Dacă simți că nu mai poți vedea miracolele, refac-te cu mierea. Mierea crudă în forma ei crudă, vie, este marea minune a lui Dumnezeu și a Mamei Pământ. A salvat vieți omenești în vremuri de foamete severă, iar în viitor va fi din nou un aliment vital pentru supraviețuirea noastră. Cu toate acestea, nu trebuie să fii în dificultate pentru a beneficia de ea. Gândiți-vă pentru un moment ce este de fapt mierea. El este nectar. Aur lichid care vă poate transforma viața.

Pentru cei care se tem că mierea este doar zahăr pur și, prin urmare, ar trebui evitată, lăsați-vă grijile deoparte. Dacă întoarceți spatele mierii, veți pierde beneficiile uimitoare pentru sănătate. Zahărul din miere nu are nimic de-a face cu zahărul rafinat – nu-l confunda cu zahărul de masă sau cu siropul de porumb bogat în fructoză. Dimpotrivă, deoarece albinele colectează polen de la o varietate de specii de plante, fructoza și glucoza din miere sunt infuzate cu peste 200.000 de compuși și substanțe fitochimice nedescoperite, inclusiv anti-patogeni, fitochimice de protecție împotriva radiațiilor și fitochimice anti-cancer. Atunci când intră în tumori și chisturi canceroase, acest ultim tip de fitochimic oprește procesul de cancer, ceea ce înseamnă că mierea crudă poate opri cancerul pe urmele sale.

Zaharurile foarte digerabile și coenzimele B12 din miere o fac unul dintre cele mai puternice alimente ale creierului din timpul nostru. În plus, cuprul brut restabilește ADN-ul și este extrem de bogat în minerale precum calciu, potasiu, zinc, seleniu, fosfor, crom, molibden și mangan. Sistemul nostru imunitar se adaptează constant la microorganismele pe care le întâlnim – de aceea mierea crudă, unul dintre cele mai adaptogene alimente de pe planetă, produsă de albine, una dintre cele mai adaptogene creaturi de pe planetă, este atât de importantă pentru menținerea imunității. Mierea în formă brută este o armă secretă împotriva bolilor infecțioase.

Când aveți probleme cu imunitatea slăbită și vă simțiți în mod special susceptibil la răceli, răceli, infecții ale stomacului, cum ar fi norovirusul, mierea crudă ajută organismul să-și construiască o linie de apărare puternică, stimulând neutrofilele și macrofagele pentru a lupta împotriva agenților patogeni. (Medicamentul încă nu a descoperit că acestea și alte celule albe din sânge se hrănesc cu fitochimice care stimulează imunitatea.) Aceste proprietăți fac, de asemenea, mierea crudă să fie antiinflamatoare, deoarece împiedică înmulțirea agenților patogeni și nu pot elibera toxine care cresc inflamația. Mierea este un medicament universal pentru toți.

CONDIȚII

Dacă suferiți de oricare dintre următoarele afecțiuni, consumați miere crudă:

infecții ale sinusurilor, infecții ale urechii, diabet zaharat, hipoglicemie, tulburare de stres post-traumatic (PTSD), alergii, infertilitate, infecții oculare, stafilococ rezistent la metacilină, infecții cu stafilococ, infertilitate misterioasă, proliferare bacteriană intestinală subțire (SIBO), dificultate de a concepe, insomnie, oboseală suprarenală , răceli, gripă, norovirus, toate tipurile de cancer, tulburare bipolară, tulburare de deficit de atenție/hiperactivitate (ADHD), boala Alzheimer, demență, toate bolile și tulburările autoimune, paraziți, toxiinfecții alimentare, infecții respiratorii, bronșită, laringită, candidoză.

SIMPTOME

Dacă aveți oricare dintre următoarele simptome, consumați miere crudă:

inflamație, afte, tulburări de somn, infecții bacteriene intestinale, orice simptome neurologice (inclusiv furnicături, amorțeală, crampe, tremor, dureri nervoase și constricție în piept), miros corporal, piele uscată, chisturi, ochi uscați, amețeli, dureri în urechi, dureri de urechi, vedere încețoșată, febră, dureri de cap, bufeuri, dureri articulare, lipsă de energie, pierderea libidoului, oboseală, probleme de memorie, pierderi de memorie, probleme ale sinusurilor, dificultăți de respirație, dureri de stomac.

SUPORT EMOTIONAL

Natura lipicioasă a mierii nu este doar o trăsătură fizică, se manifestă și la nivel emoțional. Dacă mierea este în viața ta, când experimentezi ceva bun - ceva care te înalță și îți hrănește sufletul - acea amintire se lipește de tine și nu o pierzi în mijlocul experiențelor negative care amenință să-ți distragă atenția.

LECȚII SPIRITUALE

Dacă ți-ai putea urmări genealogia până la începutul ei, ai găsi strămoși care au trăit în principal din miere. Mierea crudă nu era o hrană de supraviețuire, în sensul că a oferit doar hrană oamenilor până când a apărut ceva mai bun. Mai degrabă, a fost (și încă este) un aliment uimitor de vindecare. Mierea este în linia noastră de sânge. Ceea ce suntem – sufletele noastre, ADN-ul nostru – este, într-un sens, derivat din miere. Aceasta înseamnă că, dacă evităm mierea, excludem o parte din noi înșine care ne leagă de zorii umanității. Înțelegerile moderne care ne smulg de miere sunt doar un semn al cât de mult am pierdut legătura cu esența noastră ca oameni. Legătura cu mierea ne readuce la noi înșine. Ne face să ne întrebăm de ce altceva ne-am înstrăinat și am ajuns până aici. Ce altceva merită reevaluat?

SFATURI

* Adăugați miere crudă în apa cu lămâie pentru a stimula bioflavonoidele din miere și pentru a oferi băuturii calități suplimentare de stimulare a sistemului imunitar.

* Dacă simți că te îmbolnăvește, ia o linguriță de miere crudă înainte de a merge la culcare. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să dormiți mai bine.

* Folosiți miere crudă în loc de toate zaharurile procesate și alți îndulcitori pe care îi folosiți în mod normal. Dacă este posibil, căutați miere din flori sălbatice.

* Aplicată extern, mierea este excelentă pentru vindecarea rănilor mici și revitalizarea pielii. Încercați-l pe cicatrici în care doriți să grăbiți procesul de vindecare.

* Consumul de miere înainte de meditație întărește mintea și ne umple de fericire.

INGHETATA CU MIERE SI COCOS

Atenție: această rețetă de înghețată este periculos de delicioasă! Este nevoie de doar câteva minute pentru a face cu un aparat de înghețată și în mai puțin de o oră poți face o înghețată mai sănătoasă și mult mai gustoasă decât orice poți găsi în magazin. Ca bonus, veți rămâne lapte de migdale pe care îl puteți folosi în smoothie-uri sau îl puteți bea răcit de la frigider.

Ingrediente:

  • 1 cană de migdale;
  • 2 curmale, fără sâmburi;
  • Bucăți de 1 cm de semințe de vanilie, tăiate pe lungime;
  • 1 1/2 cani de crema de nuca de cocos (din aproximativ 2 cutii de lapte de cocos integral racit);
  • 1/8 linguriță. sare de mare ;
  • 1/8 cană miere crudă;
  • 1/4 cană migdale tăiate (opțional)

Mod de preparare:

Mai întâi, faceți laptele de migdale amestecând migdalele, curmalele și semințele de vanilie cu 2 căni de apă într-un blender de mare viteză până când se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o pungă de lapte de nuci sau un prosop de ceai și se pune deoparte. Apoi, deschideți conservele de lapte de cocos, având grijă să nu le scuturați. Separați smântâna groasă din fiecare cutie. Într-un castron mediu, combinați crema de nucă de cocos cu 1 cană de lapte de migdale, sare de mare și miere crudă. Turnați amestecul în vasul unui aparat de înghețată și urmați instrucțiunile de utilizare. Serviți înghețata ornata cu migdale zdrobite dacă doriți și un strop de miere crudă

*Fără un aparat de înghețată, înghețați amestecul într-un bol și amestecați la fiecare 30 de minute până se fixează.

Porție pentru 2-4 persoane.

Pentru articol au fost folosite materiale din cartea lui Anthony William „Cele mai utile alimente” .

Publicații similare

[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.