TERAPII DE CURĂȚARE CU INJUNGĂRI CREIERULUI MEDIULUI

TERAPII DE CURĂȚARE CU INJUNGĂRI CREIERULUI MEDIULUI

Aceste terapii de curățare sunt o necesitate pentru ceea ce urmează în aceste zile. Avansul războiului chimic de uz casnic în casele noastre, în școlile noastre, în instituțiile noastre, în societatea noastră de astăzi a atins proporții catastrofale. Când te angajezi în aceste opțiuni de terapie de curățare, îți folosești liberul arbitru și intenția de a curăța și proteja organul care stochează cunoștințele vieții tale trecute, prezente și viitoare și care adăpostește sufletul tău. Terapiile de curățare a creierului de la Healer Medium sunt dincolo de doar fizicul. Îndepărtarea otrăvurilor din creier deschide porțile conștiinței și minții subconștiente pentru a fi purificate, permițându-vă să obțineți iluminarea în lumea corupției toxice care ne împiedică să devenim iluminați.

Iluminarea nu înseamnă a fi omniscient. Iluminarea este libertatea de a fi în pace pentru că ai control complet asupra a ceea ce este în creierul tău, deoarece noi nu avem control asupra a ceea ce este în jurul nostru. Aceste terapii de curățare vă curăță templul creierului. Îți îndepărtezi otrăvurile din creier care îți întunecă claritatea. Abilitățile tale intuitive, psihice, telepatice și clarvăzătoare vor începe să apară. Veți putea vedea adevărul ușor și clar, vă veți putea exprima, vă veți crește creativitatea și veți experimenta bucuria în cele mai simple lucruri despre care alții nu realizează că sunt vesele. Îți vei deschide al treilea ochi și îți vei dezvolta abilitățile de clarvăzător pe măsură ce te vei scăpa de otrăvurile industriilor care au fost plantate în mod intenționat în creierul nostru pentru a ne ține încătuși și asupriți. Aceste terapii sunt de curățare atât pentru spirit, cât și pentru corp.

Beneficiile fizice sunt cu adevărat puternice și speciale. Cu terapiile de curățare a creierului de la Healer Medium, începeți să eliminați din creier toxinele și substanțele chimice otrăvitoare care nu ar fi trebuit să existe niciodată. Cu ele, ajuți la restabilirea echilibrului și a stării normale a creierului tău. Aceste terapii de curățare anti-patogene sunt concepute pentru ceea ce ne confruntăm zilnic - totul, de la deficiențe la epuizare, de la arsuri la stomac la traume emoționale ale creierului. Aceste terapii de curățare sunt concepute pentru a ne elibera de multe simptome, afecțiuni și afecțiuni diferite. Opțiunile avansate și terapia de înaltă intensitate au capacitatea de a ameliora 100 de simptome pe care cineva le poate avea. (Pentru sprijin pe termen lung, în special pentru agenții patogeni, protocoalele suplimentelor alimentare sunt descrise într-un capitol special al noii cărți „Protocoale de economisire a creierului” - netradusă încă în bulgară.)

În orice moment, puteți decide care dintre cele șapte niveluri de curățare să alegeți. De asemenea, puteți urca pe scară trecând prin fiecare dintre ele. Totul face parte din modul în care terapiile de curățare ale Mediului de Vindecare pot fi personalizate pentru a vă duce cât de departe aveți nevoie. Cu cât treci mai sus prin nivelurile de curățare, cu atât mai multe simptome și condiții se pot disipa.

GHID PENTRU TERAPIILE DE CURATARE

Alegerea terapiei cu împușcare pe creier

 • Cele mai multe niveluri ale terapiilor de curățare a creierului Healer Medium oferă o gamă de durate de 10, 20 sau 30 de zile. În descrierea fiecărui nivel sunt indicate toate posibilitățile.
 • Opțiunile de purjare vor indica, de asemenea, dacă puteți decide zi de zi ce shot să încercați sau trebuie să alegeți o nouă rețetă de injecție pentru creier dintr-un anumit grup.
 • Dacă manualul spune că puteți decide ce fotografie să încercați în fiecare zi, înseamnă că aveți opțiunea de a alege dintre fotografii după cum doriți. Aceasta este alegerea ta. Puteți sări peste sau să repetați rețetele de la o zi la alta.
 • Dacă manualul spune să alegeți o nouă rețetă de injecție cerebrală dintr-un anumit grup, mergeți la vaccinurile din cadrul unui grup pentru o anumită terapie. De exemplu, pentru o terapie de curățare de 10 zile, alegeți unul dintre grupuri - fotografii de expunere, fotografii care modifică starea sau fotografii de stabilizare (listele complete de rețete pentru cele trei grupuri de injecții pe creier din terapia Mediului de vindecare pot fi găsite în introducere. articolul nostru „Healer Medium Brain Shot Therapy” ), alegând o nouă rețetă de injecție pe zi, astfel încât până la sfârșitul celor 10 zile să fi trecut prin toate cele 10 injecții ale grupului. Pentru o curățare de 20 sau 30 de zile, vei alege două sau trei seturi de injecții pe creier, trecând printr-un set la un moment dat. Nu este o problemă să nu urmezi succesiunea rețetelor din cadrul unui grup. Nu trebuie să le parcurgeți în ordinea exactă enumerată în articolul introductiv „Terapia cu injecție pe creier mediu vindecător” – atâta timp cât încercați toate injecțiile dintr-un anumit grup în fiecare segment de 10 zile.
 • De exemplu, dacă faceți o curățare de 30 de zile care vă indică să alegeți o nouă injecție pe creier în fiecare zi, ați putea trece prin Fotografiile de modificare a stării (în orice ordine), apoi Fotografiile de stabilizare (în orice ordine) și în cele din urmă prin fotografiile de expunere a mediului (în orice ordine) până când veți parcurge toate cele 30 de rețete de injecții pe creier în 30 de zile.

Numărul de injecții pe zi

 • Când un anumit nivel de terapie de purjare necesită 2 sau mai multe injecții pe zi, toate injecțiile trebuie să fie de același tip în timpul zilei. Adică, dacă ai ales un nivel care necesită 3 shot-uri pe zi, toate cele trei shot-uri trebuie făcute folosind aceeași rețetă.

Când să-ți faci fotografiile

 • Bea injectiile la cel puțin 15 până la 30 de minute după ce ai mâncat sau a băut. Adică, așteptați minimum 15 până la 30 de minute după ce ați consumat orice altceva înainte de a bea doza, apoi așteptați minimum 15 până la 30 de minute după ce ați luat orice altceva pentru a consuma orice altceva.
 • Acest lucru este valabil pentru orice nivel de terapii de curățare a creierului. Vrei să-ți acorzi timp să rezonezi cu fiecare lovitură, să permiti terapiei să intre în circulația ta și să-ți acorzi timp să prinzi frecvența loviturii metafizic și fizic. Acest lucru vă oferă timp să o luați și să simțiți efectul fotografiei.
 • De exemplu, o rutină de dimineață care încorporează alte protocoale Healing Medium ar putea arăta astfel: beți apă cu lămâie sau lime la trezire, apoi așteptați 15-30 de minute, beți suc proaspăt de tulpini de țelină, apoi așteptați încă 15-30 de minute, beți-vă injectarea pe creier. iar dupa ce mai astepti cel putin 15-30 de minute, abia apoi ia micul dejun.
 • Când un anumit nivel de terapie de curățare necesită mai multe aporturi pe zi, aportul de spațiu este de cel puțin 4 ore la intervale de-a lungul zilei. (Creierul începe să revină la vechile sale modele după 4 ore, așa că trebuie să așteptați ca asta să se întâmple înainte de a face o altă injecție.) De exemplu, dacă trebuie să faceți 3 injecții pe zi, nu le faceți mai devreme de unul de altul de la 8, 12 și 16. Aveți opțiunea de a extinde recepția fotografiilor pe mai mult de minimum 4 ore. De exemplu, vă puteți face fotografii la 7:00, 13:00 și 19:00. Modul în care doriți să personalizați sincronizarea fotografiilor depinde de dvs.
 • Dacă luați un supliment alimentar conform protocolului Healer Medium, puteți continua să îl luați în timpul terapiei de curățare a creierului. Nu luați suplimentele cu injecțiile. Spațiați-le pe o perioadă de timp, conform instrucțiunilor de mai sus.

Repetați terapia de curățare

 • Nu este nicio problemă să faci tratamentele de curățare cu injecții pe creier una după alta. De asemenea, puteți efectua periodic o terapie de curățare, luând pauze între niveluri și apoi revenind la nivelul de terapie de curățare la alegere. Puteți repeta același nivel de terapie de curățare de câte ori doriți sau puteți încerca să treceți de la un nivel la altul. Încercați orice nivel de terapie de curățare în orice moment.

Ingredientele lipsesc

 • Dacă întâmpinați probleme în obținerea ingredientelor pentru o rețetă de împușcături pe creier, dacă vă lipsește un articol, folosiți ceea ce aveți și continuați.
 • Pentru întrebări despre înlocuirea ingredientelor în rețete, cum ar fi apa de lămâie sau lime, sucul de tulpini de țelină și Smoothie de detoxifiere cu metale grele , consultați sfaturile individuale pentru rețete. Dacă este posibil, încercați să nu vă obișnuiți să vă bazați pe înlocuitori, în special pentru sucul de tulpini de țelină . Continuați să încercați să atingeți obiectivul, folosiți ingredientele potrivite pentru terapiile de curățare.

Întreruperea terapiei de purjare

 • Dacă dintr-un motiv oarecare vi se va preleva sânge în timpul perioadei de spălare, întrebați dacă vă puteți muta testul într-un moment în care nu veți face spălare sau aflați cum să solicitați un sfert sau jumătate de tub din capitolul Programul de recoltare a sângelui din titlul însoțitor al noii cărți a lui Anthony William „Brain Saver” (netradusă încă în bulgară). Dacă nu aveți cartea la îndemână și aveți nevoie imediată de a aplica informațiile din acest capitol din motive medicale, ascultați episodul „Extragerea sângelui” din podcastul Healing Medium. În ceea ce privește protocoalele alimentare și suplimentelor nutritive pentru a evita slăbirea sistemului imunitar, vezi capitolul 4 din noua carte a lui Anthony William „Protocoale de economisire a creierului” (netradusă încă în bulgară).
 • Pentru orice întrebări generale legate de terapiile de curățare care nu sunt acoperite în această carte, puteți folosi cartea Curățare pentru sănătate ca resursă suplimentară.

Adaptarea cantității la copii

Puteți utiliza terapia de curățare cu injecții pe creier la copii, ținând cont de următoarele:

 • Este în regulă să omiteți apa cu lămâie sau lime pentru copii și să reduceți cantitatea de suc de tulpini de țelină, după cum este potrivit pentru copilul dumneavoastră.
 • In functie de varsta si marimea copilului, serveste o portiune mica dintr-o injectie pe creier, indiferent daca asta inseamna reducerea portiei la 30 ml sau chiar o lingurita.

NIVELURI DE TERAPII DE CURĂȚARE CU INJUNȚURI PE CREIER

1. Terapie de curățare cu injecții pe creier pentru începători

Adaugă următorii pași în dieta ta obișnuită:

 • Bea 1 injectie pe creier pe zi (o listă completă de rețete, precum și link-uri către acestea, pot fi găsite în articolul introductiv „Terapia cu injecție pe creier a Healer Medium” ).
 • Puteți alege între 10, 20 sau 30 de zile de durată.
 • Puteți alege o fotografie diferită pe creier în fiecare zi.
 • Opțional: includeți cât mai multe protocoale și rețete Healer Medium posibil.
 • Încercați să beți cel puțin 1,5 litri de apă în timpul zilei (aceasta cantitate poate include și apă de cocos ). Aveți grijă să nu beți apa prea devreme înainte sau după efectuarea injecției pe creier. Asigurați-vă că există cel puțin 15-30 de minute între ele.

2. Terapie de curățare de bază cu injecții pe creier

Adaugă următorii pași în dieta ta obișnuită:

 • Bea 2 injecții identice pe creier pe zi (o listă completă de rețete, precum și link-uri către acestea, pot fi găsite în articolul introductiv „ Healer Medium Brain Shot Therapy” ), cu un interval de cel puțin 4 ore între ele.
 • Puteți alege între 10, 20 sau 30 de zile de durată.
 • Puteți alege o fotografie diferită pe creier în fiecare zi.
 • Opțional: includeți cât mai multe protocoale și rețete Healer Medium posibil.
 • Încercați să beți cel puțin 1,5 litri de apă în timpul zilei (aceasta cantitate poate include și apă de cocos ). Aveți grijă să nu beți apa prea devreme înainte sau după efectuarea injecției pe creier. Asigurați-vă că există cel puțin 15-30 de minute între ele.

3. Terapie simplificată de curățare cu injecție a creierului

Adaugă următorii pași în dieta ta obișnuită:

 • Bea 2 injecții identice pe creier pe zi (o listă completă de rețete, precum și link-uri către acestea, pot fi găsite în articolul introductiv „ Healer Medium Brain Shot Therapy” ), cu un interval de cel puțin 4 ore între ele.
 • Puteți alege între 10, 20 sau 30 de zile de durată.
 • Puteți alege o fotografie diferită pe creier în fiecare zi.
 • Începeți fiecare zi cu 0,5 1 litru de apă proaspătă cu lămâie sau lime după trezire (rețete cu raportul corect de lămâie sau lime și apă pot fi găsite în cărțile lui Anthony William sau pe blogul nostru ).
 • Cel puțin 15 până la 30 de minute mai târziu, beți 0,5 – 1 litru de suc proaspăt de tulpini de țelină pe stomacul gol (apoi așteptați încă 15 până la 30 de minute înainte de a bea prima injecție pe creier sau de a mânca micul dejun).
 • Opțional: Bea oricând un Smoothie de detoxifiere cu metale grele . Nu trebuie consumat imediat după o masă bogată în grăsimi.
 • Nu consumați grăsimi până cel puțin la prânz.
 • Opțional: pentru rezultate și mai bune, consultați Brain Saver Foods and Food Chemicals în capitolele 5 și 7 din noua carte a lui Anthony William „Brain Saver Protocols” (netradusă încă în bulgară). Consultați listele pentru a vedea ce alimente ați putea dori să evitați în timpul curățării. Cu cât sunt mai puține alimente care captează creierul, cum ar fi ouăle, lactatele, glutenul, porumbul, soia, tonul, mielul și carnea de porc, cu atât mai eficiente pot fi injecțiile pe creier.
 • Încercați să includeți cât mai multe rețete din cărțile Vindecătorului Mediu ( Cleanse for Health , Cele mai sănătoase alimente și ediția revizuită și extinsă a The Medium Healer ) în mesele dvs. din timpul zilei.
 • Încercați să beți cel puțin 1,5 litri de apă în timpul zilei (această cantitate poate include apa de cocos sau apa cu lămâie de dimineață). Aveți grijă să nu beți apa prea devreme înainte sau după efectuarea injecției pe creier. Asigurați-vă că există cel puțin 15-30 de minute între ele.

4. Terapie de curățare intermediară cu injecții pe creier

Fă acești pași de rutină pentru dieta ta:

 • Bea 3 injecții identice pe creier pe zi (o listă completă de rețete, precum și link-uri către acestea, pot fi găsite în articolul introductiv „ Healer Medium Brain Shot Therapy” ), cu un interval de cel puțin 4 ore între ele.
 • Puteți alege între 10, 20 sau 30 de zile de durată.
 • Puteți alege o fotografie diferită pe creier în fiecare zi.
 • Începeți fiecare zi cu 0,5 1 litru de apă proaspătă cu lămâie sau lime după trezire (rețete cu raportul corect de lămâie sau lime și apă pot fi găsite în cărțile lui Anthony William sau pe blogul nostru ).
 • Cel puțin 15 până la 30 de minute mai târziu, beți 0,5 – 1 litru de suc proaspăt de tulpini de țelină pe stomacul gol (apoi așteptați încă 15 până la 30 de minute înainte de a bea prima injecție pe creier sau de a mânca micul dejun).
 • Opțional: Bea oricând un Smoothie de detoxifiere cu metale grele . Nu trebuie consumat imediat după o masă bogată în grăsimi.
 • Evitați ouăle, lactatele, glutenul, porumbul, soia, tonul, mielul și carnea de porc.
 • Folosiți numai rețete din cărțile Vindecătorului Mediu ( „Clease for Health” , „The Most Healthy Foods” și ediția revizuită și completată a „The Medium Healer” ).
 • Nu consumați grăsimi până cel puțin la prânz.
 • Limitați grăsimea la o singură masă (dacă este deloc) care este după prânz, de preferință la sfârșitul zilei. Dacă țineți o dietă pe bază de plante, este bine să includeți o porție de grăsimi pe bază de plante, cum ar fi avocado, nuci sau tahini cu nuci, semințe, nucă de cocos, ulei de cocos, măsline sau ulei de măsline, într-o rețetă Healer Medium . Dacă consumați produse de origine animală, nu este o problemă să includeți o masă cu grăsime animală, cum ar fi pui, carne de vită, curcan, somon sau sardine, într-o rețetă Healer Medium.
 • Încercați să beți cel puțin 1,5 litri de apă în timpul zilei (această cantitate poate include apa de cocos sau apa cu lămâie de dimineață). Aveți grijă să nu beți apa prea devreme înainte sau după efectuarea injecției pe creier. Asigurați-vă că există cel puțin 15-30 de minute între ele.

5. Terapie de curățare specializată cu injecții pe creier

Fă acești pași de rutină pentru dieta ta:

 • Bea 3 injecții identice pe creier pe zi (o listă completă de rețete, precum și link-uri către acestea, pot fi găsite în articolul introductiv „ Healer Medium Brain Shot Therapy” ), cu un interval de cel puțin 4 ore între ele.
 • Puteți alege între 10, 20 sau 30 de zile de durată.
 • Alegeți o injecție diferită pe creier în fiecare zi, lucrând metodic cu rețetele unui singur grup pentru o anumită perioadă de terapie de 10 zile (o listă completă de rețete, precum și link-uri către acestea, pot fi găsite în articolul introductiv „Brain Shot Therapy Healer Medium " . Nu este nicio problemă să le alegi diferit de ordinea stabilită a grupului).
 • Începeți fiecare zi cu 1 litru de apă proaspătă cu lămâie sau lime după trezire (rețete cu raportul corect de lămâie sau lime la apă pot fi găsite în cărțile lui Anthony William sau pe blogul nostru ).
 • Cel puțin 15 până la 30 de minute mai târziu, beți 1 litru de suc proaspăt de tulpini de țelină pe stomacul gol (apoi așteptați încă 15 până la 30 de minute înainte de a bea prima injecție pe creier sau de a mânca micul dejun).
 • Opțional: Bea oricând un Smoothie de detoxifiere cu metale grele . Nu trebuie consumat imediat după o masă bogată în grăsimi.
 • Evitați toate alimentele și substanțele chimice alimentare din capitolele 5 și 7 din noua carte a lui Anthony William „Protocoale de economisire a creierului” (netradusă încă în bulgară), inclusiv cofeina.
 • Folosiți numai rețete din cărțile Vindecătorului Mediu ( „Clease for Health” , „The Most Healthy Foods” și ediția revizuită și completată a „The Medium Healer” ).
 • Nu consumați grăsimi până cel puțin la prânz.
 • Limitați grăsimea la o singură masă (dacă este deloc) care este după prânz, de preferință la sfârșitul zilei. Dacă țineți o dietă pe bază de plante, este bine să includeți o porție de grăsimi pe bază de plante, cum ar fi avocado, nuci sau tahini cu nuci, semințe, nucă de cocos, ulei de cocos, măsline sau ulei de măsline, într-o rețetă Healer Medium . Dacă consumați produse de origine animală, nu este o problemă să includeți o masă cu grăsime animală, cum ar fi pui, carne de vită, curcan, somon sau sardine, într-o rețetă Healer Medium.
 • Încercați să beți cel puțin 1,5 litri de apă în timpul zilei (această cantitate poate include apa de cocos sau apa cu lămâie de dimineață). Aveți grijă să nu beți apa prea devreme înainte sau după efectuarea injecției pe creier. Asigurați-vă că există cel puțin 15-30 de minute între ele.

6. Terapie de curățare cu injecții pe creier pentru avansat

Fă acești pași de rutină pentru dieta ta:

 • Bea 3 injecții identice pe creier pe zi (o listă completă de rețete, precum și link-uri către acestea, pot fi găsite în articolul introductiv „ Healer Medium Brain Shot Therapy” ), cu un interval de cel puțin 4 ore între ele.
 • Puteți alege între 20 sau 30 de zile de durată.
 • Alegeți o injecție diferită pe creier în fiecare zi, lucrând metodic cu rețetele unui singur grup pentru o anumită perioadă de terapie de 10 zile (o listă completă de rețete, precum și link-uri către acestea, pot fi găsite în articolul introductiv „Brain Shot Therapy Healer Medium " . Nu este nicio problemă să le alegi diferit de ordinea stabilită a grupului).
 • Începeți fiecare zi cu 1 litru de apă proaspătă cu lămâie sau lime după trezire (rețete cu raportul corect de lămâie sau lime la apă pot fi găsite în cărțile lui Anthony William sau pe blogul nostru ).
 • Cel puțin 15 până la 30 de minute mai târziu, beți 1 litru de suc proaspăt de tulpini de țelină pe stomacul gol (apoi așteptați încă 15 până la 30 de minute înainte de a bea prima injecție pe creier sau de a mânca micul dejun).
 • Bea zilnic Smoothie de detoxifiere cu metale grele . (Opțional: puteți înceta să luați smoothie-ul pentru o zi la fiecare 10 zile.)
 • Evitați toate alimentele și substanțele chimice alimentare din capitolele 5 și 7 din noua carte a lui Anthony William „Protocoale de economisire a creierului” (netradusă încă în bulgară), inclusiv cofeina.
 • Folosiți numai rețete fără grăsimi din cărțile Vindecătorului Mediu ( „Clease for Health” , „The Most Healthy Foods” și ediția revizuită și completată a „The Medium Healer” ).
 • Evitați toate alimentele care conțin grăsimi, atât de origine vegetală (nuci, semințe, avocado), cât și de origine animală (carne de porc, pui, pește).
 • Încercați să beți cel puțin 1,5 litri de apă în timpul zilei (această cantitate poate include apa de cocos sau apa cu lămâie de dimineață). Aveți grijă să nu beți apa prea devreme înainte sau după efectuarea injecției pe creier. Asigurați-vă că există cel puțin 15-30 de minute între ele.

7. Terapie de curățare de înaltă intensitate cu injecție pe creier

Fă acești pași de rutină pentru dieta ta:

 • Bea 3 injecții identice pe creier pe zi (o listă completă de rețete, precum și link-uri către acestea, pot fi găsite în articolul introductiv „ Healer Medium Brain Shot Therapy” ), cu un interval de cel puțin 4 ore între ele.
 • durata de 30 de zile.
 • Alegeți o injecție diferită pe creier în fiecare zi, lucrând metodic cu rețetele unui singur grup pentru o anumită perioadă de terapie de 10 zile (o listă completă de rețete, precum și link-uri către acestea, pot fi găsite în articolul introductiv „Brain Shot Therapy Healer Medium " . Nu este nicio problemă să le alegi diferit de ordinea stabilită a grupului).
 • Începeți fiecare zi cu 1 litru de apă proaspătă cu lămâie sau lime după trezire (rețete cu raportul corect de lămâie sau lime la apă pot fi găsite în cărțile lui Anthony William sau pe blogul nostru ).
 • Cel puțin 15 până la 30 de minute mai târziu, beți 1 litru de suc proaspăt de tulpini de țelină pe stomacul gol (apoi așteptați încă 15 până la 30 de minute înainte de a bea prima injecție pe creier sau de a mânca micul dejun).
 • Bea zilnic Smoothie de detoxifiere cu metale grele . (Opțional: puteți înceta să luați smoothie-ul pentru o zi la fiecare 10 zile.)
 • Evitați toate alimentele și substanțele chimice alimentare din capitolele 5 și 7 din noua carte a lui Anthony William „Protocoale de economisire a creierului” (netradusă încă în bulgară), inclusiv cofeina.
 • Folosiți numai rețete fără grăsimi din cărțile Vindecătorului Mediu ( „Clease for Health” , „The Most Healthy Foods” și ediția revizuită și completată a „The Medium Healer” ).
 • Evitați toate alimentele care conțin grăsimi, atât de origine vegetală (nuci, semințe, avocado), cât și de origine animală (carne de porc, pui, pește).
 • Elimina lumanari parfumate, colonii, parfumuri, detergenti de rufe parfumati, balsam de rufe, odorizante, aftershave parfumate, deodorante parfumate, sapunuri parfumate, spray-uri parfumate pentru corp, lotiuni parfumate de corp, uleiuri parfumate de corp, produse parfumate pentru par, parfumuri pentru aer.
 • Încercați să beți cel puțin 1,5 litri de apă în timpul zilei (această cantitate poate include apa de cocos sau apa cu lămâie de dimineață). Aveți grijă să nu beți apa prea devreme înainte sau după efectuarea injecției pe creier. Asigurați-vă că există cel puțin 15-30 de minute între ele.

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau a oricărui material aferent. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.