PURIFICARE INTENSIVĂ 3:6:9 A MEDIUMULUI VINDECĂTOR (PARTEA 1)

PURIFICARE INTENSIVĂ 3:6:9 A MEDIUMULUI VINDECĂTOR (PARTEA 1)

Intensive Cleanse este o versiune complet nouă a Healing Medium 3:6:9 Cleanse, concepută pentru persoanele care simt că sănătatea lor este în stare critică. Știi cel mai bine dacă te încadrezi în această categorie, dacă suferi de probleme cronice și dacă simptomele tale interferează cu stilul tău normal de viață. Curățarea intensivă 3:6:9 oferă opțiunea unei curățări mai profunde pentru a vă ușura suferința.

La fel de sigură și blândă ca și celelalte două opțiuni, curățarea intensivă este mai puternică și vă va ajuta să eliberați cantități mai mari de toxine. Persoanele care suferă de probleme mai grave se confruntă și cu toxine mai agresive acumulate în corpul lor și de aceea sunt atât de bolnave. Curățirea intensivă 3:6:9 își propune să elimine toate acele otrăvuri care provoacă suferințe mari acestor oameni, astfel încât să poată obține o ușurare mai rapidă.

Această curățare este, de asemenea, pentru cei care au încercat curățarea Healer Medium de 28 de zile și au simțit rezultate din aceasta și acum doresc o versiune a Curățării 3:6:9 care funcționează pentru ei. Intensive Cleanse este cea mai simplă și mai simplă versiune a Curățării 3:6:9. Cu alimentele speciale incluse și ritmul său constant, permite oricui preferă fructele și legumele crude să profite la maximum de curățarea 3:6:9.

CEI TREI, ȘASE ȘI NOUĂ: CURĂȚARE INTENSIVĂ 3:6:9 (ZIUA 1 PÂNĂ ZIUA 9)

Opțiunile de nutriție pentru curățarea intensivă 3:6:9 sunt cele mai simple dintre toate curățările. Scopul este de a-ți găsi ritmul în timp ce consumi aceste alimente și băuturi în timp ce te abții de la grăsimi radicale. Ritmul principal al acestei curățări vine din creșterea sucului de tulpini de țelină - de la 750 ml în primele trei dimineți, la 1L în fiecare dimineață în timpul celor șase, la 1L de două ori pe zi în ultimele 3 zile. (Și dacă repeți curățarea de câteva ori, începi chiar de la 1 L.) Această creștere a sucului, combinată cu alimente crude precis definite, dense în nutrienți, ușor digerabile, fără grăsimi, oferă ficatului ceea ce are nevoie. să se pregătească pentru eliberarea otrăvurilor în emblematica Ziua 9.

În curățarea intensivă 3:6:9, corpul trece în continuare prin modificările celor Trei, șase și nouă despre care ați citit în versiunea originală și simplificată, dar de data aceasta ele afectează toxinele mai puternice responsabile de sănătatea extremă. Acestea pot fi neurotoxine și dermatotoxine de la viruși din organism sau toxine acumulate de-a lungul lunilor, anilor sau de-a lungul vieții.

Pe măsură ce trecem prin etapele de curățare intensivă 3:6:9, ne pregătim să eliberăm o încărcătură toxică mai mare:

În timpul celor Trei, organismul se adaptează la detoxifiere, iar ficatul, în special, are șansa de a trece la viteză și de a profita de oportunitatea pentru a ne ajuta să ne vindecăm. Triplul este ca și cum ați încălzi motorul.

În timpul celor șase , organismul începe să retragă toxinele profund acumulate care sabotează sănătatea.

În timpul celor Nouă, organismul folosește rezervele pe care le-a acumulat de la începutul curățării și le pune să scape de gunoiul și otrăvurile de care organele se țin de ani de zile.

Dacă te lupți cu sănătatea ta de mult timp și ți-ai pierdut speranța că orice te poate ajuta, știi că Curățarea Intensivă oferă corpului tău posibilitatea de a începe un proces de auto-recuperare. Corpul tău se poate vindeca singur. Curățarea intensivă 3:6:9 îi va oferi orice oportunitate de a face acest lucru. De asemenea, este o idee bună să consultați Partea a IV-a a cărții lui Anthony William Cleansing for Health pentru a afla ce suplimente nutritive să utilizați în funcție de starea dumneavoastră după finalizarea unuia sau mai multor cicluri de curățare.

ZILELE 1 până la 8

După ce s-a trezit din somn

 • Începeți fiecare zi cu 1 litru de apă cu lămâie sau lime la alegere. (Consultați rețeta de apă cu lămâie pentru raportul corect dintre lămâie sau lime și apă. Nu este vorba despre stoarcerea a 10 lămâi într-un pahar cu apă.)

SFAT:

 • Dacă doriți, puteți adăuga 1 linguriță. miere crudă până la apă de lămâie sau lime.

Mic dejun

 • În Ziua 1 până în Ziua 3, după terminarea apei cu lămâie sau lime, așteptați cel puțin 15-20 de minute, de preferat 30 de minute, apoi savurați 750 ml. suc de tulpini de țelină dacă faci curățarea pentru prima dată. Dacă repeți ciclul, începeți ziua cu 1 litru de suc de tulpină de țelină pentru zilele 1 până la 3 (vezi rețeta din articolul „Cum se prepară suc de tulpină de țelină” ).
 • Din Ziua 4 până în Ziua 8, după ce ai băut apa de lămâie sau lime, așteptați cel puțin 15-20 de minute, de preferință 30 de minute, apoi beți 1 litru de suc de tulpină de țelină.
 • După ce ați terminat de suc tulpina de țelină, așteptați încă 15 până la 30 de minute și apoi bucurați-vă de Smoothie pentru ficat .
 • Dacă ți se face foame mai târziu, mănâncă opțional 1-2 mere sau pere coapte. (De asemenea, le puteți face piure. Rămâi la curent cu rețetele de sos de mere și piure de pere pe blogul nostru.)

SFATURI:

 • Dacă preferați, mâncați integral ingredientele Smoothie-ului Heavy Metal Detox. În acest caz, amestecați spirulina și praful de suc de tulpini de orz în apă și beți-le separat sau adăugați-le într-un piure de banane.
 • Dacă apare un efect de curățare intens al sucului de tulpini de țelină (ex. diaree), reduceți cantitatea la jumătate și creșteți-o treptat.

Masa de pranz

SFAT:

 • Puteți consuma atât ingredientele smoothie-ului, cât și ale supei întregi în loc de piure.

Dupa amiaza

 • Dacă ți se face foame între prânz și cină, mănâncă 1-2 mere (sau sos de mere crude sau pere coapte - fii atent pentru rețete pe blogul nostru în curând).
 • În zilele 7 și 8, bea încă 1 litru de suc de țelină între prânz și cină. Nu uitați să așteptați cel puțin 1 oră după prânz. După sucul de tulpini de țelină, așteptați cel puțin 15-30 de minute înainte de a mânca sau de a bea altceva.

SFAT:

 • Puteți face tot sucul pentru zi dimineața și păstrați porția de după-amiază la frigider dacă nu aveți timp sau dorința să porniți storcătorul de două ori. De asemenea, puteți comanda două porții de suc din tulpini de țelină la barul proaspăt și o păstrați pe a doua pentru după-amiază.

Cină

 • Pentru cină, alegeți între Salată de Kale (rețetă vine în curând), Salată de conopidă și frunze verzi (rețetă va veni în curând), Salată de roșii, castraveți și ierburi (rețetă va fi în curând) sau Rulouri Nori cu frunze verzi" .
 • Ingredientele fiecăruia dintre aceste feluri de mâncare pot fi făcute piure într-o supă rece dacă doriți. O opțiune suplimentară este supa de spanac cu tăiței de castraveți la alegere.

SFAT:

 • Dacă rețeta pe care ați ales-o pentru cină nu include sparanghelul crud, nu ezitați să mâncați câteva bucăți cu masa.

Dupa cina

 • Dacă ți-e foame după cină, mănâncă un măr sau o para coaptă (puteți avea și sos de mere crud sau piure de pere - așteptați-vă rețetele în curând pe blogul nostru).
 • Cu o oră înainte de culcare, bea încă 500 ml. apa de lamaie sau lime.
 • Savurați și o ceașcă de hibiscus, balsam de lămâie sau ceai chaga înainte de culcare. Alegeți unul dintre ele în loc să le amestecați. Nu este o problema sa bei ceaiul cu apa de lamaie sau de lime in acelasi timp.

SFAT:

 • Puteți adăuga 1 linguriță de miere crudă în apă sau ceai cu lămâie.

ZIUA 9

După ce s-a trezit din somn

 • Începeți-vă ziua cu 1 litru de apă cu lămâie sau lime la alegere.

SFAT:

 • Dacă doriți, puteți adăuga 1 linguriță. miere crudă până la apă de lămâie sau lime.

În timpul zilei

 • După ce ai băut apa de lămâie sau lime, așteptați cel puțin 15-30 de minute și apoi beți 1 litru de suc de tulpină de țelină (vezi rețeta din articolul „Cum se face suc de tulpină de țelină” ).
 • După sucul de tulpini de țelină, mai așteptați 15-30 de minute, apoi până la cină, beți două porții de 500-600 ml suc de castraveți și mere (cel mai bine în raport de 1:1), iar când vă este foame, consumați piure de pepene galben, papaya sau pere coapte sau suc proaspăt de pepene verde sau portocale în cantitatea dorită (doar nu le amestecați).
 • Pe tot parcursul zilei, bea apă oricând vrei. Va fi și mai bine dacă stoarceți niște lămâie sau lime în el. Daca preferi apa curata, nicio problema. Pentru mai multe informații legate de aportul de apă în timpul unei detoxifiere, consultați recomandările generale pentru Curățarea Intensivă.

SFATURI:

 • Nu vă faceți griji pentru faptul că veți rata „ Heavy Metal Detox Smoothie” în acea zi. Ziua 9 are ca scop principal spălarea completă a toxinelor, în plus, organismul tău va avea suficientă spirulina, coriandru, praf de suc de tulpină de orz, alge marine Atlantic dulse și afine sălbatice pentru a ajuta la eliminarea metalelor grele.
 • Aflați mai multe despre proporții și alternative la sucul de castraveți și mere în capitolul 21 al cărții lui Anthony William Cleanse for Health .
 • Puteți alterna piure de pepene galben, papaya sau pere coaptă sau pepene proaspăt sau suc de portocale - de exemplu, luați piure de pepene galben dimineața, suc de portocale la prânz și piure de papaya după-amiaza sau la cină. Sau alege doar una dintre ele pentru întreaga zi. Depinde de tine, atâta timp cât nu le spargi și le consumi împreună – de exemplu, pepene și pere zdrobite împreună, sau papaya zdrobită urmată imediat de suc de portocale. Bucurați-vă de ele individual.
 • Pepenele galben se digeră cel mai bine atunci când nu există alte alimente în stomac, așa că consumați-l mai devreme în cursul zilei, înainte de papaya sau pere. Nu luați pepene galben după ce ați consumat deja papaya sau pere.
 • Simțiți-vă liber să preparați sau să comandați întreaga cantitate de suc pentru ziua de dimineață și păstrați porția de după-amiază la frigider.
 • Dacă sunteți minuscul și nu puteți înghiți atât de mult lichid, reduceți porțiile, dar nu prea mult. Important este să obțineți suficienți nutrienți valoroși pentru a oferi organismului sprijinul de care are nevoie în timp ce lucrează pentru a elimina deșeurile.

Dupa-amiaza tarziu

 • Bea 1 litru de suc de tulpină de țelină după-amiaza târziu. Așteptați cel puțin 30 de minute dacă ați consumat piure de fructe și cel puțin 15-30 de minute dacă ați băut suc sau apă.
 • După sucul de tulpini de țelină, așteptați cel puțin încă 15-30 de minute. Apoi puteți continua să beți suc de castraveți și mere, piure de pepene galben, papaya sau pere coaptă, suc proaspăt de pepene verde sau portocale sau apă.

Inainte de culcare

 • Cu o oră înainte de culcare, mai bea 500 ml de apă cu lămâie sau lime.
 • Savurați și o ceașcă de hibiscus, balsam de lămâie sau ceai chaga. Ca întotdeauna, alege unul dintre acestea, nu un mix, iar dacă îți place, bea apa cu lămâie și ceaiul în același timp.

SFAT:

 • Puteți adăuga 1 linguriță de miere crudă în apă sau ceai cu lămâie.

Recomandări

 • Consuma doar fructe crude, legume si legume cu frunze verzi – si mai ales cele mentionate in tabelul si retetele de mai sus. (Fructele congelate sunt permise.)
 • Citiți capitolul 21 din cartea lui Anthony William Cleanse for Health pentru înlocuiri și adaptări în cazul în care nu puteți consuma unele dintre alimentele sugerate. Veți găsi, de exemplu, înlocuitori pentru curmale și mere.
 • Exemple de rețete pot fi găsite în capitolul 23 al cărții „Curățenie pentru sănătate” sau pe blogul nostru . Când se specifică un smoothie sau o supă, ai de ales să consumi ingredientele întregi sau, dacă preferi, să le faci piure. La fel, când vine vorba de salată, puteți amesteca ingredientele. Merele sau perele coapte pot fi, de asemenea, pasate (individual) într-un piure crud.
 • Dacă simțiți un efect de curățare prea puternic al sucului de tulpină de țelină, reduceți cantitatea la jumătate și creșteți-o treptat.
 • Nu consumați grăsimi radicale (nuci, semințe, ulei, măsline, nucă de cocos, avocado, cacao, bulion de oase, proteine ​​animale etc.). Nu mâncați nici leguminoase.
 • Excludeți complet: ouă, produse lactate, alimente care conțin gluten, băuturi răcoritoare, amestecuri de sare și condimente, carne de porc, porumb, soia, miel, pește și fructe de mare, oțet (inclusiv cidru de mere), cofeină (inclusiv cafea, matcha și ciocolată), cereale (inclusiv fără mei și ovăz), alcool, arome naturale/artificiale, alimente fermentate (inclusiv kombucha, varză murată, aminoacizi de cocos), drojdie nutritivă, acid citric, glutamat monosodic, aspartam, alți îndulcitori artificiali, formaldehidă și conservanți.
 • Mănâncă suficient pentru a te sătura fără a mânca în exces.
 • Menține organismul hidratat bând 1 L (aproximativ 4 pahare) de apă zilnic între dimineața și seara apă cu lămâie sau lime. Dacă acea porție suplimentară de suc de după-amiază în timpul celor Nouă vă face să doriți să reduceți puțin apa, mergeți la ea.

Așteptați-vă la continuarea articolului din „Curățirea intensivă 3:6:9 a Mediului de Vindecare (partea 2)”.

Publicații similare

[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
În acest videoclip, Anthony William face ceai din ciuperci reishi și chaga, vorbește despre proprietățile medicinale ale acestei băuturi și
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.