PURIFICARE INTENSIVĂ 3:6:9 A MEDIUMULUI VINDECĂTOR (PARTEA 2)

PURIFICARE INTENSIVĂ 3:6:9 A MEDIUMULUI VINDECĂTOR (PARTEA 2)

Continuarea articolului „Curățarea intensivă a Mediului de vindecare 3:6:9 (Partea 1)” .

GHIDURI GENERALE PENTRU MEDIUL VINDECATOR 3:6:9 CURĂȚARE INTENSIVĂ

Urmați aceste instrucțiuni pe parcursul celor nouă zile de curățare.

Consumați doar fructe și legume

Respectați fructele, legumele, legumele cu frunze verzi și ierburile proaspete - în special, alimentele menționate în acest articol și în modificările și rețetele de la Anthony William's Cleanse for Health .

Alimentele de curățare sunt menite să vă ajute să vă vindecați. Dacă aveți o problemă specifică cu oricare dintre alimentele menționate, consultați capitolul „Adaptări și substituții pentru curățare” (așteptați-vă în curând la un articol detaliat pe acest subiect pe blogul nostru). De exemplu, dacă vă este greu să mâncați o salată, faceți piure din ingredientele acesteia. Respectați cu strictețe recomandările din acest articol. Nu îți va ajuta la nimic dacă încerci să fii inteligent.

Poate suna copleșitor să mănânci doar fructe și legume. Asta pentru că suntem obișnuiți să consumăm cantități mici din ele, iar în această curățare ele sunt componenta principală. Dacă crezi că salata nu te va umple, probabil că te-ai obișnuit să mănânci porții mici de salată ca garnitură constând din frunze ofilite și roșii palide. Alimentele incluse in Curatarea Intensiva sunt fortifiante, delicioase si satioase; in acelasi timp, sunt usor digerate, oferind organismului posibilitatea de a pune cat mai multa energie in procesul de vindecare.

Susține-ți corpul cu alimentele incluse în curățare (sau înlocuitorii lor) - habar nu ai cum îl va beneficia. În timpul acestei părți a curățării, merită efortul de a sta departe de alimentele care necesită puțin mai multă muncă pentru a fi digerate. Combustibilul de vindecare bogat în nutrienți pe care urmează să-l ingerați este exact ceea ce are nevoie corpul dumneavoastră în acest moment.

Evitați cu totul grăsimile radicale

Pentru a vă ajuta să vă vindecați, eliminați grăsimile radicale pentru toate cele nouă zile. Aceasta înseamnă fără nuci, semințe, unturi de nuci (cum ar fi untul de arahide), lapte de nuci, unt, măsline, nucă de cocos, avocado, ciocolată, boabe de cacao, produse lactate (inclusiv unt, brânză, lapte, iaurt, chefir și pudră de proteine ​​din zer). ), bulion de oase sau alte produse de origine animală. Dacă consumați aceste grăsimi, vă va perturba curățarea.

Ficatul nu trebuie să fie întrerupt pentru a procesa grăsimile radicale. În această perioadă, el va continua să producă bilă, dar nu va trebui să fie la fel de puternică pentru a descompune grăsimea. Astfel, ficatul își folosește energia pentru a se curăța la un nivel la care altfel nu poate ajunge. Amintiți-vă: este foarte dificil pentru ficat să se curețe în profunzime în timpul unei diete bogate în grăsimi. Bonusul surprinzător este că, odată ce elimini grăsimile radicale din dieta ta, probabil vei descoperi că mâncarea este mai satisfăcătoare ca niciodată.

Această pauză de grăsime, combinată cu densitatea nutrienților biodisponibili din alimentele pe care le consumi, oferă organismului o oportunitate unică de a-și pune energia în vindecare. Fără grăsimi în sânge pentru a bloca absorbția glucozei, ficatul poate acumula rezerve de glucoză și glicogen, care sunt vitale pentru munca grea de a elimina toxinele în timpul celor Nouă .

Pierderea de grăsime este, de asemenea, legată de vâscozitatea sângelui. Dacă aveți prea multă grăsime care plutește liber în sânge, încetiniți capacitatea corpului de a elimina otrăvurile și toxinele, deoarece grăsimea absoarbe și reține toxinele în ele, provocând formarea de pungi toxice de grăsime în și în jurul organelor corpului. Scopul în timpul curățării este de a sparge depozitele de grăsime (ceea ce oamenii numesc celule adipoase) - să le deschidă astfel încât să poată elibera otrăvurile, toxinele și adrenalina veche, acumulată pe care le conțin, pentru a fi eliminate din organism. Dacă veți continua să consumați grăsimi radicale în această perioadă, sângele va continua să conțină o cantitate mare de grăsime, ceea ce va face fără sens eforturile de a scăpa de acumulările deja existente.

Apropo, chiar dacă îți place foarte mult să mănânci avocado, bucură-te de el după curățarea intensivă 3:6:9. Deși avocado este într-adevăr un fruct și este mai ușor de digerat decât alte grăsimi radicale, atunci când vă curățați ficatul, chiar și grăsimile bune și sănătoase vă stau în cale.

Și din nou, fără leguminoase în timpul acestei curățări. Deși nu sunt o sursă de grăsimi radicale și nici un aliment problematic, conținutul lor de grăsimi este mai mare decât cel al fructelor și legumelor. Eliminarea acestora vă va garanta cea mai liniștită curățare posibilă pentru tractul digestiv.

Evita alimentele problematice

Eliminați alimentele problematice din capitolul 7 al cărții Cleanse for Health . Ei nu ar trebui să intre deloc în meniul dvs. în toate zilele de curățare, cu excepția cazului în care este specificat în mod specific:

 • ouă
 • Lactate
 • Gluten
 • Bauturi nealcoolice
 • Amestecuri de sare și condimente (condimentele individuale sunt permise)
 • Porc
 • Porumb
 • Diferite tipuri de ulei (atât cultivat industrial, cât și mai sănătos)
 • Soia
 • carne de miel
 • Ton și alți pești și fructe de mare (somonul, păstrăvul și sardinele sunt permise pentru cină în zilele 1, 2 și 3)
 • Oțet (inclusiv oțet de mere)
 • Cofeină (inclusiv cafea, matcha și ciocolată)
 • Cereale (meiul și ovăzul sunt permise în zilele 1, 2 și 3)
 • Alcool
 • Parfumuri naturale si artificiale
 • Alimente fermentate, inclusiv kombucha, varză murată și aminoacizi din nucă de cocos)
 • Drojdie nutritivă
 • Acid citric
 • Glutamat monosodic (MSG)
 • Aspartam și alți îndulcitori artificiali
 • Formaldehidă
 • Conservanți

Dacă ați ratat capitolul 7 din cartea Curățare pentru sănătate , citiți-l pentru a afla de ce ar trebui să evitați aceste alimente în timpul curățării. Oricât de mult vrei să mănânci o felie de pizza pepperoni, acest capitol îți va aminti că faci ceea ce trebuie, luând o pauză de la anumite alimente în timp ce faci curățarea 3:6:9.

Niciunul dintre alimentele cu probleme nu este inclus în această listă pentru că este la modă să le excludem din dietă. Glutenul, de exemplu, nu este evitat din cauza credinței comune de astăzi că provoacă inflamație. Motivul este mult mai specific și mai important de înțeles.

Renunțarea la aceste alimente este mai ușor decât pare - concentrarea ta se va concentra pe fructele și legumele nutritive în fiecare zi. Consumul acestor alimente bogate în nutrienți nu va lăsa loc pentru alte alimente tentante, iar acest lucru vă va ajuta să vă reduceți apetitul.

Luați alimente în cantitățile potrivite pentru dvs

Fiecare persoană este diferită, cu nevoi calorice și niveluri de apetit unice. Mănâncă cât este potrivit pentru tine. Nu vrei să mori de foame sau să te îndoi. Vei afla ce suma este potrivita pentru tine. Aprovizionați-vă bine, astfel încât să aveți o abundență de alimente proaspete și vindecătoare la îndemână.

În niciun moment în timpul curățării nu trebuie să forțați mâncarea dacă sunteți deja sătul.

Stai hidratat

Nu uitați să vă hidratați. În fiecare zi, bea aproximativ 1 litru de apă în timpul zilei între dimineața și seara apă cu lămâie sau lime. Acest lucru face aproximativ 4 căni. Desigur, puteți bea mai mult. Dacă simțiți că aveți nevoie de mai multe lichide în orice moment al curățării, nu vă limitați, ci ajustați aportul de apă.

Evitați apa cu un pH peste 8,0. Acest lucru se aplică și dacă utilizați o mașină de alcalinizare a apei - păstrați-o la un pH de 8,0 sau mai jos. Cel mai bun pH pentru apa de baut este 7,7. Conținutul de apă cu niveluri mai mari de pH este menținut în stomac până când sistemul digestiv îl poate scădea la 7,7 pentru a fi eliberat în întregul corp. Același lucru este valabil și pentru apa cu un pH sub 7,7 - corpul tău trebuie să pună energie pentru a-și crește pH-ul. Consumul de apă cu un nivel de pH ideal previne slăbirea sistemului digestiv.

În primele 8 zile de curățare, puteți bea suc de mere picant fierbinte la orice temperatură (rețeta este la pagina 386) sau apă de cocos (fără coloranți sau „arome naturale”) pe tot parcursul zilei. Aceasta se adaugă aportului zilnic de 1 litru de apă. Asigurați-vă că beți aceste lichide cu cel puțin 15-30 de minute înainte sau după sucul de tulpini de țelină. Într-o zi de consum suplimentar de suc de tulpini de țelină (de exemplu, ziua 7 sau 8) puteți reduce puțin apa dacă doriți.

Orientări suplimentare pentru Ziua 9

Luați doar lichide și piureuri

Fiți strict cu băuturile de curățare din ziua 9, așa cum este descris. În această etapă a curățării, când corpul tău eliberează cantități mai mari de otrăvuri, deșeuri virale și bacteriene și alți dăunători, are nevoie de cantități mai mici de hrană și cantități mai mari de soluții de vindecare pe bază de lichid. Aceste variante specifice oferă un echilibru critic pe măsură ce eliminați toxinele.

Respectând meniul, stivuiți două piese critice ale puzzle-ului de vindecare: (1) menținerea zilei fără grăsimi și (2) îndepărtarea unui procent mare din povara digestivă. Chiar și alimentele sănătoase, integrale, necesită un anumit nivel de digestie, în special alimentele mai voluminoase și gătite. Lichidele și alimentele crude în piure pentru această zi sunt deosebit de ușoare și permit organismului să se odihnească de procesul digestiv de obicei obositor. Astfel, organele pot fi curățate de toxine și otrăvuri nocive și pot fi îndepărtate prin rinichi și intestine.

Unele circumstanțe speciale impun repetarea Zilei 8 în loc de Ziua 9. O călătorie neașteptată vă poate obliga să opriți curățarea înainte de Ziua 9. Dacă trebuie să repetați Ziua 8 pentru a încheia curățarea sau pur și simplu opriți înainte de a finaliza ciclul de 9 zile. , nu vă faceți griji că nu pierdeți protocolul Zilei 9. Fiecare zi încheiată a Curățeniei 3:6:9 a ajutat la curățarea foarte mare a corpului și doar ați beneficiat de pe urma acestuia.

Oferă-ți o pauză

Dacă este posibil, încetinește în această zi. Lasă angajamentele pentru altă dată. Desemnați ziua 9 ca zi de odihnă sacră sau dedică cel puțin o parte din ea odihnei. Fă-ți timp chiar și pentru un pui de somn. Gândește-te măcar la ce face corpul pentru tine în această perioadă. Procesul de vindecare are succes - cu eliminarea toxinelor și otrăvurilor și reducerea agenților patogeni și a deșeurilor lor, are loc o reînnoire emoțională, fizică și spirituală. Începi să te eliberezi de povara simptomelor și bolii pentru a trăi viața la maximum.

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.