Frunza de măslin este un agent de vindecare puternic și eficient, care are proprietăți vindecătoare extraordinare pentru sistemul imunitar, cardiovascular, circulator, respirator, digestiv și limfatic. Este deosebit de util în lupta împotriva virușilor și bacteriilor din organism, cum ar fi herpes zoster , herpes simplex , Escherichia coli, salmonella, stafilococ și pneumonia Klebsiella și poate ajuta la curățarea virusurilor răcelii și gripei mai rapid decât majoritatea medicamentelor.

Frunza de măslin are, de asemenea, capacitatea de a reduce semnificativ tensiunea arterială și de a o menține la niveluri sănătoase. Conține un compus numit oleuropeină, care ajută la prevenirea îngustarii arterelor, la creșterea fluxului sanguin și la îmbunătățirea funcției inimii. De asemenea, ajută la scăderea colesterolului LDL rău și previne riscul de accident vascular cerebral și boli de inimă.

Frunza de măslin este cunoscută că ajută persoanele care suferă de diabet, colesterol ridicat, bronșită, gastrită și boli autoimune, cum ar fi sindromul de oboseală cronică, fibromialgia, boala Addison, sindromul Guillain-Barré, artrita, colita, lupusul, boala celiacă, eczema, sclerodermia, psoriazisul. , cardiomiopatie, boala Graves și virusul HIV.

Frunza de măslin are proprietăți antiinflamatorii puternice care ajută la îmbunătățirea circulației, la reducerea umflăturilor și la creșterea energiei și mobilității organismului. De asemenea, este un mare ajutor digestiv și ajută la eliminarea excesului de aciditate din organism.

Extractul din frunze de măslin poate fi găsit online la Natural Store sau frunze de măslin sub diferite forme la magazinul local de produse naturiste. Frunzele uscate de măslin pot fi găsite sub formă de ceai și capsule. Luați în considerare adăugarea frunzelor de măslin în dulapul cu medicamente pentru un remediu natural puternic și o modalitate uimitoare de a vă stimula sistemul imunitar.

Healer Medium - Anthony William folosește și recomandă Extract fără alcool de frunze de măslin Vimergy .

Aflați mai multe despre puterile vindecătoare ale frunzei de măslin, precum și despre alte ierburi, fructe și legume vindecătoare, în cartea lui Anthony William Cele mai sănătoase alimente .

Publicații similare

[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.