Medicina modernă a dat bolilor de piele misterioase denumiri diferite - dermatită seboreică, alte tipuri de dermatită, erupții cutanate lupusului, urticarie, vitiligo, pete de vârstă, celulită, rozacee, keratoză actinică, sclerodermie, lichen scleros și bineînțeles eczeme și psoriazis. Starea pielii fiecărei persoane este diferită, deși acest lucru nu este întotdeauna luat în considerare. Luați eczema de exemplu. Este adesea abordat ca și cum ar exista un singur tip clasic. Acest lucru duce la numeroase diagnostice greșite, inclusiv definiția de idiopatic (adică de cauză necunoscută) atunci când starea pielii pacientului nu se încadrează în definiția restrânsă a eczemei. Adevărul este că există peste 100 de tipuri de eczeme și psoriazis.

Rozaceea este de fapt o varietate de eczeme. Când cineva are o erupție cutanată în stil rozacee pe nas, obraji, bărbie sau frunte, este pur și simplu eczemă care a apărut pe față, nu o altă afecțiune separată, misterioasă a pielii. Lupusul este, de asemenea, un diagnostic popular. În loc să caute cauza reală a acestei erupții cutanate inexplicabile, profesioniștii medicali o etichetează adesea ca fiind un simptom al unei boli autoimune, explicând că organismul tău se atacă pe sine, ceea ce nu este adevărat. O diagnosticare greșită duce la alta; o confuzie – până la următoarea. Medicii nu știu care este erupția cutanată, de ce cineva se simte obosit și pune afecțiunea în categoria lupusului. Și ce este lupusul? Cercetarea medicală și știința nu știu, ceea ce face imposibilă stabilirea unui diagnostic corect. Este un termen arbitrar pentru un amestec de simptome.

Urticaria este un alt mister, văzută pur și simplu ca o reacție la histamină care provoacă apariția erupției cutanate. Dacă ai o erupție acută și mergi la urgență, primul lucru pe care îl va întreba medicul este: „Ce ai mâncat?”. Dacă spui că ai mâncat un sandviș cu curcan, medicul probabil va exclude alimentele drept cauză, deoarece curcanul arată perfect normal. Dacă, în schimb, îi spui medicului că ai mâncat căpșuni, probabil că îți va spune că se pare că ești alergic la căpșuni. Dacă ai mânca un sandviș cu șuncă, doctorul nu ar suspecta sandvișul cu șuncă, dar dacă ai menționat „măr” ar da vina. Dacă ai mâncat o felie de pizza, medicul va spune că nu asta e problema; dacă ați mâncat musli, medicul vă va spune că ovăzul, nucile și semințele au cauzat problema. Inghetata de ciocolata nu ar putea fi cauza, dar sorbetul de zmeura - da, asta e sursa. Așa sunt învățați medicii să raționeze și vorbesc cu tărie, chiar dacă presupunerile lor despre alimentele care provoacă reacția nu sunt întotdeauna corecte.

Dacă nu există o explicație evidentă, normală, iar urticaria reapare fără un model sau o conexiune clară, medicii o atribuie adesea unei alergii idiopatice, cronice. Tradus: „Nu știm de ce aveți aceste reacții”. Dacă afecțiunile pielii tale sunt persistente, medicii din zilele noastre sunt foarte probabil să o clasifice drept o boală autoimună – de exemplu. pentru a diagnostica lupusul. Dacă nu este suficient să spui că este alergic sau autoimun, ei vor da vina pe gene. A spune cuiva că are o boală de piele pentru că mama, tatăl lor sau oricare dintre strămoșii lor anteriori au suferit de aceasta este o afirmație superficială care împiedică o căutare mai profundă a cauzei. Chiar dacă mamele și strămoșii noștri nu au suferit de boli de piele, starea noastră va fi determinată ca genetică. Medicii vor să dea răspunsuri pacienților lor - și asta merită respect, dar nu au întotdeauna răspunsurile potrivite.

LOCURI NEDRĂȚI AI PLAMANULUI NEGRU

Ce cauzează de fapt erupții cutanate misterioase? Aproape toate bolile de piele sunt legate de ficat. Tractul intestinal este adesea inclus în mod implicit, totuși afecțiunile definite ca eczeme, psoriazis, rozacee, lupus, celulită, vitiligo, pete de vârstă, alte decolorări și altele încep și se termină cu ficatul. Chiar și acneea și celulita provin din ficat. (Citiți mai multe despre acnee în articolul „Acnee chistică” .)

Aceste afecțiuni încep pentru că ceva intră în ficat care nu ar trebui să fie acolo. Există ceva în casa ta care nu ar trebui să fie acolo? Murdărie, dezordine, gunoi, păianjeni, acarieni, scurgeri de gaz? Aceste probleme par să aibă o modalitate de a se soluționa chiar și atunci când nu le dorim și provoacă probleme. Așa încep problemele de piele - ca oaspeții nedoriți în ficat. Ce tip de boală de piele se va dezvolta depinde de ce tip de otravă sau agent patogen este prezent și cât de mult s-a acumulat. Studiile medicale și știința nu realizează acest lucru, deoarece dispozitivele moderne de scanare nu le permit să vadă când ficatul s-a umplut cu celule virale și diverse toxine. Și dacă nu văd ceva, nu pot înțelege. Între timp, teoria autoimună pe care o folosește comunitatea medicală dă vina pe bolile de piele pe sistemul imunitar, confundând pielea cu un inamic care ne-a trădat de nicăieri și începe să-ți mănânce epiderma, provocând inflamații. Această teorie greșită este imposibilă. Deși corpul tău poate fi copleșit și funcțiile sale devin dificile, nu te va eșua niciodată.

Una dintre cele mai problematice toxine atunci când vine vorba de afecțiuni ale pielii este cuprul. Țevile de cupru sunt o sursă comună a acestui metal greu. Pesticidele precum DDT și derivații săi moderni sunt, de asemenea, bogate în cupru. Este posibil să-l fi acumulat din expunerea directă de-a lungul vieții și s-ar putea să-l fi moștenit și prin linia de sânge (rețineți, nu genetic) de la strămoși care au fost cufundați în ea. Mercurul din ficat este următoarea mare cauză a bolilor de piele, alături de pesticide, erbicide, solvenți, produse petroliere (chiar și pomparea gazului la benzinărie te poate pune în pericol), antibiotice și alte medicamente.

În timp, acești agenți se acumulează în ficat și funcțiile acestuia încetinesc, iar atunci când ficatul este supraîncărcat, nu se poate curăța atât de bine cum ar trebui. Uneori, aceste otrăvuri din ficat pot fi suficiente pentru a provoca o afecțiune a pielii care derutează mulți medici, chiar dacă poate fi nimic mai mult decât o erupție ocazională sau o piele uscată, cu mâncărime, care te deranjează uneori noaptea.

EFECTUL DERMATOXINELOR

Când un agent patogen, cum ar fi EBV , trăiește și în ficat , atunci apar bolile de piele mai grave. Diferiți agenți patogeni - și chiar tulpini diferite ale aceluiași agent patogen - au apetite diferite pentru diferite toxine. În funcție de combinația prezentă în ficat, veți avea o erupție cutanată diferită. O tulpină de EBV, de exemplu, poate prefera gustul de cupru, ceea ce duce la un caz sever de eczemă. O altă tulpină de EBV poate prefera mercurul, lăsându-vă cu oboseală și o erupție cutanată asemănătoare stupului, în formă de fluture, care va duce la un diagnostic de lupus. Reacțiile cutanate apar pentru că pe măsură ce EBV se hrănește cu alimentul dorit, îl elimină și el, eliberând o formă mult mai toxică, distructivă a cuprului sau mercurului original - așa-numitul. Dermatoxină.

Fiind un vapor de metil, această dermatotoxină se poate mișca cu ușurință prin țesutul conjunctiv și prin organe. Dacă ficatul tău este în stare bună, toxina metilică își va găsi drumul către intestinul subțire și colon și va fi îndepărtată relativ ușor, dacă mănânci suficient de bine, faci exerciții fizice și ai un sistem excretor care funcționează bine. Cu toate acestea, dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, atunci aveți un ficat lent, astfel încât această otravă procesată se poate întoarce în sistemul limfatic și poate fi absorbită înapoi în sânge. Acest lucru nu înseamnă automat că veți avea o problemă. La început, corpurile majorității oamenilor sunt rezistente. Chiar dacă ficatul este congestionat, toxinele revin și tractul intestinal nu funcționează bine (poate că ești și constipat), organismul va încerca să scape de toxinele metilice prin celelalte căi de excreție ale sale, de exemplu, prin sângele, rinichii sau urina.

Planul de rezervă va dispărea în cele din urmă și vor începe să apară intoleranțe. Alergiile alimentare pot fi un semn că ceva nu este în regulă. Chiar și reacțiile de bază ale histaminei, cum ar fi urticaria adevărată, pot fi semne că ficatul nu funcționează corect și că se acumulează toxine. Poate apărea o mică erupție cutanată sub formă de rozacee. De asemenea, poate apărea o erupție cutanată mai mare, asemănătoare lupusului, însoțită de alte simptome de lupus. Unii oameni pot dezvolta eczeme pe mâini, coate, piept sau în spatele unei urechi. Acesta este începutul.

Dacă forma secundară de metil toxină din cupru și/sau mercur - dermatotoxina - continuă să se înmulțească din cauza hrănirii continue a agentului patogen, organismul va deveni treptat supraîncărcat cu toxine. Ele vor începe să se manifeste, făcându-și tot mai mult drum spre piele, lăsând depozite în țesutul adipos subcutanat și persistând acolo. Necunoscută lumii medicale, grăsimea subcutanată este de fapt al doilea tău ficat. Aici aveți un mecanism natural de apărare conceput pentru a trece toate toxinele în sus prin straturile dermei și epidermei, astfel încât acestea să poată ieși din organism. Unul dintre scopurile pielii este să ne ajute să scăpăm de toxine.

Acest proces natural este conceput pentru toxine normale, de zi cu zi, nu pentru toxine artificiale sau manipulate, cum ar fi viruși, pesticide, fungicide, erbicide, solvenți și metale grele toxice din industria chimică. Nu a trebuit niciodată să ne confruntăm cu invențiile chimice dure cu care ne confruntăm astăzi - ficatul nu ar trebui să le conțină. Viruși precum EBV nu ar fi trebuit niciodată să ia aceste forme distructive ca urmare a hrănirii cu aceste invenții chimice. Rezultă că nici pielea nu este concepută pentru a face față dermatotoxinelor. Nimeni de pe acest pământ nu ar trebui să aibă eczeme. Deși poate părea că pielea ta lucrează împotriva ta, adevărul este că este încă de partea ta, lucrează pentru tine, făcând ceea ce trebuie să facă. Fără acești iritanti artificiali, eczema nu s-ar putea dezvolta.

Ceea ce ar trebui să vă spună medicii este: „Am luat o probă din celulele pielii tale și am constatat că ai dermatotoxină. Este o otravă secundară, care în acest caz particular este un amestec de mercur și cupru vechi de 80 de ani. Combinat cu deșeurile virale și proteinele sale provenite din virusul EBV , care se hrănește cu depozitele de cupru din ficat, ajungem la concluzia că există o reacție viral-toxică în ficat care este responsabilă de apariția acestei forme mai toxice de mercur și cupru. Această reacție face ca pielea să devină iritată.Organismul nu se atacă pe sine.Problema nu este nici genetică.Planul de tratament este să ucizi virusul prin eliminarea alimentelor preferate din alimentație.Aceasta va întări ficatul și pielea se va vindeca. . .”

Aceasta este explicația pe care ar trebui să o poată da medicii care au studiat la cele mai elite universități medicale. Cu toate acestea, ei nu predau aceste cunoștințe acolo. Dacă nu se întâmplă un miracol și medicina modernă ajunge din urmă cu aceste informații în timp record, este puțin probabil să auzim aceste cuvinte în cabinetul medicului. Probabil că vor trece decenii până când cercetarea medicală și știința să ofere dermatologilor ceea ce au nevoie pentru a informa în mod corespunzător și pe deplin pacienții despre erupțiile lor cronice misterioase. Amintiți-vă: medicina se frământă din cauza teoriei greșite conform căreia sistemul imunitar atacă pielea. Acesta este cel mai bun raționament disponibil în prezent. Gândiți-vă cât de departe trebuie să meargă înainte de a ajunge la adevăr.

Eliberarea de dermatotoxine (formate din viruși care se hrănesc cu metale grele și alte toxine din ficat) la suprafața pielii este un mecanism ingenios al organismului tău pentru a te proteja. Pielea știe că ficatul tău este supraîncărcat și încearcă să împingă otrăvurile la suprafață cât mai repede posibil. Dermatoxinele, cel puțin acum din organele tale interne, fac viața într-adevăr inconfortabilă; sunt foarte inflamatorii pentru țesutul pielii, provocând pete, fisuri, fisuri, cruste, descuamări, cicatrici, sângerări și tot felul de erupții cutanate. Iritația asociată cu acestea apare din cauza terminațiilor nervoase mici din întreaga epidermă. Când apare inflamația, nervii sunt comprimați și rupti, provocând mâncărime, disconfort și durere totală în erupție. Gradul în care aceste simptome vă perturbă viața poate depinde de tulpina EBV sau de alt virus, nivelul de metale grele sau alte toxine din ficat, cât de lent este ficatul și dieta dvs. actuală, care poate conține alimente dăunătoare, hrănire. cauza principală - tulpina virală.

CE ESTE IN SPATELE BOLILOR DE PIELE

După cum sa menționat deja, diferite tipuri de boli de piele sunt cauzate de diferite probleme ale ficatului, care oferă diferite tipuri de combustibil patogen:

Eczema este o combinație de părți egale de cupru și mercur cu un virus, cel mai frecvent EBV .

Psoriazisul este o combinație de aproximativ trei sferturi de cupru și un sfert de mercur cu un virus, cel mai frecvent EBV.

Rozaceea este de obicei pe bază de mercur, cu mercur găsit atât în ​​ficat, cât și în intestinul subțire, plus un virus, cel mai frecvent EBV.

Erupțiile identificate ca lupus sunt, de asemenea, pe bază de mercur, dar de această dată sunt implicate mai mult EBV .

Petele de vârstă sunt cauzate de dermatotoxine fabricate din părți egale de aluminiu metilat și un amestec de cadmiu metilat, nichel, plumb și mercur. Diferitele tipuri de pete de vârstă depind de compoziția acestei a doua jumătate.

Lichenul scleroatrofic (lichenul scleros) este rezultatul unui virus din ficat care consumă cupru, mercur și urme de DDT ereditar. Dermatotoxinele rezultate pot merge oriunde, deși tind să rămână mai jos în corp, cel mai frecvent de la talie în jos. Acest lucru se datorează faptului că urmele de DDT din dermatotoxine tind să le atragă în jos pe măsură ce intră în sânge și se instalează în sistemul limfatic, așa că atunci când dermatotoxinele ies la suprafață la nivelul pielii, aceasta se află de obicei în părțile inferioare ale corpului. Adesea confundată cu eczema, această afecțiune este diferită; în lichenul scleroatrofic pielea devine mai fragilă. De asemenea, este adesea confundată cu o dermatită simplă la început, iar mai târziu se crede că este o afecțiune autoimună atunci când nu se îmbunătățește. Nu vă lăsați păcăliți; este o afecțiune virală a ficatului. Nici nu este genetic, deși a crede așa este o eroare medicală clasică. Fiecare apariție în linia familiei se datorează DDT-ului transmis din generație în generație.

Sclerodermia este o versiune a artritei psoriazice care este în esență eczemă sau psoriazis însoțită de durere în țesuturile profunde, dureri articulare și adesea sensibilitate la frig și căldură. Încă o dată, organismul nu se atacă pe sine și nu este determinat genetic. Sclerodermia are o tulpină diferită de EBV decât tulpina obișnuită de eczemă și se hrănește cu mercur mai mult decât cu miere. Sursele comune de mercur aici includ pesticidele, insecticidele și fungicidele. Simptomele provin din combinarea dermatotoxinelor și neurotoxinelor, dermatotoxinele afectând pielea, iar neurotoxinele afectând țesutul conjunctiv profund și articulațiile.

Vitiligo este o altă boală virală - nu este nici genetică, nici autoimună. Spre deosebire de erupții cutanate, în ea, dermatotoxinele dăunează celulelor producătoare de pigment ale pielii, care sunt hipersensibile la aceste otrăvuri. Aceste dermatotoxine provin dintr-un virus, HHV-6 (virusul herpesului uman tip 6) sau uneori dintr-o varietate de EBV, care rezidă în ficat și se hrănește cu formaldehidă, precum și cu aluminiu și unele tipuri de cupru. În principal, acestea sunt depozite mai mari de aluminiu care interacționează cu urme de formaldehidă, ceea ce face ca soluția dermatotoxică să fie distructivă pentru celulele producătoare de pigment.

Dermatita seboreică este rezultatul unui ficat toxic. În acest caz, nu există nicio conexiune virală; nu este un agent patogen care cauzează problema. Este un ficat extrem de congestionat si se afla in pragul stadiului initial al obezitatii. Un ficat lent face ca sângele să devină poluat, iar toxinele pe care le conține ieșind la suprafață sunt cele care cauzează simptomele.

Dermatita clasică este un exemplu excelent al unei varietăți de psoriazis cauzate de un virus din ficat care se hrănește cu cupru, ceva aluminiu și pesticide și urme de DDT. Virusul este una dintre cele mai frecvente mutații ale EBV .

Keratoza actinică, în care zonele pielii devin dure, aspre ca șmirghel sau ușor umflate și pot veni și dispare, este una dintre multele forme de eczemă. Aici, o tulpină specifică de EBV , una dintre cele 60 de soiuri ale virusului, se hrănește în principal cu mercur și puțină miere.

Celulita rezultă dintr-o combinație de streptococi și dermatotoxine. Streptococii au pătruns în vasele limfatice subcutanate, iar interacțiunea bacteriilor cu dermatotoxinele eliberate din ficat de virusul de acolo este cea care creează această afecțiune specifică a pielii.

CICLICITATEA SIMPTOMELOR

Dermatotoxinele interne despre care vorbim în acest articol sunt diferite de cele externe care sunt de obicei asociate cu cuvântul dermatotoxine. Acestea nu sunt produse de curățare sau alți iritanți care inflamează pielea din exterior. Aceste dermatotoxine provin de la vizitatori nedoriți din ficat, iar faptul că sunt produse în organism explică ciclicitatea simptomelor pielii. În timp ce pielea – cel mai mare organ al nostru – scoate cu disperare dermatotoxinele la suprafață, de obicei ficatul este cel care produce următoarea doză din ele. Aceasta înseamnă că un val de dermatotoxine poate ajunge la suprafață, poate provoca o erupție cutanată, apoi poate scădea, în timp ce se prepară un alt lot. Dacă ficatul nu este curățat sau îngrijit și virusul sau alt agent patogen nu este eliminat, de obicei chiar atunci când pielea pare să se fi îmbunătățit - acest lucru se întâmplă adesea într-un ciclu de șase săptămâni - un nou val de dermatotoxine apare prin țesutul subcutanat. , pregătindu-se să iasă la suprafața epidermei și să provoace o nouă erupție cutanată.

Mulți oameni cu afecțiuni severe ale pielii care necesită steroizi experimentează o reacție și mai gravă atunci când opresc medicamentul, deoarece problema de bază a ficatului nu a fost niciodată abordată. În schimb, tot mai multe dermatotoxine s-au acumulat în ficat și grăsimea subcutanată. Steroizii nu elimină organismul de aceste toxine, ci de o reacție la toxine. Când steroizii (sau alte medicamente imunosupresoare) nu mai sunt acolo, dermatotoxinele sunt încă acolo și astfel organismul reacționează la fel.

Este complet de înțeles când cineva începe să ia steroizi pentru pielea sa. Unele afecțiuni ale pielii pot atinge niveluri chinuitoare atunci când sunt la apogeu, așa că este perfect logic ca cineva să ia steroizi pentru a trece peste vremurile grele. Important este să înțelegeți cum funcționează cu adevărat. Medicii cred că steroidul oprește sistemul imunitar al organismului să atace pielea. De fapt, medicamentul oprește organismul să reacționeze la dermatotoxinele produse de virus. Adevăratul motiv pentru care steroizii funcționează pentru afecțiunile pielii este similar cu motivul pentru care cineva este administrat cu steroizi imediat după o intervenție chirurgicală estetică: pentru a împiedica inflamarea corpului ca răspuns la o operație la nas sau la multiple incizii. Rănile chirurgicale nu sunt rezultatul atacului organismului, nici bolile de piele.

Afecțiunile pielii precum eczema sau psoriazisul nu sunt de obicei asociate cu o reacție rapidă la un aliment consumat recent. La fel ca sensibilitățile chimice, tinde să se dezvolte lent, ceea ce înseamnă că poate apărea în orice moment. De obicei, avem tendința să căutăm motivul în momentul prezent. Poate a fost un măr mâncat ieri sau azi. Poate a fost o anumită salată comandată la prânz. Poate a fost un telefon de la un prieten. Poate că mă uitam prea mult la televizor. Găsim tot felul de motive pentru care pielea noastră ne dă probleme. Cel mai adesea ne întoarcem la alimentele care joacă cu adevărat un rol. Și da, alimentele pe care le consumăm contează și în tratamentul bolilor de piele. Lactatele, ouăle și grâul pot hrăni EBV și alți agenți patogeni, determinând, de exemplu, EBV să producă mai multe celule virale care se pot hrăni și mai mult cu cupru, mercur și alte metale grele toxice găsite în surse precum pesticide, erbicide și produse farmaceutice. precum antibioticele.

Ca urmare, virusul produce mai multe dermatotoxine care agravează starea pielii, uneori în combinație cu neurotoxinele produse de virus, care pot crea simptome suplimentare precum durere, amețeli, înjunghiere, zgomot în urechi, amorțeală sau ca în cazul psoriazicului. artrita - dureri articulare.

La fel ca medicul de urgență în scenariul ipotetic, probabil ați presupune că reacția pielii a fost declanșată de un aliment - de obicei un fruct sau o legume. Iată un scenariu comun: într-o zi mănânci un sandviș cu ou și brânză, apoi iei un antibiotic pentru tuse. Aceasta hrănește EBV în ficat, chiar dacă nu aveți o reacție cutanată în acel moment. Două zile mai târziu, virusul folosește în mod activ antibioticul și oul, brânza și grâul pentru a produce dermatotoxine în ficat. Abia atunci erupția ta începe să se agraveze. Totuși, din moment ce ai mâncat mărul pe care ți l-a oferit bunica ta în această după-amiază, crezi că mărul este problema. Adevărul este că dermatotoxinele care provoacă inflamația pielii tale au avut nevoie de timp pentru a fi produse și eliberate prin piele. Mărul îți făcea o favoare sănătății, doar că a primit vina în schimb. Acesta este doar un exemplu al confuziei care poate apărea cu alimente.

PURIFICARE

Este imperativ să ai grijă de ficat, să-l îngrijești, să-l uşurezi şi să-l ajuţi să scape de bolile de piele. Probabil va trebui să grăbiți procesul de vindecare, deoarece pe măsură ce ficatul se curăță, dermatotoxinele sunt turnate rapid și furioase la suprafața pielii, provocând chiar simptomele pe care încercați să le vindecați. Dacă le arunci pe toate odată, vei experimenta disconfort. Nu numai atât, pielea este și ea obișnuită să reacționeze la dermatotoxine, așa că trebuie să i se acorde timp pentru a se stabili. În cele mai severe cazuri de eczemă sau psoriazis, există puțin mai mult cupru și mercur și deșeuri virale stocate adânc în ficat, așa că durează mai mult pentru a vindeca starea pielii. Dacă acesta ești tu, înarmează-te cu răbdare.

Nutriția este primordială. Mai presus de toate, indiferent de gravitatea stării pielii tale, ferește-te de a consuma alimente neproductive (mai multe despre alimente neproductive conform Anthony William, citește în cartea sa Help for the Liver ). Cu timpul vei vedea rezultatele. Pentru unii, acestea vor apărea imediat. Pentru alții, acestea vor fi amânate. În cele din urmă, pe măsură ce ficatul este curățat, metalele grele toxice vor fi eliberate și încărcătura de patogen va scădea până la punctul de îmbunătățire vizibilă sau vindecare completă a problemei pielii.

PROTOCOL SUPLIMENTARE ALIMENTARE PENTRU ECZEME SI PSORIAZ

Motivul real: o tulpină de EBV care trăiește în ficat se hrănește cu abundența de metale grele toxice din ea, eliberând dermatotoxine încărcate cu cupru care circulă în tot organismul și nu pot fi eliminate din cauza unei diete bogate în grăsimi și proteine. , și alte obiceiuri nesănătoase. Când pătrund la suprafața pielii, aceste dermatotoxine provoacă erupții cutanate de eczeme și psoriazis.

Pentru articol, au fost folosite materiale din cărțile lui Anthony William „Ajutor pentru ficat” și „Curățenie pentru sănătate” .

Publicații similare

[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.