ADEVĂRUL DESPRE SCLEROZA LATERALĂ AMIOTROFĂ (ALS)

ADEVĂRUL DESPRE SCLEROZA LATERALĂ AMIOTROFĂ (ALS)

Scleroza laterală amiotrofică (ALS), cunoscută și sub numele de boala Lou Gehrig și boala neuronului motor, este una dintre cele mai neînțelese și mai misterioase boli ale vremurilor noastre. Există o mulțime de informații greșite despre SLA și multe diagnostice greșite ale acestei boli care duc la consecințe devastatoare. Dacă tu sau o persoană dragă suferiți de SLA, este important să știți că există speranță. O vindecare este posibilă odată ce înțelegi ce se află cu adevărat în spatele SLA.

Ce se află în spatele diagnosticului de SLA

Denumirea tehnică a acestei boli în greacă înseamnă „fără hrană pentru mușchi”. Deși medicii au un diagnostic de pus oamenilor, SLA este încă un mister complet pentru comunitatea medicală. În lumea medicală convențională, probabil că veți auzi ALS descrisă ca o boală a neuronului motor. Acest lucru este aproape adevărat. Știința și cercetarea medicală încă nu știu că SLA este de fapt o boală inflamatorie virală în care virușii se hrănesc cu metale grele toxice din sistem, iar acest lucru poate afecta neuronii. Aluminiul este de obicei unul dintre metalele prezente în niveluri ridicate în creier și în alte părți ale corpului.

Dacă ați fost diagnosticat cu SLA, probabil că aveți o varietate de metale grele în corpul dumneavoastră, inclusiv o abundență de aluminiu. După cum spune Anthony William în cartea sa The Healing Medium , aceste metale toxice sunt combustibilul perfect pentru viruși. În cazul SLA, există de obicei o infecție virală severă cu HHV-6 combinată cu alte câteva tulpini de virusuri herpetice care se hrănesc cu aceste metale. Când simptomele devin mai severe și amorțeala și furnicăturile ușoare se transformă într-o pierdere acută a controlului muscular, aceasta se datorează adesea inflamației severe a creierului cauzate de infecția virală.

Dacă ești într-un scaun cu rotile și medicii par îngrijorați de șansele tale de supraviețuire, corpul tău poate fi invadat de viruși. Odată ce ajungi la acel punct, îți poți schimba starea în continuare. În acest caz, este esențial să lucrați cu un medic generalist sau un specialist pentru a crea un protocol de tratament care să includă alimente și suplimente care luptă în mod natural cu virușii și elimină metalele grele din organism.

Comunitatea medicală încă nu conștientizează adevăratele cauze ale suferinței umane atunci când vine vorba de majoritatea simptomelor și afecțiunilor neurologice. Un medic poate da vina pe genele tale sau poate sugera că corpul tău se atacă pe sine, dar aceste idei moderne sunt greșite și dăunătoare. Anthony William examinează această problemă în profunzime în cartea sa Thyroid Healing .

Un diagnostic nesăbuit

SLA este o boală reală, la fel ca și alte boli cronice, dar credințele dăunătoare asociate cu un diagnostic de SLA pot distruge sănătatea oamenilor în loc să îi ajute să înțeleagă că sunt pe deplin capabili să se vindece.

A fi diagnosticat astăzi cu SLA poate avea asupra cuiva un efect similar pe care un diagnostic de HIV/SIDA l-a avut asupra oamenilor în timpul crizei SIDA din anii 1980. Acest retrovirus nu a fost motivul pentru care oamenii mureau, ci pentru că condamnarea la moarte a fost atât de puternic asociată cu acest diagnostic, oamenii au căzut rapid într-o stare deznădăjduită, disperată, care le-a afectat foarte mult sănătatea generală. Mulți dintre cei care au avut acest retrovirus aproape benign au suferit și de tulpini oribile de streptococ care au cauzat probleme pneumatice; virusuri herpetice multiple , inclusiv HHV-7, HHV-8, HHV-9 și soiurile nedescoperite pe care Anthony William le-a descoperit, inclusiv HHV-10, HHV-11 și HHV-12; și/sau au suferit din cauza expunerii la poluanți, toxine, medicamente și metale grele toxice.

Din mai multe motive, altele decât retrovirusul, oamenii au experimentat o defalcare completă a sistemului lor imunitar. Când oamenii au fost diagnosticați cu HIV/SIDA la începutul și mijlocul anilor 1980, ei nici măcar nu au luat în considerare posibilitatea supraviețuirii, iar acest lucru a făcut ca mulți oameni să renunțe rapid și să se deterioreze mental și fizic. Motivul pentru care foarte puțini oameni par să mai moară de HIV este că sursele care perpetuează această minciună dăunătoare au tăcut. Acest lucru permite sistemului imunitar al oamenilor să se întărească și să rămână puternic.

Un diagnostic de SLA pare să afecteze oamenii într-un mod similar, motiv pentru care Anthony William îl numește adesea „diagnostic imprudent”. Este important să înțelegem povara pe care o poate avea un diagnostic și modul în care convingerile despre diagnostic pot duce la frică sau panică copleșitoare. Dacă o persoană are infecții virale severe, starea sa se poate agrava din cauza acestor reacții emoționale.

În lumea medicală, obținerea unui diagnostic de SLA este în esență un joc de ghicituri. Medicul va urmări probabil că pacientul se luptă cu tot mai multe simptome, deoarece medicamentele imunosupresoare prescrise, steroizii sau antibioticele nu reușesc să-și îmbunătățească starea. Dacă pacientul continuă să se înrăutățească în mod constant, medicul îl poate diagnostica cu ALS (sau altă boală neurologică).

Testele neurologice actuale pe care medicii le folosesc pentru a identifica SLA sunt departe de a fi infailibile și oferă rareori informații pe care medicii le pot folosi cu deplină certitudine. Mulți neurologi pe care i-am consultat în această chestiune sunt de acord cu acest lucru. Aceștia menționează numeroase cazuri în care, la pacienții perfect sănătoși, testele neurologice au dat rezultate deranjante. Cu toate acestea, pacientul nu s-a luptat niciodată cu presupusele probleme și acestea nu s-au dezvoltat în timp. Poate doriți să faceți în continuare teste neurologice, dar fiți conștienți de potențialele inexactități ale testelor.

Incidența la bărbați și femei

Bărbații sunt diagnosticați cu SLA puțin mai des decât femeile. Deși din punct de vedere istoric bărbații au fost adesea considerați mai puternici decât femeile în diferite moduri atunci când vine vorba de lupta împotriva bolilor, femeile au demonstrat în mod constant o voință mai puternică de a trăi decât omologii lor de sex masculin.

Femeile au o voință puternică de a supraviețui, de a deveni mai puternice și de a îndura vicisitudinile vieții. Această voință de foc ajută femeile să suporte povara diagnosticului, precum și simptomele și condițiile mai bine decât majoritatea bărbaților. În multe cazuri, bărbații se deteriorează rapid după ce au primit diagnostice care îi fac să se simtă prost sau lipsiți de valoare pentru o perioadă lungă de timp. Acest lucru este valabil mai ales în cazurile în care un sentiment de lipsă de speranță este deja atașat diagnosticului, ca și în cazul diagnosticului de SLA.

Depășirea diagnosticului de SLA

James, în vârstă de 47 de ani, pacientul despre care urmează să-i vorbim, a început să observe rigiditate în brațe, umeri și picioare în timp ce își îndeplinea sarcinile de muncitor în fabrică. Apoi a început să experimenteze zvâcniri musculare și amorțeală. Neurologul l-a diagnosticat pe James cu SLA doar pe baza simptomelor sale. Acesta este un diagnostic complet greșit. De fapt, James avea simptome ale sindromului Guillain-Barre, o altă boală misterioasă. Anthony William împărtășește cauza reală a sindromului Guillain-Barre - care este necunoscut comunității medicale, în cartea sa The Healing Medium

La scurt timp după ce James a fost diagnosticat cu SLA, a început să aibă convulsii. El a cerut părerea altor doi specialiști care nu contrazic diagnosticul de SLA și care au sugerat că în aproximativ cinci-șapte ani corpul lui se va degrada complet. Această știre îl pune pe James într-o stare de stres constant și tulburări emoționale. Toate acestea au exacerbat simptomele lui James și i-au alimentat panică în creștere. În acest moment, soția lui James, Julie, află despre Anthony William și aranjează o întâlnire cu el.

El a concluzionat că James avea virusul herpesului HHV-6 în creier , precum și metale grele, inclusiv niveluri ridicate de aluminiu și cupru. După această evaluare, cuplul a remarcat că trebuie să fi ajuns în locul greșit, deoarece James a fost diagnosticat cu SLA. Anthony William îi explică lui James că tocmai a fost diagnosticat cu boala lui misterioasă, nu cu cauza reală.

El le explică lui James și Julie că o afecțiune inflamatorie virală din creierul lui James este responsabilă pentru problemele sale neurologice. Corpul său se luptă nu numai cu HHV-6, ci și cu alți doi virusuri herpetice . Acești viruși care i-au pătruns în creier și măduva spinării se hrănesc cu nivelul ridicat de aluminiu, precum și cu alte metale grele găsite în corpul său.

Spiritul îi recomandă lui James să se întoarcă la fabrica unde a lucrat și să solicite o investigație asupra expunerii sale la metale grele. Ancheta a constatat că oxid de aluminiu se scurgea dintr-o conductă de ventilație deteriorată în zona în care lucra James. Acest praf și vapori de aluminiu, un produs secundar al lucrului cu aluminiu, îi otrăvise în tăcere pe muncitorii fabricii de luni de zile și nu se știa până când James l-a întâlnit pe Anthony William.

Odată ce James nu a mai crezut că era pe cale să moară, simptomele lui s-au îmbunătățit rapid. O parte a protocolului său a fost un plan de detoxifiere cu metale grele care a ajutat să scoată aluminiul, cuprul și mercurul din corpul și creierul său. El a folosit, de asemenea, suplimente antivirale naturale (pentru recomandări de suplimente alimentare și dozele acestora, citiți Ajutor la ficat ) pentru a lupta împotriva HHV-6 și a altor virusuri herpetice din corpul său.

În loc să sufere cinci ani până când corpul i s-a stricat complet, așa cum prevăzuseră experții, James și-a revenit complet și a putut să se întoarcă la viața pe care o ducea înainte de a se îmbolnăvi.

Pași către vindecare

De-a lungul anilor, Anthony William a ajutat un număr de alte persoane să-și inverseze complet simptomele neurologice diagnosticate ca ALS. Mai jos în articol sunt câteva sugestii și recomandări care vă pot ajuta să vă începeți călătoria către vindecare și să trăiți o viață plină și vibrantă.

Glucoză și săruri minerale

Dacă suferiți de un simptom sau o afecțiune neurologică, este esențial să includeți suficientă glucoză în dieta dumneavoastră. Pentru a se vindeca, sistemul nervos central are nevoie de o abundență de zahăr natural, care se găsește în fructe și legume bogate în carbohidrați, cum ar fi cartofii și cartofii dulci.

Dietele bogate în grăsimi, proteine ​​și carbohidrați nu sunt de preferat pentru persoanele cu SLA, boala Lyme, scleroză multiplă (SM) sau alte simptome sau afecțiuni neurologice. În aceste cazuri, o dietă bogată în glucoză naturală este crucială. Dacă ești îngrijorat să mănânci fructe, citește capitolul „Frica de fructe” din cartea „Mijlocul de vindecare” .

Sistemul nervos central beneficiază de asemenea de o dietă bogată în săruri minerale din alimente precum varza, spanacul și sucul de tulpini de țelină . De asemenea sunt utile gustările pentru sănătatea suprarenală , rețeta pentru care o vei găsi pe blogul nostru .

Construirea mușchilor

Cartofii dulci și alte alimente bogate în carbohidrați vă ajută să vă construiți mușchii. Acest lucru vă poate surprinde, deoarece mulți oameni cred în mod eronat că proteinele ajută la formarea mușchilor. În realitate, totuși, doar două lucruri ajută la construirea mușchilor: consumul de carbohidrați curați în mod critic (puteți citi mai multe despre acest lucru în Ajutor pentru ficat ) și utilizarea efectivă a mușchilor. Glucoza dezvoltă rapid mușchii. Dacă te îndoiești de asta, imaginează-ți maimuțele musculoase de 300 de kilograme de la grădina zoologică mâncând banane și smochine la micul dejun.

Persoanele cu afecțiuni neurologice nu își folosesc adesea mușchii la fel de mult ca persoanele fără probleme de sănătate. Unii oameni sunt prea bolnavi ca să se ridice din pat, darămite să meargă sau să facă mișcare. În aceste cazuri, este vital să vă alimentați mușchii cu carbohidrați umpluți cu glucoză, astfel încât să nu vă epuizați în timp ce vă luptați cu boala neurologică.

Acesta este un alt motiv pentru a evita dietele bogate în proteine ​​sau grăsimi, cum ar fi dieta ketogenă sau paleo, în timp ce sunteți tratat pentru o afecțiune neurologică. O dietă săracă în carbohidrați poate provoca sindromul de pierdere rapidă, care poate fi confundat cu SLA sau o agravare a SM .

În schimb, includeți cartofi, fructe și dovlecei de iarnă în mese și gustări. Abundența de lizină și numeroși aminoacizi găsite în toate soiurile diferite de cartofi poate fi deosebit de puternică pentru menținerea sau întărirea mușchilor. Dacă mănânci carne cu cartofi, proteina animală poate împiedica cartofii să-și ofere numeroasele beneficii musculare. Pentru a profita la maximum de alimentele vindecătoare, separați mesele bogate în carbohidrați, cum ar fi un bol cu ​​cartofi sau fructe, de orice proteină animală.

Dacă creșteți cantitatea de fructe și legume cu amidon din dieta dvs. și reduceți semnificativ aportul de proteine, este posibil să vă puteți menține și întări mușchii. Puteți citi mai multe sfaturi despre acest lucru în Helping the Hever .

Alimente medicinale

Este crucial să vă umpleți dieta cu multe fructe, legume și legume cu frunze verzi. Antioxidanții și fitochimicele găsite în aceste alimente sunt vitale pentru vindecare. Sugestii pentru alimente medicinale pot fi găsite în „Cele mai utile alimente” .

 • Afinele sălbatice sunt o armă puternică împotriva simptomelor asociate cu SLA
 • De asemenea, rodiile, cireșele și portocalele pot oferi un sprijin valoros.
 • Pepenii galbeni conțin electroliți uimitori care pot ajuta pe oricine care lucrează să depășească simptomele ALS.
 • Aloe vera și sucul de iarbă de grâu sunt alte două alimente care ar trebui incluse în meniu.
 • Legumele cu frunze verzi sunt importante deoarece conțin săruri minerale valoroase. Cu toate acestea, nu au densitatea calorică a altor fructe și legume, așa că atunci când mănânci legume cu frunze verzi, asigurați-vă că includeți banane, cartofi, curmale, mango, caise uscate, linte, fasole neagră, quinoa (un cereale pe care oamenii le tolerează în general. bine), cartofi dulci, dovlecei sau alte alimente bogate în carbohidrați, împreună cu legume verzi.
 • Smoothie de detoxifiere cu metale grele de la Healer Medium poate fi o piesă uimitoare a puzzle-ului de vindecare. Pulberea de suc de iarbă de orz , spirulina , coriandru, Atlantic dulse și afinele sălbatice sunt cele cinci ingrediente esențiale.

Suplimente nutritive medicinale

 • Acidul alfa-lipoic (ALA) este un supliment uimitor pentru SLA.
 • Ciuperca chaga poate ajuta la uciderea virușilor și este surprinzător de benefică pentru persoanele cu aluminiu în corpul lor.
 • Vitamina B12 de înaltă calitate , care conține atât adenozilcobalamină, cât și metilcobalamină, este un supliment valoros pentru o persoană cu simptome sau afecțiuni neurologice.
 • Frunzele de ginkgo biloba conțin un alcaloid care poate susține neurotransmițătorii, ceea ce este deosebit de important pentru persoanele care suferă de afecțiuni neurologice sau un diagnostic serios de SLA.
 • N-acetil cisteina (NAC) susține sistemul nervos central, inclusiv teaca de mielină din jurul nervilor.
 • Melisa de lămâie are proprietăți antivirale puternice, în special împotriva virusurilor din familia herpesului.
 • Aurul ionic, în cantități mici, poate fi de susținere.
 • Vitamina D , deși nu este la fel de importantă pe cât presupun majoritatea oamenilor din lumea medicală, poate ajuta la vindecarea neurologică. Încercați o doză zilnică de 2000 UI.
 • Păpădia și ciulinul de lapte pot susține ficatul, care în mod normal conține metale grele (precum și creierul).
 • Vitamina C și/sau Micro-C lipozomală
 • Coenzima Q10
 • Vitamina E
 • Curcumină cu turmeric .

Pentru recomandări privind suplimentele nutritive de înaltă calitate, consultați pagina de suplimente nutritive preferate de pe site-ul lui Anthony William.

Cum să mergi înainte

Dacă ați fost diagnosticat cu SLA, încercați să rămâneți calm și să nu vă pierdeți speranța. ALS nu este o condamnare la moarte. Este ceva de care ești pe deplin capabil să te vindeci și de la care să mergi mai departe. Acum aveți informațiile și instrumentele pentru a elimina virusurile herpes și metalele grele toxice . Sperăm că puteți merge mai departe cu aceste cunoștințe care vă schimbă viața, cu o motivație reînnoită și cu noua credință în capacitatea corpului dumneavoastră de a se vindeca singur.

Publicații similare

[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.