Produse

 • B12 cu adenozilcobalamina si metilcobalamina

  Astazi, aproape toata lumea are un deficit de vitamina B12. Chiar daca un test de sange arata ca nivelul de vitamina B12 este normal, nu inseamna ca B12 utilizabila este absorbita acolo unde este nevoie de ea, in corpul dumneavoastra. Sistemul nervos central, ficatul sau alte organe pot avea inca o deficienta grava, iar o deficienta a tipului corect de B12, care este o combinatie de metilcobalamina si adenozilcobalamina, pregateste terenul pentru aparitia sau agravarea a tot felul de simptome si afectiuni.

  Lipsa de B12 este o deficienta foarte reala pentru persoanele cu diete care variaza de la cele pe baza de plante la cele pe baza de animale, iar aceasta deficienta are implicatii reale asupra sanatatii. Organismul se bazeaza pe B12 pentru zeci de mii de functii zilnice, iar atunci cand va confruntati cu orice tip de boala, corpul dumneavoastra foloseste rapid B12.

  Vitamina B12, cum ar fi adenozilcobalamina cu metilcobalamina, poate ajuta la protejarea intregului organism impotriva daunelor provocate de neurotoxine cauzate de virusi. De asemenea, reface si intareste zonele sistemului nervos si alte parti ale corpului care au fost afectate de virusi. Acest tip de B12 ajuta, de asemenea, la intarirea substantelor chimice neurotransmitatoare din creier, astfel incat acesta sa poata ramane puternic impotriva virusilor. B12 cu adenozilcobalamina si metilcobalamina intareste si protejeaza creierul si sistemul nervos central. Acest tip special de B12 ajuta la contracararea furtunii emotionale care are loc in creier atunci cand cineva este stresat. B12 ajuta, de asemenea, la protejarea si repararea tesutului cerebral, in special daca cineva se confrunta cu simptome sau afectiuni legate de sistemul nervos central. B12 corecta va intareste mental si emotional. In cele din urma, atunci cand cineva incearca sa se recupereze dupa o febra mare din cauza gripei sau a unui virus asemanator gripei, B12 este esentiala pentru o recuperare mai rapida. Luati in considerare administrarea de alcool B12 cu metilcobalamina si adenozilcobalamina.
 • Sulfat de zinc lichid

  Zincul alimenteaza sistemul imunitar, furnizandu-i unul dintre cei mai importanti micronutrienti pentru ca acesta sa functioneze in mod optim. Majoritatea oamenilor au un deficit de zinc. Zincul ar trebui sa fie apararea numarul unu a sistemului nostru imunitar si, din moment ce suntem deficitari, avem mare nevoie de el. Daca nu avem suficient zinc in organism, sistemul nostru imunitar poate reactiona exagerat sau insuficient la un invadator, cum ar fi un virus. Atunci cand sistemul nostru imunitar este bine aprovizionat cu o cantitate abundenta de zinc, aceasta reactie exagerata sau insuficienta are loc rareori. Atunci cand un invadator viral strain agresiv intra in organism si uman.
  are putine sau deloc rezerve de zinc, se poate produce o reactie exagerata atat a sistemului imunitar, cat si a virusului. Globulele albe din sange isi dau seama ca trebuie sa distruga rapid invadatorul, ceea ce poate fi un lucru bun daca exista suficient zinc in organism. Zincul face ca virusii agresivi sa devina docili, lenti si lenesi, iar acest lucru permite sistemului imunitar sa atace virusul si sa-l distrugă fara prea multe impunsaturi. Daca nu exista zinc, atunci reactia virala impotriva sistemului imunitar poate fi agresivă si se poate declansa un razboi care copleseste organismul. Acest lucru creeaza mai multe simptome si disconfort, iar boala poate fi prelungita. Cercetarile si stiinta nu sunt constiente de acest rol pe care il joaca zincul atunci cand ești infectat cu un virus. De asemenea, zincul incetineste singur virusurile. Virusii sunt alergici la zinc; mineralul ii respinge si ii slabeste, facandu-i chiar pe agentii patogeni docili, permitand sistemului imunitar sa ucida si sa elimine mai repede agentii patogeni. Sulfatul de zinc lichid este o forma speciala de zinc prin modul in care sprijina sanatatea.
 • Matochina

  Matochina este o planta antivirala uimitoare care lupta impotriva tuturor tipurilor de virusuri. In plus, daca te alegi cu un virus care iti tulbura stomacul, melisa ajuta la calmarea nervilor si a mucoasei stomacului si a intestinelor. Balsamul de lamaie ofera chiar mai mult decat atat; este un dar de la Dumnezeu si de la Mama Natura pentru a face fata lumii noastre suparatoare si pentru a ne ajuta cu stresul. Atunci cand frica si anxietatea sunt mari, cum ar fi in cazul unei epidemii virale, proprietatile calmante ale balsamului de lamaie si capacitatea de a sustine glandele suprarenale ofera un sprijin nepretuit. Luați in considerare administrarea zilnica a unui balsam de lamaie fara alcool.
 • Gheara de pisica

  Gheara de pisica este unul dintre cei mai puternici agenti antivirali de pe planeta. Compusii sai antivirali sunt foarte complecsi, iar agentii patogeni, cum ar fi virusii, nu pot deveni imuni la acesti compusi fitochimici. Gheara de pisica este unul dintre cele mai bune instrumente impotriva tuturor virusurilor, infectiilor sinusale, durerilor de gat, durerilor de urechi, infectiilor urinare (UTI), balonarilor, cresterii excesive a bacteriilor in intestinul subtire (SIBO), sindromului de colon iritabil (IBS), migrenelor, infectiilor pulmonare si multe altele. Luați in considerare administrarea zilnica a ghearei de pisica fara alcool.
 • L-Lizina

  L-Lizina inhiba si incetineste virusii, ceea ce este crucial, deoarece aproape toata lumea are in organism virusi care fie provoaca deja simptome sau afectiuni, fie le vor provoca in viitor daca nu sunt distrusi. Este, de asemenea, vital pentru a ajuta la prevenirea noilor virusi pe care ii puteti lua. L-lizina afecteaza capacitatea celulelor virale de a se deplasa si de a se inmulti. Luati in considerare administrarea zilnica de L-lizina. Daca va confruntati cu un simptom sau o boala cronica sau doriti sa va protejati de un virus puternic, administrarea a doar 500 mg de L-lizina (asa cum se recomanda de obicei) poate sa nu fie suficienta. Este posibil să aveti nevoie de o doza mai mare de L-lizina. Tinand cont de acest lucru, este important sa discutati cu un medic despre doza exacta pe care intentionati sa o luati, astfel incat sa va puteti sustine cel mai bine problemele de sanatate specifice. Daca nu va confruntati cu un simptom sau o afectiune, dar doriti sa va protejati pentru a nu lua mai multi virusi, administrarea unei doze mai mici de lizina poate fi un pas de protectie.