De ce porumbul este un aliment problematic

Защо царевицата е проблемна храна

Unul dintre motivele importante pentru a evita porumbul este că este foarte rar să găsești porumb organic. Oamenii mănâncă nachos, chipsuri de porumb, tortilla de porumb, cârnați pane de porumb, porumb conservat, floricele de porumb, cereale de porumb, făină de porumb, terci de porumb, ulei de porumb, sirop de porumb bogat în fructoză și multe altele - toate acestea sunt făcute din porumb cultivat în mod convențional. Acest porumb este prea des modificat genetic, iar consumul lui ne poate face rău.

Porumbul OMG ascunde toxine la care omenirea nu a fost niciodată expusă până acum. Acestea sunt toxine străine organismului uman, la care suntem expuși prin modificarea genetică a alimentelor. Acesta este un risc atunci când încercați să curățați și să detoxifiați. De asemenea, prezintă un risc dacă te lupți cu agenți patogeni, de ex. dacă virușii și bacteriile din corpul dumneavoastră provoacă simptome și afecțiuni. Porumbul are potențialul de a hrăni aceste microorganisme, permițându-le să se înmulțească, ceea ce poate duce la probleme de sănătate mai pronunțate.

Nu este întotdeauna ușor să obțineți porumb organic și să vă asigurați că nu consumăm produse modificate genetic. Chiar dacă porumbul este cultivat fără pulverizare cu pesticide sintetice, erbicide sau fungicide, asta nu garantează că nu este modificat genetic sau contaminat cu OMG-uri. Aceasta este realitatea cu care trăim astăzi.

O altă realitate este că agenții patogeni care rezidă în corpul nostru sunt atât de obișnuiți să se hrănească cu surse convenționale de porumb OMG (deoarece porumbul OMG a fost folosit pentru a cultiva agenți patogeni în laboratoare de zeci de ani), încât acești agenți patogeni pot dezvolta apetit și pentru porumb organic. Viruși precum Epstein-Barr și herpes zoster , care se hrănesc cu porumbul cultivat convențional, găsit în gustări, vor încerca să atragă energie și din porumbul organic.

Pe vremuri, porumbul era un aliment uimitor, vindecător și hrănitor. Desi mai contine cateva substante valoroase, porumbul este prea modificat pentru ca noi sa beneficiam de ceea ce are de oferit - raul depaseste binele, datorita naturii toxice a porumbului OMG, care hraneste agentii patogeni. Dacă ai de gând să mănânci porumb după ce ai citit aceasta, alege porumb proaspăt, organic din când în când în afara curățării. Cel mai bine este să nu includeți deloc porumbul în dieta dumneavoastră atunci când lucrați la detoxifiere și vindecare.

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale pentru suc de țelină și autorul numărul 1 al celor mai bine vândute New York Times - "Healer Medium: Health Cleanse", "Mediu de vindecare: Ajutor pentru ficat", "Mediul de vindecare: cele mai utile alimente" , "Healeral-lea mediu", “ Mediul de vindecare: vindecarea tiroidei gland”, „Suc de țelină” și „Brain Saver” (netradus încă în bulgară), s-a născut cu capacitatea unică de a conversați cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise înainte de vreme.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Proprietățile medicinale ale păstârnac

Păstârnacul este o legumă rădăcină dulce, hrănitoare, bogată în antioxidanți și fibre care promovează sănătatea. Sunt o sursă excelentă de vitamine C, E, K și...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Proprietățile medicinale ale dovleacului

Dovleacul este un aliment extrem de hranitor si alcalin, bogat in fitonutrienti si antioxidanti. În Bulgaria, cele mai respectate tipuri sunt cele obișnuite (ketenka), dovleacul...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Proprietățile medicinale ale feniculului

Feniculul, sau feniculul sălbatic așa cum este cunoscut în țara noastră, este considerat atât o legumă, cât și o plantă, datorită gamei sale mari de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Suc de cocos

Apa de cocos este o băutură foarte hrănitoare, purificatoare și răcoritoare, ușor dulce și plină de vitamine B și minerale precum calciu, fier, magneziu, potasiu,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult