De ce alimentele fermentate sunt un aliment cu probleme

De ce alimentele fermentate sunt un aliment cu probleme

Alimente fermentate (inclusiv kombucha, varză murată și aminoacizi din nucă de cocos)

Având în vedere cât de populare sunt alimentele fermentate, s-ar crede că orice fermentat ar fi bun pentru sănătate. Dar nu este așa. Fermentarea nu este o tehnică de vindecare, ci doar o tehnică de conservare a alimentelor din trecut. Să luăm ca exemplu iaurtul. Iaurtul este un produs lactat, iar toate produsele lactate hrănesc viruși și bacterii neproductive care sunt sursa atâtor boli cronice. Afirmația că microorganismele din iaurt sunt benefice este doar o ipoteză. Daunele produse de produsele lactate în sine, chiar dacă este iaurt crud, nepasteurizat, depășește orice beneficii teoretice: proteinele din lapte și lactoza hrănesc microbii care vă provoacă simptomele. Doar pentru că nu aveți simptome în acest moment, nu înseamnă că nu le veți dezvolta în timp, deoarece iaurtul hrănește giganți adormiți, cum ar fi virusul Epstein-Barr sau bacterii neproductive despre care nu vă dați seama că sunt în corpul vostru. ( Laptele acru non-lactate, cum ar fi iaurtul de cocos și ovăz, nu sunt, de asemenea, o soluție. După cum am spus, produsele fermentate nu au proprietăți vindecătoare. Mai multe despre asta într-un moment. )

Toate cărnurile și produsele din carne fermentate trebuie evitate cu orice preț. Microorganismele din carnea animală sunt microorganisme ale morții. Ele fac parte din procesul de descompunere – se dezvoltă sau apar pentru a descompune cadavrul și se hrănește cu carnea putrezită. Sunt dăunătoare sănătății intestinale.

Dintre toate alimentele fermentate, legumele și ierburile fermentate precum kimchi și varza murată sunt cele mai benefice, deoarece nu conțin aceleași microorganisme care trăiesc pe carnea în descompunere. Aceste microorganisme din materia vegetală în descompunere sunt mai sănătoase pentru organismul nostru, dar încă nu sunt potrivite pentru curățare și tratament.

Este foarte important ce fel de microorganisme le luăm în corpul nostru. Există milioane de microorganisme benefice în fiecare dintre noi și niciunul dintre ele nu se găsește în legumele fermentate. Prin urmare, deși conțin substanțe nutritive, nu sunt suficiente pentru a justifica consumul regulat de porții mari de legume fermentate. Fiecare masă este extrem de importantă pentru sănătatea noastră. Ar fi mult mai bine să mănânci niște busuioc crud, spanac sau salată verde decât să-ți umpli farfuria cu varză murată sau alte legume fermentate. Asta pentru că microbii buni din interiorul tău se hrănesc și se dezvoltă cu ierburi precum busuiocul și sucul de tulpini de țelină . Legumele cu frunze verzi precum rucola, salata verde, varza varza si spanacul le fac foarte bine. Și, de asemenea, legume proaspete, crude, cum ar fi conopida și fructe precum merele. Acestea sunt microorganismele benefice pe care ar trebui să încercăm să le înlocuim atunci când mâncăm alimente fermentate. De fapt, nu sunt atât de utile pe cât credem și nu sunt un aliment preferat pentru microorganismele bune din corpul nostru. Scopul real este să hrănim microorganismele sănătoase din intestine cu alimente de care corpul nostru are cu adevărat nevoie.

De aceea, la persoanele care beau suc din tulpini de țelină apar transformări uimitoare, ceea ce nu se întâmplă atunci când iau ceai kombucha. Există milioane de oameni în întreaga lume care beau suc din tulpini de țelină și obțin rezultate pe care nu le-au obținut prin alte mijloace. Ei pot bea ceai kombucha timp de o lună și nu simt nicio îmbunătățire. În același timp, poți bea suc de tulpină de țelină timp de o lună și vei simți diferența în sănătatea ta. Sucul de țelină nu numai că luptă împotriva agenților patogeni, cum ar fi peste 60 de tulpini ale virusului Epstein-Barr și peste 50 de grupuri de bacterii streptococice , care sunt la rădăcina bolilor cronice, dar hrănește și bacteriile bune, creând cel mai sănătos mediu intestinal.

Singurul motiv pentru care unii bolnavi de boli cronice se simt mai bine după ce consumă alimente fermentate este pentru că au eliminat alimentele problematice din alimentație în același timp. Oamenii tind să facă alegeri de sănătate dintr-o dată, așa că, în timp ce introduc alimente fermentate pentru că au auzit că le va ajuta microbiomul, ei elimină glutenul și limitează brânza, și anume eliminând glutenul și reducând produsele lactate. te simti mai bine. În momentul în care încetați să mai consumați alimente grase gata de consum, veți observa rezultate pozitive. Cu toate acestea, adăugarea de alimente fermentate și chiar și alte modificări similare în același timp nu va fi suficientă pentru a vă vindeca. Consumul de alimente fermentate nu va restabili nici flora intestinală, nici sănătatea. Problemele reale sunt mult mai profunde și pentru asta sunt curățările Mediului de Vindecare .

Fermentarea alimentelor a fost practicată de secole. În domeniul tratamentului, acestea au fost folosite de ani de zile și au devenit deosebit de populare în cultura occidentală în anii 1960 și 1970. Nu ne-au ajutat niciodată sănătății. În ultimele decenii, a existat un boom al bolilor cronice la nivel mondial, iar alimentele fermentate nu s-au dovedit a fi soluția. Nimeni nu s-a alinat de o boală cronică datorită lor. Parcă mergem înapoi, ținându-ne de vechile teorii care nu au ajutat niciodată pe nimeni să se vindece. Reînviem constant idei uitate, dându-le un nume nou și convingând oamenii să încerce ceva care nu a fost niciodată o soluție la o problemă. Alimentele fermentate nu îndepărtează metalele grele toxice și virușii care provoacă boli cronice.

Parcă lumea bolilor cronice ar fi o mlaștină de dezinformare. De fiecare dată când încerci să scapi din mlaștină și începi să cauți adevărul și răspunsurile reale – de exemplu, că agenții patogeni sunt în spatele bolilor cronice – ceva sare din mlaștină și te apucă și încearcă să te tragă înapoi, spunându-ți că adevăratul motivul pentru care ești bolnav este că mănânci lectine, că îți lipsește colagenul, că microbiomul tău nu este corect și ai nevoie de alimente fermentate, că totul este în capul tău, că ți-ai creat boala prin gânduri rele sau că organismul tău se atacă cu o reacție autoimună. Dacă nu crezi răspunsurile din acest articol și cărțile din seria Healer Medium , dacă nu lupți pentru adevăr, dezinformarea va continua să te târască în mlaștina teoriilor greșite, unde vei fi obligat să înotați cu toți ceilalți și cu spiritele și cu monștrii mlaștini.

Publicații similare

[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.