Fiecare părinte își dorește copilul să fie sănătos și să se dezvolte bine. Ne dorim ca copiii noștri să fie sănătoși nu numai în timp ce locuiesc cu noi, ci să le oferim cea mai bună sănătate posibilă încă de la o vârstă fragedă, astfel încât să poată evita sau minimiza bolile cronice ca adulți. În articol vom descrie câteva practici de bază care sunt utile copiilor de toate vârstele.

Sistemul imunitar și deficiențe

Când ne gândim la sănătatea copiilor, trebuie să luăm în considerare două lucruri. În primul rând, este important să construiți un sistem imunitar sănătos în copilul dumneavoastră, astfel încât acesta să fie gata să răspundă în mod adecvat atunci când copilul dumneavoastră este expus la infecții sau toxine. În al doilea rând, începeți să lucrați pentru a corecta deficiențele din dieta nutrițională a copilului dumneavoastră. Problemele de sănătate pe care le avem ca adulți se datorează parțial deficiențelor pe care le-am avut în copilărie, așa că este important să le lucrăm încă de la o vârstă fragedă pentru a preveni bolile cronice care pot apărea în viitor.

Probleme comune de sănătate la copii

De ce este important să lucrăm la construirea unui sistem imunitar sănătos și la eliminarea deficiențelor? Există atât de multe probleme comune de sănătate la copii care fac viața dificilă atât pentru copil, cât și pentru părinți. Nu numai că este stresant pentru familii să treacă prin boală, dar este și frustrant să fii în cabinetul medicului în fiecare săptămână pentru simptome și boli care pot fi evitate. Mulți copii se confruntă cu infecții ale urechii, care sunt cauzate de bacterii streptococice , precum și de unii viruși. Copiii suferă de răceli, gripe și febră pe tot parcursul anului și pot avea bronșită, pneumonie sau infecții ale sinusurilor. De asemenea, este obișnuit ca copiii să dezvolte umflarea misterioasă a amigdalelor și febră, care sunt semne foarte timpurii ale mononucleozei . Medicii încearcă să evite diagnosticarea mononucleozei la copiii mai mici din cauza pregătirii lor la școala de medicină, care le interzice să facă acest lucru. Dacă se va cunoaște adevărul că copiii pot contracta virusul Epstein-Barr (EBV ) de la o vârstă fragedă, va exista o conștientizare mult mai mare a virusului și va trebui să devină punctul central al cercetării și al finanțării suplimentare care necesită milioane de dolari. Acesta este motivul pentru care acest subiect rămâne tabu. Nu este vina medicilor. Nu au nimic de-a face cu asta. Chiar și laboratoarele medicale nu răspund la testarea timpurie a EBV la copii și sugari din acest motiv. Acest lucru poate suna contradictoriu, dar este adevărul. Puteți citi mai multe despre virusul Epstein-Barr în articolele noastre de blog, precum și în cărțile lui Anthony William.

O altă boală comună este amigdalita. Studiile medicale încă nu sunt conștiente de motivul real al apariției amigdalitei. Ei nu știu că cauza reală este o varietate de EBV care intră în amigdale împreună cu cofactorul EBV, bacteriile streptococi , și că acest lucru poate fi vindecat lucrând pentru a reduce încărcătura virală și bacteriană cu informațiile pe care Anthony William le împărtășește. cărțile , emisiunile radio și articolele sale .

Alte probleme comune de sănătate la copii includ probleme care provin din funcțiile hepatice încetinite, cum ar fi eczema, psoriazisul, constipația, alergiile alimentare și problemele de somn. Este posibil să aveți funcții hepatice întârziate chiar și în copilărie, deoarece părinții își pot transmite copiilor toxine, viruși, bacterii, radiații etc., încă de la concepție și în timpul sarcinii (și oricând în tinerețe sau la vârsta adultă) și pot afecta copilul. ficat chiar înainte de naștere. Aceste boli cauzate de încetinirea funcțiilor hepatice sunt adesea diagnosticate greșit ca boli autoimune, când de fapt pot fi vindecate prin introducerea anumitor alimente care să întărească sistemul imunitar al copilului. Puteți afla mai multe despre cauza necunoscută a fiecăreia dintre aceste afecțiuni și despre modul în care acestea afectează ficatul și despre modul în care copiii dumneavoastră se pot vindeca în cartea de ajutor pentru ficat . Există, de asemenea, afecțiuni virale care sunt adesea observate la copii, care necesită ca sistemul imunitar să fie întărit în continuare pentru a lupta împotriva acestor agenți patogeni.

Deși multe dintre aceste probleme de sănătate sunt diagnosticate greșit ca boli autoimune, pur și simplu nu este cazul. Corpul copilului tău nu se atacă singur. Vă rog să nu cădeți în această capcană confuză. Corpurile noastre ne iubesc necondiționat și lucrează întotdeauna pentru noi, nu împotriva noastră. Poți fi sigur că corpul tău și cel al copilului tău te susțin mereu. De asemenea, este vital să știm că aceste simptome și condiții nu sunt genetice. Tu și copilul tău nu aveți gene defecte. Aceasta este o altă teorie greșită care îi face pe oameni să se simtă dezamăgiți de propriul lor corp.

Metode de bază pentru întărirea sistemului imunitar

Aditivi alimentari

Amintiți-vă că nu toate suplimentele nutritive sunt create la fel. Este extrem de important să cumpărați vitamine cu adevărat pure și de înaltă calitate pentru a vă asigura că acestea vor susține cu adevărat sistemul imunitar al copilului dumneavoastră.

Sulfatul lichid de zinc este un supliment alimentar pe care Anthony William il recomanda persoanelor de toate varstele. Pentru copilul tău, asigură-te că primește câteva picături de zinc periodic pe tot parcursul anului pentru a proteja și întări sistemul imunitar. Ca societate avem un deficit catastrofal de zinc. Acesta este unul dintre cele mai importante suplimente nutritive pe care trebuie să ne concentrăm, deoarece fără zinc sănătatea noastră se poate deteriora. La baza multor dintre problemele de sănătate cu care se confruntă copiii se află o deficiență de zinc care se dezvoltă de la o vârstă fragedă. Pentru a afla mai multe despre bolile rezultate din deficiența de zinc, citiți articolul Zincul: un mineral de importanță primordială pentru sănătate , iar pentru sfaturi practice privind diferitele doze de sulfat de zinc lichid la diferite vârste, veți găsi articolul Terapia cu șoc cu zinc - practica de vindecare pentru adulti si copii . Probioticele de înaltă calitate pot fi, de asemenea, incluse în dieta copiilor dumneavoastră.

Siropul de soc este un supliment nutritiv uimitor pe care îl puteți include atât în ​​lunile de iarnă, cât și în timpul verii. În loc de ulei de ficat de cod, care este o metodă de tratament învechită, care nu este de fapt utilă pentru stimularea sistemului imunitar, încercați un Omega 3 vegan pe bază de alge (EPA și DHA). Spirulina și praful de suc de iarbă de orz sunt utile pentru curățarea metalelor grele din corpul copiilor noștri. În cartea „Mediul vindecător”, Anthony William împărtășește faptul că venim în această lume cu metale grele toxice care ne-au fost transmise din multe generații anterioare și cu fiecare generație care urmează ele devin mai puternice și mai periculoase. Știința medicală și cercetarea nu știu că metalele grele cauzează sau contribuie la afecțiuni precum autismul, tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție, tulburarea obsesiv-compulsivă, depresia, anxietatea, insomnia, migrenele, eczema, psoriazisul, dizabilitățile de învățare și altele. extrem de important să știți cum să le îndepărtați în siguranță. Dacă alăptați și vă îngrijorați să luați măsuri pentru a scăpa de metalele grele, nu vă faceți griji, pentru că metalele nu vor ajunge în laptele matern dacă metoda pe care o alegeți este combinația specifică a celor cinci alimente pe care Anthony William recomanda. Încă este sigur să luați niște pulbere de spirulină și suc de iarbă de orz în timp ce alăptați, împreună cu celelalte trei alimente de detoxifiere cu metale grele pe care le împărtășim în postarea noastră pe blogul Heavy Metal Detox Smoothies . Puteți afla mai multe despre aceste suplimente nutritive, despre modul în care echilibrează sistemul imunitar și despre celelalte condiții pentru care sunt benefice în postările noastre de pe blog , precum și în seria de cărți Healer Medium .

Susține creșterea și dezvoltarea copilului tău cu noile produse pentru copii Vimergy® - sulfat de zinc lichid pentru copii și vitamina B12 lichidă pentru copii .

Alergii la mancare

De asemenea, puteți întări sistemul imunitar al copilului dumneavoastră eliminând anumite alimente din alimentația sa. Când auziți plângeri de dureri abdominale sau probleme digestive, luați în considerare eliminarea glutenului și a lactatelor. Da, ni s-a spus toată viața că laptele de vacă este esențial pentru sănătatea copiilor noștri și că produsele lactate construiesc oase puternice. Cu toate acestea, acesta este un mit absolut. Copiii nu au nevoie de produse lactate pentru a avea oase puternice. De fapt, calciul și siliciul din alimentele vegetale sunt cele care întăresc oasele. Dacă vă faceți griji să renunțați la lactate, să știți că am fost informați greșit despre acest aspect al sănătății noastre. Luați în considerare, de asemenea, eliminarea ouălor, porumbului și soia. Aceștia sunt alergeni comuni care nu sunt buni pentru sistemul imunitar al copiilor.

Amintiți-vă că aveți opțiuni când vine vorba de eliminarea alimentelor. Dacă vi se pare copleșitor să eliminați toate aceste alimente din dieta familiei dvs., luați în considerare eliminarea una sau două o dată și vedeți cum afectează sănătatea și imunitatea copilului dumneavoastră.

Un alt lucru important, daca nu alaptezi si totusi vrei sa dai lapte copilului tau, iti poti face acasa formula ta, care este foarte sanatoasa si plina de vitamine si minerale de care copilul tau are nevoie. Pur și simplu amestecați avocado, banane bine coapte și apă de cocos într-un blender pentru a pregăti o băutură delicioasă care să înlocuiască sau să suplimenteze laptele matern.

La temperatură ridicată

Dacă copilul dumneavoastră are răceală sau gripă, hidratarea este esențială. De îndată ce simțiți că copilul are febră, opriți alimentele solide și creșteți lichidele. Oferă-i copilului tău bolnav multă apă cu suc proaspăt de lămâie, bulion de legume, suc proaspăt de castraveți, apă de cocos sau chiar suc de fructe pur îmbuteliat, cum ar fi suc de mere 100%, pe care îl poți dilua cu puțină apă de cocos . Dacă îi oferi copilului tău mâncare atunci când febra a început, nu va face decât să-i ridice temperatura și să-i fie mai greu să lupte. Este extrem de important să preveniți temperatura ridicată cu o hidratare de înaltă calitate.

Un set de remedii

Pe lângă suplimentele nutritive obișnuite pe care le-am recomandat mai sus, este util să aveți la îndemână câteva plante și suplimente pentru a vă pregăti pentru perioadele de criză. Când tu sau copilul tău simțiți că se întâmplă ceva, puteți apela la acest kit pentru a găsi ceea ce aveți nevoie. Nu este nimic mai rău decât copilul tău să se îmbolnăvească târziu într-o seară de vineri sau în weekend și să nu aibă sirop de soc la îndemână !

Un alt supliment important pe care trebuie să-l aveți la îndemână este uleiul de mullein pentru urechi, care este foarte eficient pentru infecțiile urechii. Puteți pune câteva picături din acesta în urechea copilului dumneavoastră pentru a preveni infecțiile urechii și pentru a ajuta la tratarea infecției dacă aceasta a început deja. Consultați-vă medicul pediatru pentru sfaturi despre cum să utilizați cel mai bine aceste produse pe bază de plante pentru familia dvs.

Alimente utile pentru deficiențe

Când vă concentrați asupra deficitelor copiilor dvs., este foarte util să lucrați pentru a le rezolva devreme, astfel încât copiii să fie pregătiți pentru o viață mai bună în anii următori. Deficitele se vor dezvolta timp de zeci de ani dacă nu se fac pași în prima copilărie, chiar dacă sănătatea copilului dumneavoastră pare bună și stabilă în anii copilăriei. Mai jos sunt enumerate câteva alimente care sunt foarte utile pentru a le include în dieta copilului dumneavoastră. Dacă copiii tăi sunt deja mai mari, nu ai de ce să-ți faci griji, poți doar să faci acești pași acum pentru a-i susține. De înțeles, copiii sunt indivizi cu propriile opinii și preferințe unice, așa că dacă copilul tău pur și simplu nu vrea să mănânce anumite alimente la această vârstă, poate că asta se va schimba în viitor. De exemplu, dacă copilul tău nu vrea să mănânce avocado, încearcă să-i oferi un alt aliment din lista de mai jos. Menținându-ți casa plină de fructe delicioase, verdețuri cu frunze și alte legume proaspete, vei putea să-ți vezi copilul luând propriile decizii și să caute alimentele sănătoase de care este interesată. Doar păstrați-vă bucătăria aprovizionată cu alimentele lor preferate din această listă și poate că în curând palatele lor vor începe să se extindă.

Bananele sunt unul dintre cele mai preferate alimente pentru copii. Sunt pline de aminoacizi, proteine ​​și chiar grăsimi sănătoase. Bananele sunt pline de potasiu, care este esențial pentru sănătatea și dezvoltarea creierului. Sunt un aliment de bază pe care ar trebui să îl includeți în dieta copilului dumneavoastră. Și nu vă fie teamă de zahărul din fructe. Nu vă fie teamă să vă încurajați copiii să mănânce câte banane doresc, deoarece acest fruct uimitor este foarte important pentru sănătatea lor.

Fructele de pădure sunt un alt aliment de bază pe care ar trebui să-l oferi copiilor. Sunt pline de substanțe fitochimice, antioxidanți și antociani. Încercați să includeți în meniu afine sălbatice, mure, căpșuni și orice alte tipuri de fructe de pădure de care sunt atrași copiii dumneavoastră.

Merele și perele sunt încă câteva fructe pe care este important să le includeți în dieta copilului dumneavoastră. Asigurați-vă că folosiți cartofi dulci și dovlecei de iarnă pentru a găti pentru el. De asemenea, încercați să includeți napi, diferite soiuri de cartofi, nucă de cocos și avocado. Acestea sunt alimente grozave pentru a vă ajuta copiii să evite deficiențele.

De asemenea, țelina și castraveții sunt importante de inclus în dietă, deoarece au săruri minerale care formează electroliți. Când electroliții sunt puternici, întărește neurotransmițătorii creierului. Acest lucru este important de luat în considerare atunci când vine vorba de problema pe care o au atât de mulți copii cu a rămâne concentrați.

O altă mâncare fantastică pe care o poți oferi copiilor sunt popsicile de casă . Preparați ceai de balsam de lămâie, amestecați-l cu miere de casă și congelați-l în forme pentru înghețată. De asemenea, puteți face înghețate cu fructe mixte, cum ar fi înghețată de pepene galben și pepene verde. Aceasta este o modalitate excelentă de a-ți determina copiii să mănânce mai multe alimente bogate în antioxidanți și vitamine pentru a preveni deficiențele.

Încercați să faceți supă de cartofi dulci pentru cei mici. Pur și simplu fierbeți cartofii dulci și amestecați-i cu apă fierbinte, nucșoară și scorțișoară. Rezultă o supă plină de nutrienți, încălzitoare, care satisface pe oricine iubește un gust dulce.

Puteți face chiar și vafe și clătite fără gluten folosind făină de mei și ovăz. De asemenea, puteți face înghețată de banane congelând bananele coapte și apoi făcându-le piure într-un blender de mare viteză sau într-un robot de bucătărie. Este o gustare sau o gustare delicioasă și o alternativă excelentă la înghețata pe bază de lactate, plină de zahăr toxic și metale grele.

S-ar putea să vă întrebați dacă ar trebui să evitați sucurile îmbuteliate. Sucurile îmbuteliate sunt grozave atunci când le puteți găsi organice, fără arome sau îndulcitori adăugate . În zilele noastre, sunt disponibile în majoritatea magazinelor alimentare și sunt o sursă convenabilă de antociani, minerale, vitamine și antioxidanți. Sucul proaspăt este întotdeauna cea mai bună alegere, dar sucurile îmbuteliate pot fi și o alternativă potrivită.

În cartea sa The Best Foods, Anthony William împărtășește adevărul despre cum toate aceste alimente și multe altele sunt bune pentru noi și copiii noștri din punct de vedere fizic, emoțional și spiritual. Consultați blogul nostru pentru mai multe rețete vindecătoare de care vă puteți bucura și familia dvs.!

Cum să mergi înainte

Este ceva de spus despre sănătatea copiilor. Acest articol prezintă doar câțiva pași utile pe care îi puteți lua pentru a construi sistemul imunitar al copiilor dvs. și pentru a elimina deficiențele. Nu uitați să faceți pas câte un pas și să aveți răbdare. Aceste informații se pot simți copleșitoare și multe de luat în considerare dintr-o dată. Există atât de multă dezinformare și dorim să vă ajutăm să oferiți copilului dumneavoastră cea mai bună șansă posibilă pentru o viață sănătoasă, împărtășind aceste postări cu dvs.

Produse din articol

Vitamina B12 pentru copii, lichid, 55 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
141.86 лв.
Pret promotional
141.86 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Zinc pentru copii, lichid, 55 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
65.39 лв.
Pret promotional
65.39 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Spirulina cultivata in SUA, 135 g, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
58.99 лв.
Pret promotional
58.99 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Spirulina cultivata in SUA, 250 g, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
77.87 лв.
Pret promotional
77.87 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Spirulina cultivata in SUA, 500 g, Vimergy®
Economic
Recomandat de Anthony William
pret habitual
145.86 лв.
Pret promotional
145.86 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Spirulina cultivata in SUA, 180 capsule, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
59.99 лв.
Pret promotional
59.99 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Suc de pulbere de iarba de orz bio, 120 g, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
87.82 лв.
Pret promotional
87.82 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Suc de pulbere de iarba de orz bio, 250 g, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
146.36 лв.
Pret promotional
146.36 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Suc de pulbere de iarba de orz bio, 500 g, Vimergy®
Economic
Recomandat de Anthony William
pret habitual
246.95 лв.
Pret promotional
246.95 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Suc de pulbere de iarba de orz bio, 240 capsule, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
92.33 лв.
Pret promotional
92.33 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Apa de nuca de cocos organica 12 x 350 ml.
pret habitual
5.99 лв.
Pret promotional
5.99 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
100% apă de cocos, 300 ml.
pret habitual
3.78 лв.
Pret promotional
3.78 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
100% apa de cocos, 1,25 l.
pret habitual
9.50 лв.
Pret promotional
9.50 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat

Publicații similare

[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
În acest videoclip, Anthony William face ceai din ciuperci reishi și chaga, vorbește despre proprietățile medicinale ale acestei băuturi și
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.