De ce au nevoie copiii de vitamine?

De ce au nevoie copiii de „asigurare alimentară”?

Imaginați-vă... pe orice masă. Mâncăruri hrănitoare pline de alimente colorate, planificate cu drag, surse, cumpărate și gătite în proporții precise de nutrienți, cu combinația potrivită de arome și texturi care să atragă toată lumea, înainte de a fi acoperite la perfecțiune și chiar atunci... începe. Apare natura capricioasa a oamenilor mici, strajirea, adulmecarea, sapatul in farfurie, incretirea nasului, privirile de adolescenta (chiar si la cei mai mici copii) urmate de "Pffff" si "Nu am de gand sa fac". mănâncă aia!" Găsirea unui echilibru între ceea ce vor copiii tăi să mănânce și ceea ce vor mânca este adesea un proces delicat, chiar și cu ceea ce numim „copii pretențioși”! Părinții frustrați din întreaga lume sunt din ce în ce mai îngrijorați că copiii lor nu primesc nutrienții de care au nevoie. Și preocupările lor sunt reale!

Chiar și în țările dezvoltate ale lumii, unde o epidemie de obezitate infantilă face ravagii, pur și simplu consumul de calorii suficiente sau chiar prea multe nu asigură că sunt furnizate în mod constant niveluri adecvate de micronutrienți, cum ar fi vitaminele și mineralele. Date recente la scară largă despre copiii din țările dezvoltate arată că 1 din 4 copii au un aport insuficient de cel puțin 1 nutrient, riscul pentru fete fiind mai mare decât pentru băieți. Acest lucru nu este surprinzător având în vedere cantitatea de alimente procesate pe care o consumă copiii. A doua cea mai mare sursă de aport de energie în rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 19 ani sunt gustările și dulciurile procesate. Legătura dintre alimentația adecvată și sănătate este de netăgăduit, în special la copii, unde impactul deficiențelor de nutrienți asupra creșterii și dezvoltării este mai probabil să fie permanent.

Copiii nu sunt doar versiuni în miniatură ale adulților, iar alimentația inadecvată este deosebit de importantă, deoarece copiii sunt considerați o populație „la risc” atunci când vine vorba de satisfacerea nevoilor lor nutriționale. Copilăria este o perioadă de creștere fizică și cognitivă rapidă care îi mută de la copilărie la copilărie și în final la adolescență. Nevoile lor sunt diferite. Deși sunt în mod evident mai mici ca dimensiune corporală totală decât adulții, cerințele nutritive ale copiilor sunt proporțional mai mari, ceea ce înseamnă că aceștia necesită mai mulți nutrienți pe kilogram de greutate corporală decât adulții, iar aceste cerințe se modifică rapid în diferitele faze ale copilăriei. Dar încercarea de a-i face pe copii să mănânce sănătos se poate transforma rapid într-o ciocnire de voințe.

Deci, dacă nu putem garanta că copiii vor consuma suficiente alimente potrivite pentru a-și satisface nevoile de micronutrienți, ce putem face pentru a-i proteja? Oferă-le produse pentru copii Vimergy® ! Suplimentarea dietei copilului cu vitamine și minerale importante poate reduce riscul apariției deficiențelor de nutrienți. Vitamina B12 și zinc pentru copii Vimergy® oferă nutrienții de încredere prin formule speciale create doar pentru copii! Au un gust grozav, sunt ușor de luat, adăugate în suc, smoothie-uri sau chiar luate direct din sticlă, oferind o nutriție fără probleme pentru tine și copilul tău. Formulele de produse pentru copii Vimergy® oferă mărimi speciale de doză adaptate vârstei copilului dumneavoastră și chiar vin cu un picurător pentru o măsurare ușoară și precisă. Suplimentele nutritive sunt o modalitate excelentă de a-ți oferi liniștea sufletească că copiii tăi primesc ceea ce au nevoie, indiferent de obiceiurile lor alimentare sau de calitatea alimentelor pe care le consumă.

Nivelurile inadecvate de micronutrienți pot duce la multe probleme legate de creștere și dezvoltare, iar unele dintre ele pot fi chiar permanente. Impactul lor poate fi observat asupra sistemelor organismului, ducând la afectarea imunității, încetinirea creșterii și dezvoltarea mai slabă a creierului, având în cele din urmă un impact negativ asupra potențialului uman la nivel mondial. Furnizarea copiilor cu nutrienți puri și de înaltă calitate, cum ar fi Vitamina B12 și Zincul pentru copii Vimergy®, este printre cele mai bune apărări pe care le puteți oferi pentru a susține creșterea, dezvoltarea și maturizarea sănătoasă în corpul lor. Nu mai întârziați și obțineți acum vitamina B12 și zinc pentru copii Vimergy® !

Vezi aici toate vitaminele pentru copii !

Produse din articol

Vitamina B12 pentru copii, lichid, 55 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
120.58 лв.
Pret promotional
120.58 лв.
pret habitual
141.86 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Zinc pentru copii, lichid, 55 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
55.58 лв.
Pret promotional
55.58 лв.
pret habitual
65.39 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, continutul sau si toate materialele aferente sunt prezentate doar in scop informativ si nu inlocuiesc sfatul, diagnosticul, tratamentul sau prescriptia medicala. Nimic din ceea ce este continut in sau accesibil de pe acest blog nu trebuie considerat ca fiind un sfat medical, diagnostic, tratament sau prescriptie medicala, nici o promisiune de beneficii, o pretentie de vindecare, o garantie legala sau o garantie a rezultatelor care urmeaza sa fie obtinute. Nu ignorati niciodata sfaturile medicale sau nu renuntati sa le solicitati din cauza a ceea ce ati citit pe acest blog sau in oricare dintre materialele legate. Prirodnik Ltd si echipa sa nu sunt medici si nu pretind ca ofera servicii de asistenta medicala. Consultati un profesionist licentiat in domeniul sanatatii inainte de a schimba sau intrerupe orice medicamente, tratamente sau ingrijiri curente, sau de a incepe orice dieta, exercitiu sau program de suplimente, sau daca aveti sau suspectati ca ati putea avea o afectiune medicala care necesita asistenta medicala. Administratia pentru Alimente si Medicamente a R. FDA nu a evaluat nicio declaratie, afirmatie sau reprezentare facuta in sau disponibila pe acest blog sau in orice alt material asociat. Continutul acestui blog si orice material legat nu reflecta neaparat opiniile Prirodnik Ltd sau ale autorului principal si nu se garanteaza ca este corect, complet sau actualizat. Acest articol poate contine linkuri catre alte resurse de pe internet. Aceste linkuri sunt furnizate ca citate si ajutoare pentru a va ajuta sa identificati si sa localizati alte resurse de internet care ar putea fi de interes si nu au scopul de a declara sau implica faptul ca Prirodnik Ltd sau autorul principal recomanda, aproba, sprijina, sponsorizeaza sau sunt in vreun fel afiliati sau asociati cu orice persoana sau organizatie asociata cu materialul la care se face trimitere sau sunt autorizati in mod legal sa utilizeze orice nume comercial, marca inregistrata, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate fi reflectat in materialul la care se face trimitere.