În acest articol, vă vom prezenta cauzele reale ale petelor pielii, părului deteriorat și unghiile casante, astfel încât să vă puteți vindeca corpul din interior spre exterior. Nu numai că veți obține o piele mai bună, un păr mai strălucitor și unghii mai puternice, dar vă veți simți și o sănătate generală și o bunăstare mai bună.

Piele

Oamenii apelează adesea la loțiuni și toner pentru a trata probleme ale pielii cum ar fi ridurile, petele sau cercurile de sub ochi, dar aceste tratamente topice nu vor oferi adevărata vindecare pe care o caută oamenii. Deși unele unguente antivirale și anticancerigene vor ajuta la problemele pielii, iar unele creme catifelează și hidratează ușor pielea, aceste unguente pot ajuta doar parțial.

Când vine vorba de a trata problemele pielii, inclusiv pielea laxă, petele hepatice și alte pete, trebuie să evaluăm ce se întâmplă sub epidermă (stratul superior al pielii) și să tratăm problemele de bază.

Ficatul

Sănătatea ficatului joacă un rol important în sănătatea pielii tale. Cu cât ficatul dumneavoastră este mai toxic, cu atât este mai probabil să dezvoltați riduri și alte probleme ale pielii asociate în mod obișnuit cu îmbătrânirea. Ficatul multor oameni este împovărat de toxine. Mulți dintre noi intrăm în lume deja încărcați cu toxine din produse din plastic, produse petroliere, DDT, metale grele toxice și alte toxine transmise de la părinți. Anthony William explică acest adevăr puțin cunoscut și multe altele în cărțile sale The Healing Medium , The Best Foods , Liver Help and Thyroid Healing .

Se întâmplă multe în ficat. Cantitatea mare de sânge care inundă ficatul conține nu numai oxigen și substanțe nutritive, ci și toxine pe care ficatul trebuie să le filtreze. După ce ficatul curăță și procesează sângele, îl trimite în diferite părți ale corpului. Dacă ficatul direcționează sângele care conține substanțe nefavorabile către piele, pot apărea pete hepatice, riduri, piele încrețită și alte probleme. Unii oameni moștenesc un ficat incredibil de toxic și, ca urmare, sunt forțați să facă față unor probleme grave ale pielii, părului și unghiilor, care uneori încep de la o vârstă fragedă. Din fericire, există modalități de a curăța aceste toxine și de a vă vindeca pielea. Pentru mai multe informații despre acest subiect, precum și pentru ghiduri aprofundate pentru tratamentul ficatului, consultați cartea Help for the Liver .

Adrenalina

Adrenalina poate provoca probleme hepatice și poate afecta negativ sănătatea pielii. Dacă ai trebuit să experimentezi o serie de situații stresante acute la începutul vieții, este probabil ca adrenalina să aibă un impact negativ asupra mai multor organe, inclusiv ficatul tău. Atunci când apar situații dificile din punct de vedere emoțional, cum ar fi pierderea unei persoane dragi sau dificultăți financiare, adrenalina corozivă vă inundă corpul. Această adrenalină face ca ficatul tău să funcționeze mai greu și îți poate afecta pielea. Susținerea glandelor suprarenale prin gustări frecvente (Anthony William recomandă gustarea la fiecare oră și jumătate - două gustări ușoare care conțin zahăr din fructe, potasiu și sodiu, precum mere, curmale și tulpini de țelină sau portocale, spanac și apă de cocos) . folosind suplimente nutritive iar alimentele vindecătoare sunt o parte cheie a revitalizării pielii.

Sprijin pentru pielea ta

Puteți să vă ajutați suprarenalele, să vă curățați ficatul și să vă susțineți pielea cu aceste practici:

 • Bea zilnic 0,5 litri de suc de castraveți pur - aceasta este o practică fenomenală pentru îmbunătățirea sănătății ficatului și a pielii.
 • Evitați alimentele prăjite, ouăle, lactatele, glutenul, carnea de porc, uleiul de canola, porumbul și soia și mențineți aportul de grăsimi scăzut. Ficatul poate fi împovărat de prea multă grăsime, iar dacă vrei o piele sănătoasă, trebuie să susții ficatul. În Ajutor pentru ficat, veți afla care este aportul ideal de grăsimi, ce alimente trebuie evitate și pe care să le subliniați.

Dacă sunteți iubitor de carne, reduceți cantitatea de proteine ​​animale pe care o consumați și mâncați-o nu mai mult de o dată pe zi. Reducerea la jumătate a consumului de proteine ​​de origine animală va reduce aportul total de grăsimi și va lăsa loc în dietă pentru o mulțime de fructe, verdețuri cu frunze și legume pentru curățarea ficatului.

Dacă urmați o dietă pe bază de plante, puteți reduce și grăsimile vegetale cu 50%. De exemplu, puteți reduce uleiurile și reduceți nucile și semințele la doar câteva linguri pe zi. Sau dacă mănânci mult avocado, poți reduce consumul la 1/2 până la 1 avocado pe zi.

Oamenii care văd îmbunătățiri în pielea lor atunci când elimină dulciurile, alimentele ambalate, prăjelile și uleiurile nesănătoase vor vedea o îmbunătățire și mai mare atunci când își reduc aportul de grăsimi din surse animale sau vegetale. „Liver Cleanse 3:6:9” din cartea „Liver Help” ar fi o opțiune fantastică pentru îmbunătățirea stării pielii și tratarea problemelor pielii. Puteți să o repetați sau să o faceți des dacă doriți să obțineți cele mai bune rezultate.

Este important să creșteți semnificativ fructele și legumele, indiferent de grăsimile pe care le reduceți, pentru a vă asigura că încă primiți suficiente calorii. Dacă vă simțiți scăpați de energie după ce ați redus proteinele/grăsimile animale sau grăsimile vegetale din dieta dvs., poate fi din cauza faptului că nu obțineți suficiente calorii din fructe, legume cu frunze verzi și alte alimente sănătoase.

 • Mănâncă mai multe alimente bogate în beta-caroten. Beta-carotenul este esențial pentru pielea sănătoasă și se găsește într-o serie de fructe și legume. Când vă furnizați corpului caroteni, ficatul poate trimite sânge bogat în caroten prin grăsimea subcutanată către piele. Ficatul poate eticheta și modifica ușor carotenul, astfel încât să supraviețuiască călătoriei către derm (stratul de piele de sub stratul exterior al epidermei). Ficatul este un maestru în manipularea compușilor chimici și permite o formă complet diferită de metilare decât cea cunoscută în prezent de știință și cercetare. Când ficatul știe că carotenii sunt disponibili pentru a fi trimisi la piele, alimentează livrarea în mod diferit, asigurându-se că există suficient oxigen în sânge pentru a livra carotenii către derm. Acest proces uimitor este încă necunoscut medicinei moderne. Alimentele bogate în beta-caroten includ mango, papaya, mameya sapote, cartofi dulci, zmeură, pepene galben și legume cu frunze verzi, cum ar fi spanacul.
 • Mănâncă alimente care conțin silice. Au trecut ani înainte ca știința și cercetarea să descopere că există două tipuri diferite de silice. Un tip oferă un sprijin extraordinar pentru oase, iar celălalt este deosebit de benefic pentru piele. Acest al doilea tip de silice se găsește în legume, inclusiv în sparanghel, anghinare și tulpini de varză.
 • Coada-calului și urzica conțin ambele varietăți de silice, iar atunci când consumați oricare dintre aceste plante, ficatul secretă ambele tipuri de silice și le livrează în zona pe care o susțin cel mai bine. Un supliment de cuarț de înaltă calitate care susține sănătatea oaselor poate oferi o serie de beneficii suplimentare.
 • Curățați-vă ficatul de pesticide, metale grele și alte toxine. O modalitate excelentă de a elimina aceste toxine este să bei zilnic un smoothie de detoxifiere cu metale grele , deoarece conține cele mai bune cinci alimente pentru detoxifierea metalelor grele din organism: afine sălbatice , coriandru, spirulina , praf de suc de iarbă de orz și dulce atlantic .
 • Stai hidratat. Hidratarea este esențială pentru o piele sănătoasă. Persoanele care sunt deshidratate cronic pot avea de fapt pielea deshidratată. Bea zilnic apă cu lămâie, suc de tulpini de țelină și alte lichide vindecătoare, inclusiv sucuri proaspete de fructe și legume.

Păr

La fel ca sănătatea pielii tale, sănătatea părului tău se datorează în mare parte problemelor adânci sub suprafață.

Adrenalină și stres emoțional

Adrenalina declanșată de evenimente emoționale și situații stresante poate avea un impact mare asupra sănătății părului tău. Când treceți printr-o situație stresantă sau o încercare serioasă, adrenalina vă inundă corpul, afectându-vă ficatul, pielea și părul. Sub influența stresului, părul tău poate căpăta o textură de paie și poate cădea. Aceste simptome pot apărea după încercare și pot continua pentru o perioadă de timp dacă nu oferi organismului tău nutrienții și sprijinul de care are nevoie.

Un produs de îngrijire a părului plin de proteine ​​nu va oferi părului tău recuperarea pe care o speri. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face este să-ți susții glandele suprarenale, deoarece sănătatea lor ajută la determinarea stării de sănătate a părului tău. Aflați mai multe despre oboseala suprarenală și despre modalitățile de a vă hrăni glandele suprarenale în cartea The Healing Medium .

Alopecie

Experții medicali cred în mod eronat că alopecia este o boală autoimună în care sistemul imunitar al organismului atacă foliculii de păr care generează creșterea părului. Adevărul este că alopecia este o problemă suprarenală.

Cercetarea medicală și știința nu știu că adrenalina este alcătuită dintr-un grup complex de hormoni care nu au fost încă identificați. Dacă cineva are alopecie, glandelor suprarenale le lipsește unul dintre hormonii nedocumentați care alcătuiesc unele dintre cele 56 de amestecuri diferite de adrenalină pe care Anthony William le descrie în cartea sa The Healing Medium . Ashwagandha poate ajuta la restabilirea urmelor hormonului lipsă.

Sănătatea ficatului

Dacă ficatul tău este supraîncărcat cu toxine, este mai probabil să ai probleme cu părul, căderea părului și probleme ale scalpului, cum ar fi dermatită, eczeme sau psoriazis. Cartea Help for the Liver oferă informații extrem de importante despre aceste probleme.

Suplimente nutritive medicinale și ceaiuri

Formulele pentru piele, păr și unghii pot avea o cantitate mică de ingrediente benefice, cum ar fi coada-calului sau frunza de urzică, dar sunt de obicei pline de înlocuitori și alte ingrediente care nu sunt benefice. Dacă doriți să vă susțineți părul sau dacă aveți alopecie, luați în considerare aceste suplimente nutritive:

Găsiți suplimente nutritive de înaltă calitate pe pagina Healer Medium Preferred Dietary Suppliments aici: www.medicalmedium.com/preferred/supplements .

Unghiile

Starea unghiilor tale poate dezvălui mai multe despre sănătatea ta generală decât îți dai seama. În timp ce gropile sau umflăturile de pe unghii pot fi enervante, acestea pot fi semne utile ale problemelor interne care necesită atenție.

Deficiență de zinc, adrenalină și probleme hepatice

Unghiile tale au pete albe, crestături, creste, buzunare, bule sau semilune care dispar? Deficitul de zinc pe termen lung este de obicei una dintre cauzele problemelor cu unghiile. A doua parte a problemei este de obicei legată de ficat. Atunci când experimentezi o situație stresantă emoțional, fie că este pozitivă (îndrăgostirea) sau negativă (despărțire), adrenalina îți năvălește adesea în corp. Adrenalina poate face ravagii în organism dacă nu este asigurat un suport adecvat pentru suprarenale. Punctele frecvente de adrenalină pot afecta ficatul și pot duce la unghii subțiri, fragile și nesănătoase. Din fericire, există suplimente nutritive și alimente care pot ajuta la inversarea problemelor de bază care duc la sănătatea precară a unghiilor.

Suplimente nutritive medicinale

Când vine vorba de repararea unghiilor, oamenii se concentrează adesea pe deficiența de proteine. În schimb, concentrați-vă pe furnizarea corpului cu vitamine și minerale care vă pot reface unghiile:

 • Zincul este un supliment important pentru repararea unghiilor. Semințele de dovleac conțin puțin zinc și pot fi un adaos grozav la dieta ta. Cu toate acestea, suplimentarea alimentară cu zinc (sub formă de sulfat de zinc lichid) este esențială pentru aproape toată lumea.
 • Seleniul este un alt suport excelent pentru sănătatea unghiilor.
 • Manganul ionic non-citric, molibdenul și siliciul pot ajuta, de asemenea.

Contactați un medic pentru a începe să utilizați aceste suplimente nutritive și să vă susțineți ficatul și suprarenale printr-o dietă plină de fructe, legume cu frunze verzi și legume. Acest lucru va duce la schimbări pozitive vizibile ale unghiilor și sănătății generale.

Adevărul despre proteine

Mulți profesioniști din domeniul medical cred că creșterea consumului de proteine ​​este răspunsul pentru o piele, păr și unghii mai bune, dar acest lucru nu este în întregime adevărat. Proteinele de înaltă calitate (care pot fi obținute cu ușurință din spirulina , praf de suc de iarbă de orz și alimente precum kale, spanacul, lintea, fasolea neagră și nucile) sunt valoroase. Cu toate acestea, supraîncărcarea ficatului cu cantități mari de proteine ​​poate duce la epuizarea organului și la deteriorarea sănătății pielii, părului și unghiilor. Mii de compuși și funcții chimice joacă un rol în sănătatea pielii, părului și unghiilor și este dăunător să evidențiem proteinele ca fiind cel mai important element. Prea multă proteine ​​poate avea un impact negativ asupra ficatului și, prin urmare, a pielii, părului și unghiilor. Mutați-vă atenția de la proteine ​​la alimente și suplimente care oferă un sprijin real. (Articolul și podcastul special al lui Anthony William pe tema „adevărului despre proteine” vor veni în curând!)

Adevărul despre suplimentele cu ulei de pește

Uleiul de pește Omega-3 este larg promovat ca un ajutor pentru sănătatea părului, a pielii și a unghiilor, dar această informație este înșelătoare. Mercurul foarte concentrat conținut în suplimentele de krill și ulei de pește este dăunător pentru organism. Chiar și produsele care pretind că nu conțin mercur încă mai conțin acest metal greu toxic. Indiferent de dieta pe care alegeți să o urmați, înlocuiți suplimentul cu ulei de pește cu omega-3 pe bază de plante. Acest lucru nu înseamnă că nu puteți mânca anumite tipuri de pește care vă plac, cum ar fi somonul, deoarece o porție de pește conține mai puțin mercur decât uleiul de pește concentrat.

Alimente vindecătoare pentru piele, păr și unghii

Alegerile alimentare pe care le faci pot avea un impact incredibil. Aceste alimente vor susține ficatul și glandele suprarenale și, prin urmare, vor îmbunătăți sănătatea pielii, părului și unghiilor:

 • Salata verde cu frunze roșii, care vă pot oferi organismului omega-3 puternice.
 • Semințele de cânepă, semințele de dovleac, semințele de susan și nucile (în cantități mici) conțin și ele minunate omega-3.
 • Sucul de țelină și sucul de castraveți oferă un sprijin neprețuit pentru ficat.
 • Smochinele sunt excelente pentru sănătatea părului, a pielii și a unghiilor, precum și pentru problemele reproductive ale femeilor. Dacă nu găsiți smochine proaspete, includeți câteva smochine uscate organice în dieta dumneavoastră.
 • Afinele sălbatice oferă cel mai puternic suport hepatic dintre orice aliment existent.
 • Cireșele și alte fructe de pădure sunt, de asemenea, bune pentru ficat și pot susține părul, pielea și unghiile sănătoase.
 • Smochinele, avocado și bananele sunt bogate în potasiu, care este un element esențial pentru piele.
 • Bananele sunt fantastice pentru spălarea ficatului, curățarea tractului intestinal și menținerea sănătății părului, pielii și unghiilor.
 • Papaya și mango sunt deosebit de benefice pentru îngrijirea pielii.
 • Lintea care a încolțit este descompusă în carbohidrați și stocată sub formă de glicogen, care oferă un sprijin incredibil pentru piele, păr și unghii.

Cum să mergi înainte

Când doriți să vă îmbunătățiți starea pielii, părului și unghiilor, întrebați ce se întâmplă sub suprafață. Ar putea ficatul tău să aibă nevoie de un impuls? Glandele tale suprarenale sunt supuse unor eforturi serioase? Aflarea mai multe despre problema de bază vă poate ajuta să abordați cauzele principale. Îți poți vindeca corpul din interior spre exterior când cunoști aceste adevăruri, aplici protocolul potrivit și ai răbdare.

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.