Se știe de secole că fructele sunt unul dintre cele mai vindecătoare alimente de pe această planetă. Cu toate acestea, în ultimele decenii, este posibil să fi observat o schimbare în atitudinea noastră față de banane, mere, pepeni și mango. Mulți oameni au devenit frică de fructe până la punctul de a le evita complet. Această abatere inexplicabilă de la reverența noastră istorică pentru fructe se datorează minciunilor care vin de la eșaloanele superioare ale industriei sănătății atât în medicina convențională, cât și în cea alternativă. Dacă îți este frică să consumi fructe, informațiile din acest articol vor explica proprietățile vindecătoare puternice ale acestei grupe de alimente și nenumăratele beneficii pe care le pot aduce ție și familiei tale.
De fapt, fructele sunt cel mai important aliment de consumat atunci când se tratează boli, și totuși mulți oameni le evită în mod deliberat pentru că au căzut victimele propagandei fricii de fructe, fără să-și dea seama că evitându-le le dăunează sănătății. Trei lucruri se întâmplă simultan în această realitate tulburătoare. În primul rând, există mai multe fructe disponibile pentru mai mulți oameni decât oricând. Acum putem importa fructe din alte țări în afara sezonului, iar majoritatea oamenilor din lumea occidentală au acces la cel puțin unele fructe pe tot parcursul anului. În multe zone, există acces la o abundență de fructe pe tot parcursul anului - ceva care nu era disponibil în urmă cu un secol, înainte de îmbunătățirile dramatice ale sistemelor de refrigerare și transport, care în cele din urmă au îmbunătățit viața a milioane de oameni. Profita de accesul pe care il avem acum la fructe abundente.
În al doilea rând, deși tot mai mulți oameni din întreaga lume au acces la fructe proaspete și chiar organice pe tot parcursul anului, oamenii consumă mai puține fructe decât oricând. Acest lucru se datorează motivelor ascunse și dezinformării care ne avertizează să stăm departe de fructe din cauza conținutului lor de zahăr, testelor înșelătoare și inexacte care spun unor oameni că sunt intoleranți la fructoză și concentrării puternice pe dietele moderne bogate în grăsimi despre care se spune că sunt sănătoase. În februarie, supermarketurile stochează munți de fructe superbe pe lângă care trec clienții pentru că cineva le-a spus că fructele trebuie evitate.
În al treilea rând, oamenii de astăzi suferă de mai multe boli cronice decât oricând. Din ce în ce mai mulți oameni apelează la medici și specialiști pentru oboseală cronică , insomnie , ceață cerebrală , amețeli , depresie, anxietate, palpitații ale inimii, acnee , litiază biliară , pietre la rinichi , artrită , boala Lyme , lupus , scleroză multiplă , SLA , sticlă , diabet zaharat Park , reflux acid și alte simptome și afecțiuni inexplicabile. Munca Healer Medium este dedicată ajutării oamenilor să se vindece de simptome și afecțiuni care sunt misterioase pentru practicanții lor, cu adevărul nespus despre ceea ce se află în spatele acestor și a nenumărate alte boli și simptome cronice misterioase. Dar cercetarea și știința sunt cu zeci de ani în urmă a ceea ce trebuie să fie pentru a-i ajuta pe oameni să-și atingă cel mai mare sentiment de sănătate și tot mai mulți oameni se îmbolnăvesc. În ultimii ani, fructele au fost învinuite pentru această creștere a numărului de boli și simptome. Cu toate acestea, oamenii mănâncă mai puține fructe și se îmbolnăvesc din ce în ce mai mult.
Mișcarea anti-fruct
În vârful industriei sănătății, atât convenționale, cât și alternative, există un interes personal care încearcă în mod deliberat să te descurajeze să consumi fructe, chiar dacă fructele sunt cunoscute ca fiind benefice și necesare pentru bunăstarea noastră de când există. Poate fi greu de crezut că oamenii din lumea medicală nu au la inimă interesele noastre cele mai bune. Cu toate acestea, industria medicală este doar asta: o industrie. Indiferent cât de mult am încerca să credem că întreaga lume a asistenței medicale are motive pure, este încă o afacere și una uriașă. Când sunt implicați bani, mai ales în măsura în care sunt în industria medicală, motivația devine distorsionată și lăcomia se strecoară înăuntru. Dacă populația mănâncă mai puține fructe, industria medicală câștigă mai mulți bani din produse farmaceutice, proceduri și îngrijiri, care devin dintr-o dată mult mai necesare din cauza creșterii bolilor cronice. Vă rugăm să rețineți că nu vorbim despre medicii, chirurgii și îngrijitorii extraordinari pe care suntem binecuvântați să îi avem. Medicii și profesioniștii din domeniul sănătății de toate felurile sunt salvatori și vindecători plini de compasiune. Sunt oameni foarte inteligenți, cu cele mai bune intenții și, din păcate, sunt prinși într-o industrie care este condusă de agende ascunse.
Pe de altă parte, cu fructe, banii sunt foarte mici. Aceasta nu este o industrie cu lobbyiști, grupuri de interese și studii puternic finanțate care profită de boli. De fapt, acesta este motivul pentru care există foarte puține cercetări științifice finanțate legate de fructe. Nimeni nu vrea să finanțeze cercetarea bananelor pentru că nu sunt bani în banane. În industria medicală se pierd doar bani din cauza consumatorilor care mănâncă banane și, ca urmare, își îmbunătățesc sănătatea și au mai puține dependențe medicale. Și spre deosebire de companiile farmaceutice și grupurile de interese, producătorii de banane nu au bani pentru a-și finanța propria cercetare științifică pentru a convinge populația să consume mai mult din produsul lor. Este neplăcut să ne gândim la știință și la cercetare în acest fel, dar aceasta este realitatea cu care ne confruntăm și schimbă dramatic și negativ modul și tipurile de alimente pe care oamenii le consumă. Drept urmare, oamenii sunt mai bolnavi ca niciodată.
Un alt factor important în mișcarea anti-fructe sunt oamenii care răspândesc în mod deliberat minciuni despre frica de ele. Inițial, ideea că bananele sunt dăunătoare a venit de la o singură persoană, la fel ca ideea că ar trebui să stăm departe de pepene verde, caise și portocale. Acest tip se pregătește să lanseze o serie de pastile cu fructe pe care consumatorii nu le-ar cumpăra dacă ar mânca fructe în forma sa naturală. Această persoană comercializează produsul ca o alternativă mai sănătoasă la fructe, ceea ce, desigur, nu este adevărat. Din păcate, mulți oameni au crezut că marketingul inteligent și o avalanșă de dezinformare începe să se răspândească. Este ușor să fii afectat astăzi de acest atac timpuriu asupra fructelor care a avut loc în anii trecuți. De atunci, ideea că evitarea fructelor este cea mai sănătoasă alegere, că fructele provoacă probleme de sănătate și creștere în greutate și că zahărul din fructe este același lucru cu zahărul din prăjituri și bomboane, a răbufnit pe internet. În realitate, acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevăr. Fructele sunt cele mai sănătoase și mai vindecătoare hrană disponibilă pentru noi și sunt esențiale pentru oricine suferă de o boală sau simptom cronic. Mișcarea anti-zahăr a convins oamenii că eliminarea zahărului din dietă sub formă de bomboane, sifon și glazură ar trebui să includă și eliminarea piersicilor, ananasului și căpșunilor.
Munca grea a mișcării anti-fructe a dat roade, iar milioane de oameni din întreaga lume sunt acum convinși că fructele sunt dăunătoare pentru sănătatea lor. Este mai mult decât ușor de crezut ideea că fructele pot fi periculoase, mai ales că industria de sănătate și revistele creează atât de multă confuzie în jurul acestei idei. Iar cea mai puternică tactică a mișcării anti-fructe este frica. Te sperie cu date științifice proaste și numesc dietele pe bază de fructe riscante. Mulți oameni nu sunt siguri de problemă și pur și simplu au decis să evite fructele, în cazul în care ceea ce li se spune în prezent este adevărat. În special, dietele moderne bogate în grăsimi alimentează acest val masiv de frică de fructe punând fructele și zahărul procesat în același coș, mai degrabă decât înțelegerea și distincția între cele două. După cum spune Anthony William în cartea sa „The Medium Healer” , fructele conțin apă, minerale, vitamine, fibre și antioxidanți, precum și glucoza extrem de importantă pentru ele. Acesta nu este nici pe departe același cu zahărul procesat și dăunător care este conținut într-o bucată de bomboane, tort de ciocolată sau înghețată și nu are valoare nutritivă.
Adevărul despre fructe
Motivul pentru care această întrebare este atât de importantă este că fructele sunt de fapt cea mai importantă grupă de alimente pe care ar trebui să-l consumi pentru a te proteja pe tine și pe cei dragi de boli cronice și suferințe inutile de-a lungul vieții. După cum va deveni clar mai târziu în acest articol, fructele nu numai că previn bolile, ci și încetinesc îmbătrânirea, distrug agenții patogeni și ne vindecă corpul la nivel celular. Când ne spun să ne temem de fructe, ei ne spun în esență să evităm exact lucrul care ne va aduce cea mai mare viață. Există atât de multă dezinformare în jurul fructelor, încât este important să le dezminți de dragul sănătății și al bunăstării tale și a familiei tale.
Fructe în afara sezonului
Există un zvon că ar trebui să evităm să consumăm fructe în afara sezonului care au fost expediate din alte părți ale lumii unde fructele sunt de sezon. Aceasta este una dintre acele minciuni care perpetuează frica de fructe. Deși s-ar putea să nu fie în sezon în partea ta de lume, a fost cultivat în sezon în altă parte. Aceasta înseamnă că fructul conține aceleași vitamine și minerale ca atunci când îl cumpărați în timpul sezonului local de pepene galben. Daca reusesti sa faci mana pe un fruct in afara sezonului pentru zona ta, nu te teme de el, pentru ca este un miracol ca este in magazinul tau. De fapt, este o reamintire bună a vremurilor vechi cu secole în urmă, când regii și reginele comandau livrări de fructe din țări exotice, astfel încât să poată continua să mănânce fructe pe tot parcursul anului și să rămână sănătoși. Regele aveau acces la fructe la care țăranii nu aveau acces. Regii și reginele din trecut au trăit mult mai mult decât țăranii datorită fructelor pe care le consumau. Fără îndoială, cantitatea mare de vitamina C pe care au consumat-o din fructe le-a menținut sistemul imunitar mai puternic. Să fie aceasta o modalitate de a ne aminti cât de recunoscători ar trebui să fim că avem acces la fructe pe tot parcursul anului.
Adevărul despre coacerea fructelor
O altă teamă legată de fructe este că fructele vândute în magazine nu sunt sănătoase pentru că nu sunt culese când sunt coapte. Cu toate acestea, adevărul este că fructele se pot coace atunci când sunt culese la momentul potrivit. Producătorii și fermierii sunt foarte familiarizați cu fructele pe care și-au petrecut întreaga viață învățând să le cultive și să le recolteze. Fructele care sunt culese necoapte, dacă în perioada adecvată, se vor coace corespunzător din copac sau viță de vie și vor conține toți nutrienții ca atunci când sunt culese pe deplin coapte. Din păcate, această dezinformare descurajează oamenii să consume fructele disponibile în magazine. Daca ai fructe pe blat si nu se coace niciodata, ceea ce se intampla extrem de rar, inseamna ca a fost cules prea devreme si evident ca nu ar trebui sa le consumi. Când un fruct ca o banană devine de la verde la galben și pete, înseamnă că a fost cules în fereastra corespunzătoare și vă va oferi toate beneficiile ca și cum s-ar fi copt pe copac.
Adevărul despre soiurile hibride
Mulți oameni evită fructele din cauza soiurilor hibride, dar acesta este un alt exemplu în care informațiile răspândite sunt false. Soiurile hibride nu sunt același lucru cu OMG-urile (organismele modificate genetic). Când un fruct este OMG, înseamnă că planta a fost modificată la nivel genetic și acesta este unul dintre cele mai devastatoare lucruri care se întâmplă cu hrana noastră chiar acum. Din fericire, mișcarea anti-OMG face o treabă incredibilă de a se asigura că alimentele non-OMG sunt etichetate corespunzător, astfel încât consumatorii să înceapă să conștientizeze această problemă, care are consecințe dezastruoase pentru sănătatea noastră. Soiurile hibride, pe de altă parte, sunt cu totul altceva. Soiurile hibride au fost create de secole - primele datează cu 3.500 de ani în urmă în China. Acesta este un proces complet natural care ne-a fost dat pentru a descoperi toate soiurile de fructe și legume.
De exemplu, atunci când creați un nou tip de măr sau încrucișați o prună cu o caisă, nu este un proces de modificare genetică. Modificarea genetică implică izolarea, combinarea și ajustarea genelor de la specii neînrudite pentru a produce un rezultat specific dorit. Procesele de hibridizare, pe de altă parte, implică polenizarea încrucișată și altoirea, care sunt complet naturale și nu ar trebui considerate deloc periculoase. Mai mult, hibridizarea deschide noi tărâmuri de posibilități nutriționale și fitochimice. Fructele nou create din polenizare încrucișată și altoire creează antioxidanți nedescoperiți și antociani care ne pot fi de mare beneficiu. De fapt, hibridizarea este modul în care am ajuns aici. Așa a ajuns propria noastră specie până aici. Cu mult timp în urmă, exista un singur fel de măr. Dar datorită soiurilor hibride, mii de soiuri de mere cresc astăzi în întreaga lume, ceea ce a creat din ce în ce mai mulți nutrienți care ne ajută să rămânem în viață.
Când încrucișăm soiuri, noul tip de plantă se schimbă într-un mod pe care nici nu îl putem observa. Unele rădăcini sunt mai adânci, altele se răspândesc mai larg, unele plante extrag diferiți nutrienți din sol, iar altele absorb lumina soarelui în mod diferit. Toate aceste caracteristici nu numai că dau noului fruct un gust și un aspect diferit; ei aduc și acest nou set de nutrienți la masă. Există atât de multe exemple de soiuri frumoase de fructe de care ne putem bucura acum datorită încrucișării hibridelor. Afinele este un hibrid între o mură și o zmeură. Lămâia Meyer este un hibrid între o lămâie și o mandarină. Tangelo este o încrucișare între o mandarină și un grapefruit sau pomelo.
Avem nevoie de vitamina C.
Există mulți nutrienți care nu sunt necesari pentru supraviețuirea noastră, dar avem nevoie de vitamina C. Nu putem trăi fără ea. Este absolut necesar să continuăm să trăim. Și care sunt sursele de vitamina C cu cel mai mare conținut? Toate fructele diferite care ne stau la dispoziție. Probabil că se va pune întrebarea, dacă acest lucru este adevărat, cum poate continua să trăiască cineva care nu mănâncă niciodată fructe? Răspunsul este că mulți oameni primesc din greșeală vitamina C fără să-și dea seama, deoarece multe alimente procesate sunt îmbogățite cu vitamine sintetice sau iau multivitamine care conțin o cantitate mică de vitamina C , sau pur și simplu mănâncă o bucată de fructe aleatorie dintr-o brioșă cu afine, o felie de plăcintă cu mere sau ocazional o gustare la un măr.
Fructele sunt antivirale și antibacteriene
Unul dintre cele mai importante motive pentru care este atât de important să consumi fructe este că acestea opresc microorganismele patogene pe urmele lor. Mulți oameni au viruși și bacterii care provoacă simptome și afecțiuni misterioase. Acestea sunt informații pe care Anthony William le dezvăluie în toate cărțile sale . Dar măsura în care agenții patogeni sunt responsabili pentru bolile și simptomele cronice și câte tulpini și specii mutante există, este încă necunoscută științei și cercetării medicale. În mijlocul încercării de a ne vindeca de aceste afecțiuni, fructele sunt cele mai bune prietene ale noastre, deoarece opresc virușii și ucid bacteriile. De exemplu, atunci când cineva are streptococ , care este adevărata cauză nedescoperită a creșterii bacteriene intestinale subțiri (SIBO) , dureri și congestie a sinusurilor, inflamație a urechii medii, infecții ale tractului urinar, tulburări intestinale, dureri în gât, orzez și acnee chistică , bacteriile trăiesc adesea în diferite părți ale corpului. Când mănânci fructe, acestea ucide bacteriile și începe să le elimine din organism. Cu toate acestea, fructele sunt adesea învinuite pentru condițiile menționate aici, când de fapt agentul patogen și-a luat reședința și provoacă problemele. Când oamenii au SIBO, li se spune să stea departe de zahăr, inclusiv de toate fructele. Desigur, zahărul sub formă de sirop de porumb bogat în fructoză ar trebui evitat, deoarece va face ravagii în tractul intestinal, mai ales dacă aveți probleme cu ceva de genul SIBO. Cu toate acestea, fructele trebuie consumate din abundență pentru a distruge streptococii care provoacă boala.
Fructele opresc îmbătrânirea
Cu toții am auzit că fructele au antioxidanți, dar ce înseamnă asta? Pe scurt, fructele se opresc și previn oxidarea, care este procesul care ne îmbătrânește. În plus, fructele previn oxidarea metalelor grele toxice , dintre care aproape toți avem o oarecare cantitate în creier (puteți afla mai multe despre acest lucru în cartea „The Healer Medium” ). Când metalele grele toxice se oxidează, se creează un bazin chimic otrăvitor care contaminează celulele creierului și scade activitatea impulsurilor electrice. Acest proces de oxidare poate duce la multe afecțiuni neurologice diferite, inclusiv Alzheimer, pierderea memoriei, Parkinson , depresie, anxietate, tulburare bipolară și multe altele. Fructele de pădure, în special afinele sălbatice , ajută la prevenirea acestei oxidări și împiedică putrezirea creierului ca răspuns la aceste otrăvuri. Fructele ajută nu numai cu afecțiunile neurologice, ci și cu oricare dintre miile de simptome și boli de care suferă oamenii.
Celulele noastre funcționează cu zahăr
Zahărul, deși poate suna ca un dușman pe care ar trebui să-l evităm din cauza obiceiurilor noastre, controlează de fapt fiecare celulă din corpul nostru, în special creierul. Este doar o chestiune de a consuma tipul potrivit de zahăr, care se găsește în fructele proaspete și legumele bogate în carbohidrați, cum ar fi cartofii, cartofii dulci și dovleceii de iarnă. Poate ați auzit că creierul este format în mare parte din grăsime. Aceasta este o teorie modernă care este populară astăzi, dar și inexactă. În realitate, creierul este alcătuit din glicogen stocat, care este în mare parte glucoză. Când suferiți de ceață cerebrală , înseamnă de obicei că creierul nu primește suficient zahăr pentru a funcționa corect. De fapt, dacă celulele tale nu primesc suficientă glucoză, vei muri. Este absolut necesar să ne menținem în mișcare. Pe de altă parte, grăsimea nu este esențială pentru supraviețuire. Dacă încerci să elimini complet zahărul și carbohidrații din dieta ta, corpul tău va folosi fiecare din rezervele sale de glucoză pentru a te menține în viață, dar în cele din urmă fie nu vei trăi mult, fie vei renunța în curând și te vei trezi că „cedezi” și mănânci un baton de ciocolată în mijlocul culoarului de bomboane înainte de a ajunge la casă, luând burta prietenei tale, înfășurând burta sau prăjit-o. un pahar de vin sau bere la sfârșitul fiecărei zile (toate conțin zahăr, deși nu cel sănătos). Există un motiv pentru care tânjim zahăr și lucruri dulci. De asemenea, este extrem de important să cunoaștem acest adevăr nedescoperit: fiecare nutrient de care avem nevoie nu poate fi absorbit dacă nu este însoțit de glucoză! Aceasta înseamnă că indiferent câte suplimente iei sau cât de organice sau curate sunt alimentele tale, dacă nu ai suficientă glucoză pentru a furniza nutrienți celulelor tale, acestea nu te vor ajuta. Anthony William discută acest lucru mai detaliat în cartea sa „Liver Help”.
Ce se întâmplă cu fructele din dietele bogate în grăsimi?
Mulți oameni care dau vina pe fructe pentru durere, disconfort sau oricare dintre afecțiunile sau simptomele enumerate mai sus (sau altele care ar putea să nu fie enumerate) pot avea pur și simplu prea multe grăsimi în dieta lor. Este și cazul celor care cred că nu pot mânca fructe din cauza „intoleranței la fructoză”. O dietă bogată în grăsimi nu înseamnă neapărat una dintre dietele la modă care se numește sărac în carbohidrați. Aproape orice dieta poate fi prea bogata in grasimi. De fapt, dieta modernă este extrem de bogată în grăsimi, fără nici un sens. Hamburgerii, cartofi prăjiți, slănină, iaurt, lapte, brânză și piept de pui, ulei - alimentele care sunt consumate în mod regulat sunt foarte bogate în grăsimi. Dacă cineva urmează o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați, este posibil să nu realizeze că consumă de fapt cantități mari de grăsimi. Deși aceste diete pretind că sunt bogate în proteine, este de fapt imposibil să consumi alimentele bogate în proteine pe care oamenii sunt sfătuiți să le consume fără a evita grăsimile. Chiar și pieptul de pui fără piele sunt plini de grăsime. În plus, dacă urmați o dietă vegetariană, este posibil să consumați în continuare cantități mari de produse lactate, cum ar fi brânză, lapte, iaurt, chefir, smântână, înghețată și unt, care sunt pline de grăsimi. O dietă vegetariană bogată în grăsimi, care include consumul prea multor nuci, semințe, avocado, nucă de cocos și uleiuri, este, de asemenea, foarte comună.
Motivul pentru care prea multe grăsimi în dietă sunt problematice cu consumul de fructe și motivul pentru care oamenii pot arăta cu degetul spre fructe este că zahărul nu are încotro. Când sângele tău este în mod constant umplut cu atât de multă grăsime, chiar și cea mai sănătoasă, ficatul tău se înfundă cu celule adipoase de la an la an în care consumi alimente bogate în grăsimi. Ficatul tău trebuie să se epuizeze pentru a crea compoziția și cantitatea de bilă necesară pentru a contracara efectele nocive ale unei diete bogate în grăsimi, pe care Anthony William o explică în cartea „Ajutor pentru ficat”, iar ficatul tău începe să se descompună, iar rezervele sale se scad. În timp, acest lucru duce la creșterea în greutate și la o mulțime de boli și simptome. În plus, mucoasa tractului intestinal și partea inferioară a stomacului devin căptușite cu grăsime și, în cele din urmă, grăsimea este mâncată. Grăsimea se întărește pe membranele mucoase pe măsură ce putrezesc; Cu toate acestea, bila ficatului nu este suficient de puternică pentru a curăța grăsimile, așa că acestea continuă să putrezească și să rămână exact acolo unde se află, ceea ce duce și la complicații de sănătate.
Apoi, când încercați să mâncați un fruct, cum ar fi un măr, pulpa, pielea și pectina încep să miște grăsimea râncedă și să o împingă în jos. Când se întâmplă acest lucru, este posibil să începeți să detoxifiați și să eliminați aceste grăsimi și alte toxine, eventual simțind disconfort, erupții de acnee, indigestie, dureri de cap, erupții cutanate sau alte simptome. Dacă nu vă detoxificați, este posibil să aveți în continuare disconfort deoarece simțiți că vechiul strat de grăsime se deplasează în exterior, ceea ce nu este întotdeauna plăcut pentru tractul intestinal și stomac. Cu toate acestea, nu poți învinovăți fructele pentru că fac ceea ce sunt concepute pentru a face, și anume să te ajute să rămâi în viață și să te vindeci. De asemenea, nu puteți da vina pe fructe pentru disconfortul cauzat de grăsimea încă depozitată în intestine de o viață în care ați consumat conștient sau inconștient alimente bogate în grăsimi care pot duce la atacuri de cord, boli de ficat, diabet, boli de inimă și multe altele.
Adevărul despre intoleranța la fructoză
Mulți oameni cred că nu au voie să mănânce fructe pentru că sunt alergici la zaharuri și au intoleranță la fructoză, conform testului pe care l-au făcut la cabinetul medicului. În acest caz, însă, de vină sunt grăsimile, nu fructele. Când grăsimile vechi se descompun în timp ce se află în mucoasa tractului intestinal sau când grăsimile noi umplu constant fluxul sanguin în fiecare zi, orice zahăr din fructele pe care le consumi va fi foarte greu de digerat, deoarece zahărul nu poate fi absorbit prin acel strat gros de grăsime. În acest fel, testul de respirație va arăta că aveți zahăr pe respirație, deoarece zahărul nu avea încotro. A fost blocat de toată grăsimea.
În plus, testele de intoleranță la fructoză folosite astăzi sunt pur și simplu inexacte. Există oameni care sunt diagnosticați cu intoleranță la fructoză, dar nu au nicio problemă să mănânce fructe. De fapt, atunci când mănâncă fructe, problemele lor de sănătate dispar. Testele de intoleranță la fructoză detectează orice zahăr găsit în organism. Chiar dacă ai mâncat ciocolată cu cinci zile înainte, ar putea declanșa testul. Ceva care declanșează aproape întotdeauna testul este lactoza din produsele lactate, cum ar fi o bucată de brânză, care este de fapt plină de zahăr. Din acest motiv, testul pur și simplu nu este un instrument precis și este în mod inerent defectuos.
Un alt test care insuflă frică oamenilor este testul enzimatic, care oferă o concluzie despre dacă cineva are intoleranță ereditară la fructoză (HFI). Dacă cineva i se spune că are NPF, medicii nu pot detecta o enzimă din ficat numită aldolază b. Nu fi confuz, totuși. Toată lumea are această enzimă în ficat, dar scade atunci când o persoană consumă o dietă bogată în grăsimi, la fel ca sute de alte enzime. Dacă începeți să mâncați multe fructe și vă reduceți nivelul de grăsime, această enzimă se va recupera. În realitate, nu este posibil să ai o adevărată intoleranță la fructoză. Tragedia este că ceea ce este luat de la oameni, fructele, este chiar leacul pentru deficitul de aldolază b. NNF este un diagnostic de neglijare.
Când readuceți fructele în dietă și reduceți aportul de grăsimi, indiferent de dieta pe care o urmați și dacă sunteți paleo, ketogenic, vegetarian sau vegan, puteți experimenta vindecarea ficatului și așa-numita intoleranță la fructoză poate dispărea. Fructele hrănesc fiecare dintre celulele tale cu vitamine, substanțe nutritive, minerale și substanțe fitochimice. Indiferent de unde provine descendența ta, fructele sunt destinate consumului tău. Fructele din întreaga lume oferă cele mai incredibile beneficii de vindecare pe care oamenii le pierd din cauza informațiilor greșite despre intoleranța la fructoză.
Roșii sub foc
Oamenii dezvoltă în prezent o teamă de roșii, deși acestea sunt unul dintre cele mai uimitoare alimente pe care le putem consuma. Roșiile conțin un tip special de vitamina C nedescoperită care oprește cel puțin 20 de tipuri diferite de cancer. De asemenea, previn creșterea fibroamelor, chisturilor, tumorilor, lipoamelor și nodulilor tiroidieni și sunt antivirale și antibacteriene. Nu credeți dezinformarea din jurul roșiilor, care este atât de populară astăzi. Roșiile nu sunt periculoase și nici nu trebuie evitate. Roșia a fost întotdeauna supusă unui control atent, deoarece este clasificată ca plantă nocturnă. Noua tendință a zilei sugerează că ar trebui să scoatem semințele din roșii, ceea ce nu este de ajutor. Această tendință provine de la experți bine intenționați care nu știu ce cauzează bolile tiroidiene și bolile cronice. Ei oferă sfaturi dietetice bazate pe studii învechite care și-au părtinit rezultatele, ceea ce, la rândul său, poate împiedica tratamentul.
Cum să mergi înainte
Înainte să crezi informațiile pe care ți le spune cineva, gândește-te de două ori. Fructele nu sunt inamicul. De fapt, ele sunt exact opusul. Fructele sunt salvatorul nostru și le-am văzut salvând viețile oamenilor din nou și din nou. De exemplu, bananele sunt un alt fruct care are o reputație proastă din cauza furtunii constante pe care o experimentează din cauza mișcării anti-fructe. Există însă persoane cu boala Crohn care suferă de ani de zile și, când urmează să fie efectuată o intervenție chirurgicală majoră, încep să mănânce banane coapte și suc de țelină și simptomele acestora se rezolvă complet.
Partea cea mai ironică despre oameni care se tem de fructe din cauza dezinformării, precum și disconfortul pe care îl pot experimenta atunci când există prea multe grăsimi în dieta lor, este că tocmai ceea ce evită îi va face să se simtă mai bine. Nu te vei ingrasa din fructe; ele te pot ajuta să slăbești. Fructele nu provoacă acnee; te ajută să te vindeci de bacteriile care o cauzează. Fructele nu provoacă indigestie; sunt absorbite în grăsimile care căptușesc interiorul intestinelor. Fructele nu provoacă diabet; Acestea sunt grăsimi care împiedică zahărul să pătrundă în celule și creează rezistență la insulină. Fructele nu provoacă ceață pe creier; Ele te pot ajuta să ai mintea limpede, deoarece creierul tău funcționează de fapt pe zahăr și este format din glucoză. Când vine vorba de fructe, chiar nu e de ce să te temi. Ei sunt aliatul tău, cel mai bun prieten al tău, vindecătorul tău și salvatorul tău.
Indiferent de dieta pe care o urmați, începeți să reduceți aportul de grăsimi și includeți mai multe fructe în dieta dvs. în fiecare zi. O poți face cât de încet ai nevoie. Dacă vă simțiți rău sau aveți simptome, încercați să reduceți și mai mult aportul de grăsimi, astfel încât să puteți mânca mai multe fructe. Fă-o pas cu pas și zi de zi. De asemenea, puteți citi o explicație detaliată a fricii de fructe și de ce fructele sunt atât de importante pentru dvs. în cartea „The Healer Medium” .