Semințele de floarea soarelui au capacitatea de a hrăni întregul organism. Sunt o sursă bogată de proteine ​​ușor digerabile și digerabile, care sunt esențiale pentru repararea țesuturilor, nervilor și celulelor. Semințele de floarea soarelui sunt o sursă excelentă de vitamina D , complexul de vitamina B, vitamina K și vitamina E. Vitamina E, cunoscută și sub numele de tocoferol, este un antioxidant care poate proteja celulele de deteriorarea radicalilor liberi și poate ajuta la prevenirea bolilor de inimă, a cancerului și a degenerării oculare, cum ar fi cataracta.

Semințele de floarea soarelui sunt bogate în seleniu, magneziu , zinc și fier, care ajută la întărirea sistemului circulator și imunitar. De asemenea, conțin lignani, acizi fenolici și triptofan, făcându-le un aliment ideal pentru cei care doresc un somn mai bun și să slăbească. Semințele de floarea soarelui sunt cunoscute pentru a ajuta la prevenirea astmului, aterosclerozei, accidentului vascular cerebral, infarctului, arterelor înfundate și osteoartritei.

Nu conțin colesterol și au un conținut foarte scăzut de grăsimi saturate, ceea ce le face extrem de benefice pentru sistemul cardiovascular. Semințele crude de floarea soarelui conțin, de asemenea, pectină, care are capacitatea unică de a se lega de reziduurile radioactive și de a le elimina în siguranță din organism. Semințele de floarea soarelui ajută, de asemenea, la ameliorarea sensibilității la lumină, a oboselii ochilor și a hipermetropiei. În plus, sunt extrem de utile pentru hrănirea părului și a unghiilor.

Semințele crude de floarea soarelui sau uleiul din semințe de floarea soarelui sunt un aliment sănătos și bogat în nutrienți, care ar trebui inclus în dieta ta pentru a beneficia de numeroasele sale beneficii. De exemplu, puteți măcina o ceașcă sau două de semințe de floarea soarelui într-un tocător sau blender cu niște usturoi, suc de lămâie și ierburi proaspete. Acest lucru face o întindere delicioasă cu nuci, care vă va ajuta să vă întăriți sistemul imunitar și să vă umple corpul cu energie și substanțe nutritive reale.

Publicații similare

[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.