Fructele sunt cunoscute de secole ca fiind unul dintre cele mai vindecătoare alimente de pe această planetă. Cu toate acestea, în ultimele decenii, este posibil să fi observat o schimbare în atitudinea noastră față de banane, mere, pepeni și mango. Mulți oameni au devenit atât de frică de fructe încât le evită cu totul. Această abatere incredibilă de la închinarea noastră istorică a fructelor se datorează minciunilor care vin de la vârful industriilor sănătății atât în ​​medicina convențională, cât și în cea alternativă. Dacă îți este frică să mănânci fructe, lasă informațiile din acest articol să te lumineze asupra proprietăților puternice de vindecare ale acestui grup de alimente și a nenumăratelor beneficii pe care le pot aduce ție și familiei tale.

De fapt, fructele sunt cel mai important aliment care trebuie consumat în tratamentul bolilor și, totuși, mulți oameni le evită în mod deliberat pentru că au căzut victimele propagandei fricii de fructe, fără să-și dea seama că evitându-le le dăunează sănătății. Trei lucruri se întâmplă simultan în această realitate tulburătoare. În primul rând, există mai multe fructe disponibile pentru mai mulți oameni decât oricând. Acum putem importa fructe din alte țări în afara sezonului și majoritatea oamenilor din lumea occidentală au acces la cel puțin unele fructe pe tot parcursul anului. În multe zone, există acces la o abundență de fructe pe tot parcursul anului - ceva ce nu era disponibil în urmă cu un secol înainte de îmbunătățiri dramatice ale sistemelor de refrigerare și transport care au îmbunătățit în cele din urmă viața a milioane de oameni. Profita de accesul pe care il avem acum la fructe abundente.

În al doilea rând, deși mai mulți oameni din întreaga lume au acces la fructe proaspete și chiar organice pe tot parcursul anului, oamenii consumă mai puține fructe decât oricând. Acest lucru se datorează motivelor ascunse și dezinformării care ne avertizează să stăm departe de fructe din cauza conținutului lor de zahăr, testelor înșelătoare și inexacte care le spun unor oameni că au intoleranță la fructoză și concentrării puternice pe dietele moderne bogate în grăsimi care sunt afirmate. a fi sănătos. În februarie, supermarketurile au munți de fructe minunate pe care clienții le lasă să treacă pentru că cineva le-a spus că fructele trebuie evitate.

În al treilea rând, oamenii de astăzi suferă de mai multe boli cronice decât oricând. Din ce în ce mai mulți oameni apelează la medici și specialiști pentru oboseală cronică, insomnie , ceață cerebrală , vertij , depresie, anxietate, palpitații, acnee, litiază biliară, litiază la rinichi, artrită, boala Lyme, lupus, scleroză multiplă , SLA , Parkinson , candida. , eczeme, urticarie, diabet, reflux acid și alte simptome și afecțiuni inexplicabile. Activitatea Mediului de Vindecare este dedicată ajutării oamenilor să se vindece de simptome și afecțiuni care sunt misterioase pentru medicii lor, cu adevărul nedezvăluit despre ceea ce se află în spatele acestor și a nenumărate alte boli și simptome cronice misterioase. Dar cercetarea și știința sunt cu decenii în urmă a ceea ce trebuie să fie pentru a-i aduce pe oameni la cel mai mare sentiment de sănătate și tot mai mulți oameni se îmbolnăvesc. În ultimii ani, fructele au fost învinuite pentru această creștere a numărului de boli și simptome. Cu toate acestea, oamenii mănâncă mai puține fructe și se îmbolnăvesc din ce în ce mai mult.

Mișcarea anti-fruct

În vârful industriilor noastre de sănătate, atât convenționale, cât și alternative, există o mișcare care încearcă în mod deliberat să te descurajeze să consumi fructe, chiar dacă fructele sunt cunoscute ca fiind benefice și necesare pentru bunăstarea noastră de când existăm. Poate fi greu de crezut că oamenii din lumea medicală nu au la inimă interesele noastre cele mai bune. Cu toate acestea, industria medicală este doar asta: o industrie. Oricât de mult încercăm să credem că întreaga lume a îngrijirii sănătății are motive pure, este totuși o afacere, și una uriașă. Când sunt implicați bani, mai ales în măsura în care sunt în industria medicală, motivațiile devin distorsionate și lăcomia se strecoară. Dacă populația mănâncă mai puține fructe, industria medicală câștigă mai mulți bani din produse farmaceutice, proceduri și îngrijiri care dintr-o dată devin mult mai necesare din cauza creșterii bolilor cronice. Vă rugăm să rețineți că nu vorbim despre medicii, chirurgii și îngrijitorii extraordinari pe care suntem binecuvântați să îi avem. Medicii și profesioniștii din domeniul sănătății de toate felurile sunt salvatori de vieți și vindecători plini de compasiune. Sunt oameni foarte inteligenți, cu cele mai bune intenții și, din păcate, sunt prinși într-o industrie care este condusă de agende ascunse.

Pe de altă parte, cu fructe, banii sunt foarte puțini. Aceasta nu este o industrie cu lobbyiști, grupuri de interese și studii puternic finanțate care profită de boli. De fapt, acesta este motivul pentru care există foarte puține cercetări științifice finanțate legate de fruct. Nimeni nu vrea să finanțeze cercetarea bananelor pentru că nu există bani în banane. În industria medicală se pierd doar bani din cauza consumatorilor care mănâncă banane și, ca urmare, își îmbunătățesc sănătatea și au mai puține dependențe medicale. Și spre deosebire de companiile farmaceutice și grupurile de interese, cultivatorii de banane nu au bani pentru a-și finanța propria cercetare pentru a convinge publicul să consume mai mult din produsul lor. Este neplăcut să ne gândim la știință și cercetare în acest fel, dar aceasta este realitatea cu care ne confruntăm și schimbă dramatic și negativ modul și tipurile de alimente pe care oamenii le consumă. Drept urmare, oamenii sunt mai bolnavi ca niciodată.

Un alt factor important în mișcarea anti-fructe sunt oamenii care răspândesc în mod deliberat minciunile despre frica de ele. Inițial, ideea că bananele sunt dăunătoare a venit de la o singură persoană, la fel ca ideea că ar trebui să stăm departe de pepene verde, caise și portocale. Acest tip se pregătește să lanseze o serie de pastile cu fructe pe care consumatorii nu le-ar cumpăra dacă ar mânca fructe în forma sa naturală. Această persoană comercializează produsul ca o alternativă mai sănătoasă la fructe, ceea ce, desigur, nu este adevărat. Din păcate, mulți oameni au crezut că marketingul inteligent și o furtună de dezinformare a început să se răspândească. Este ușor chiar și astăzi să fii afectat de acest atac timpuriu asupra fructelor care s-a întâmplat în anii trecuti. De atunci, internetul s-a bucurat de ideea că evitarea fructelor este cea mai sănătoasă alegere, că fructele provoacă probleme de sănătate și creștere în greutate și că zahărul din fructe este același lucru cu zahărul din prăjituri și bomboane. În realitate, nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Fructul este cel mai sănătos și mai vindecător aliment pe care îl avem și este esențial pentru oricine suferă de o boală sau simptom cronic. Mișcarea anti-zahăr i-a convins pe oameni că eliminarea zahărului din dietă sub formă de bomboane, suc și glazură ar trebui să includă și tăierea piersicilor, ananasului și căpșunilor.

Munca grea a mișcării anti-fructe a dat roade și milioane de oameni din întreaga lume sunt acum convinși că fructele sunt dăunătoare pentru sănătate. Este mai mult decât ușor de crezut ideea că fructele pot fi periculoase, mai ales că industriile de sănătate și revistele creează atât de multă confuzie în jurul acestei idei. Iar cea mai puternică tactică a mișcării anti-fructe este frica. Te sperie cu știință proastă și numesc dietele cu fructe riscante. Mulți oameni nu sunt siguri despre acest lucru și pur și simplu au decis să evite fructele în cazul în care ceea ce li se spune în prezent este adevărat. Dietele bogate în grăsimi de astăzi, în special, perpetuează acest val masiv de frică de fructe, punând fructele și zahărul procesat în același coș, în loc să le înțeleagă și să le facă distincția între cele două. După cum spune Anthony William în cartea sa „The Healing Medium” , fructele conțin apă, minerale, vitamine, fibre și antioxidanți, precum și glucoza extrem de importantă. Acesta nu este nici pe departe același cu zahărul procesat și dăunător care se găsește într-o bucată de bomboane, tort de ciocolată sau înghețată și nu are nicio valoare nutritivă.

Adevărul despre fructe

Motivul pentru care această întrebare este atât de importantă este că fructele sunt de fapt cea mai importantă grupă de alimente pe care ar trebui să o consumi pentru a te proteja pe tine și pe cei dragi de boli cronice și suferințe inutile de-a lungul vieții. După cum voi explica mai târziu, fructele nu numai că previn bolile, ci și încetinesc îmbătrânirea, distrug agenții patogeni și ne vindecă organismul la nivel celular. Când ni se spune să ne temem de fructe, ni se spune în esență să evităm chiar ceea ce ne va aduce cea mai mare viață. Există atât de multă dezinformare în jurul fructelor, încât este important să dezminți pentru sănătatea și bunăstarea ta și a familiei tale.

Fructe în afara sezonului

Există un zvon că ar trebui să evităm să consumăm fructe în afara sezonului care au fost expediate dintr-o altă parte a lumii unde fructele sunt de sezon. Aceasta este una dintre acele minciuni care perpetuează frica de fructe. Deși s-ar putea să nu fie în sezon în partea ta de lume, a fost cultivat în sezon în altă parte. Aceasta înseamnă că fructul conține aceleași vitamine și minerale ca atunci când îl cumpărați în timpul sezonului local de pepene galben. Daca reusesti sa pui mana pe un fruct in afara sezonului pentru zona ta, nu te teme de el pentru ca este un miracol ca este in magazinul tau. De fapt, este o bună reamintire a vremurilor vechi cu secole în urmă, când regii și reginele obișnuiau să comande livrarea de fructe din țări exotice pentru a continua să mănânce fructe pe tot parcursul anului și să rămână sănătoși. Regatul avea acces la fructe la care țăranii nu aveau acces. Regii și reginele din trecut au trăit mult mai mult decât țăranii datorită fructelor pe care le consumau. Fără îndoială, cantitatea mare de vitamina C pe care au consumat-o din fructe le-a menținut sistemul imunitar mai puternic. Să fie acesta o modalitate de a ne aminti cât de recunoscători ar trebui să fim că avem acces la fructe pe tot parcursul anului.

Adevărul despre coacerea fructelor

O altă teamă asociată cu fructele este că fructele vândute în magazine nu sunt sănătoase, deoarece nu sunt culese când sunt coapte. Cu toate acestea, adevărul este că fructele se pot coace atunci când sunt culese la momentul potrivit. Cultivatorii și fermierii sunt foarte familiarizați cu fructele pe care și-au petrecut viața învățând să cultive și să culeagă. Fructele care sunt culese necoapte, dacă în perioada potrivită, se vor coace corespunzător din copac sau viță de vie și vor conține toți nutrienții ca atunci când sunt culese pe deplin coapte. Din păcate, această dezinformare descurajează oamenii să consume fructele care sunt disponibile în magazine. Dacă ai fructe pe stand și nu se coace niciodată, ceea ce este extrem de rar, înseamnă că a fost cules prea devreme și evident că nu l-ai mânca. Când un fruct ca o banană devine din verde în galben și pătat, înseamnă că a fost cules în fereastra corespunzătoare și vă va oferi toate beneficiile ca și cum s-ar fi copt pe copac.

Adevărul despre hibridizare

Mulți oameni evită fructele din cauza hibridizării, dar acesta este încă un exemplu de informații greșite. Hibridizarea nu este același lucru cu OMG-urile (organisme modificate genetic). Când un fruct este OMG, înseamnă că planta a fost modificată genetic și acesta este unul dintre cele mai devastatoare lucruri care se întâmplă cu hrana noastră chiar acum. Din fericire, mișcarea anti-OMG face o treabă incredibilă de a se asigura că alimentele non-OMG sunt etichetate corespunzător, astfel încât consumatorii să devină conștienți de această problemă, care are consecințe dezastruoase pentru sănătatea noastră. Hibridizarea, pe de altă parte, este ceva cu totul diferit. Hibridizarea se desfășoară de secole, încă de acum 3.500 de ani în China, și este un proces complet natural care ni s-a dat să descoperim toate soiurile de fructe și legume.

De exemplu, atunci când creați un nou tip de măr sau încrucișați o prună cu o caisă, nu este un proces de modificare genetică. În inginerie genetică, genele de la specii neînrudite sunt izolate, colectate și ajustate pentru a produce un anumit rezultat dorit. Procesele de hibridizare, pe de altă parte, implică polenizarea încrucișată și altoirea, care sunt complet naturale și nu ar trebui considerate deloc periculoase. În plus, hibridizarea deschide noi tărâmuri de posibilități nutriționale și fitochimice. Fructele nou create din polenizare încrucișată și altoire creează antioxidanți nedescoperiți și antociani care ne pot fi de mare beneficiu. De fapt, hibridizarea este modul în care am ajuns aici. Așa a ajuns aici propria noastră specie. Cu mult timp în urmă, exista un singur fel de măr. Dar datorită hibridizării, în întreaga lume sunt cultivate astăzi mii de soiuri de mere, ceea ce a creat din ce în ce mai mulți nutrienți care ne ajută să rămânem în viață.

Când hibridizăm, noul tip de plantă se schimbă într-un mod pe care nici măcar nu îl putem observa. Unele rădăcini sunt mai adânci, altele se răspândesc mai larg, unele plante extrag diferiți nutrienți din sol, iar altele absorb diferit razele soarelui. Toate aceste caracteristici nu numai că dau un gust și un aspect diferit noului fruct; ei aduc pe masă și această nouă farfurie de nutrienți. Există atât de multe exemple de soiuri frumoase de fructe de care ne putem bucura acum datorită hibridizării. Afinele este un hibrid între mur și zmeură. Lămâia Meyer este un hibrid între o lămâie și o mandarină. Tangelo este o încrucișare între o mandarină și un grapefruit sau pomelo.

Avem nevoie de vitamina C

Există mulți nutrienți care nu sunt necesari pentru supraviețuirea noastră, dar avem nevoie de vitamina C. Nu putem trăi fără ea. Este absolut necesar să continuăm să trăim. Și care sunt sursele de vitamina C cu cel mai mare conținut? Toate fructele diferite care ne sunt disponibile. Probabil că se va pune întrebarea că, dacă acest lucru este adevărat, cum poate continua să trăiască cineva care nu mănâncă niciodată fructe? Răspunsul este că mulți oameni primesc din greșeală vitamina C fără să-și dea seama, pentru că multe alimente procesate sunt îmbogățite cu vitamine sintetice, sau iau multivitamine care conțin puțină vitamina C, sau mănâncă doar o bucată de fructe la întâmplare, o brioșă cu afine, o felie. de plăcintă cu mere sau câte un măr din când în când.

Fructele sunt antivirale și antibacteriene

Unul dintre cele mai importante motive pentru care este atât de important să mănânci fructe este că acestea opresc microorganismele patogene pe urmele lor. Mulți oameni au viruși și bacterii care cauzează simptomele și condițiile misterioase. Acestea sunt informații pe care Anthony William le dezvăluie în toate cărțile sale . Dar măsura în care agenții patogeni sunt responsabili pentru bolile cronice și simptomele și câte tulpini și specii mutante există, este încă necunoscută științei și cercetării medicale. În mijlocul încercării de a ne vindeca de aceste afecțiuni, fructele sunt cele mai bune prietene ale noastre, deoarece oprește virușii și ucide bacteriile. De exemplu, atunci când cineva are streptococ , care este adevărata cauză nedescoperită a creșterii bacteriene intestinale subțiri (SIBO) , dureri și congestie a sinusurilor, otită medie, infecții ale tractului urinar, tulburări intestinale, dureri în gât, alaun și acnee chistică, bacteriile trăiesc adesea. în diferite părți ale corpului. Când mănânci fructe, acestea ucid bacteriile și încep să le scoată din organism. Cu toate acestea, fructele sunt adesea învinuite pentru condițiile menționate aici, când de fapt agentul patogen și-a luat reședința și provoacă problemele. Când oamenii au SIBO, li se spune să stea departe de zahăr, inclusiv de toate fructele. Desigur, zahărul sub formă de sirop de porumb bogat în fructoză ar trebui evitat, deoarece va face ravagii în tractul intestinal, mai ales dacă aveți probleme cu ceva de genul SIBO. Cu toate acestea, fructele trebuie consumate din abundență pentru a distruge streptococii care provoacă boala.

Fructele opresc îmbătrânirea

Cu toții am auzit că fructele au antioxidanți, dar ce înseamnă asta? Pe scurt, fructele se opresc și previn oxidarea, care este procesul care ne îmbătrânește. În plus, fructele previn oxidarea metalelor grele toxice, dintre care aproape toți avem o oarecare cantitate în creier (puteți afla mai multe despre acest lucru în cartea „The Healing Medium” ). Când metalele grele toxice se oxidează, se creează un bazin chimic otrăvitor care poluează celulele creierului și scade activitatea impulsurilor electrice. Acest proces de oxidare poate duce la multe afecțiuni neurologice diferite, inclusiv Alzheimer, pierderea memoriei, Parkinson , depresie, anxietate, tulburare bipolară și multe altele. Fructele de pădure, în special afinele sălbatice, ajută la prevenirea acestei oxidări și împiedică putrezirea creierului ca răspuns la aceste otrăvuri. Fructul ajută nu numai cu afecțiunile neurologice, ci și cu fiecare dintre miile de simptome și boli de care suferă oamenii.

Celulele noastre funcționează cu zahăr

Zahărul, deși poate suna ca un inamic de evitat din cauza obiceiurilor noastre, controlează de fapt fiecare celulă din corpul nostru, în special creierul. Este doar o chestiune de a obține tipul potrivit de zahăr, care se găsește în fructele proaspete și legumele bogate în carbohidrați, cum ar fi cartofii, cartofii dulci și dovleceii de iarnă. Poate ați auzit că creierul este făcut în mare parte din grăsime. Aceasta este o teorie modernă care este populară astăzi, dar și inexactă. În realitate, creierul este alcătuit din glicogen stocat, care este în mare parte glucoză. Când experimentați ceață pe creier, înseamnă de obicei că creierul nu primește suficient zahăr pentru a funcționa corect. De fapt, dacă nu introduceți suficientă glucoză în celule, veți muri. Este absolut necesar să ne menținem în mișcare. Pe de altă parte, grăsimea nu este esențială pentru supraviețuire. Dacă încerci să elimini complet zahărul și carbohidrații din dieta ta, corpul tău va folosi fiecare din rezervele sale de glucoză pentru a te menține în viață, dar în cele din urmă fie nu vei trăi mult, fie vei renunța în curând și va fi , că „cedezi” și mănânci un baton de ciocolată în mijlocul culoarului de bomboane înainte de a ajunge la casă, vei primi cartofi prăjiți de la prietena ta în timp ce mănânci burgerul tău învelit în salată verde sau vei dori un pahar de vin sau bere la sfârșitul fiecărei zile (toate conțin zahăr, deși nu cel sănătos). Există un motiv pentru care tânjim zahăr și lucruri dulci. De asemenea, este extrem de important să cunoaștem acest adevăr nedescoperit: fiecare nutrient de care avem nevoie nu poate fi absorbit dacă nu este însoțit de glucoză! Asta înseamnă că indiferent câte suplimente mănânci sau cât de organice sau curate sunt alimentele tale, dacă nu ai suficientă glucoză pentru a livra nutrienții celulelor tale, acestea nu te vor ajuta. Anthony William analizează acest lucru mai detaliat în cartea Ajutor la ficat .

Ce se întâmplă cu fructele din dietele bogate în grăsimi

Mulți oameni care dau vina pe fructe pentru durere, disconfort sau oricare dintre afecțiunile sau simptomele enumerate mai sus (sau altele care ar putea să nu fie enumerate) pot avea pur și simplu prea multe grăsimi în dieta lor. Este și cazul celor care cred că nu pot mânca fructe din cauza „intoleranței la fructoză”. O dietă bogată în grăsimi nu înseamnă neapărat una dintre dietele la modă care se numește sărac în carbohidrați. Aproape orice dieta poate fi prea bogata in grasimi. De fapt, Dieta Americană Standard (SAD) este extrem de bogată în grăsimi, fără să vrea. Hamburgeri, cartofi prajiti, bacon, iaurt, lapte, branza si piept de pui, ulei - alimentele care sunt consumate in mod regulat in SAD sunt foarte bogate in grasimi. Dacă cineva urmează o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați, este posibil să nu realizeze că consumă de fapt cantități mari de grăsimi. Deși aceste diete pretind că sunt bogate în proteine, este de fapt imposibil să mănânci alimentele bogate în proteine ​​pe care oamenii sunt sfătuiți să le consume fără a evita grăsimile. Chiar și pieptul de pui fără piele sunt plini de grăsime. De asemenea, dacă urmați o dietă vegetariană, este posibil să consumați în continuare o cantitate mare de produse lactate, cum ar fi brânză, lapte, iaurt, chefir, smântână, înghețată și unt, care sunt pline de grăsimi. De asemenea, foarte frecventă este o dietă vegetariană bogată în grăsimi în care se consumă prea multe nuci, semințe, avocado, nucă de cocos și uleiuri.

Motivul pentru care prea multă grăsime în dietă este problematică atunci când mănâncă fructe, iar motivul pentru care oamenii pot arăta cu degetul spre fructe este că zahărul nu are încotro. Când sângele tău este în mod constant umplut cu atât de multe grăsimi, chiar și cu cele mai sănătoase grăsimi, ficatul tău se înfundă cu celule adipoase de la an la an în care ai mâncat alimente bogate în grăsimi. Ficatul tău trebuie să fie epuizat pentru a crea compoziția și cantitatea de bilă necesare pentru a preveni efectele nocive ale unei diete bogate în grăsimi, ceea ce Anthony William explică în cartea Helping the Liver, iar ficatul tău începe să fie distrus și rezervele sale sunt în scădere . . În timp, acest lucru duce la creșterea în greutate și la o mulțime de afecțiuni și simptome. De asemenea, căptușeala tractului intestinal și partea inferioară a stomacului devin căptușite cu grăsime și, în cele din urmă, grăsimea este mâncată. Grăsimea se solidifică pe membranele mucoase pe măsură ce putrezesc; totuși, bila ficatului nu este suficient de puternică pentru a curăța grăsimile, așa că acestea continuă să putrezească și să rămână exact acolo unde se află, ceea ce duce și la complicații de sănătate.

Apoi, când încercați să mâncați niște fructe, cum ar fi un măr, pulpa, pielea și pectina încep să miște grăsimea râncedă și să o împingă în jos. Când se întâmplă acest lucru, puteți începe să detoxifiați și să eliminați aceste grăsimi și alte toxine și puteți experimenta disconfort, erupții de acnee, indigestie, dureri de cap, erupții cutanate sau alte simptome. Dacă nu vă detoxifiați, s-ar putea să simți în continuare disconfort, deoarece simți că vechea mucoasă de grăsime se deplasează, ceea ce nu este întotdeauna plăcut pentru tractul intestinal și stomac. Cu toate acestea, nu poți învinovăți fructele pentru că fac ceea ce a fost conceput pentru a face, care este să te ajute să rămâi în viață și să te vindeci. De asemenea, nu poți da vina pe fructe pentru disconfortul cauzat de grăsimea care se află încă în intestin de la o viață în care ai mâncat cu bună știință sau fără să știi alimente bogate în grăsimi, care pot duce la atacuri de cord, boli de ficat, diabet, boli de inimă și multe altele.

Adevărul despre intoleranța la fructoză

Mulți oameni cred că nu au voie să mănânce fructe pentru că sunt alergici la zaharuri și au intoleranță la fructoză, conform testului pe care l-au făcut la cabinetul medicului. În acest caz, însă, de vină este grăsimea, nu fructele. Când grăsimea veche se descompune în mucoasa tractului intestinal sau când grăsimea nouă umple constant fluxul sanguin în fiecare zi, orice zahăr din fructele pe care le consumi va fi foarte greu de digerat, deoarece zahărul nu poate fi absorbit prin acest strat gros de grăsime. . În acest fel, testul de respirație va arăta că aveți zahăr în respirație, deoarece zahărul nu are încotro. A fost blocat de toată grăsimea.

În plus, testele de intoleranță la fructoză care sunt folosite astăzi sunt pur și simplu inexacte. Există oameni care sunt diagnosticați cu intoleranță la fructoză, dar nu au nicio problemă să mănânce fructe. De fapt, atunci când mănâncă fructe, problemele lor de sănătate dispar. Testele de intoleranță la fructoză detectează orice zahăr care este prezent în organism. Chiar dacă ai mâncat ciocolată cu cinci zile înainte, poate declanșa testul. Ceva care declanșează aproape întotdeauna testul este lactoza din produsele lactate, cum ar fi o bucată de brânză, care este de fapt plină de zahăr. Din acest motiv, testul pur și simplu nu este un instrument precis și este în mod inerent defectuos.

Un alt test care insuflă frică oamenilor este testul enzimatic care determină dacă cineva are intoleranță ereditară la fructoză (HFI). Dacă cuiva i se spune că are NNF, medicii nu pot detecta o enzimă din ficat numită aldolază b. Nu te confuzi totusi. Toată lumea are această enzimă în ficat, dar scade atunci când o persoană consumă o dietă bogată în grăsimi, împreună cu sute de alte enzime. Dacă începeți să mâncați multe fructe și vă reduceți nivelul de grăsime, această enzimă se va recupera. În realitate, nu este posibil să ai o adevărată intoleranță la fructoză. Tragedia este că ceea ce este luat de la oameni, fructele, este chiar leacul pentru deficitul de aldolază b. NNF este un diagnostic neglijat.

Când reintroduceți fructe în dieta și reduceți aportul de grăsimi, indiferent de dieta la care subscrieți și dacă sunteți paleo, ketogenic, vegetarian sau vegan, veți putea experimenta vindecarea ficatului și așa-numita intoleranță la fructoză poate dispărea. Fructele hrănesc fiecare dintre celulele tale cu vitamine, nutrienți, minerale și substanțe fitochimice. Indiferent de unde provine, fructele sunt destinate consumului tău. Fructele din întreaga lume oferă cele mai uimitoare beneficii de vindecare pe care oamenii le pierd din cauza dezinformării despre intoleranța la fructoză.

Roșii sub foc

În prezent, oamenii dezvoltă o teamă de roșii, deși acestea sunt unul dintre cele mai uimitoare alimente pe care le putem consuma. Roșiile conțin un tip special de vitamina C nedescoperită care oprește cel puțin 20 de tipuri diferite de cancer. De asemenea, previn creșterea fibroamelor, chisturilor, tumorilor, lipoamelor și nodulilor tiroidieni și sunt antivirale și antibacteriene. Nu credeți dezinformarea din jurul roșiilor, care este atât de populară astăzi. Roșiile nu sunt periculoase și nici nu trebuie evitate. Roșia a fost întotdeauna atentă, deoarece este clasificată ca plantă nocturnă. Noua tendință a zilei sugerează că ar trebui să scoatem semințele din roșii, ceea ce nu este de ajutor. Această tendință a apărut cândva de la experți bine intenționați care nu știu ce cauzează bolile tiroidiene și bolile cronice în primul rând. Aceștia oferă sfaturi alimentare bazate pe studii depășite care au „degetele pe cântar” care le influențează rezultatele, care la rândul lor pot interfera cu tratamentul.

Cum să mergi înainte

Înainte să crezi informațiile pe care ți le spune cineva, gândește-te de două ori. Fructele nu sunt inamicul. De fapt, ele sunt exact opusul. Fructele sunt salvatorul nostru și le-am văzut salvând viețile oamenilor din nou și din nou. De exemplu, bananele sunt un alt fruct care primește o reputație proastă din cauza barajului constant pe care îl obține din mișcarea anti-fruct. Dar sunt oameni cu boala Crohn care au suferit de ani de zile și cu o operație majoră care urmează, încep să mănânce banane coapte și suc de țelină și simptomele lor sunt complet vindecate.

Cea mai ironică parte a oamenilor care se tem de fructe din cauza dezinformării, precum și din cauza disconfortului pe care îl pot simți atunci când există prea multe grăsimi în dieta lor, este că tocmai ceea ce evită îi va face să se simtă mai bine. Fructele nu te vor ingrasa; ele te pot ajuta să slăbești. Fructele nu provoacă acnee; te ajută să te vindeci de bacteriile care o cauzează. Fructele nu provoacă indigestie; ele curg în grăsimea care căptușește interiorul intestinelor. Fructele nu provoacă diabet; acestea sunt grăsimi care împiedică zahărul să pătrundă în celule și creează rezistență la insulină. Fructele nu provoacă ceață pe creier; ele te pot ajuta să ai mintea limpede, deoarece creierul tău funcționează de fapt pe zahăr și este format din glucoză. Când vine vorba de fructe, chiar nu e de ce să te temi. Ei sunt aliatul tău, cel mai bun prieten, vindecător și salvator.

Indiferent de dieta pe care o urmați, începeți să reduceți aportul de grăsimi și includeți mai multe fructe în dieta dvs. în fiecare zi. O poți face cât de încet ai nevoie. Dacă nu vă simțiți bine sau aveți simptome, încercați să reduceți și mai mult aportul de grăsimi, astfel încât să puteți mânca mai multe fructe. Acționați pas cu pas și zi de zi. De asemenea, puteți citi o explicație detaliată a fricii de fructe și de ce fructele sunt atât de importante pentru dvs. în cartea „The Clairvoyant Medium” .

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.