CUM AJUTĂ SUCUL DE TULPINI DE ȚELINĂ ACNEA CHISTICA

CUM AJUTĂ SUCUL DE TULPINI DE ȚELINĂ ACNEA CHISTICA

După cum se explică în articolul „Acnee chistică” , acneea este un semn al războaielor timpurii ale sistemului nostru imunitar la începutul vieții, care nu sunt documentate. Aceste războaie timpurii încep de obicei cu streptococul , ceea ce provoacă una dintre problemele de pe această listă. Drept urmare adică antibioticele prescrise pentru o infecție a urechii, de exemplu, intră în organism, iar contrar intențiilor tuturor, aceste antibiotice dau putere streptococilor.În unele cazuri, antibioticele nici nu au intrat în organism prin preparate farmaceutice.Unii le-au consumat. prin hrana sau apa, iar altii le-au mostenit la nastere Indiferent de forma sub care au venit antibioticele, acestea au permis streptococilor sa prospere.

Studiile medicale și știința cred că acneea este o afecțiune hormonală. Greșesc. Acneea însoțește, de obicei, schimbările hormonale, cum ar fi pubertatea și menstruația, deoarece sistemul imunitar scade dramatic în acel moment, permițând streptococul să profite și să provoace o afecțiune precum acneea. Nici acneea nu este cauzată de porii înfundați. Sigur, un por înfundat poate provoca un coș ici și colo, dar o serie de erupții cutanate agresive este un semn al unei infecții streptococi care se află în ficat și călătorește prin sistemul limfatic până la derm, în căutarea hranei. Cu toții am auzit de pielea grasă care se asociază de obicei cu acneea. Acesta este sebumul care este produs pentru a împiedica bacteriile streptococi să provoace rău.

Sărurile de sodiu din sucul de tulpini de țelină ajută la dispersarea sebumului pentru a găsi și elimina streptococul , permițând, de asemenea, sistemului imunitar să distrugă streptococul. Limfocitele (un tip de globule albe) se hrănesc cu micronutrienții din sucul de tulpină de țelină și primesc un impuls din vitamina C pe care o conține , astfel încât să poată intra în derm și să te protejeze de streptococul care creează acneea chistică acolo. Excluderea din alimentație a alimentelor precum lactatele, glutenul și ouăle reduce, de asemenea, acneea, deoarece acestea sunt alimentele preferate ale streptococilor, iar eliminarea lor din organism ajută la depășirea acestor bacterii. În timp ce sucul de tulpini de țelină distruge streptococul din ficat și sistemul limfatic și întărește limfocitele, ajută la eliminarea rămășițelor de alimente toxice pe care este posibil să le fi consumat și care au hrănit streptococul. Acest lucru ajută și la o piele mai curată.

Acest articol folosește material din cartea lui Anthony William „Suc de țelină” (netradusă încă în bulgară).

Pentru proprietățile vindecătoare ale sucului de tulpină de țelină pentru alte afecțiuni și simptome, consultați și articolele: 

Mai multe articole despre sucul de tulpini de țelină puteți găsi aici:

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.