De ce alimentele fermentate sunt un aliment cu probleme

Având în vedere cât de populare sunt alimentele fermentate, s-ar crede că orice fermentat ar fi bun pentru sănătate. Dar nu este așa. Fermentarea nu...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
  • Лечебната сила на картофите
    Puterea vindecătoare a cartofilor

    Când oamenii mănâncă cartofi, adesea aleg ceva să adauge la ei. Cel mai adesea adăugăm brânză sau smântână pe cartofi...

    • 5 min. lectură
  • Мангото – “Кралят на плодовете”
    Mango - „Regele fructelor”

    Mango este unul dintre cele mai populare și bogate în nutrienți fructe din lume și este adesea numit „Regele fructelor”....

    • 4 min. lectură
  • Лечебни свойства на лопена
    Proprietățile medicinale ale chefalului

    Florile și frunzele de dud conțin proprietăți antibacteriene și expectorante puternice, care au capacitatea de a elimina în mod semnificativ...

    • 2 min. lectură