CUM AJUTĂ SUCUL DE TULPINI DE ȚELINĂ LA SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ

CUM AJUTĂ SUCUL DE TULPINI DE ȚELINĂ LA SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ

Sindromul de oboseală cronică a fost întotdeauna greșit înțeles de comunitatea medicală. Ceea ce a fost adesea considerat inițial de medici lene este de fapt o condiție fizică foarte reală. Din fericire, astăzi, sindromul de oboseală cronică începe să fie validat și recunoscut într-o măsură mai mare. Cu toate acestea, studiile medicale și știința încă nu cunosc cauza reală a acestei afecțiuni.

Dacă te confrunți cu oboseala cronică, Anthony William împărtășește adevăratele motive pentru aceasta (fie că ai fost diagnosticat cu ea sau nu) în cartea sa „Suc de țelină” (netradusă încă în bulgară). În ea, veți descoperi, de asemenea, exact cum sucul de tulpini de țelină poate ajuta la vindecarea acestor simptome și afecțiuni, precum și alte linii directoare pentru a vă ajuta să mergeți mai departe cu vindecarea.

Iată un fragment din cartea Suc de țelină, în care Anthony William împărtășește cauza reală a sindromului de oboseală cronică și modul în care sucul de țelină poate ajuta la această problemă de sănătate.

SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ / ENCEFALOMIELITA MIALGICĂ (CF / ME)

„Unii dintre termenii mai noi pentru sindromul oboselii cronice își au numele din studiile medicale și știința care recunosc în sfârșit că, atunci când oamenii se plâng de oboseală cronică, picioarele lor simt ca niște pungi de ciment, nu pot să-și țină ochii deschiși, dar de asemenea pot. Nu dormi și suferi de o serie de alte simptome care fac dificilă funcționarea în timpul zilei, toate acestea sunt reale. Pe măsură ce comunitatea medicală a început să ia în serios aceste plângeri, ei și-au dat seama că inflamația creierului ar putea fi un factor și astfel au apărut termeni precum encefalomielita (inflamația creierului și a măduvei spinării).

Cu mult înainte ca instituția medicală să recunoască CFS, am acceptat-o ​​ca pe o boală reală și am descris-o ca oboseală neurologică. După cum am spus întotdeauna, cauza este virusul Epstein-Barr . Acest lucru este valabil pentru milioanele de oameni din întreaga lume care suferă de aceasta. Cazurile mai severe de ME/CXS sunt cauzate de anumite tulpini de EBV care sunt puțin mai agresive și creează neurotoxine mai puternice care inflamează întregul sistem nervos . Chiar și neuronii din creier sunt afectați, ceea ce duce la ceață cerebrală , confuzie și dificultăți de mers, indiferent de tonusul și energia corpului.

Ca în cazul oricărei infecții virale, sucul de țelină este cea mai bună armă a noastră. EBV nu poate dobândi imunitate la sărurile cluster de sodiu ale sucului de tulpină de țelină. În plus, bolnavii de ME/CHD au un sistem imunitar compromis, iar celulele albe din sânge găsesc liniște și confort cu micronutrienții pe care le oferă sucul de tulpini de țelină. Vitamina C pe care o conține hrănește și sistemul imunitar, astfel încât să poată căuta și distruge EBV care provoacă ME/SFC.

Veți descoperi că majoritatea persoanelor cu ME/CHD în zilele noastre sunt, de asemenea, diagnosticate cu boala Lyme. Vezi linkul? EBV se află în spatele ambelor afecțiuni și a fost întotdeauna (citiți „Sucul de țelină” pentru mai multe despre boala Lyme dacă este prima dată când auziți despre asta). Sunt diagnosticate greșit ca două probleme separate, deși știți deja că provin din aceeași sursă. Sucul de tulpină de țelină are un efect profund asupra restabilirii sistemului nervos atunci când este compromis și inflamat de EBV, iar acest lucru este de mare importanță indiferent dacă cineva încearcă să se vindece de ME/SFC, boala Lyme sau ambele. .

Consumul zilnic de suc de tulpini de țelină poate fi benefic pentru orice boală sau simptom cronic. Există proprietăți vindecătoare speciale nedescoperite în sucul de țelină de care cercetarea medicală și știința încă nu sunt conștiente. Unele dintre aceste proprietăți vindecătoare includ săruri de grup de sodiu nedescoperite care ucid agenții patogeni care cauzează boli; cofactorul nedescoperit oligominerale care întineresc țesutul glandelor gastrice; și electroliții sănătoși care vă reîncarcă neuronii. Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele proprietăți vindecătoare pe care le are sucul de tulpini de țelină.

În cartea „Sucul de țelină” vei afla mai multe despre modul în care sucul de țelină te poate ajuta pe tine și pe cei dragi să te vindeci. Veți primi, de asemenea, instrucțiuni precise despre cum să-l beți și despre cum să evitați greșelile comune pentru a vă asigura că profitați la maximum de proprietățile sale vindecătoare. Sucul de țelină este un remediu puternic din plante care te poate ajuta cu adevărat să mergi mai departe.

Pentru mai multe informații consultați articolul: „Sindromul de oboseală cronică”

Vezi și videoclipul lui Anthony William: „Ai sindromul de oboseală cronică fără să știi?” .

Pentru proprietățile vindecătoare ale sucului de tulpini de țelină pentru alte afecțiuni și simptome, consultați și articolele:

Mai multe articole despre sucul de tulpini de țelină puteți găsi aici:

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.