ANTHONY WILLIAMS DEZVLEVĂ ADEVĂRUL DESPRE BOALA LYME (PARTEA 2)

ANTHONY WILLIAMS DEZVLEVĂ ADEVĂRUL DESPRE BOALA LYME (PARTEA 2)

Continuarea articolului : „Anthony William dezvăluie adevărul despre boala Lyme (partea 1)

Anthony William explică rolul antibioticelor în simptomele bolii Lyme

Convingerea greșită a comunității medicale că boala Lyme este cauzată de bacterii (și mai recent de paraziți) este una dintre cele mai mari greșeli din istoria medicală modernă. A împiedicat atât de multe generații care se luptă cu infecțiile virale să obțină ajutorul real de care au nevoie. Anthony William numește asta „capcana Lyme”.

Modul în care medicii se ocupă de obicei de boala Lyme este de a prescrie antibiotice, deoarece urmăresc să omoare Borrelia burgdorferi și alte bacterii precum Bartonella, precum și paraziți precum Babesia, care de fapt nu au nimic de-a face cu boala Lyme și nu reprezintă nicio amenințare pentru sănătate. Borrelia, Bartonella și Babesia nu atacă sistemul nervos central, iar simptomele unui sistem nervos central inflamat sunt problema numărul unu printre toți pacienții cu Lyme. Aceasta este acum diagnosticată ca boală neurologică Lyme. Până când comunitatea medicală va afla adevărul, ei vor continua să prescrie antibiotice pentru boala Lyme care nu produc rezultate pozitive și lasă în urmă leziuni. Acest lucru nu este doar ineficient, ci și periculos!

Varietăți puternice de antibiotice provoacă un dublu șanț persoanelor care suferă de boala Lyme. Deoarece pacienții cu boala Lyme au de obicei un sistem neurologic inflamat din cauza infecțiilor virale din familia virusului herpes , aceste antibiotice dure lezează nervii deja sensibili. Unii medici rămân sub impresia greșită că durerea și alte simptome pe care pacientul le experimentează în aceste circumstanțe sunt un semn de progres - un indiciu al așa-zisului. Reacția Jarisch-Herxheimer, adică moartea bacteriană în cursul detoxifierii organismului. Borrelia, Bartonella și Babesia sunt ușor de ucis. În realitate , simptomele indică faptul că altceva este grav greșit.

Antibioticele sunt de obicei dure pentru intestin și ficat. De asemenea, pot ucide bacteriile bune din intestin, care fac parte din menținerea unui echilibru în flora intestinală. Dacă medicul dumneavoastră vă pune pe un antibiotic agresiv timp de două sau mai multe săptămâni, atunci chiar dacă luați probiotice zilnic, poate dura un an sau mai mult pentru ca intestinul dumneavoastră să-și revină după leziuni. Unele intestine nu vor fi niciodată la fel, chiar dacă antibioticul este administrat intravenos. Ficatul tinde să absoarbă și să depoziteze antibiotice, provocând șoc pe termen scurt și stres acestui organ. Depozitarea antibioticelor în ficat poate alimenta și infecția virală responsabilă de boala Lyme.

Virușii care provoacă simptomele bolii Lyme iubesc antibioticele. Iar antibioticele agresive fac virusurilor ceea ce laptele matern le face unui copil: îi fac să crească mai mari și mai puternici.

Deoarece singurul inamic natural semnificativ al infecțiilor virale care provoacă simptomele bolii Lyme este sistemul imunitar, a lua un antibiotic care compromite sistemul imunitar și întărește virusul este ca și cum ai încerca să stingi un incendiu stingându-l cu benzină. Cu toate acestea, acesta este modul standard în care medicii au tratat întotdeauna boala Lyme. Administrarea de doze mari de antibiotice agresive poate transforma un caz relativ ușor de boală Lyme într-o criză gravă de sănătate, chiar dacă acea criză este întârziată și apare la câteva luni după administrarea antibioticelor. În mod tragic, asta se întâmplă în fiecare zi.

Specialiștii în boala integrativă Lyme înțeleg acum câteva din daunele pe care tratamentul agresiv cu antibiotice le-a provocat de mai bine de 40 de ani, încep să reducă dozele de antibiotice și să le combine cu suportul nutrițional natural, inclusiv vitaminele naturale intravenoase. Dar înainte de a le oferi o medalie pentru conștientizare, trebuie să recunoaștem că medicina este încă la zeci de ani de a înțelege că antibioticele nu sunt necesare deoarece boala Lyme este virală. Tratamentele alternative populare, cum ar fi terapia cu sânge UV, nici nu ajută, deoarece funcționează pe teoria falsă că problema este bacteriană și rezidă în fluxul sanguin. De fapt, virusurile care provoacă simptomele bolii Lyme sunt în mare parte neurologice și nu provoacă niciodată simptome ale bolii Lyme atunci când sunt în sânge. Atunci când virușii sunt în organe și în sistemul nervos central, le provoacă probleme.

Atâta timp cât medicii cred că problema din spatele simptomelor bolii Lyme este bacteriană, ei se vor pierde în ceață urmărind o navă fantomă – în detrimentul a milioane de oameni. Este de remarcat faptul că virusurile care creează simptomele bolii Lyme au mulți cofactori. Acestea includ: peste 50 de grupuri de streptococi și sutele lor de tulpini, Escherichia coli, Mycoplasma pneumoniae, Helicobacter pylori, Chlamydia pneumonia și/sau stafilococi; plus mucegaiuri toxice și ciuperci neproductive. Bartonella și Babesia, bacteriile care au devenit recent populare în domeniul bolii Lyme și nu sunt mai dăunătoare decât Candida, sunt, de asemenea, cofactori.

Rețineți că acești cofactori nu creează simptomele cunoscute sub numele de boala Lyme. Pentru a înțelege modul în care comunitatea medicală înțelege greșit acești cofactori ca cauze, imaginați-vă două armate în luptă, cu o singură armată (comunitatea medicală) urmărind armata în retragere (bacteriile). Când primul grup de soldați de infanterie ajungea în cele din urmă la trupele pe care le urmăreau și îi înconjura din toate părțile, ei vor descoperi că nu erau baionete pe care le văzuseră în depărtare - ci steaguri, trâmbițe și tobe. Armata era după oamenii nepotriviți. În tot acest timp infanteriștii au crezut că își urmăresc inamicul, de fapt urmăreau un grup de infanterie. La fel, cercetările medicale i-au urmărit pe mesagerii (bacteriile), în timp ce adevăratul adversar (virusurile) s-a strecurat pe neobservate.

Majoritatea daunelor reale sunt cauzate de infecții virale care nu sunt detectate la pacient sau, dacă sunt detectate, sunt considerate o problemă minoră. Amenințarea nu este în cofactori.

În plus, bacteriile specifice (în principal streptococi ) care sunt cofactori pentru virusurile din spatele simptomelor bolii Lyme sunt de obicei rezistente la antibiotice și devin și mai rezistente în timp, ducând la infecții ale vezicii urinare, alte infecții ale tractului urinar, infecții cronice ale sinusurilor, infecții ale urechii, streptococi , sterilitate si acnee . Dacă aveți simptome ale bolii Lyme, acesta este un alt motiv pentru a încerca din greu să evitați antibioticele.

Există o excepție de la această regulă: este normal să folosiți antibiotice ușoare pentru a lupta împotriva infecției. De exemplu, atunci când apare o infecție normală a pielii de la o mușcătură de păianjen, o înțepătură sau o căpușă în care o parte a creaturii se blochează în piele, corpul dumneavoastră luptă împotriva infecției creând o erupție cutanată sau roșeață în formă de inel în jurul locului.

În această situație, este normal să luați un antibiotic mai puțin agresiv; riscurile pe termen lung ale antibioticelor au depășit riscul pe termen scurt al infecției. Cu toate acestea, să fim clari: infecția în sine nu este boala Lyme. Și nu este Borrelia burgdorferi în cadrul infecției. Aceste infecții sunt doar infecții normale cu stafilococ, care rezultă din particulele străine care pătrund sub suprafața pielii printr-o rană perforată. FYI, Borrelia burgdorferi nu a fost niciodată găsită și cultivată din acest tip de erupție cutanată roșie, nici Babesia sau Bartonella.

Anthony William la testele moderne pentru boala Lyme

Există diferite moduri în care comunitatea medicală diagnostichează boala Lyme. Acestea sunt două dintre cele mai comune teste: testul imunosorbent legat de enzime (ELISA), care detectează anticorpii împotriva bacteriei Borrelia burgdorferi și Western blot, care caută anticorpi împotriva mai multor proteine ​​Borrelia burgdorferi. Ambele metode se bazează pe presupunerea falsă că simptomele bolii Lyme sunt cauzate de Borrelia burgdorferi, ceea ce nu este cazul. Prin urmare, este adesea cazul ca un pacient să aibă simptome ale bolii Lyme, dar să primească rezultate negative de la aceste teste.

Laboratoarele avansate au început să descopere că aceste teste nu au funcționat niciodată de la început. În timp ce încearcă să dezvolte teste mai bune, totuși, ei încă lucrează la aceeași veche teorie conform căreia bacteriile și/sau paraziții sunt cauza bolii Lyme. Revenind la analogia cu designul defectuos, este ca și cum ai încerca să construiești o casă complet nouă, cu aceleași planuri ca înainte, fără a corecta defectele critice de design din planuri.

Dacă ați fost recent diagnosticat cu boala Lyme de un medic de medicină integrativă sau funcțională, există șanse mari ca acesta să fi menționat că nu se mai bazează pe ELISA sau Western blot. Este posibil să fi auzit de la medicul dumneavoastră: „Trebuie să vă trimitem sângele la laboratoare mai avansate pentru a testa boala Lyme”. Când rezultatele revin, medicul dumneavoastră va spune cel mai probabil că titrurile (măsurile) de sânge Lyme au arătat anticorpi sau că au apărut rezultate pozitive parțiale pentru bacterii precum Bartonella și paraziți precum Babesia. (Dacă aveți gripă, infecție cu stafilococi, EBV sau chiar candida, există șanse mari să obțineți un test Lyme fals pozitiv.) În zilele noastre, testele Lyme se mișcă chiar înapoi din punct de vedere tehnologic. Laboratoarele pentru boala Lyme scanează sângele pentru semne de inflamație sub orice formă și, dacă există un indiciu că este prezentă inflamația, atunci pacientul va fi raportat ca având boala Lyme. Raportul de laborator pe care îl primește pacientul va lega în continuare acea inflamație de anumite bacterii, determinând pacientul și chiar medicul să creadă că este concludent – ​​fără să-și dea seama că a fost doar un test de inflamație. Bacteriile nu au fost detectate fizic la microscop.

Este o modalitate inteligentă de a abate atenția de la faptul că pacienții au fost răniți de zeci de ani, în timp ce comunitatea medicală a urmărit vinovatul greșit. Ceea ce acești medici plini de compasiune nu reușesc să realizeze este că aceste noi dezvăluiri despre Bartonella și Babesia nu sunt un progres real, deoarece aceștia funcționează pe aceeași premisă greșită ca întotdeauna. În loc să înțeleagă bacteriile și paraziții ca co-factori inofensivi, ei le indică ca fiind boala în sine.

Deoarece este extrem de rar ca un pacient cu simptome ale bolii Lyme să fi fost mușcat de o căpușă, profesioniștii din domeniul medical sunt induși în eroare să creadă că boala Lyme poate proveni de la un țânțar, căprioară sau muscă de cal care ar fi putut fi mușcat pacientul cu ani în urmă. Mulți profesioniști medicali care diagnostichează boala Lyme nici măcar nu spun cuvintele „insectă” sau „căpușă”.

Există posibilitatea ca o mușcătură de la o căprioară sau o muscă de cal să poată acționa ca un declanșator al simptomelor virale, în același mod în care o pot face și celelalte mușcături de insecte menționate mai devreme. Cu toate acestea, citarea acestor insecte ca agenți cauzali efectivi ai bolii Lyme se bazează din nou pe o teorie veche și greșită și nu face decât să întărească frica oamenilor de experiențele naturii. Acest lucru nu este mai avansat decât a spune că căpușele sunt responsabile pentru boala Lyme.

Singurul pozitiv din aceste evoluții recente este că comunitatea medicală lărgește domeniul de aplicare a ceea ce caută în boala Lyme. Încep să vadă că nu este doar un lucru și că Borrelia burgdorferi a fost o ipoteză falsă. Cu toate acestea, cercetătorii caută încă în direcția greșită. Anthony William prezice că, odată cu trecerea anilor, alte bacterii vor fi învinuite pentru boala Lyme, iar adevărații vinovați virali vor fi trecuți cu vederea.

Și dacă suferiți de simptome ale bolii Lyme, aveți 20 de ani de cercetare pentru a afla cauza reală?

Adevărul este că comunitatea medicală nu a descoperit încă cei mai mulți dintre adevărații cofactori ai bolii Lyme, cum ar fi cele peste 50 de grupuri de bacterii streptococice. Și în cazul Babesiei și Bartonella, pe lângă faptul că medicii nu își dau seama că rolul lor în simptomele bolii Lyme este minor, există numeroase probleme cu cercetările asupra acestora.

În primul rând, este posibil să aveți o infecție virală care provoacă simptomele bolii Lyme, dar să nu aveți acești cofactori, caz în care testul va fi negativ. În al doilea rând, este posibil să fii purtător al acestor cofactori, dar să nu fii detectat de teste, care sunt departe de a fi infailibile, și astfel obții din nou un rezultat negativ. Dar cea mai mare problemă este că mai mult de jumătate din populație poartă Babesia și Bartonella (care nu sunt dăunătoare în sine) precum și sute de alte bacterii inofensive. Ca rezultat, puteți fi perfect sănătos și încă testați pozitiv. Deoarece testele medicale dau adesea rezultate negative la un pacient cu simptome ale bolii Lyme și rezultate pozitive la un pacient fără simptome ale bolii Lyme, acestea nu sunt foarte utile.

Dacă testați 100 de oameni sănătoși cu cele mai recente și mai avansate teste pentru boala Lyme din cele mai bune laboratoare și acele teste sunt încă doar teste de inflamație în acest moment, mai mult de 50 dintre ei vor testa pozitiv pentru boala Lyme. Titrurile acestor peste 50 de indivizi examinați ar arăta prezența anticorpilor împotriva bacteriilor care, conform comunității medicale, stau la baza bolii Lyme.

Datorită seriei de cărți a lui Anthony William, precum și anilor petrecuți lucrând cu medicii înainte de a-și publica cărțile, comunitatea medicală este mai conștientă de virusul Epstein- Barr decât oricând. Pacienții aduc acum una dintre cărțile lui Healing Medium în cabinetele medicilor lor, întrebând dacă au EBV și nu boala Lyme. Acest lucru i-a determinat pe mulți medici să testeze în mod obișnuit pentru EBV pe oricine suspectează că are boala Lyme. Și adesea găsesc infecții cu EBV. Totuși, în loc să-și dea seama că răspunsul este chiar în fața ochilor lor și să-și dea seama că simptomele neurologice atribuite bolii Lyme nu pot fi cauzate de bacterii, ci doar de viruși precum EBV, acești medici cred adesea că pacienții au și boala Lyme. , și EBV, nereușind să accepte că infecția cu EBV și simptomele bolii Lyme sunt aceleași. Doar arată că vechiul sistem de credință că boala Lyme este cauzată de bacterii încă domină.

Și amintiți-vă, puteți avea în continuare EBV chiar dacă nu apare la testare. Dacă medicul dumneavoastră face un test de sânge pentru EBV și acesta este negativ sau dacă se dovedește că arată doar anticorpi EBV, despre care medicul spune că indică o infecție anterioară, este posibil ca virusul să se ascundă în continuare în ficat sau alt organ și să vă provoace simptome pe tine.

Cea mai eficientă modalitate de a determina dacă aveți o infecție virală care cauzează simptome ale bolii Lyme este să vă concentrați pe istoricul și simptomele dumneavoastră medicale. Dacă ați experimentat unul dintre declanșatorii obișnuiți prin care se activează o infecție virală; și aveți sau ați experimentat simptome virale, cum ar fi convulsii, crampe, oboseală, ceață cerebrală, pierderi de memorie, dureri nervoase și articulare și alte simptome neurologice; și ați eliminat alte posibile cauze ale modului în care vă simțiți, atunci există șanse mari să suferiți de un virus care cauzează simptomele bolii Lyme. După cum am menționat mai devreme, este cel mai probabil una dintre numeroasele tulpini din familia herpesvirusurilor , cum ar fi herpes zoster , HHV-6, Epstein-Barr sau citomegalovirus.

Toți acești viruși pot provoca rezultate fals pozitive în noile teste de laborator avansate pentru boala Lyme, deoarece provoacă inflamație. Virușii creează produse secundare, resturi și faimoasele spirochete (care sunt plicuri virale confundate cu bacterii), toate care cresc inflamația, ceea ce poate declanșa sistemele de testare sigure ale laboratoarelor pentru boala Lyme, făcând ca boala unui pacient să pară bacteriană. Laboratoarele de sânge sunt ca orice altă companie - există în scop comercial. Vor să rămână pe linia de plutire, să-și protejeze afacerea și, așadar, o parte din motivația lor este determinată de perspectiva profitului. Nu putem avea încredere în afirmațiile privind noi teste de laborator uimitoare ca fapt absolut. În plus, există o mare discrepanță între laboratoarele de sânge și medicii care le comandă analize; De multe ori medicilor nu li se spune cum ajung laboratoarele la rezultate. Ține cont de asta și fii atent la „faptele” pe care le crezi.

Dacă ați luat antibiotice și ați experimentat o reacție virală sau dacă nu ați primit tratament, dar vă confruntați cu simptomele pe care le-am descris în aceste două articole, aveți șanse mari să vă recăpătați sănătatea urmând cu răbdare și conștiință instrucțiunile din următorul secțiune. De-a lungul timpului, ar trebui să poți ucide 90% sau mai mult din celulele virale, ceea ce va permite sistemului tău imunitar să trimită virusul înapoi într-o stare comatoasă, latentă... și să te scape de boala Lyme.

Anthony William sfătuiește cum să facă față bolii Lyme

Atunci când simptomele bolii cronice Lyme perturbă stilul de viață normal al oamenilor, poate fi devastator. Majoritatea pacienților vizitează mai mulți medici și primesc fie niciun răspuns, fie un diagnostic, cum ar fi scleroza multiplă (SM) , fibromialgie, artrită reumatoidă (RA), sindromul Sjogren, migrene, lupus, sindromul oboselii cronice (SFC) . Când unul dintre acești pacienți vede în sfârșit un specialist în domeniu, un diagnostic al bolii Lyme poate fi o ușurare - că misterul a fost în sfârșit rezolvat.

La nivel mondial, milioane de oameni cu simptome a ceea ce este de fapt o infecție virală sunt tratați din greșeală ca și cum bolile lor ar fi bacteriene și diagnosticate cu boala Lyme. Devine una dintre cele mai greșit înțelese boli ale timpului nostru. Pe măsură ce câștigă avânt, va deveni cel mai popular diagnostic al viitorului. Pacienții și medicii deopotrivă vor fi captivați de validarea pe care acest nume pare să le ofere, chiar dacă nu are sens.

Diagnosticul bolii Lyme va rămâne o etichetă pentru o boală misterioasă despre care nimeni nu își dă seama că se datorează unei infecții virale. Numele nu este un răspuns la întrebarea ce vă deranjează. Boala Lyme poate fi pusă cu orice alt nume. Pentru toate informațiile pe care le oferă acest nume, ați putea să o numiți pur și simplu boală de brânză sau boală „nu vă simțiți bine”.

După cum am discutat în aceste două articole, este extrem de important să înțelegeți ce se află cu adevărat în spatele simptomelor bolii Lyme, astfel încât să vă puteți proteja pe dumneavoastră și pe cei dragi de capcana acestui diagnostic.

Dacă ai 40 de ani astăzi, abia când vei avea 65 sau 70 de ani, instituția medicală începe să-și dea seama de eroarea modului în care este percepută și tratată boala Lyme - și aceasta este opțiunea optimistă. Cu toate acestea, dacă urmați toți pașii descriși în această secțiune în fiecare zi fără întrerupere, vă puteți forța infecția cu virusul înapoi într-o stare latentă și o puteți face inofensivă.

Cât timp va dura acest proces depinde de diverși factori, cum ar fi dacă aveți un virus sau diferiți viruși, dacă sunt mai agresivi sau mai puțin agresivi și dacă ați luat recent antibiotice, dacă vă aflați într-un mediu sănătos sau toxic. , care poate fi un declanșator și poate alimenta virusul și dacă vă aflați într-un stadiu incipient sau mai târziu al bolii. De când a fost publicată prima ediție a cărții lui Anthony William The Healing Medium , nenumărați oameni au folosit informațiile din ea pentru a găsi ameliorarea simptomelor bolii Lyme. Lucrând cu protocoalele Healer Medium și personalizându-le, puteți merge atât de departe cât trebuie.

Și nu te opri doar cu recomandările din aceste două articole. Preluați cartea lui Anthony William , The Healing Medium - Revised and Expanded Edition , unde în partea a IV-a, „Cum să vă vindecați în sfârșit”, veți găsi detalii despre detoxifierea cu metale grele și alte instrumente de care aveți nevoie pentru a scăpa de simptomele bolii Lyme. Informațiile de care aveți nevoie pentru a vă elibera de capcana bolii Lyme sau pentru a o evita cu totul sunt cuprinse în această carte.

Ai capacitatea de a te vindeca singur. Corpul tău vrea să se vindece cu adevărat și să fie bine. Dacă îi oferi corpului tău ceea ce are nevoie și elimini elementele neproductive, poți profita de puterea ta de bază de vindecare și te poți recupera.

Alimente medicinale

Anumite fructe vindecătoare, legume cu frunze verzi, ierburi, alimente sălbatice și legume vă pot ajuta corpul să vă protejeze sau să se recupereze de virușii care provoacă simptomele bolii Lyme. Sparanghel, afine, ridichi, telina, scortisoara, usturoi, caise, ceapa, cartofi, dovleac de iarna, broccoli, conopida, coriandru, patrunjel, mere, portocale, grepfrut, papaya, banane, rosii, spanac si salata verde sunt printre cele mai bune produse. să se concentreze asupra, deoarece acestea pot sprijini în mod diferit distrugerea celulelor virale, detoxifierea, repararea celulelor creierului, repararea sistemului nervos central și alte procese de vindecare. Includeți cât mai multe dintre aceste alimente posibil în dieta dumneavoastră.

Un alt pas important în procesul de vindecare este să evitați toate alimentele pe care Anthony William le subliniază ca fiind dăunătoare și hrănind cu viruși. Când aveți de-a face cu un simptom sau o afecțiune cauzată de un virus, este extrem de important să începeți procesul de eliminare a cel puțin unul sau două dintre alimentele care hrănesc virusul. Dacă trebuie să mergeți și mai departe în tratamentul dumneavoastră, încercați să vă concentrați pe eliminarea tuturor alimentelor care hrănesc virusul.

Lista alimentelor care cauzează probleme

Iată o privire de ansamblu asupra alimentelor care pot îngreuna vindecarea și, în unele cazuri, funcționează împotriva curățării și vindecării. Dacă vă confruntați cu orice simptom sau afecțiune sau dacă vă îngrijorează prevenirea, este esențial să începeți procesul de eliminare a cel puțin unul sau două dintre alimentele de top aici. Pentru a merge și mai departe, aclimatizați-vă pentru a elimina mai multe dintre aceste alimente din rutina dumneavoastră zilnică.

Nivelul 1

Ouă;
Produse lactate (inclusiv lapte, brânză, unt, iaurt, smântână și chefir);
Gluten;
Bauturi nealcoolice;
Ai grijă la aportul de sare.

Nivelul 2

Toate cele de mai sus PLUS:
Porc;
Ton;
Porumb.

Nivelul 3

Toate cele de mai sus PLUS:
Uleiuri comestibile industriale (ulei vegetal, ulei de palmier, ulei de rapiță, ulei de porumb, ulei de șofrăn, ulei de soia);
Soia;
Carne de miel;
Pește și fructe de mare (altele decât somon, păstrăv, sardine, macrou, halibut,
și eglefin).

Nivelul 4

Toate cele de mai sus PLUS:
Otet (inclusiv otet de mere);
Alimente fermentate (inclusiv kombucha, varză murată și aminoacizi din nucă de cocos);
Cofeină (inclusiv cafea, matcha și ciocolată).

Nivelul 5

Toate cele de mai sus PLUS:
Cereale (altele decât mei și ovăz);
Toate uleiurile (inclusiv cele mai sănătoase precum măsline, nucă, floarea soarelui,
nucă de cocos, susan, avocado, semințe de struguri, migdale, macadamia, alune și
seminte de in).

Primă

Pentru rezultate și mai bune și mai rapide:

Excludeți complet sarea și condimentele (condimentele pure sunt bune).
Evitați grăsimile radicale pentru o perioadă de timp.

Și, de asemenea, limitați sau eliminați:

Alcool;
Arome naturale/artificiale;
Drojdie nutritivă;
Acid citric;
Aspartam;
Alți îndulcitori artificiali;
Glutamat monosodic (MSG);
formaldehidă;
Conservanți.

Publicații similare

[Video] Anthony William dezmintă miturile de detoxifiere
[Video] Anthony William dezmintă miturile de detoxifiere
Ți s-a spus că nu te simți bine pentru că te detoxifiezi?! Ați auzit teoria că detoxifierea prea rapidă este dăunătoare?! Știți de unde înce
Mai multe
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.