PULBER DE SUC DE IARBA DE ORZ – BENEFICII MEDICALE

PULBER DE SUC DE IARBA DE ORZ – BENEFICII MEDICALE

Iarba de orz este unul dintre alimentele cele mai bogate în nutrienți din natură și a fost folosită din cele mai vechi timpuri în scopuri medicinale și de vindecare. Sucul de praf de iarba de orz (a nu se confunda cu pudra de iarba de orz) este una dintre cele mai bune modalitati de a consuma acest aliment deoarece concentreaza nutrientii si este cea mai usoara modalitate de a digera, asimila si folosi nutrientii din organism.

Sucul de iarbă de orz este bogat în vitaminele A, C, B și în minerale fier, calciu, potasiu, magneziu și fosfor. De asemenea, este foarte bogat în proteine ​​digerabile și conține 20 de aminoacizi, inclusiv 8 dintre aminoacizii esențiali pe care organismul nu îi poate produce singur. Pulberea de suc de iarbă de orz conține enzimele acizi grași oxidază, citocrom oxidază, peroxidază, catalază și transhidrogenază, care ajută la descompunerea lină a grăsimilor din organism, ajutând la echilibrarea greutății corporale.

De asemenea, este deosebit de bogat în clorofilă, care ajută la suprimarea creșterii bacteriilor cauzatoare de boli și la echilibrarea pH-ului organismului pentru a promova sănătatea și imunitatea excelentă. S-a demonstrat că pulberea de suc de iarbă de orz întărește sistemul imunitar, alcalinizează organismul, crește energia, ajută digestia, ameliorează constipația și îmbunătățește sănătatea pielii, părului și unghiilor. De asemenea, este creditat cu tratarea artritei, migrenelor, astmului, oboselii, problemelor gastrointestinale și ale pielii, cancerului și diabetului.

Pulberea de suc de iarbă de orz este excelentă și pentru a ajuta circulația sistemului limfatic prin hrănirea și oxigenarea sistemului vascular, precum și pentru vindecarea și calmarea membranelor mucoase. Pulberea de suc de iarbă de orz este obținută din iarba fragedă și tânără crescută din sămânța de orz, recoltată când este la concentrația maximă de clorofilă, proteine ​​și vitamine, înainte ca iarba să producă cereale.

Pulberea de suc de iarba de orz este , prin urmare , fara gluten si potrivita pentru oricine are boala celiaca sau intoleranta la gluten.

Îndepărtarea metalelor grele și a toxinelor

Sucul de iarbă de orz , care nu conține gluten, extrage metale grele precum mercurul din ficat, splină, tractul intestinal, pancreas și sistemul reproducător. Este unul dintre cele cinci alimente cheie din protocolul de detoxifiere cu metale grele al Healer Medium și funcționează în tandem cu celelalte patru ingrediente pentru a elimina metalele grele toxice din organism. Metalele grele toxice cauzează sau contribuie la tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD), dependențe, eczeme, psoriazis, anxietate, depresie, tulburare bipolară, probleme de memorie, probleme de concentrare, ceață cerebrală, tulburare obsesiv-compulsivă (TOC). tulburări de dispoziție , scleroză multiplă (SM) , boala Parkinson și multe alte simptome și afecțiuni.

Pulberea de suc de iarbă de orz conține fitonutrienți care hrănesc ficatul malnutrit, permițându-i în același timp să detoxifieze zeci de toxine și otrăvuri pe care le-ai moștenit din trecut și la care ești expus în prezent. Este un detoxifiant responsabil, cu integritate de a lua și a lua, care înlocuiește factorii de tulburare pe care îi îndepărtează din organism cu nutrienți vitali. De asemenea, conține alcaloizi specifici care ajută la prevenirea atrofiei glandei tiroide.

Pulberea de suc de iarbă de orz blochează agenții patogeni precum virusul Epstein-Barr , herpesul zoster și alții să se hrănească cu alimentele lor preferate, cum ar fi metalele grele toxice. Aceasta înseamnă că toate simptomele și condițiile cauzate de agenți patogeni, inclusiv boli autoimune, eczeme, boala Lyme, lupus, scleroză multiplă, sindrom de oboseală cronică și multe altele, pot fi ajutate de această pulbere de suc.

Mod de utilizare:

Este important să obțineți praf de suc de iarbă de orz și nu doar praf de iarbă de orz. Se poate lua sub formă de suc de iarbă de orz pudră sau capsule . Poate fi adăugat în Smoothie Healer Medium Heavy Metal Detox sau amestecat sau amestecat în apă de cocos , sucuri, alte smoothie-uri sau apă. De asemenea, puteți stropi cu praf de suc de iarbă de orz pe salate de fructe și pepeni.

Puteți găsi mai multe informații despre cum să utilizați pulberea de suc de iarbă de orz și alte suplimente, inclusiv dozele sugerate, în cartea Cleanse for Health .

Publicații similare

[Video] Anthony William dezmintă miturile de detoxifiere
[Video] Anthony William dezmintă miturile de detoxifiere
Ți s-a spus că nu te simți bine pentru că te detoxifiezi?! Ați auzit teoria că detoxifierea prea rapidă este dăunătoare?! Știți de unde înce
Mai multe
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.