DĂUNĂTORI CARE NE BOLNĂVĂ - PRODUSE PETROLIERE

DĂUNĂTORI CARE NE BOLNĂVĂ - PRODUSE PETROLIERE

Acest grup de dăunători este extrem de toxic pentru sistemul nervos central. Oricine are sensibilități neurologice sau simptome similare este deosebit de sensibilă la acestea. Sunt prea multe produse petroliere și este practic imposibil să le eviți absolut pe toate. Putem încerca să înțelegem exact pe care le întâlnim cel mai des, să ne minimizăm expunerea atunci când este posibil și să luăm măsuri pentru a ne vindeca și a ne curăța corpul de restul. A ști cu ce ne confruntăm este un pas important în a ne putea vindeca și a ne sprijini corpul cu ceea ce are nevoie. Dacă închidem ochii la dăunătorii pe care îi întâlnim, ne refuzăm posibilitatea de a ne vindeca și chiar de a preveni bolile viitoare.

Produsele petroliere includ:

 • Produse chimice pentru covoare
 • Solvenți, soluții și agenți chimici
 • Combustibil diesel
 • Dioxine
 • Ulei și unsoare pentru mașini
 • Gaze de esapament
 • Gratare pe gaz, sobe si cuptoare
 • Benzină
 • Kerosenul
 • Lac
 • Lichid de brichetă
 • Vopsele
 • Diluant
 • Materiale plastice

Să aruncăm o scurtă privire asupra unora dintre acești dăunători. Citiți mai multe despre fiecare dintre acestea în cartea lui Anthony William Help for the Liver .

Gazele de eșapament sunt cel mai frecvent dăunător pe care îl întâlniți. Expunerea la ele are loc atunci când mergi pe stradă, ridici un colet de la duba curierului în timp ce aceasta încă funcționează, rămâi blocat în trafic în drum spre serviciu, treci pe lângă un gazon tuns sau tunzi singur, mergi la un restaurant pentru prânz , tocmai când cineva pornește o mașină la câțiva metri de tine etc. Deși monoxidul de carbon este mortal dacă cineva este otrăvit de acesta atunci când nu există ventilație suficientă pentru gazele de evacuare, nu este otrava care intră în ficat. Particulele petrochimice din evacuarea în sine sunt cele care ajung în ficat.

Imaginați-vă o lume acoperită cu praf prea fin pentru a fi văzută, inhalată și consumată de fiecare creatură de pe planetă. Aceasta este lumea noastră, iar dioxinele sunt acest „praf”. Acești poluanți, un produs secundar de peste 100 de ani de abuz de plante chimice, ajung în aer, apă și alimente. Viața modernă este o întruchipare a expunerii la dioxină.

Produsele chimice pentru covoare includ substanțele chimice utilizate pentru tratarea covoarelor noi în timpul fabricării lor, substanțele chimice eliberate de covoarele vechi atunci când sunt curățate și substanțele chimice de curățare a covoarelor în sine. Respirăm substanțe chimice pentru covoare și acestea ajung și pe piele și pe haine când stăm pe covoare sau mergem pe ele cu picioarele goale.

Puteți citi mai multe despre grupul de produse petroliere în cartea lui Anthony William Help for the Liver . Informații despre cum să curățați aceste toxine din organism și să vă vindecați de bolile cronice, simptomele și afecțiunile pot fi găsite atât în ​​Ajutor ficatul , cât și în Curățarea sănătății .

Publicații similare

[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.