DĂUNĂTORI CARE NE BOLNĂVĂ - RADIAȚII

DĂUNĂTORI CARE NE BOLNĂVĂ - RADIAȚII

Subiectul articolului de astăzi este unul dintre dăunătorii insidioși care ne pot îmbolnăvi - radiațiile. În articol veți citi cum radiațiile sunt una dintre cauzele problemelor care sunt adesea trecute cu vederea sau negate pentru că nu pot fi văzute. Este extrem de important să știm cu ce ne confruntăm în lumea din jurul nostru, care sunt cauzele reale ale simptomelor și afecțiunilor și cum să le înlăturăm pentru a ne vindeca. Totul se rezumă la a avea adevărul pe care ți-l dezvăluie Anthony William în cartea sa Cleanse for Health .

Radiația

„Nimeni nu vrea să îmbătrânească repede – să aibă părul gri, riduri sau să dezvolte prematur boli degenerative osoase. Nimeni nu vrea să se micșoreze, să devină mai scund. Nimeni nu vrea ca unghiile lor să devină casante și decolorate. Nimeni nu vrea ca dinții lor să se întunece și să se carieze sau să dezvolte cataractă sau boală degenerativă a retinei. Pur și simplu nu vrem să îmbătrânim – vorbim constant despre anti-îmbătrânire, nu despre expunerea la radiații care accelerează procesul de îmbătrânire. Contribuie la degenerarea celulelor. Este adevărat că celulele se reînnoiesc în mod constant, dar radiațiile nu doar dispar. Trebuie să luăm măsuri active folosind 3:6:9 Cleanse and Heavy Metal Detox. (Detoxifierea cu metale grele vizează și radiațiile.) În caz contrar, radiațiile rămân cu noi chiar și după moarte – la sute de ani după ce suntem îngropați, rămășițele noastre continuă să emită radiații.

Radiațiile scad imunitatea. Menținerea unui sistem imunitar puternic este extrem de importantă pentru a putea lupta împotriva agenților patogeni și a toxinelor pe care le întâlnim în fiecare zi. Când zburăm cu un avion, suntem expuși la o cantitate imensă de radiații. Particulele radioactive din tragedii precum Fukushima, Hiroshima și Cernobîl încă plutesc pe cer. De asemenea, după ce tocmai au trecut prin controlul bagajelor, toți pasagerii din avion și-au pus valizele în compartimentele de deasupra scaunelor, iar toată această concentrație de radiații este chiar deasupra capetelor noastre. Și când adăugăm și celelalte surse de radiații, de exemplu, raze X, tomografie computerizată, rezonanță magnetică nucleară, telefoane mobile și chiar alimente și apă. Dacă putem face ceva pentru a ne proteja sănătatea și vitalitatea, merită să facem.” - extras din „Curățenie pentru sănătate”

S-ar putea să fii surprins să auzi că RMN-ul este o sursă de expunere la radiații. Industria nu ne spune că există o formă specifică de radiație care provine de la un RMN care este diferită de radiația care provine de la raze X și scanări CT. În plus, RMN-urile sunt adesea efectuate în același centru medical sau în aceeași zonă a unității medicale unde sunt efectuate radiografii și tomografii. Aceasta înseamnă că, atunci când mergi pentru un RMN, s-ar putea să fii expus din neatenție la radiații suplimentare doar dacă te afli în aceeași zonă în care sunt oferite aceste servicii. Puteți să vă așezați în sala de așteptare sau în salonul unui centru medical și să fiți expus la radiații de la zeci de persoane care transportă radiații de la radiografii sau tomografii efectuate în același centru. De asemenea, multe persoane care fac un RMN au avut deja radiografii sau tomografie foarte recent, ceea ce înseamnă că ai putea fi expus la radiațiile pe care le aduc cu ei la centrul medical. Din nou, nu putem evita toată expunerea la radiații, motiv pentru care a ști cum să o eliminați din organism folosind informațiile din cartea Cleanse for Health este atât de util.

„Iată o sursă mai puțin cunoscută de radiații - bagajele care tocmai au trecut prin scanerul de înregistrare. Pungile colectează radiațiile care rămân pe ele ani de zile – chiar secole. De fiecare dată când rucsacul, geanta sau servieta trece prin scaner, radiațiile se acumulează pe acesta și cresc cu fiecare călătorie. De aceea trebuie să aruncăm bagajele din bagajele de mână la fiecare trei călătorii. Scanerele pentru bagaje verificate emit mai puține radiații, așa că este posibil să aruncați acele pungi mai rar, să zicem după 6 călătorii. (De fapt vorbim despre o călătorie dus-întors. O călătorie dus-întors contează ca două călătorii.)

Această informație sună puțin uimitoare. Acest sfat pare drastic și nerezonabil, mai ales având în vedere popularitatea valizelor scumpe și atitudinea că ar trebui să ne folosim bunurile cât mai mult timp posibil. Trebuie să vă întrebați: „Îmi permit să cumpăr o valiză nouă la fiecare 2-3 călătorii?” Nu este o risipă?” – și pe bună dreptate. Întrebarea mai importantă este: vă puteți permite să nu o faceți? Mai ales dacă aveți un nou-născut sau un copil mic care se află chiar și pentru scurt timp în jurul bagajelor cu care ați zburat de mai multe ori, vă puteți permite să-i expuneți la asta? (Despre protecția copiilor - într-o clipă.)

De asemenea, trebuie să ne gândim unde păstrăm acasă bagajele cu care călătorim. Mai ales când avem copii sau suferim de boli cronice, trebuie să avem mare grijă să nu lăsăm în apropiere bagajele folosite frecvent. Ce se întâmplă dacă folosești garderoba din creșă pentru a depozita bagajele de mână ale familiei cu care ai fost în 5, 6 sau 7 călătorii? Ce se întâmplă dacă dormi lângă rucsacul cu care ai călătorit de 10 ori și acesta emite radiații sub nasul tău în fiecare noapte? Gândește-te la aceste întrebări. Dacă aveți copii, încercați să vă schimbați regulat bagajele de călătorie. Ai mare grija sa nu lasi copilul in apropierea bagajelor cu care erai in avion. Daca nu ai copii si nu iti permiti sa schimbi valizele, tine-le cat mai departe de locul in care iti petreci cea mai mare parte a timpului acasa.

Dar articolele care erau în bagaje când au trecut prin securitatea aeroportului? Cel mai mare lucru care colectează cele mai multe radiații este punga în sine. Calculatoarele, telefoanele și hainele sunt mai mici și le păstrăm în locuri separate acasă. De obicei, nu punem toate cămășile, pantalonii și puloverele din călătorie în același sertar unde se poate acumula radiațiile pe care le absorb. De asemenea, aceste articole mai mici sunt înlocuite cu altele noi mai des decât gențile de călătorie și nu le folosim tot timpul, așa că nu ar trebui să fie prea mare îngrijorare. Același lucru este valabil și pentru alimentele ambalate în bagajul de mână. Când consumăm ceva care a trecut prin scaner, absorbim o doză mică de radiații. Totuși, mâncarea pe care o vând în aeroport a trecut și ea printr-un scanner. Dacă mănânci în timp ce călătorești și mai ales ai nevoie de lichide, ai grijă de sănătatea ta mai târziu cu măsuri de curățare precum Smoothie de detoxifiere cu metale grele .

La asta ne referim când vorbim despre un stil de viață normal. Există expuneri pe care nu le putem evita. Sunt unele pe care le putem limita. Oricum ar fi bine să fim informați. Apoi vom lua decizii raționale, cum ar fi data viitoare să cumpărăm o geantă de călătorie ieftină pe care să o aruncăm după câteva zboruri și să nu lăsăm copiii să doarmă lângă bagajele radiante. Dacă sunteți îngrijorat că aruncarea regulată a bagajelor de călătorie este o risipă, gândiți-vă la costurile bolii și spitalizărilor și la modul în care acestea ar afecta toate aspectele vieții tale.

Este posibil ca într-o zi să se acorde mai multă atenție radiațiilor din aeroporturi. Dacă se întâmplă, așteptați-vă să auziți experții care susțin că nivelurile de radiații de pe bagaje, dacă sunt deloc detectabile, sunt inofensive. Asta nu înseamnă că radiațiile sunt inofensive - este ca și cum s-a spus că umpluturile cu mercur sunt sigure. Ai încredere în adevăr.” - extras din cartea „Curățenie pentru sănătate” .

În cartea sa Cleansing for Health, Anthony William împărtășește informații avansate despre ceea ce se întâmplă în organism care provoacă dezvoltarea simptomelor și a afecțiunilor și oferă protocoale pentru curățare și vindecare. Datorită lor, veți descoperi cum să vă curățați corpul de agenți patogeni și toxine responsabile de boli (inclusiv radiații), să vă întăriți sistemul imunitar și alte sisteme din organism, să vă oferiți organismului hidratarea și nutrienții necesari, să vă vindecați emoțional și spiritual. astfel încât să puteți experimenta toate beneficiile pe care le oferă o curățare adecvată. Cleanse for Health este scris cu unicul scop de a deveni aliatul și ghidul tău plin de compasiune pe măsură ce faci alegerile care sunt cele mai bune pentru sănătatea ta și a familiei tale.

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.