Bananele conțin proteine ​​biodisponibile, compuși omega benefici, fibre, apă, antioxidanți și fitochimice vindecătoare, cum ar fi potasiul. Alimentele bogate în potasiu, cum ar fi bananele, sunt extrem de benefice pentru multe afecțiuni ale sistemului digestiv. Potasiul este benefic pentru funcția nervoasă din tractul digestiv.

Bananele sunt, de asemenea, antipatogene și un prebiotic uimitor, ceea ce înseamnă că ajută la distrugerea și eliminarea bacteriilor neproductive din intestin, legându-se de ele și hrănind astfel microorganismele benefice de acolo. De asemenea, bananele nu hrănesc microorganisme patogene, cum ar fi bacteriile și virușii. Agentii patogeni sunt la baza multor afectiuni si simptome digestive, precum si a multor alte boli cronice. Bananele au proprietăți antivirale, antibacteriene și antifungice.

Bananele calmează tractul intestinal. Ei au calitatea „mers pe apă” pe care Anthony William o numește „efectul lui Isus”. Aceasta se referă la modul în care se deplasează prin tractul intestinal fără a atinge mucoasa intestinului. Compușii chimici din banane formează un scut asemănător unei pelicule între banană și căptușeala tractului intestinal. În timp ce nutrienții din banană (și alte alimente din intestin în același timp) pot trece prin scut și pot fi absorbiți în mucoasa intestinală, descompunerea bananei nu se freacă de mucoasa intestinală. Compusul său chimic acoperă și calmează membrana mucoasă ca un unguent vindecător.

Bananele sunt, de asemenea, antispastice și pot ameliora crampele stomacale și tulburările gastrointestinale legate de stres. Bananele se consumă cel mai bine atunci când încep să devină galbene, sunt încă puțin ferme și au pe piele mici puncte maronii.

Publicații similare

[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.