DE CE SĂ BEAȚI ZILNIC O JUMATĂ DE SUC DE TULPINI DE ȚELINĂ?

DE CE SĂ BEAȚI ZILNIC O JUMATĂ DE SUC DE TULPINI DE ȚELINĂ?

Cantitatea ideală de suc de tulpini de țelină pentru majoritatea adulților este de minim o jumătate de litru pe zi. Nu că trebuie sau ar trebui să începi cu o jumătate de litru prima dată când îl încerci. Simțiți-vă liber să creșteți cantitatea, începând cu 150 sau 250 ml dacă sunteți sensibil, apoi creșteți puțin în fiecare zi până vă obișnuiți. Odată ce ai atins cantitatea recomandată, este bine să te angajezi la acea halbă ca minim. De ce? Pentru că oamenii au de obicei mai multe obstacole de sănătate pe care să le depășească suc.

Sucul de tulpini de țelină trebuie să parcurgă o distanță destul de mare în călătoria sa. Primul obstacol este adesea în gură – bacterii, pastă de dinți rămasă sau apă de gură. (Asigurați-vă că vă clătiți bine gura cu apă după ce vă spălați pe dinți și înainte de a bea suc de tulpini de țelină pentru a scăpa de orice reziduuri de pastă de dinți sau apă de gură. Este și mai bine să așteptați până când vă spălați dinții după ce ați băut sucul de țelină de dimineață.)

Urmează esofagul, unde sucul de țelină întâlnește bacterii suplimentare, depozite de amoniac și acizi neproductivi și dăunători. Următorul obstacol este în partea inferioară a stomacului, chiar înainte de duoden (intrarea în intestinul subțire). Chiar înainte ca duodenul să fie un mic umflătură și, în funcție de vârsta unei persoane, acesta poate fi umplut în sine cu zeci de ani - uneori 30-40 de ani - de resturi care s-au acumulat și au îngreunat acest spațiu mic. Aceste reziduuri pot fi de la proteine, grăsimi, conservanți, amoniac întărit, acizi și altele, toate corodând și transformându-se în nămol. Sărurile de sodiu ale sucului de tulpini de țelină încep să îndepărteze această grămadă veche de nămol toxic, dizolvându-l încet în timp.

Deci, mai întâi, sucul de tulpini de țelină trebuie să treacă peste aceste obstacole. Apoi, pe măsură ce sucul de țelină trece prin duoden, de obicei întâlnește un aflux de Helicobacter pylori, streptococ și alte soiuri de bacterii - pentru că majoritatea oamenilor trăiesc cu cazuri nediagnosticate ale acestor bacterii. Sucul de țelină trebuie să lupte pentru a se menține și a rămâne activ în această luptă, care este de două ori dificilă, deoarece a fost deja slăbit de la tratarea reziduurilor de periaj și a bacteriilor din gură; amoniac, acid și mai multe bacterii în esofag; și resturi pe măsură ce au părăsit stomacul.

Pe măsură ce trece prin duoden, sucul de tulpină de țelină este bombardat cu acizi, deoarece echilibrul pH-ului din corpul majorității oamenilor este „neregulat” intern în zilele noastre. Nu este ca și cum am fi automat alcalini. Desigur, dacă cineva este sănătos, echilibrul pH-ului corpului său va fi destul de echilibrat, iar sucul de țelină nu va trebui să lucreze prea mult în acest sens. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor sunt plini de bacterii, iar acesta este un mare producător de acid. Dietele neproductive și nivelul de stres punitiv sunt, de asemenea, producători de arsuri la stomac. Imediat ce luăm prima înghițitură, sucul de tulpini de țelină începe să modifice pH-ul intern al corpului, începând din gură și continuând în tractul digestiv. Este aproape ca o explozie în timp ce sucul de tulpini de țelină încearcă să inverseze aciditatea ridicată, care este o altă sursă care o neutralizează în călătoria sa prin corpul nostru.

Sună mult pentru ca sucul de tulpini de țelină să se lupte și să-și păstreze potența? Mai este. La doar câțiva centimetri mai încolo, în intestinul subțire, sucul din tulpina de țelină se ciocnește de mucus. Este acolo la tineri și bătrâni deopotrivă - un strat de hrănitoare proaste, cum ar fi streptococul și Escherichia coli și alte bacterii neproductive, de obicei împreună cu două sau trei ciuperci neproductive care așteaptă să obțină proteine ​​din ouă sau colagenul suplimentar pe care îl consumăm. sau lactoză din lapte, brânză, unt sau alte produse lactate pentru ca bacilii să se hrănească. Când, în loc de aceste alimente dăunătoare, sucul de tulpini de țelină lovește această cale a agenților patogeni, acesta este un alt loc în care se aprinde o bătălie.

În plus, grăsimile râncede din anii de alimente bogate în grăsimi, fie din surse de grăsimi sănătoase sau nesănătoase, și proteinele putrezite care s-au format în mici bile de resturi și au creat pungi în tractul intestinal care adăpostesc mai multe bacterii și ciuperci. Depășirea tuturor acestor lucruri este o altă serie de obstacole pentru sucul de tulpini de țelină în călătoria sa.

Asta nu e tot! Descrie doar principalele obstacole pe care le-a întâlnit până acum sucul de tulpini de țelină. Apoi adăugați excesul de adrenalină. De exemplu, dacă ați mâncat din mers sau sub stres, cu tensiune în intestin sau dacă ați mâncat prea multe grăsimi cu masa cu o seară înainte, fără să vă dați seama, fiecare dintre acestea determină glandele suprarenale să elibereze un val de adrenalină . Când acest exces de adrenalină intră în tractul intestinal, este caustic. Saturează celulele din tot corpul, așa că dacă ai fost supus mult stresului sau ai întâlnit un alt iritant suprarenal cu o zi înainte, când te trezești a doua zi, adrenalina este încă în tractul intestinal. Sucul de țelină neutralizează această adrenalină: o altă bătălie. Deși sucul de țelină va încerca să-i facă față, este o sarcină dificilă, având în vedere tot ceea ce a trecut în timp ce călătorește prin intestin.

O cină bogată în grăsimi nu este doar o adrenalină. Grăsimea rămasă de la cină se blochează în intestin - de la stomac prin intestinul subțire până la colon - ca o pată de ulei, iar sucul de țelină contracarează și acest lucru. Nivelurile ridicate ale acestor grăsimi absorb compușii vindecători ai sucului de tulpini de țelină, consumând sărurile din grupul de sodiu, deoarece trebuie să fie ocupați să descompună aceste grăsimi și să le curețe din tractul digestiv. Aceasta înseamnă că, dacă cineva a avut o cină extrem de grea, poate cu ceva prăjit pentru felul principal urmat de desert, sucul de tulpini de țelină va trebui să lucreze extrem de greu a doua zi dimineață și acest lucru îi va reduce o parte din puterea de vindecare cât durează. mergi pe calea obstacolelor.

Sistemul digestiv este doar începutul. Cea mai mare parte a lumii se confruntă, de asemenea, cu ficatul stagnant, lent și iată partea critică: suficient suc de tulpini de țelină trebuie să ajungă la colon cu potența intactă pentru a fi absorbit în sânge, astfel încât compușii sucului din tulpinile de țelină să poată călători prin vena portă hepatică către ficat și apoi către vezica biliară - pentru a vă ajuta să vă vindecați. Indiferent cu ce ai de-a face în viață, un ficat mai sănătos înseamnă o șansă mai mare de a vindeca orice fel de simptom sau afecțiune cu care te confrunți. O jumătate de litru de suc este cantitatea magică care o face pentru majoritatea adulților.

Odată ce sucul de tulpini de țelină ajunge la ficat, acesta întâlnește un alt set de obstacole. În primul rând, ficatul majorității oamenilor este otrăvit cu otrăvuri, pesticide, erbicide, materiale plastice și alte substanțe petrochimice, solvenți, agenți patogeni precum virușii și bacteriile și mulți alți factori de tulburare. Toate acestea îngreunează producția de bilă în ficat . Când compușii din sucul de tulpini de țelină intră în zona de producție a bilei, dacă sunt încă suficient de puternici, ei vor îmbunătăți puterea bilei pe care ficatul o trimite către vezica biliară. Această bilă, îmbunătățită cu suc de tulpină de țelină, începe apoi să se descompună și să disperseze nămolul în vezica biliară, în timp ce descompune și dizolvă calculii biliari. Dacă ați băut cantități suficient de mari de suc de tulpini de țelină suficient de mult timp pentru a vă menține corpul curat și sănătos, compușii din sucul de țelină vor lăsa vezica biliară împreună cu bila pe măsură ce aceasta este eliberată în tractul intestinal. Aceasta face parte din responsabilitatea sucului de tulpini de țelină: să se încheie.

Nu toate componentele medicinale ale sucului de tulpini de țelină care ajung în ficat sunt direcționate către bilă. Unele dintre acestea părăsesc ficatul prin fluxul sanguin, făcându-și drum spre inimă și creier, deși abilitățile lor de vindecare în acest moment sunt destul de minime dacă cineva are un ficat lent sau stagnant, așa cum este cazul majorității oamenilor. Este nevoie de timp pentru a curăța ficatul până la punctul în care componentele sucului de tulpini de țelină continuă să fie benefice pe măsură ce ies din ficat.

Acest lucru este totuși normal, deoarece sucul de tulpini de țelină are o altă modalitate de a-și livra componentele puternice în fluxul sanguin. Când sucul de la tulpinile de țelină a intrat pentru prima dată în tractul digestiv, doar o fracțiune din el - aproximativ jumătate - a ajuns la ficat. S-a despărțit pe calea obstacolelor. Pe măsură ce călătorește prin stomac și primii 36 de centimetri ai intestinului subțire, cealaltă jumătate din compușii chimici din sucul de tulpini de țelină sunt absorbiți în pereții tractului digestiv și intră în fluxul sanguin direct, fără a ajunge mai întâi la ficat. Călătoria prin sânge este însoțită de multe obstacole. Câtă grăsime este în sânge? (Grăsimea împiedică sucul de țelină să se deplaseze mai departe.) Câte toxine sunt în sânge? Câte metale grele toxice se găsesc în diferite organe, cum ar fi creierul? Apropo de creier, câte probleme chimice cu neurotransmițători există? Toate acestea anulează și slăbesc orice putere rămasă în sucul de tulpini de țelină. Dacă substanțele chimice ale neurotransmițătorilor din creier sunt epuizate, compușii din sucul de tulpini de țelină sunt utilizați pentru a le înlocui imediat, făcându-i, într-un fel, scopul lor final. Dacă metalele grele trebuie îndepărtate, sărurile de sodiu ale sucului de tulpini de țelină sunt folosite pentru a le ajuta să iasă din organism.

Având în vedere amploarea totală a sucului de țelină, puteți vedea de ce trebuie să beți suficient pentru a duce treaba la bun sfârșit. Data viitoare când cineva te întreabă de ce bei exact acea cantitate de suc de tulpini de țelină, ei bine, te hotărăști. Le poți spune în detaliu despre călătoria sa prin tractul digestiv și nu numai (caz în care probabil că nu vrei să mănânce în timp ce le turnezi!). Sau le poți oferi varianta scurtă: sucul de țelină are responsabilități uriașe și o cursă cu obstacole de depășit în timp ce călătorește prin corpul tău și lucrează pentru a-l vindeca.

Vezi videoclipurile lui Anthony William:

 

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau a oricărui material aferent. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.