CUM AJUTĂ SUCUL DE TULPINI DE ȚELINĂ LA ARTRITĂ REUMATOIDĂ

CUM AJUTĂ SUCUL DE TULPINI DE ȚELINĂ LA ARTRITĂ REUMATOIDĂ

Dacă suferiți de artrită reumatoidă , pot exista mai multe motive. Pe de o parte, de-a lungul anilor, pot apărea calcificări, care se acumulează și aderă la articulații și alveolele articulare, ducând la uzura cartilajului. Ele pot fi, de asemenea, însoțite de acumulări de diferite toxine și otrăvuri, cum ar fi metalele grele toxice , care se stabilesc în zonele articulare din întregul corp - ca urmare a unei perioade prelungite a unui ficat lent și stagnant . Toxinele plus calcificări duc la ceea ce mulți experimentează ca artrita tipică care însoțește îmbătrânirea. În timp, pot apărea și pinteni osoși, ceea ce îngreunează foarte mult un stil de viață normal. Aceștia sunt în principal noduli osoși, care se dezvoltă și ca urmare a efectelor toxice.

Sucul de țelină ajută la lubrifierea articulațiilor și cartilajelor, la întărirea tendoanelor și a țesutului conjunctiv din jurul articulațiilor și la reducerea inflamației nervoase care poate apărea și în zona articulațiilor. Sucul de țelină are capacitatea unică de a sparge și de a dispersa depozitele de calciu - aceeași capacitate unică pe care o are de a dizolva calculii biliari, pietrele la rinichi, aderențe și țesutul cicatricial. Aceasta face parte din ceea ce face ca sucul de tulpini de țelină să fie atât de miraculos. O mare parte din capacitatea sa de a descompune depozitele de calciu fragment cu fragment, eliberându-le înapoi în fluxul sanguin pentru a fi curățate din organism, se datorează factorului său alcalin. Sucul de tulpină de țelină este extrem de alcalin odată ce intră în organism. Acest lucru nu trebuie confundat cu sursele care sunt foarte alcaline în afara corpului, cum ar fi apa cu pH ridicat, care nu este de fapt productivă pentru pH-ul corpului. Puteți citi mai multe despre acest subiect în cartea „Ajutor pentru ficat” . Când sucul de tulpini de țelină intră în stomac, începe să se schimbe rapid, devenind mult mai alcalin decât a fost la început. Aceasta face parte din modul în care reduce durerea poliartritei reumatoide .

Beneficii specifice pentru artrita reumatoidă (AR), artrita psoriazică (AP) și sclerodermie

Aceste tipuri de dureri articulare sunt inflamații virale cauzate de virusul Epstein-Barr . Motivul pentru care artrita reumatoidă (RA) și artrita psoriazică (APs) sunt confundate cu un atac al sistemului imunitar asupra articulațiilor cuiva este pentru că studiile medicale au identificat anticorpi prezenți despre care se crede că sunt autoanticorpi. Și din nou, în realitate, acești anticorpi nu sunt o defecțiune a sistemului imunitar. EBV este cauza inflamației articulațiilor și a nervilor. Anticorpii sunt fabricați de sistemul imunitar pentru a urmări virusul, nu pentru a vă ataca corpul. Sucul de tulpină de țelină intervine pentru a ajuta, deoarece este extrem de antiviral, ajutând la eliminarea organismului de EBV și ameliorarea simptomelor RA și PsA.

Apropo, PsA nu este cauzată de pietre de calciu. Este cauzată de EBV, care se află în ficat, se hrănește cu cupru și mercur și eliberează neurotoxine în sânge, care apoi se depun în zona articulațiilor. În acest caz, EBV eliberează și dermatotoxine, care apar în pielea din jurul articulațiilor și provoacă diverse erupții cutanate. PsA poate lua multe forme diferite, în funcție de cât de toxic este ficatul pacientului și cât de mare este încărcătura virală. Sucul de tulpină de țelină ajută la eliminarea vinovaților apariției cuprului și mercurului în ficat; în sine, acest lucru duce la o reducere a încărcăturii virale, deoarece aceste metale grele toxice sunt hrana preferată pentru virus. În același timp, sărurile de sodiu ale sucului de tulpini de țelină ajută organismul să scape de celulele virusului EBV, astfel încât pacientul să poată reveni pe drumul vindecării.

Dermatoxinele și neurotoxinele dintr-o tulpină de EBV care se hrănește cu mercur și cupru sunt prezente în sclerodermie. În special, insecticidele, alte pesticide și fungicide furnizează aici combustibil viral. Dermatotoxinele rezultate creează arsură și durere profundă a țesuturilor. Acțiunea de curățare a sucului de tulpini de țelină din ficat ajută la neutralizarea pesticidelor, fungicidelor și erbicidelor și la îndepărtarea acestora din organism. Sucul de tulpină de țelină ajută și la curățarea ficatului de dermatotoxine, astfel încât bolnavul de sclerodermie va obține în cele din urmă ameliorarea simptomelor.

Și după cum veți citi în celelalte articole ale noastre despre sucul de tulpini de țelină, este foarte benefic pentru o varietate de afecțiuni și simptome. Vedeți mai multe despre acest lucru în următoarele articole:

„Cum sucul de tulpini de țelină ajută la boala Lyme” ;
„Suc de tulpină de țelină pentru sindromul ovarului polichistic, fibrom și endometrioză” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină în timpul sarcinii și alăptării” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu bolile tiroidiene” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină la tratarea eczemei ​​și psoriazisului” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu acneea chistică” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu sindromul de oboseală cronică” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină la tratarea colesterolului ridicat” ;
„Suc de tulpină de țelină în condiții autoimune și neurologice” .

Mai multe articole despre sucul de tulpini de țelină puteți găsi aici:

„Suc de tulpină de țelină” ;
„Suc de tulpină de țelină – întrebări frecvente” ;
„Cum se prepară suc de tulpină de țelină” ;
„De ce ar trebui să bem o jumătate de litru de suc de tulpină de țelină pe zi?” ;
„Cum vă ajută să vă vindecați sărurile de sodiu din sucul de tulpini de țelină” .

Publicații similare

[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.