MAXIMIZAȚI BENEFICIILE NUTRIȚII CU CELERYFORCE®

MAXIMIZAȚI BENEFICIILE NUTRIȚII CU CELERYFORCE®

Bei deja suc de tulpini de țelină? Îmbunătățiți efectul dietei și aportul zilnic de suc de țelină. Celeryforce® este un amestec proprietar de glicinat de magneziu, inozitol, L-glutamina, L-taurină și colină - vitamine, minerale și aminoacizi care susțin sănătatea neurotransmițătorilor, nervilor, mușchilor, celulelor, sistemului imunitar, sistemului cardiovascular și multe altele. . Celeryforce® este o formulă specială creată pe baza informațiilor de vindecare ale lui Anthony William - The Healing Medium și este un produs care a fost susținut personal de acesta.

Celeryforce® vă oferă o modalitate ușoară de a obține vitaminele esențiale, mineralele și aminoacizii de care diferitele părți vitale ale corpului dumneavoastră au nevoie pentru a funcționa corect. Celeryforce® vă poate ajuta cu semnalizarea sănătoasă a neurotransmițătorilor, funcționarea sănătoasă a mușchilor, transmisia nervoasă sănătoasă, funcția celulară sănătoasă și multe altele.

– Colina este un membru al familiei de vitamine B care susține sănătatea celulară. Este esențială pentru producerea neurotransmițătorului acetilcolină. Colina susține transmiterea sănătoasă a nervilor și este esențială pentru transportul și metabolismul lipidelor.

– Inozitol susține funcția celulară sănătoasă. Este foarte necesar pentru semnalizarea sănătoasă a neurotransmițătorilor.

– Magneziul este un cofactor esențial pentru peste 300 de sisteme enzimatice. Magneziul este extrem de important pentru funcționarea mitocondriilor și este necesar pentru sinteza ADN și ARN. Magneziul este esențial pentru activarea adenilat-ciclazei, care este un regulator important al activității celulare și este esențială pentru funcționarea sănătoasă a mușchilor.

- L-glutamina susține funcționarea sănătoasă a sistemului imunitar

– L-taurina este un element cheie pentru sănătatea celulară și, de asemenea, susține sănătatea sistemului cardiovascular

– Aceasta nu este pulbere de suc de țelină și nici nu are scopul de a înlocui sucul zilnic de țelină

– Acest produs este fără OMG, fără gluten, fără porumb, fără soia, fără acid citric, fără gelatină și cușer, vegan și paleo.

Produse din articol

Celeryforce®, 60 capsule, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
54.98 лв.
Pret promotional
54.98 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, continutul sau si toate materialele aferente sunt prezentate doar in scop informativ si nu inlocuiesc sfatul, diagnosticul, tratamentul sau prescriptia medicala. Nimic din ceea ce este continut in sau accesibil de pe acest blog nu trebuie considerat ca fiind un sfat medical, diagnostic, tratament sau prescriptie medicala, nici o promisiune de beneficii, o pretentie de vindecare, o garantie legala sau o garantie a rezultatelor care urmeaza sa fie obtinute. Nu ignorati niciodata sfaturile medicale sau nu renuntati sa le solicitati din cauza a ceea ce ati citit pe acest blog sau in oricare dintre materialele legate. Prirodnik Ltd si echipa sa nu sunt medici si nu pretind ca ofera servicii de asistenta medicala. Consultati un profesionist licentiat in domeniul sanatatii inainte de a schimba sau intrerupe orice medicamente, tratamente sau ingrijiri curente, sau de a incepe orice dieta, exercitiu sau program de suplimente, sau daca aveti sau suspectati ca ati putea avea o afectiune medicala care necesita asistenta medicala. Administratia pentru Alimente si Medicamente a R. FDA nu a evaluat nicio declaratie, afirmatie sau reprezentare facuta in sau disponibila pe acest blog sau in orice alt material asociat. Continutul acestui blog si orice material legat nu reflecta neaparat opiniile Prirodnik Ltd sau ale autorului principal si nu se garanteaza ca este corect, complet sau actualizat. Acest articol poate contine linkuri catre alte resurse de pe internet. Aceste linkuri sunt furnizate ca citate si ajutoare pentru a va ajuta sa identificati si sa localizati alte resurse de internet care ar putea fi de interes si nu au scopul de a declara sau implica faptul ca Prirodnik Ltd sau autorul principal recomanda, aproba, sprijina, sponsorizeaza sau sunt in vreun fel afiliati sau asociati cu orice persoana sau organizatie asociata cu materialul la care se face trimitere sau sunt autorizati in mod legal sa utilizeze orice nume comercial, marca inregistrata, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate fi reflectat in materialul la care se face trimitere.