RĂDĂDINA BILĂRĂ FEMININĂ – O ARMA PUTERNICĂ ÎMPOTRIVA PATOGENILOR

RĂDĂDINA BILĂRĂ FEMININĂ – O ARMA PUTERNICĂ ÎMPOTRIVA PATOGENILOR
  • O armă puternică împotriva virusului Epstein-Barr, virusului herpetic uman tip 6 și 7 (HHV-6, HHV-7), citomegalovirusului, herpes zoster și alți virusuri și agenți patogeni herpes
  • Ajută la fibromialgie, sindromul de oboseală cronică, boala Lyme, diferite tulburări tiroidiene, colită, boala Crohn, CRF și multe altele.
  • Important în lupta împotriva bolilor autoimune
  • Ajută la eliminarea agenților patogeni din organism
  • Un ajutor uimitor pentru tensiunea arterială scăzută
  • Cel mai important instrument de recuperare a suprarenalelor disponibil astăzi
  • O plantă vitală pentru provocările moderne de sănătate
  • Ajută la oprirea reproducerii agenților patogeni

Rădăcina de lemn dulce este cea mai bună armă împotriva răspândirii agenților patogeni. Virușii herpes (inclusiv Epstein-Barr , HHV-6, citomegalovirus și herpes zoster) sunt atât de des în spatele unor boli misterioase, cum ar fi fibromialgia, sindromul de oboseală cronică, boala Lyme, boala Meniere și oboseala suprarenală, precum și simptome precum vertij, amețeli, dureri în diferite părți ale corpului și dureri neurologice în maxilar, gât, umăr și nu în ultimul rând - boli autoimune. Corpul nu se atacă singur! Diferite tulpini și mutații ale acestor virusuri herpetice fac – motiv pentru care avem nevoie de o armă puternică de partea noastră în lupta împotriva lor.

Proprietățile fitochimice și antipatogene ale lemnului-dulce opresc înmulțirea agenților patogeni și, în același timp, îi împing în afara corpului, făcându-vă corpul cât mai inospitalier cu agenții patogeni care doresc să se stabilească acolo.

Rădăcina de lemn dulce este uimitoare pentru persoanele cu tensiune arterială scăzută și ajută la calmarea ficatului prin reducerea căldurii acestuia.

Lemnul dulce este cel mai important refacere suprarenală disponibilă astăzi. Rădăcina de lemn dulce acționează ca un încărcător pentru ei, scoțându-i dintr-o stare de oboseală și crescându-le capacitatea de a funcționa în beneficiul tău.

Rețineți că există opinii contradictorii despre lemn dulce, inclusiv multe informații înșelătoare. Încercați să verificați informațiile furnizate și să nu vă lăsați induși în eroare de opiniile negative, astfel încât să nu vă abateți de la calea corectă a vindecării.

Mod de utilizare:

Puteți folosi rădăcina de lemn dulce ca extract nealcoolic sau ca ceai de plante. În The Healing Medium: Cleansing for Health, veți găsi protocoale specifice de suplimente nutriționale și recomandări de dozare pentru peste 200 de simptome și afecțiuni, dintre care multe includ cantități de extract de rădăcină de lemn dulce fără alcool și/sau ceai de rădăcină de lemn dulce. Suplimentele nutritive specifice de înaltă calitate pe care Anthony William le recomandă pot fi văzute vizitând directorul suplimentelor nutriționale de pe pagina sa: https://www.medicalmedium.com/preferred/supplements 

La magazinul Prirodnik, puteți găsi multe dintre suplimentele nutritive pe care Healing Medium le recomandă, inclusiv Lemn-dulce organic, Extract non-alcoolic 10:1 de Vimergy® .

Aflați mai multe despre puterile vindecătoare ale rădăcinii de lemn dulce, precum și ale altor ierburi, fructe și legume în cartea lui Anthony William The Healthiest Foods .

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.