PURIFICAREA ANTIPATOGENĂ A MEDIULUI DE VINDECARE

PURIFICAREA ANTIPATOGENĂ A MEDIULUI DE VINDECARE

Curățarea anti-patogenă a Mediului de vindecare distruge agenții patogeni, precum virușii și bacteriile neproductive, care sunt cauza bolilor cronice. Agenții patogeni provoacă afecțiuni precum bolile autoimune și toate simptomele acestora.

Prin eliminarea anumitor alimente din dieta dvs. care sunt descrise în capitolul Curățire anti-patogenă din cartea lui Anthony William Cleansing for Health , veți preveni dezvoltarea agenților patogeni și veți întrerupe ciclul problemelor cronice de sănătate.

O curățare anti-patogenă oferă corpului tău o pauză de la alimentele care suprimă, de asemenea, sistemul imunitar, ficatul și sistemul digestiv ( tu alegi ce nivel de alimente vrei să elimini - citește „Curățarea pentru sănătate” pentru informații despre nivelurile posibile ale acestei curățări ). Eliminarea acestor alimente eliberează mai mult spațiu în dieta ta pentru alimente vindecătoare pentru a-ți ajuta corpul să se recupereze.

De asemenea, puteți adapta detoxifierea cu metale grele toxice în timp ce faceți curățarea anti-patogenă. Când vei citi cartea Curăță pentru sănătate , vei putea decide ce este potrivit pentru tine și vei afla cum să o faci.

O privire rapidă la curățarea anti-patogenă

Bea 500 ml în fiecare dimineață pe stomacul gol. sau mai mult suc proaspat de tulpina de telina . Nu adăugați nimic la el, cum ar fi gheață, apă, lămâie, măr, spanac, castraveți, ghimbir, colagen, oțet de mere sau orice altceva.

Elimina alimentele problematice din dieta ta (alege oricare dintre nivelurile intre nivelul 1 si nivelul 5 al "Curatare pentru sanatate", dupa cum doriti). Câteva exemple de diferite niveluri includ:

  • ouă
  • Lactate
  • Gluten
  • Bauturi nealcoolice
  • Porc
  • Pește de ton
  • Porumb
  • Oţet
  • Alimente fermentate
  • Cofeină

Puteți alege nivelul care vi se potrivește.

Bea cel puțin 1 litru de apă în timpul zilei.

Urmați instrucțiunile din Cleanse for Health timp de 2 până la 4 săptămâni sau luați-l pe viață.

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.