului, unde se află virușii și toxinele care provoacă aceste afecțiuni. Vimergy® oferă glutation sub formă de capsule .

Acidul alfa-lipoic (ALA) repară și întărește zonele corpului care au fost afectate de virus.

Puternicele abilități antivirale ale frunzelor de dud le fac un supliment alimentar important de luat în considerare.

Informațiile despre tratament și liniile directoare nutriționale și suplimente pe care le-am împărtășit în postările de blog despre psoriazis și eczeme ar fi, de asemenea, util să fie incluse.

Terapii complementare

Mulți oameni cu RA merg la o saună cu infraroșu pentru a ajuta la oboseală și rigiditate. Aceasta ar putea fi o opțiune bună pentru tine, doar ai grijă că căldura nu este prea mare. Ai grijă cât timp stai în saună. Un alt tratament extrem de util este terapia blândă prin masaj, una dintre cele mai vechi metode din zorii timpurilor. Atingerea vindecătoare a unei persoane cu alta poate fi uimitoare pentru RA.

Suplimente pentru afecțiuni și boli autoimune (în stadiul ultim al EBV, inclusiv lupusul și artrita reumatoidă (RA)

Dacă aveți o boală care nu este menționată în acest articol și totuși simptomele dumneavoastră se potrivesc cu cele ale EBV, puteți apela la aceste suplimente nutritive. În cele mai multe cazuri, atunci când cineva este diagnosticat cu o boală autoimună, poate fi EBV în stadiu avansat. Vă puteți personaliza protocolul cu suplimente din această listă.

Cum să mergi înainte

Poliartrita reumatoidă nu este o boală autoimună, iar acest mit trebuie corectat imediat pentru ca milioanele de oameni care suferă să poată obține răspunsuri reale. Când ți se oferă informații greșite despre boala ta, este ca și cum cineva ar pune un semn de stop asupra procesului tău de vindecare. Sperăm să scapi de această concepție greșită despre poliartrita reumatoidă și să mergi pe drumul vindecării cu o vigoare reînnoită. Să realizezi că corpul tău se luptă cu un virus care se hrănește cu toxinele și metalele din corpul tău este primul și cel mai puternic lucru pe care îl poți face. Trebuie să renunți la ideea că corpul tău lucrează împotriva ta. Este imposibil ca organismul să se atace singur.

Când vă gândiți la opțiunile de vindecare, poate părea copleșitor. Amintiți-vă să o luați încet și în propriul ritm. Calea fiecăruia va arăta puțin diferit. Poate că alimentele pe care trebuie să le eviți vor dura ceva timp pentru a se elimina, dar suplimentele nutritive vor veni mai ușor. Poate că consumul de fructe va fi un pas ușor, dar încorporarea sucului de tulpini de țelină este prea mult pentru tine la început. Faceți tot ce puteți astăzi și continuați să construiți pe asta de aici încolo. Nu uita niciodată că corpul tău lucrează cu tine, nu împotriva ta, iar vindecarea este posibilă.

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.