[VIDEO] NOUL STORCATOR DE TEINA OMEGA MM1500

[VIDEO] NOUL STORCATOR DE TEINA OMEGA MM1500

Compania Omega a lansat noul storcator orizontal de viteza mica MM1500 , care, la fel ca predecesorul sau MM900 , are o duza speciala pentru extragerea cantitatii maxime de suc din fiecare tulpina de telina. Acest nou model de storcător vă permite să faceți sorbeturi de fructe, lapte de nuci și tahini cu nuci, mâncare pentru copii și paste! Este un sistem complet de nutrienți într-un singur dispozitiv!

Omega a dezvoltat acest storcator ca răspuns la cerințele dumneavoastră pentru un storcător care să poată storca tulpinile de țelină la fel de eficient ca modelul MM900 pe care mulți dintre voi adoră să-l folosească pentru sucul zilnic de țelină, dar are și capacitatea de a pregăti și alte tipuri de alimente. precum sorbeturi, lapte de nuci, alimente pentru copii etc.

Omega MM1500 a fost special conceput și testat pentru a extrage cât mai mult suc posibil din tulpinile de țelină. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de mai puțină țelină pentru a obține o halbă sau mai mult suc decât ați avea nevoie dacă ați folosi un alt model de storcator. Rezultatul este că cheltuiți mai puțini bani pe tulpini de țelină. Și din moment ce prețurile țelinei vor crește probabil în viitorul apropiat, ca orice altceva, acest lucru vă va economisi mii de leva pe țelină de-a lungul anilor, folosind acest storcator în fiecare zi în comparație cu altul.

Omega MM1500 stoarce tulpinile de țelină cu foarte puțină generare de căldură. Când storcătorul generează prea multă căldură în procesul de stoarcere, oxidează țelina și își reduce mai rapid valoarea nutritivă. Storcatorul de telina Omega MM1500 produce suc de inalta calitate presat la rece. Utilizează o viteză mică de 80 de rotații pe minut, ceea ce are ca rezultat o acumulare minimă de căldură și oxidare și un suc mai bogat în nutrienți. Acesta este un storcător atât de bun încât Anthony William își pune personal numele în spate, garantând pentru eficacitatea acestuia.

Acest model stoarce eficient nu numai țelina, ci și fructele, legumele cu frunze verzi, verdețurile și alte ierburi. Are un capac special pentru stoarcerea tulpinilor de țelină și include un capac reglabil standard pentru stoarcerea altor produse, astfel încât să obțineți cât mai mult suc din produsele dumneavoastră.

Acest storcator este un sistem alimentar complet cu sase duze. Este o alegere excelentă dacă doriți nu numai să sucuri, ci și să faceți alimente pentru copii, tahini și lapte de nuci și semințe, paste, înghețată de banane, sorbeturi, sos de mere și multe altele. Poate cel mai bine, acest storcator este mult mai silentios decat alte storcatoare si este usor de curatat.

Dispozitivele de susținere a vieții și de protecție, cum ar fi storcatoarele, sunt necesare mai mult ca niciodată în aceste zile pentru a ne ajuta să ne recâștigăm sănătatea. Storcatoarele sunt un instrument pentru a produce sucuri proaspete vindecătoare și bogate în nutrienți, care ne pot oferi șansa de a ne ridica din cenușa stărilor de sănătate, a bolilor și suferințelor noastre și de a merge spre speranță, vindecare și libertate.

Vezi și videoclipul lui Anthony William pe OMEGA MM900: „THE BEST CELERY JUICER” .

Puteți citi mai multe despre proprietățile medicinale ale țelinei cu tulpină și despre toate celelalte întrebări legate de aceasta în următoarele articole de pe blogul nostru:

 

Publicații similare

[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.