„The Ruthless Four” conform lui Anthony William

„The Ruthless Four” conform lui Anthony William

În fiecare zi, mulți dintre noi se confruntă cu pericole care au devenit o parte invariabilă a vieții noastre. Pericole precum căderea de pe bicicletă, alunecarea pe gheață sau răceala și gripa. Deși acestea sunt amenințări absolut reale, există și alte pericole care sunt mai puțin cunoscute sau pentru care știința și cercetarea medicală nu și-au dezvăluit încă adevărata natură și seriozitatea.

Acestea sunt pericolele și amenințările la adresa sănătății și bunăstării tale pe care Anthony William le dezvăluie și despre care vom vorbi astăzi în acest articol. El îi numește „Cei patru fără milă” pentru că fac ravagii în sănătatea tuturor oamenilor din întreaga lume. „The Ruthless Four” este un subiect extrem de important în opinia lui Anthony William, despre care veți găsi informații mai detaliate în cartea sa „The Most Healthy Foods”. Toți cei de pe această planetă ne confruntăm astăzi cu aceste amenințări, dar numai cei care sunt familiarizați cu informațiile Mediului de Vindecare știu cât de grave sunt aceste amenințări și pericolele și distrugerea pe care le provoacă. Este normal ca siguranța ta să dorească să știe ce ți-ar putea face rău. Este dreptul tău să știi despre aceste amenințări, astfel încât să ai ocazia să te vindeci.

„Cei Patru Nemilosi” sunt cele mai grave și necruțătoare amenințări pentru sănătate cu care ne confruntăm și sunt cauza reală a „epidemiei” de boli cronice și misterioase pe care le trăim astăzi. De asemenea, se deteriorează rapid cu fiecare generație care urmează. Ne aflăm într-un moment esențial în acest moment și dacă nu învățăm cât mai multe despre „Furless Four” și cum îi putem trata în mod corespunzător, va avea consecințe și mai mari asupra sănătății și supraviețuirii noastre.

Indiferent dacă ați suferit de o boală, boală sau simptom, fie că ați simpatizat cu un prieten, membru al familiei, coleg de muncă sau cunoștință, cu toții trebuie să știm despre „Cei Patru Patru” pentru că ne afectează pe toți și vom continua să facem acest lucru. Ei fac până când învățăm suficient să ne protejăm pe noi înșine și pe cei dragi.

Ce sunt „Furless Four”?

Cei patru factori cheie care provoacă o cantitate infinită de suferință astăzi sau așa-zișii „Cei patru nemilosi” sunt boom-ul virușilor, DDT-ului, radiațiilor și metalelor grele toxice .

Fiecare dintre aceste patru amenințări pentru sănătate poate face ravagii de la sine, dar atunci când o combinație dintre ele este prezentă în noi, ele pot ajunge într-adevăr adânc și pot provoca o cantitate incredibilă de suferință în timp. De multe ori nu credem că este ceva în neregulă cu sănătatea noastră până când începem să experimentăm pentru prima dată o serie de simptome care pot fi atribuite menopauzei, ni se pune un diagnostic medical ciudat sau medicul nu poate explica de ce suferim. de la depresie, dureri de cap, anxietate, oboseală sau un alt simptom misterios și decideți că totul este în capul vostru. De fapt, toate acestea sunt rezultatul „Patru fără milă”.

Dacă vă imaginați că niciunul dintre acești patru factori nu vă afectează, este important să înțelegeți mai bine cum funcționează. Cu toții ne confruntăm cu niveluri diferite de cel puțin unul sau două dintre acestea. Acest lucru se datorează faptului că sunt transmise prin linia de sânge la fiecare nouă generație. Nu confunda asta cu genetica. Ele nu se transmit prin genele noastre, ci la concepție și în pântecele mamei, iar apoi, pe măsură ce suntem expuși la ele, culegem din ce în ce mai mult din „Cei Patru Neînfricat” de-a lungul vieții noastre.

Acestea sunt informații noi direct din cărțile Vindecătorului Mijlociu, care ne sunt oferite pentru prima dată și reprezintă doar o mică parte din ceea ce ne dă el. Acestea sunt informații avansate, cu decenii înaintea științei, pe care trebuie să le cunoașteți pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei dragi, acum și în viitor.

Boom-ul bolilor virale

Anthony William face tot posibilul pentru a ne proteja și a ne oferi informații necunoscute sau neînțelese anterior despre virusul Epstein-Barr . Când a prezentat pentru prima dată tuturor adevărul despre virusul Epstein-Barr și a dezvăluit simptomele pe care le provoacă, a fost convins că acesta va schimba viața multor oameni care se luptă cu tot felul de boli și simptome misterioase și, în cele din urmă, îi va ajuta să se vindece . Învățând cum funcționează EBV și cum să te vindeci cu adevărat de el, devii experții pe care se bazează Healing Medium pentru a oferi aceste informații în timp pentru a te ajuta pe tine și pe cei din jurul tău. Alături de virusul Epstein-Barr, există și alte tulpini de virus care provoacă simptome care sunt complet necunoscute științei și cercetării medicale. Este extrem de important să aflăm mai multe despre acești viruși.

Mulți oameni în aceste zile se luptă cu simptome și boli misterioase din cauza boom-ului bolilor virale. Boli precum fibromialgia , sindromul Ehlers-Danlos, sindromul ovarelor polichistice , scleroza multiplă , cancerul tiroidian , balonarea , durerile de stomac, infecțiile tractului urinar, sindromul de oboseală cronică , tiroidita Hashimoto , palpitații, dificultăți de vedere, încețoșare a memoriei, pierderi de memorie, artrosumatism , vedere încețoșată, , sindromul intestinului iritabil , sindromul Raynaud , tinitus, migrenă, vertij, bufeuri, ceață cerebrală , oboseală, lupus, boala Lyme , durere, depresie, anxietate, căderea părului, creștere în greutate , infertilitate , fasciită plantară și congestionare a ficatului . Acestea sunt doar câteva dintre miile de boli și simptome de care suferă oamenii.

Pentru noi, ca adepți ai Mediului de Vindecare, este mai mult decât o misiune să vă oferim dumneavoastră și cât mai multor oameni posibil informații despre virușii care ne creează atât de multe dintre simptomele și bolile noastre, precum și despre restul celor patru dăunători fără milă. . Trebuie să înțelegem cu ce avem de-a face cu adevărat pentru a ști cum să ne restabilim în mod eficient sănătatea și să revenim la un stil de viață normal. Nu avem timp să așteptăm. Prea mulți oameni sunt bolnavi sau au simptome, iar stilul de viață agitat de astăzi, împreună cu ceilalți factori ai „Celor Patru fără soartă” înseamnă că suntem deosebit de susceptibili la tot felul de boli. Nimeni nu vrea să fie bolnav. Nimeni nu vrea să sufere de dureri de stomac, de cap sau de oboseală extremă. Este important să știm cum ne putem proteja cu adevărat.

DDT

A fost o vreme când DDT-ul era considerat inofensiv și chiar benefic. Strămoșii noștri erau practic udați de el. Acum știm că este una dintre cele mai toxice substanțe chimice create vreodată. Deși acum este interzis în multe țări, este încă folosit în multe locuri din lume, adică este încă în aer și intră în corpurile noastre. Nici daunele provocate de DDT în trecut nu au dispărut.

Se mai poate găsi în mediul înconjurător și în corpul nostru, deoarece se transmite prin linia de sânge. DDT-ul și alte pesticide și erbicide ne lasă sistemul imunitar slab și suprimat, astfel încât agenții patogeni și alți dăunători pot câștiga un avantaj. Din fericire, există instrumente pe care le putem folosi pentru a elimina DDT-ul și erbicidele și pesticidele similare din corpul nostru. Puteți afla mai multe despre ele citind cartea lui Anthony William „Cele mai utile alimente” .

Radiația

Astăzi suntem expuși la mai multe radiații decât oricând. Mai mult decât în ​​timpul Hiroshima, Nagasaki, Cernobîl sau Fukushima. Doar o mică parte din radiația de la astfel de evenimente catastrofale a reușit să ajungă la noi. De asemenea, să nu uităm de modul modern de viață într-o rețea globală uriașă care își creează propriul nivel de radiație. Acestea sunt doar două dintre modalitățile prin care primim radiații. Există multe alte moduri prin care putem fi expuși direct, împreună cu absorbția radiațiilor din mediu, contaminând alimentele și rezervele de apă și moștenind expunerea părinților, bunicilor și bunicilor noștri. Puteți afla mai multe despre radiații din articolul „Dăunătorii care ne îmbolnăvesc - radiații” .

Radiațiile sunt o cauză principală a cancerului, a disfuncției sistemului endocrin, a bolilor osoase precum osteopenia și osteoporoza, a pintenilor osoși, a problemelor sistemului imunitar și a bolilor de piele. De asemenea, este un declanșator pentru orice altă boală care te poate afecta. Din fericire, există alimente vindecătoare care vă pot ajuta să eliminați radiațiile din organism. Veți afla mai multe despre ele citind cartea lui Anthony William „Cele mai utile alimente” .

Metale grele toxice

Știai că mercurul poate fi în corpul tău? Este un fapt larg recunoscut că există metale grele toxice la care suntem expuși din mediul înconjurător și din produsele pe care le folosim și consumăm. Cu toate acestea, nu se știe în ce măsură ne dăunează sănătății și cum sunt transmise prin linia de sânge. Mercurul, un metal greu deosebit de dăunător și devastator, ar fi putut fi extras în urmă cu o mie de ani și acum locuiește în creierul nostru provocând afecțiuni și boli neurologice. Suferiți de ceață cerebrală, depresie sau anxietate? Puteți afla mai multe despre metalele grele toxice din articolul „Dăunătorii care ne îmbolnăvesc - metale grele toxice” .

Acestea sunt simptome clasice ale intoxicației cu metale grele toxice. De fapt, mercurul va fi chiar mai dăunător acum decât era acum o mie de ani. Metalele grele toxice sunt responsabile pentru unele dintre cele mai debilitante boli cu care ne confruntăm astăzi, cum ar fi Alzheimer, Parkinson și depresia cronică. Din nou, există o modalitate de a elimina metalele grele toxice din organism. Trebuie doar să știi cum și, din păcate, multe dintre informațiile răspândite sunt inexacte. Cum să vă curățați exact de aceste metale, vedeți rețetele „Smoothies de detoxifiere cu metale grele” , „Smoothies de detoxifiere cu metale grele pentru avansat” , precum și cartea lui Anthony William „The Best Foods” .

Cum să ieși din întuneric

Când aflăm cum ne afectează cei „Furless Four”, are un efect foarte îngrijorător asupra noastră. Acestea sunt informații grele, dar este important să fii conștient pentru a putea învăța cum să te protejezi pe tine și pe cei dragi. După cum am menționat deja, pentru a te putea înarma cu modalități de a te scoate pe tine și pe cei dragi din întuneric cu ajutorul alimentelor, citește în detaliu cartea lui Anthony William „Cele mai sănătoase alimente” .

Vindecarea este posibilă. Trebuie doar să învățăm cum să primim lumina și să învățăm informații noi care nu sunt disponibile pe internet, în nicio altă carte sau în cabinetul medicului. De aceea, Anthony William s-a dedicat cu atâta inimă să ne ofere aceste informații importante, astfel încât să putem fi cât mai informați posibil, astfel încât să ne putem sprijini reciproc și generațiile viitoare să cunoască adevărul și să se vindece singure.

Înțelegem că subiectul bolilor cronice este dificil, dar să îl ignorăm și să pretindem că totul este minunat și pozitiv este mai mult decât dăunător pentru noi. Auzim mereu că mulți experți în domeniul sănătății alternative și al dezvoltării personale se bazează foarte mult pe discuțiile pozitive și pe gândirea pozitivă, în timp ce clienții lor se confruntă cu diferite afecțiuni și simptome. A fi pozitiv este important, dar trebuie să fim realiști și sinceri cu noi înșine pentru a învăța cum să ne vindecăm și să mergem înainte.

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.