DĂUNĂTORI CARE NE BOLNĂVĂ - CHIMIE INDUSTRIALĂ

DĂUNĂTORI CARE NE BOLNĂVĂ - CHIMIE INDUSTRIALĂ

Produsele chimiei industriale sunt unii dintre dăunătorii teribili cu care venim în contact zilnic într-un fel sau altul. Nu trebuie să le folosiți în casă pentru a fi expus la ele. Acestea pot fi transportate în aer din casele, parcurile și cartierele din jur, situate în interiorul sau în afara locului dvs. de muncă sau pot ateriza în orice alt mod.

Cei mai comuni dăunători ai chimiei industriale:

  • Fertilizatori chimici
  • Clor
  • DDT
  • fluor
  • Fungicide
  • Erbicide
  • Insecticide
  • larvicide
  • Alte pesticide
  • Expunerea la orice tip de fum

Să aruncăm o scurtă privire asupra unora dintre acești dăunători. Puteți citi mai multe despre fiecare dintre acestea în cartea lui Anthony William Help for the Liver .

DDT-ul, alte pesticide și erbicide sunt principala cauză a suprimării imunității - slăbesc corpurile oamenilor, astfel încât agenții patogeni și poluanții să poată profita de ele. Generație după generație, DDT-ul poate face membrii unei familii susceptibili la aceleași boli. Așa că o simplă afecțiune care poate fi vindecată prin detoxifiere începe să fie transmisă ca o problemă genetică cu care poate fi mult mai dificil de tratat.

Deși DDT este acum în istoria noastră, încă ne bântuie - de exemplu, făcându-ne ficatul hipersensibil (virusurile sunt cealaltă cauză a tulburărilor hepatice majore), provocând diabet, mărind splina și inima, provocând indigestie, provocând migrene și depresie cronică , creează boli de piele și perturbă hormonii. Suntem încă expuși la DDT, deoarece acesta rămâne în mediu și intră în lanțul nostru alimentar.

Fungicidele sunt folosite din ce în ce mai mult, fiind pulverizate pe haine noi și pe produse manufacturate – de la blugi la rochii, lenjerie și lenjerie exterioară, șosete, pantofi, mobilier, saltele și pături. Create inițial pentru a îndepărta mucegaiurile - cum ar fi ciupercile de pe culturile agricole și cele care se răspândesc în spitale, fungicidele au acum aplicații mult mai largi. Fungicidele au un parfum parfumat care este ușor de distins dacă acordați atenție. Ori de câte ori puteți spăla sau usca un articol nou pe care îl achiziționați, faceți-o.

Fluorul este un produs secundar al aluminiului care este foarte toxic pentru ficat, provocând leziuni ale celulelor hepatice.

Clorul este foarte toxic pentru ficat, scade funcția imunitară a organului.

Puteți citi mai multe despre grupul de produse chimice industriale care cauzează probleme în cartea lui Anthony William Liver Help . Informații despre cum să curățați aceste toxine din organism și să vă vindecați de bolile cronice, simptomele și afecțiunile pot fi găsite atât în ​​Ajutor ficatul , cât și în Curățarea sănătății .

Publicații similare

[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.